Gazete Vatan Logo

Beyaz Show'u erken bitirten protesto

Programa katılan bir grubun slogan atarak protestosu üzerine programın sesi kesilerek VTR ile ara verildi.

Beyaz Show'u erken bitirten protesto

Diyarbakır'da yaşadığını ve öğretmen olduğunu belirten Ayşe Çelik'in telefonla bağlanarak "Ülkenin doğusunda yaşananların farkında mısınız? Sessiz kalmayın. Görün, duyun ve artık bize el verin. Yazık; insanlar ölmesin, çocuklar ölmesin, anneler ağlamasın" demesinin ardından ilk bölümü yayınlanan Beyaz Show'a katılan izleyicilerin bir kısmı "Ayşe Öğretmen yalnız değildir" diye slogan attı. Sloganlar üzerine yayının sesi kesilirken, program Beyazıt Öztürk'ün anonsuyla VTR'ye girdi.

Beyaz Show'un açılışında, programın geçen haftaki bölümünde yaşananlardan bahsedilmedi. Programın açılışında konuşan Beyazıt Öztürk, “Beni buradan bilen ve buramı bilen herkese, ekran başındakilere, burada olan bütün seyircilere canı gönülden çok çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

Programın ilerleyen dakikalarında stüdyoda bulunan bir grup izleyicinin Beyazıt Öztürk'ü protesto etmesi üzerine yayının sesi kesildi ve program VTR'ye girdi. Bant yayının gösterilmesinin ardından stüdyoya bağlanıldığında konudan bahsedilmedi. Murat Boz'un şarkısıyla programa son verildi.

Haberin Devamı