Klip

Klip

Son dakika klip haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan klip ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını klip haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Klip

haberleri sayfasında son dakika yaşanan klip gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.624 klip haberi bulunmuştur. Tüm klip haberleri aşağıda listelenmiştir.
Polis haftasına özel şiirli klip yapıldı!
Polis haftasına özel şiirli klip yapıldı! Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu yıl dönümü nedeniyle kendi yazdığı şiiri seslendirdiği duygusal bir video klip yayınlayan Bolu Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yayınlanan şiirli klibi ilgi gördü.
8.04.2024 Vatan TV
Polis haftasına özel şiirli klip yapıldı!
Polis haftasına özel şiirli klip yapıldı! Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu yıl dönümü nedeniyle kendi yazdığı şiiri seslendirdiği duygusal bir video klip yayınlayan Bolu Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yayınlanan şiirli klibi ilgi gördü.
8.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Cem Adrian-Ajda Pekkan düeti geliyor
Cem Adrian-Ajda Pekkan düeti geliyor Müzik kariyerinin 20’nci yılını kutlayan Cem Adrian’ın tribute albümünün hazırlıkları devam ediyor. Projeye son olarak Ajda Pekkan dahil oldu.
26.01.2024 Magazin
"Rahim ağzı kanserinin farkında ol, kansere dur de hayata yol ver’’
"Rahim ağzı kanserinin farkında ol, kansere dur de hayata yol ver’’ Sosyal Medyanın kadın fenomenleri, Gaziosmanpaşa Meydanında trafik ışıklarının kırmızı yandığı anda, rahim ağzı kanserinin farkındalık rengi olan mavi tonlarda kıyafetlerle yoldan geçen arabalara ellerindeki uyarı yazılarını göstererek dans etti.
8.01.2024 Yaşam
Didem Kınalı’dan İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil yorumu
 Didem Kınalı’dan İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil yorumu Magazin gündeminin önemli isimlerinden Mehmet Ali Erbil ve İbrahim Tatlıses sık sık evlilik haberleriyle gündeme geliyor. Tatlıses ve Erbil’in evlilik isteklerine oryantal Didem Kınalı’dan sert bir yorum geldi.
17.11.2023 Magazin
Şulemsi kimdir, mal varlığı ne? Şule Kayatürk kaç yaşında, nereli, ne iş yapar?
Şulemsi kimdir, mal varlığı ne? Şule Kayatürk kaç yaşında, nereli, ne iş yapar? Şulemsi olarak bilinen Şule Türk isimli fenomen, Dilan Polat olayı sonrası sosyal medyada konuşulan isimlerden biri oldu. Eşi Yasin Türk ile birlikte bir süredir sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Şulemsi lakaplı Şule Kayatürk’ün kariyeri, ne iş yaptığı, nereli ve kaç yaşında olduğu merak ediliyor. Peki, Şulemsi kimdir, nereli, ne iş yapıyor? İşte, Şulemsi (Şule Türk) ve eşi Yasin Türk hakkında merak edilenler…
9.11.2023 Gündem
Lösemi olduğunu açıklayan Wanda Nara sosyal medyadan paylaştı! Mauro Icardi'nin eşine yardım ettiği anlar beğeni topladı
Lösemi olduğunu açıklayan Wanda Nara sosyal medyadan paylaştı! Mauro Icardi'nin eşine yardım ettiği anlar beğeni topladı Arjantinli süper yıldız Mauro Icardi'nin eşine yardım ettiği anlar sosyal medyada beğeni topladı. Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara, geçtiğimiz günlerde ülkesinde yayın yapan bir gazeteye röportaj vererek lösemi hastası olduğunu duyurmuştu. Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Wanda Nara şimdi ise bir klip çekimi için kamera karşısına geçti. Wanda Nara, sosyal medya sayfasından kostümünü giyerken eşi Icardi’nin kendisine yardım ettiği anları yayınladı.
2.11.2023 Magazin
Taylor Swift artık resmen milyarder!
Taylor Swift artık resmen milyarder! 12 Grammy ödülü sahibi Taylor Swift, Eras turnesinden elde ettiği gelirle milyarderler kulübüne dahil oldu. Sadece yaptığı müzikle bu statüye yükselen ünlü ismin dahil olduğu milyarder müzisyenler listesinde Beyonce, Jay Z ve Rihanna gibi isimler yer alıyor.
28.10.2023 Magazin
Mehmetçik'ten 100.yıla ‘Cumhuriyet’ klibi
Mehmetçik'ten 100.yıla ‘Cumhuriyet’ klibi Milli Savunma Bakanlığı, Mehmetçik tarafından Cumhuriyet'in 100'üncü yılı için hazırlanan klibi paylaştı.
28.10.2023 Gündem
Cumhuriyet tarihini koreografi ile anlattılar
Cumhuriyet tarihini koreografi ile anlattılar Denizli'de meslek lisesi öğrencileri, Cumhuriyet'in 100'üncü yılına özel hazırladıkları koreografide; Cumhuriyet tarihini Atatürk, TBMM, fabrika, köprü, uçak ve Togg figürleri ile anlattı.
27.10.2023 Gündem
Hadise’den anlamlı çağrı! Doğum günü için o derneklere bağış istedi!
Hadise’den anlamlı çağrı! Doğum günü için o derneklere bağış istedi! 'Sevmiyo' isimli son şarkısıyla gündemde olan Hadise, 22 Ekim tarihli doğum gününü Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı-Cerebral Palsy Türkiye ve Kansersiz Yaşam Derneği'ne hediye ediyor.
15.10.2023 Magazin
Hadise sahnede gözyaşlarına boğuldu! 'Hayatın sillesini yemişimdir'
Hadise sahnede gözyaşlarına boğuldu! 'Hayatın sillesini yemişimdir' Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz akşam Bursa'da sahne aldı. Konser sırasında duygusal anlar yaşayan popçunun gözyalşarını tutmadığı anlar, birçok magazin sayfasına haber oldu. Hakkında yapılan haberlerden birinin başlığını paylaşarak yazılanları tiye alan Hadise, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.
9.10.2023 Magazin
Hadise sahnede gözyaşlarına boğuldu! 'Önce o, sonra ben'
Hadise sahnede gözyaşlarına boğuldu! 'Önce o, sonra ben' Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız nikah masasına oturan ve aradan geçen 5 ayın ardından olaylı bir şekilde boşanan ünlü şarkıcı Hadise dün sahnede gözyaşlarını tutamadı.
8.10.2023 Magazin
Hadise'den dikkat çeken paylaşım! Sevilmenin ne demek olduğunu öğrendiğim bir dönemdeyim
Hadise'den dikkat çeken paylaşım! Sevilmenin ne demek olduğunu öğrendiğim bir dönemdeyim Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız nikah masasına oturan ve aradan geçen 5 ayın ardından olaylı bir şekilde boşanan ünlü şarkıcı Hadise, yaptığı son paylaşımla kafaları karıştırdı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hadise, "Yeni şarkımın adının Sevmiyo olduğuna bakmayın… Hem sevmenin, hem de sevilmenin ne demek olduğunu öğrendiğim bir dönemdeyim" dedi.
29.09.2023 Magazin
Sinan Akçıl'dan eski eşini kızdıracak sözler: 'Boşandıktan sonra geri vermedi'
Sinan Akçıl'dan eski eşini kızdıracak sözler: 'Boşandıktan sonra geri vermedi' Şarkıcı Sinan Akçıl yeni şarkısı 'Kedi' için klip çekimlerine başladı. Ünlü şarkıcı eski eşi Burcu Kıratlı ile ilgili de konuştu.
21.08.2023 Magazin
Melek Mosso'dan düğün açıklaması: 'O parayla bağış yapacağız'
Melek Mosso'dan düğün açıklaması: 'O parayla bağış yapacağız' Şarkıcı Melek Mosso, klip çekiminde tanışarak aşk yaşamaya başladığı manken Serkan Sağdıç’tan geçtiğimiz aylarda evlilik teklifi almış ve “Evet” yanıtını vermişti.
21.08.2023 Magazin
Yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini değişti!
Yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini değişti! Piyasa katılımcı anketi sonuçların yıl sonu dolar kuru tahmini 29,82 TL’ye, enflasyon beklentisi 59,46 seviyesine yükseldi.
18.08.2023 Ekonomi
Ticaret Bakanlığı etiket denetimi! Ceza yağdı
Ticaret Bakanlığı etiket denetimi! Ceza yağdı Ticaret Bakanlığı tüketicinin korunması ve piyasa gözetimi kapsamında yapılan denetimlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. 2022 ve 2023 yıllarında toplamda 358 milyon 776 bin 876 lira ceza kesildi.
18.08.2023 Gündem
Gülşen ve Edis'ten 'olay' klip! Çok konuşulacak görüntüler...
Gülşen ve Edis'ten 'olay' klip! Çok konuşulacak görüntüler... Üç yıl önce 'Nirvana' şarkısıyla klip çeken ve adlarından oldukça söz ettiren Gülşen ve Edis, bu kez de Serdar Ortaç'ın yazdığı 'Sor' isimli şarkı için bir araya geldi. Ünlü isimlerin klibindeki görüntüler gündem oldu.
18.08.2023 Magazin
Aleyna Kalaycıoğlu tek başına tatile çıktı! Fit haliyle dikkat çekti
Aleyna Kalaycıoğlu tek başına tatile çıktı! Fit haliyle dikkat çekti Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Aleyna Kalaycıoğlu birkaç hafta önce ‘Aldırma’ şarkısına Almanya’da çektiği klipte manken Kevin Njie ile kamera karşısına geçmişti. Almanya'nın başkenti Berlin'de klip çeken ve "10 bin euro dolandırıldım" açıklamasıyla gündeme gelen Aleyna Kalaycıoğlu, soluğu Çeşme tatilinde aldı. Ege'de deniz ve güneşin tadını çıkaran genç şarkıcı, fit hali ile dikkat çekti.
1.08.2023 Magazin
Tuğba Ekinci'den şaşırtan itiraf: Artık koca yok!
Tuğba Ekinci'den şaşırtan itiraf: Artık koca yok! Cesur pozları ve söylediği sözlerle adından sıkça söz ettiren Tuğba Ekinci, önceki gün köpeğiyle birlikte Nişantaşı'nda görüntülendi. Gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen ünlü isim, "Yanınızda ne zaman birini göreceğiz?" sorusu üzerine isyan ederek; dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
24.07.2023 Magazin
Aleyna Kalaycıoğlu'ndan dolandırılma ve ihanet itirafı art arda geldi: Bunu yaşamayan yoktur
Aleyna Kalaycıoğlu'ndan dolandırılma ve ihanet itirafı art arda geldi: Bunu yaşamayan yoktur Yarı finale yükselme başarısı gösterdiği 'Survivor'da ünlendikten sonra 'Bedelini Ödedim' ile şarkıcılığa soyunan müzik dünyasının genç isimlerinden Aleyna Kalaycıoğlu, klip çekimi için gittiği yurt dışında dolandırıldığını açıklamıştı. Kalaycıoğlu, yeni parçası 'Aldırma'nın lansmanında ses getirecek açıklamalarda bulundu.
15.07.2023 Magazin
Aleyna Kalaycıoğlu: Dolandırılıp geri döndüm
Aleyna Kalaycıoğlu: Dolandırılıp geri döndüm Yarı finale yükselme başarısı gösterdiği 'Survivor'da ünlendikten sonra 'Bedelini Ödedim' ile şarkıcılığa soyunan müzik dünyasının genç isimlerinden Aleyna Kalaycıoğlu, klip çekimi için gittiği yurt dışında dolandırıldığını açıkladı.
8.07.2023 Magazin
Rober Hatemo kimdir, nereli, kaç yaşında? 90'lı yıllara damga vuran Esmer şarkısıyla hafızalara kazınan Rober Hatemo hakkında merak edilenler…
Rober Hatemo kimdir, nereli, kaç yaşında? 90'lı yıllara damga vuran Esmer şarkısıyla hafızalara kazınan Rober Hatemo hakkında merak edilenler… Armağan Çağlayan'ın ünlü isimleri konuk ettiği programa katılan Hatemo, izleyenler tarafından merak konusu oldu. Peki, Rober Hatemo kimdir, nereli, kaç yaşında?
7.07.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Klip ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki klip haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.