Ayrılıyor

Ayrılıyor

Son dakika ayrılıyor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayrılıyor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayrılıyor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayrılıyor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayrılıyor gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.828 ayrılıyor haberi bulunmuştur. Tüm ayrılıyor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yalı Çapkını Seyran’ın hastalığı nedir, Seyran’a ne oldu? Seyran ölecek mi 2024, Afra Saraçoğlu diziden ayrılıyor mu?
Yalı Çapkını Seyran’ın hastalığı nedir, Seyran’a ne oldu? Seyran ölecek mi 2024, Afra Saraçoğlu diziden ayrılıyor mu? Yalı Çapkını Seyran hastalığı nedir? Star TV'de her hafta cuma akşamı yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Seyran’ın durumu merak konusu oldu. Fragmanda doktor ile konuşan Seyran'ın konuşması sonrası dizisin izleyicileri "Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu, Afra Saraçoğlu diziden ayrılacak mı?" sorularına yanıt aramaya başladı.
4.05.2024 Magazin
CNN Türk, Isparta komando okulunda! Zorlu eğitimden nefes kesen görüntüler
CNN Türk, Isparta komando okulunda! Zorlu eğitimden nefes kesen görüntüler Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat Isparta'da komando okulunda. Yapılan eğitimin görüntüleri CNN Türk ekranlarında canlı canlı yayınlandı. İşte Türk Komandolarının zorlu eğitiminden görüntüler...
2.05.2024 Gündem
Adanalı kadınların gelir kapısı oldu! Kilo fiyatı açıklandı, birçok yararı var
Adanalı kadınların gelir kapısı oldu! Kilo fiyatı açıklandı, birçok yararı var Adana’nın Feke ilçesinde bin 500 rakımlı yamaçlarda ve Kozan ilçesinde kale eteklerinde yetişen menengiç geçim kapısı oluyor. Kilosu 100 ila 120 TL arasında satılan menengiç köyde kadınlara ek gelir oluyor.
2.05.2024 Adana
Yusuf Yazıcı Lille'den ayrılıyor! 2 Avrupa devi peşinde
Yusuf Yazıcı Lille'den ayrılıyor! 2 Avrupa devi peşinde Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı'nın Fransız ekibindeki macerası sona doğru yaklaşıyor. Milli yıldızın geleceği için sürpriz bir iddia gündeme geldi.
29.04.2024 Şampiy10
Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu? Esengül Aypek (Ceylan) öldü mü, Hudutsuz Sevda Esengül Aypek kimdir, kaç yaşında?
Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu? Esengül Aypek (Ceylan) öldü mü, Hudutsuz Sevda Esengül Aypek kimdir, kaç yaşında? Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu, öldü mü? NOW TV ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Hudutsuz Sevda dizisinde yeni bir ayrılık yaşanıyor. Dizide Ceylan karakterine hayat veren Esengül Aypek diziye deva ediyor. Peki, Hudutsuz Sevda Ceylan neden diziden ayrılıyor?
25.04.2024 Magazin
2-2 sonrası istifa beklerken 3 yıldız birden ayrılıyor! Ali Koç'tan 'kulüp bul' talimatı
2-2 sonrası istifa beklerken 3 yıldız birden ayrılıyor! Ali Koç'tan 'kulüp bul' talimatı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışında ağır bir darbe aldı. Kritik puan kaybı sonrası 3 yıldız isimle yollar ayrılıyor. Ali Koç yönetiminden oyuncuya kendine 'kulüp bul' talimatı geldi. İşte detaylar...
23.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden! Sözleşmesi feshedilecek
Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden! Sözleşmesi feshedilecek UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne veda eden ve Trendyol Süper Lig'deki zirve yarışına odaklanan Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması yapılmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerde 3 ismin bileti kesildi.
21.04.2024 Şampiy10
Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu ayrılıyor! Cengiz Ünder ayarladı, işte yeni takımı
Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu ayrılıyor! Cengiz Ünder ayarladı, işte yeni takımı Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yarı final kovalayan Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun talipleri her geçen gün artıyor. İstikrarlı performansıyla kulüplerin beğenesini kazanan 24 yaşındaki futbolcunun yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...
14.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Fernando Santos ile yollar ayrılıyor! Tazminatı ortaya çıktı
Beşiktaş'ta Fernando Santos ile yollar ayrılıyor! Tazminatı ortaya çıktı Ligde peş peşe 4 maçta da galibiyet yüzü göremeyen Siyah-Beyazlılar’da Fernando Santos’a olan eleştiriler her geçen gün daha da artıyor. Alınan kötü sonuçlara ek olarak ortaya konan futbolun da umut vadetmemesi tepkileri de beraberinde getiriyor. Yönetimin de Portekizli hoca hakkındaki düşüncesi belli oldu.
6.04.2024 Beşiktaş
Zaha, Ndombele, Ziyech derken yıldız isim ayrılıyor! Okan Buruk çoktan üstünü çizdi
Zaha, Ndombele, Ziyech derken yıldız isim ayrılıyor! Okan Buruk çoktan üstünü çizdi Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Yeni sezonun kadro çalışmalarına başlayan Galatasaray'ın yıldızlarında yönelik talipler de artıyor. Sarı-Kırmızılılar'ın yıldızına ülkesinden talip çıkarken yönetim, gelecek teklife göre hareket etmeyi planlıyor.
5.04.2024 Fenerbahçe
Eğirdir Gölü için kırmız alarm! Tedbir alınmazsa geri dönüşü yok
Eğirdir Gölü için kırmız alarm! Tedbir alınmazsa geri dönüşü yok Eğirdir Gölü için tedbir alınmazsa su seviyesinin 913 metreye gerileyeceği ve gölün ikiye ayrılacağını söyleyen Devlet Su İşleri (DSİ) Su Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Karaaslan, "Mutlaka yüzde 50 sınırlı sulamayla başlamamız gerekiyor. Daha sonra ise sulamaların rehabilitasyonu ve damlama sulamaya geçmemiz gerekiyor" dedi.
3.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta Cenk Tosun ayrılıyor! Yeni takımı belli oldu
Beşiktaş'ta Cenk Tosun ayrılıyor! Yeni takımı belli oldu Beşiktaş'ta sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli futbolcu Cenk Tosun, kulüp arıyor. 32 yaşındaki oyuncu, sürpriz bir ligin ekipleriyle transfer görüşmelerinde bulunuyor.
1.04.2024 Beşiktaş
Yedek kalmaya dayanamadı! İsmail Kartal kapıyı gösterdi, yıldız isim ayrılıyor
Yedek kalmaya dayanamadı! İsmail Kartal kapıyı gösterdi, yıldız isim ayrılıyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İngiliz basını Fenerbahçe'nin yıldız isminin sezon sonunda sarı - lacivertlilerden ayrıalarak İngiliz ekibine transfer olabileceğini iddia etti.
1.04.2024 Fenerbahçe
Zaha, Tete yerine Nelsson ayrılıyor! Anlaşma sağlandı, işte yeni takımı
Zaha, Tete yerine Nelsson ayrılıyor! Anlaşma sağlandı, işte yeni takımı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Son 2 transfer döneminde de Avrupa kulüpleriyle görüşme masasına oturan, ancak beklenen rakamlar gelmeyince gitmesine izin verilmeyen Victor Nelsson’a bir dev daha talip oldu. Hatta Danimarkalı savunmacıyla anlaşma sağlandığı öğrenildi. Aslan'ın 25 yaşındaki futbolcu için istediği rakam da ortaya çıktı.
30.03.2024 Galatasaray
Zaha, Ziyech derken Okan Buruk'un prensi ayrılıyor! 'Artık gitme vakti geldi' dedi ve adresi açıkladı
Zaha, Ziyech derken Okan Buruk'un prensi ayrılıyor! 'Artık gitme vakti geldi' dedi ve adresi açıkladı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray, takımdaki geleceği merak edilen yıldız isim için kararını verdi. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız oyuncu için bonservis beklentisi ve gideceği adres belli oldu. İşte detaylar...
26.03.2024 Galatasaray
Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor! Almanlar kafayı taktı, 40 milyon euroya gidiyor
Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor! Almanlar kafayı taktı, 40 milyon euroya gidiyor Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Yaz transfer sezonunda Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan milli futbolcu Arda Güler, sergilediği performansla Alman devini peşine taktı. Alman devi, genç yıldız için gözden çıkardığı rakam ortaya çıktı. İşte transfer haberinin detayları...
26.03.2024 Fenerbahçe
Ryan Kent, Zajc derken yıldız isim ayrılıyor! Becao, Çağlar Söyüncü var sana gerek yok
Ryan Kent, Zajc derken yıldız isim ayrılıyor! Becao, Çağlar Söyüncü var sana gerek yok Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız isim ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Şu ana kadar sarı-lacivertli forma ile sekiz karşılaşmada sahada yer alan usta isim, bu yaz şaşırtıcı bir hamle yapabilir. İşte detaylar...
22.03.2024 Fenerbahçe
Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor! Ancelotti açıkladı, işte yeni takımı
Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor! Ancelotti açıkladı, işte yeni takımı Arda Güler'in Real Madrid rüyası sona eriyor. Real Madrid'de yavaş yavaş süre bulan ve yeteneğini konuşturmaya başlayan Arda Güler için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.
22.03.2024 Fenerbahçe
Krunic sonrası bir yıldız daha Fenerbahçe'den ayrılıyor! Bonservisiyle tarihe geçecek
Krunic sonrası bir yıldız daha Fenerbahçe'den ayrılıyor! Bonservisiyle tarihe geçecek Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı ve performansıyla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Sebastian Szymanski ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Son haftalarda düşüşe geçen performansı nedeniyle eleştirilen Polonyalı yıldızla ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. İşte detaylar...
21.03.2024 Fenerbahçe
Kayra Şenocak diziden ayrılıyor mu? Ertuğrul İslamoğlu Kızılcık Şerbeti'nden ayrılacak mı?
Kayra Şenocak diziden ayrılıyor mu? Ertuğrul İslamoğlu Kızılcık Şerbeti'nden ayrılacak mı? Bu hafta, Cuma akşamlarının en çok izlenen dizisi olan Kızılcık Şerbeti, izleyicileri beklenmedik ayrılıklarla şaşırtacak. Dizide, uzun süredir takip edilen iki karakterin hikayesi sona erecek. Peki, Kayra Şenocak diziden ayrılıyor mu? Ertuğrul İslamoğlu Kızılcık Şerbeti'nden ayrılacak mı?
13.03.2024 Magazin
'Hayalet işçi'ler çalışma hayatını sardı! 'Aradığımız elemana ulaşamıyoruz'
'Hayalet işçi'ler çalışma hayatını sardı! 'Aradığımız elemana ulaşamıyoruz' İş dünyasının başı ‘Job Ghosting’ ile dertte. Yani, işe alım sürecinin ortasında aniden yok olan çalışanlar, şirketlerin yeni sorunu oldu. İş ilanlarına başvuran adaylar çağrıldıkları görüşmelere gitmiyor, İK yetkilileri dakikalarca boş masada bekliyor. Bir şekilde işe başlayanlar ise 2-3 gün sonra haber dahi vermeden işten ayrılıyor. Sektör temsilcileri, “Söz verilen görüşmelere gelinmiyor. İlk gün öğle yemeğine çıkıp dönülmüyor. İş verenin telefonları dahi engelleniyor. Hayalet işçilerle başımız dertte. Aradığımız elemana ulaşamıyoruz” diyor.
13.03.2024 Çalışma Hayatı
Arda Güler'in hayalleri yıkıldı! Real Madrid macerası bitiyor, yeni takımını açıkladılar
Arda Güler'in hayalleri yıkıldı! Real Madrid macerası bitiyor, yeni takımını açıkladılar Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. İspanya'dan Arda Güler ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. A Millî Takım'ın yıldızı, bu yaz Real Madrid'den ayrılıyor. İşte Arda Güler'in yeni takımı...
8.03.2024 Fenerbahçe
Arda Güler, Real Madrid'den ayrılıyor! Ancelotti açıkladı, yeni takımı belli oldu
Arda Güler, Real Madrid'den ayrılıyor! Ancelotti açıkladı, yeni takımı belli oldu Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de gösterdiği performans sayesinde adını dünya devlerine duyuran milli futbolcu, 20 milyon Euro bonservis ve bonuslarla birlikte İspanya'ya uçtu. Ancak Real Madrid'de beklentilerin altında bir performans sergileyen Arda Güler'in kiralık olarak gönderilme ihtimali gündemde. Bu doğrultuda milli futbolcunun imzayı atacağı takımı İspanyol basını duyurdu.
6.03.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta deprem! 9 yıldız birden ayrılıyor
Beşiktaş'ta deprem! 9 yıldız birden ayrılıyor Beşiktaş’ta yeni sezon planlaması doğrultusunda yabancı kadrosu büyük ölçüde değişecek.
6.03.2024 Beşiktaş
Ancelotti takımda istemiyor! Arda Güler'in hayalleri yıkıldı, Real Madrid'den ayrılıyor
Ancelotti takımda istemiyor! Arda Güler'in hayalleri yıkıldı, Real Madrid'den ayrılıyor Real Madrid'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Arda Güler, Real Madrid'den kiralık olarak ayrılmaya hazırlanıyor. İtalyan teknik adam Ancelotti, Arda ile yaptığı özel görüşmede son kararını oyuncuya iletti.
5.03.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Ayrılıyor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayrılıyor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.