Ayna Grubu

Ayna Grubu

Son dakika Ayna grubu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ayna grubu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ayna grubu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayna Grubu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayna grubu gelişmeleri de dahil olmak üzere 129 ayna grubu haberi bulunmuştur. Tüm ayna grubu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayna Grubu Çorum'da rüzgar gibi esti
Ayna Grubu Çorum'da rüzgar gibi esti Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali etkinlikleri çerçevesinde Ayna grubu Çorum’da konser verdi.
24.07.2022 Magazin
Erhan Güleryüz ve Erol Köse davasında flaş gelişme! 'Evrakta sahtecilik' suçunun işlendiğini düşünüyoruz'
Erhan Güleryüz ve Erol Köse davasında flaş gelişme! 'Evrakta sahtecilik' suçunun işlendiğini düşünüyoruz' Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz, 'Ölünce Sevemezsem Seni' adlı şarkı nedeniyle yapımcı Erol Köse ile mahkemelik oldu. Erhan Güleryüz'ün Erol Köse'ye açtığı davada grup üyelerinden Bülent Akbay tanık olarak dinlendi. Akbay, 2000’li yıllarda vize işlemleri için boş kağıda imza atarak, Erol Köse’ye verdiklerini söyledi. Güleryüz’ün avukatı ise “Müvekkilden alınan boş imzalı kağıtların sonradan doldurularak, ‘evrakta sahtecilik’ ve ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçunun işlendiğini düşünüyoruz” dedi.
14.06.2022 Magazin
Erhan Güleryüz ortaya çıktı! 'Kendimi stüdyoya kapadım'
Erhan Güleryüz ortaya çıktı! 'Kendimi stüdyoya kapadım' Bir döneme damga vuran Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz, uzun bir aradan sonra görüntülendi. Ünlü müzisyen, pandemi günlerinin nasıl geçtiğini anlattı.
24.04.2021 Magazin
Ayna grubu unutulmaz şarkılarını seslendirdi!
Ayna grubu unutulmaz şarkılarını seslendirdi! Kayseri'de Talas Belediyesi tarafından düzenlenen bahar şenlikleri kapsamındaki Anneler Günü etkinliğinde, Türk Rock Müziğinin sevilen grubu Ayna konser verdi.
15.05.2017 Kültür Sanat
Tuğçe Kazaz'a büyük şok
Tuğçe Kazaz'a büyük şok Şarkıcı Erhan Güleryüz ve manken Tuğçe Kazaz'ın başrolünü paylaştığı "İçimde Akan Nehir" isimli film vizyona girdiği gibi kaldırıldı...
26.11.2015 Magazin
Beşir Atalay'dan flaş açıklamalar
Beşir Atalay'dan flaş açıklamalar AK Parti sözcüsü Beşir Atalay, gündeme dair konularla ilgili açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Ahmet Davutoğlu 2015 Ak Parti Seçim Şarkısı
Ahmet Davutoğlu 2015 Ak Parti Seçim Şarkısı AK Parti'nin Haziran 2015'te yapılacak olan genel seçimlerinde kullanacağı ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na atfen yazılan 'Bir Yiğit Adam' isimli şarkıyı kongrenin başında 'Ayna Grubu'ndan Erhan Güleryüz seslendirdi.
27.12.2014 Haber
Davutoğlu Konya'da! Bir ilk yaşandı
Davutoğlu Konya'da! Bir ilk yaşandı 2015 seçimleri şarkısı ilk kez Konya'da çaldı. Şarkıyı Erhan Güleryüz seslendirdi.
29.09.2021 Gündem
Kendi bağırdı kendi duydu!
Kendi bağırdı kendi duydu! “Ayna Grubu”nun solisti Erhan Güleryüz, önceki gece Asmalımescit’de kız arkadaşıyla sohbet ederken görüntülendi...
1.11.2014 Magazin
Son dakika..   Gözümün önünde can verdi
Son dakika.. Gözümün önünde can verdi Erhan Güleryüz 30 yıllık arkadaşı Cemil Özeren'in son anlarına şahit oldu
20.11.2012 Magazin
'Ayna kırıldı!'
'Ayna kırıldı!' Ünlü isimler Cemil Özeren'e veda etti
29.09.2021 Gündem
Acı haber: Yaşatmaya çalışıyoruz!
Acı haber: Yaşatmaya çalışıyoruz! Ayna'nın solisti yoğun bakımda
15.11.2012 Magazin
Telefonların şarjlarını bitirdi
Telefonların şarjlarını bitirdi Kıraç, K.Manmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşu gününde hemşehrileri ile hasret giderdi
12.02.2012 Magazin
Avustralya'da Anadolu coşkusu
Avustralya'da Anadolu coşkusu Avustralya'da düzenlenen Anadolu Kültür ve Sanat Festivali binlerce kişinin akınına uğradı
1.03.2011 Dünya
Ayna’dan TRT’ye Rock İlahi
Ayna’dan TRT’ye Rock İlahi Bir zamanların ünlü grubu Ayna, TRT için Ramazan ayına özel bir ilahi klibi hazırladı
23.08.2010 Televizyon
Milliler'e ateşini yolluyor!
Milliler'e ateşini yolluyor! A Milli Futbol Takımı için şarkı yapan ünlüler arasına Hakan Peker de eklendi. Şarkıcının 'Ateşini Yolla' adlı şarkısı, Milli Takım'a uyarlandı
25.06.2008 Magazin
Yüksekova'da `slogan'   gerginliği
Yüksekova'da `slogan' gerginliği HAKKARİ Bağımsız Milletvekili Hamit Geylani ile DTP Genel Başkan Yardımcısı ve Mardin Milletvekili Emine Ayna'yı Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ne gelişlerinde karşılayan yaklaşık 100 kişinin PKK lehine sloganlar atması üzerine gerginlik yaşandı...
29.09.2021 Gündem
Kainat güzeli Emmarys Avşa'yı uyutmadı
Kainat güzeli Emmarys Avşa'yı uyutmadı Bir süredir Türkiye'de bulunan ve bir çok işe imzasını atan Venezuellalı 2005 Kainat Güzeli ünlü manken Emmarys Pinto, Avşa Adasını adeta salladı
11.07.2006 Magazin
Zeynep Sever Demirel: ‘Bizim evde demokrasi hâkim’
Zeynep Sever Demirel: ‘Bizim evde demokrasi hâkim’ Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in eşi Zeynep Sever Demirel, oyunculuk kariyerine ve yaptığı işe saygısı olduğunu söyleydi. 2009 Miss Belçika güzeli Zeynep Sever, "Bizde izin alma durumu falan yok" dedi.
30.09.2023 Magazin
Türkiye Yüzyılı'nın ilk eseri Togg! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ön satışı şubatta, ilk siparişi ben veriyorum
Türkiye Yüzyılı'nın ilk eseri Togg! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ön satışı şubatta, ilk siparişi ben veriyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Togg Gemlik Kampüsü Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu.Cumhurbaşkanı Erdoğan togg için ön siparişlerin Şubat ayında başlayacağını duyururken otomobilin fiyatına ilişkin ise "Önümüzdeki senenin mart ayı sonunda pazara çıkacak ürünün fiyatının bugünden ilanı hem doğru hem de mümkün değildir. Ön satışın başlayacağı Şubat ayında Togg’un fiyatı da açıklanacaktır. Telaşa gerek yok" ifadelerini kullandı.
29.10.2022 Gündem
23 Nisan etkinlikleri! 23 Nisan’da çocuklar için konser, sergi, atölye, sinema, tiyatro, müze etkinlik önerileri…
23 Nisan etkinlikleri! 23 Nisan’da çocuklar için konser, sergi, atölye, sinema, tiyatro, müze etkinlik önerileri… Konserler, sergiler ve atölyeler… 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.  23 Nisan haftası çocukların keyifli vakit geçirecekler 23 Nisan etkinlikleri…
22.04.2022 Gündem
Down sendromlu bireylerin haklarına dikkat çekilecek!
Down sendromlu bireylerin haklarına dikkat çekilecek! Down sendromlu bireylerin toplumdaki yerlerini güçlendirmek için çalışan Türkiye Down Sendromu Derneği (Down Türkiye), onların vazgeçilmez hakları için dört yıldır sürdürdüğü #rengimizbelliolsun kampanyasına bu yıl da devam ediyor. 15 Mart’ta gerçekleştirilen basın toplantısı ile başlatılan ve tüm ay boyunca devam edecek kampanya ile dernek; toplumda Down sendromlu bireylerin var olduğuna, haklarını eşit şekilde kullanarak yaşamaları gerektiğine vurgu yapacak.
15.03.2022 Sağlık
Pandemi raporunun sonuçları açıklandı! Toplumun yüzde 70'i 'şansa' koronaya yakalanmadığını söyledi
Pandemi raporunun sonuçları açıklandı! Toplumun yüzde 70'i 'şansa' koronaya yakalanmadığını söyledi Türkiye’de pandemi ile geçen 2 yılın mercek altına alındığı, ‘Değişen Hayat; Pandemi ve Türkiye 2020-2022’ araştırma raporunun sonuçları açıklandı. Hazırlanan rapora göre toplum, önlemlerle kademeli normalleşme başlasa da salgının bitmediği; mesafe ve maske alışkanlıklarına belirsiz bir süre daha devam edeceği kanısında. Araştırmada ortaya çıkan en önemli verilerden biri, son dönemde esnetilen tedbirlere rağmen insanların virüse karşı önlem almaktan vazgeçmedikleri. Maske kullanmaya ve ellerini sıklıkla yıkamaya devam eden, mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayan ve toplu taşıma kullanmayanların oranı yüzde 88’i bulurken hiçbir önlem almıyorum diyenlerin oranı ise sadece yüzde 12’de kalıyor. Toplumun yüzde 70’i Kovid-19’a yakalanmadığını söylüyor. Derin görüşmeler de bu veriyi destekliyor. Hastalığa bugüne dek yakalanmamayı aldığı önlemlerle açıklayanlar olduğu kadar şansla, kaderle açıklayanlar da var.
10.03.2022 Gündem
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Biden'ın sözlerine sert tepki!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Biden'ın sözlerine sert tepki! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Biden hakikaten baymış, bayat bir tat vermeye başlamıştır. Türk milletine sözde soykırım gölgesi düşürmek, mazisi toplu cinayetlerle, katliamlarla ve neden olduğu insani felaketlerle dolu bir ülkenin harcı değildir, haddi değildir, hakkı değildir." dedi.
27.04.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ayna Grubu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayna grubu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.