Aynur Aydın

Aynur Aydın

Son dakika aynur aydın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aynur aydın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aynur aydın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aynur Aydın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aynur aydın gelişmeleri de dahil olmak üzere 152 aynur aydın haberi bulunmuştur. Tüm aynur aydın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nükhet Duru'nun dikkat çeken 'tayt' açıklamasına Aydilge'den tepki!
Nükhet Duru'nun dikkat çeken 'tayt' açıklamasına Aydilge'den tepki! Nükhet Duru, geçtiğimiz günlerde Çırağan Sarayı’nda katıldığı davet öncesi, "Tunikle giyildiğinde tamam ama sokakta çorapla dolaşan bir sürü kadın var. Buna bir 'dur' deyin" sözleriyle dikkat çekmişti. Duru'nun sözleri sosyal medyada kısa sürede gündem olmuştu. Şarkıcı Aydilge ise Nükhet Duru'nun 'tayt' çıkışına tepki gösterdi.
28.10.2022 Magazin
Sevim Emre'nin filtresinden Arda Turan da nasibini aldı!
Sevim Emre'nin filtresinden Arda Turan da nasibini aldı! Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre’nin filtresinden Arda Turan da nasibini aldı. Filtre yüzünden gözünde far olan Arda Turan dalga konusu oldu. Paylaşımı gören Aynur Aydın kendini tutamazken Sevim Emre ise sinirlendi.
9.10.2022 Magazin
'Müstehcen klip' yorumlarına Aynur Aydın'dan yanıt!
'Müstehcen klip' yorumlarına Aynur Aydın'dan yanıt! Sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulan Aynur Aydın, sözü ve müziği Turaç Berkay’a ait ‘Siyah’ adlı parçasını geçtiğimiz günlerde müzikseverlerle buluşturdu. Kuruçeşme'de bir mekan çıkışı görüntülenen 36 yaşındaki şarkıcı, yönetmen koltuğunda Mihriban Tandoğan'ın oturduğu şarkının klibinin iddialı olduğu şeklindeki yorumlara cevap verdi.
29.07.2022 Magazin
Aynur Aydın'ın klibindeki sahneler sosyal medyanın gündeminde!
Aynur Aydın'ın klibindeki sahneler sosyal medyanın gündeminde! Ünlü şarkıcı Aynur Aydın'ın 'Siyah' adlı klibi sosyal medyanın gündeminde. Cesur paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Aynur Aydın'ı klibi bir kesim tarafından fazla açık bulundu. Kimi ateşli sahnelerin yer aldığı klibin yasaklanmasını söylerken kimi ise eleştirileri abartı buldu. Aynur Aydın ise "Ahlaksızlar kervanına katılmış" yorumuna bomba yanıt verdi.
24.07.2022 Magazin
Aynur Aydın: Sevgilime çıplak fotoğraf göndermedim
Aynur Aydın: Sevgilime çıplak fotoğraf göndermedim Aynur Aydın, Armağan Çağlayan’ın YouTube’da yayınlanan 'Normalleştiremediklerimizden Misiniz?' serisinin konuğu oldu. Hakkında bilinmeyenleri anlatan 36 yaşındaki şarkıcı, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
8.05.2022 Magazin
Şarkıcı Aynur Aydın süper mini eteğiyle konser verdi! "Bu etek mi yok gibi"
Şarkıcı Aynur Aydın süper mini eteğiyle konser verdi! "Bu etek mi yok gibi" Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündemde olan şarkıcı Aynur Aydın, Sakarya konserinde iddialı bir kostüm tercih etti. Cesur kombiniyle sahneye çıkan Aynur Aydın'ın süper mini eteği dikkat çekti.
30.03.2022 Magazin
Fıs Fıs İsmail'in "Kadınlar tayt giymesin" sözlerine Aynur Aydın'dan sert tepki!
Fıs Fıs İsmail'in "Kadınlar tayt giymesin" sözlerine Aynur Aydın'dan sert tepki! Çocuklar Duymasın dizisinde Fıs Fıs İsmail karakteriyle hafızalarda yer edinen Süleyman Yağcı, "Kadınlar tayt giymesin, adamlar sapıtıyor" açıklamasıyla tepki çekti. Şarkıcı Aynur Aydın, "Damacanaya tecavüz edenler var. Ona diyeceksin; transparan bidon mu?" diyerek tepki çekti.
24.03.2022 Magazin
Aynur Aydın özel hayat itirafıyla şaşırttı!
Aynur Aydın özel hayat itirafıyla şaşırttı! Kariyerinden çok sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarla gündeme gelen şarkıcı Aynur Aydın,katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aynur Aydın, mastürbasyon yapma sıklığı sorusuna verdiği cevapla dikkatleri üzerine çekti.
2.03.2022 Magazin
Aynur Aydın'dan '14 Şubat Sevgililer Günü' paylaşımı!
Aynur Aydın'dan '14 Şubat Sevgililer Günü' paylaşımı! Yaptığı paylaşımlarla sık sık magazin gündemine konu olan şarkıcı Aynur Aydın, 14 Şubat Sevgililer Günü paylaşımıyla da adından söz ettirdi. 36 yaşındaki şarkıcı attığı tweetle Sevgililer Günü'nün kapatılması gerektiğini söyledi.
14.02.2022 Magazin
Yumurta çiftliği kuran Coşkun Sabah’ı dolandırdılar!
Yumurta çiftliği kuran Coşkun Sabah’ı dolandırdılar! Sanatçı Coşkun Sabah dolandırıldı! Arkadaşıyla birlikte geçen yıl 15 bin tavuğun yer aldığı çiftlik kuran yumurta üretimine başlayan Coşkun Sabah dolandırıldığını iddia etti. Ortağıyla yollarını ayıran Coşkun Sabah, “Artık bu işte daha tecrübeliyim ve akıllandım.” dedi.
30.01.2022 Magazin
Ezgi Mola'ya destek olan Farah Zeynep Abdullah hakkında Musa Orhan'ın avukatından suç duyurusu
Ezgi Mola'ya destek olan Farah Zeynep Abdullah hakkında Musa Orhan'ın avukatından suç duyurusu Son dakika haberi, Batman'da intihar eden İpek Er'in bıraktığı mektupla kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu yazdığı Musa Orhan'a hakaret gerekçesiyle 65 günlük adli para cezasına çarptırılan oyuncu Ezgi Mola'ya destek veren meslektaşı Farah Zeynep Abdullah hakkında da suç duyurusunda bulunuldu.
5.10.2021 Gündem
Aynur Aydın: 16 yaşımdan beri erkeklerin ilgisini çekiyorum
Aynur Aydın: 16 yaşımdan beri erkeklerin ilgisini çekiyorum Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra sivri dili söylemleriyle sık sık magazin gündemine gelen Aynur Aydın, Emel Yalçın'ın Milyon TV'de yayınlanan programına konuk oldu. 35 yaşındaki Aydın, özel hayatıyla ilgili soruya verdiği cevapla dikkat çekti.
29.05.2021 Magazin
Aynur Aydın'dan 'Aldatılmayı seviyorum' açıklaması!
Aynur Aydın'dan 'Aldatılmayı seviyorum' açıklaması! Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra sivri dili söylemleriyle sık sık magazin gündemine gelen Aynur Aydın, aldatılma açıklamasıyla dikkat çekti.
12.05.2021 Magazin
Aynur Aydın'dan o iddiaya 'dinleme cihazı' yanıtı! 'Evimde...'
Aynur Aydın'dan o iddiaya 'dinleme cihazı' yanıtı! 'Evimde...' Şarkıcılık kariyerinden çok sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla dikkat çeken Aynur Aydın, bu kez de 'boy uzatma ameliyatı' iddiasına verdiği cevapla gündem oldu.
3.04.2021 Magazin
Aynur Aydın: Hala parti yapanlar var!
Aynur Aydın: Hala parti yapanlar var! Şarkıcı Aynur Aydın, Vadistanbul'da objektiflere yansıdı. 35 yaşındaki popçu, pandemi döneminde parti yapanlara tepki gösterdi.
18.02.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aynur Aydın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aynur aydın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.