Erhan Güleryüz

Erhan Güleryüz

Son dakika Erhan Güleryüz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Erhan Güleryüz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Erhan Güleryüz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erhan Güleryüz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erhan güleryüz gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 erhan güleryüz haberi bulunmuştur. Tüm erhan güleryüz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Akılalmaz dolandırıcılık oyunu: Ünlülerin sesiyle 'ünlüleri' kandırdılar
Akılalmaz dolandırıcılık oyunu: Ünlülerin sesiyle 'ünlüleri' kandırdılar Doğukan Manço ve Erhan Güleryüz'in sesini taklit eden bir dolandırıcı çetenin ünlüleri arayarak para istediği ortaya çıktı.
28.08.2023 Magazin
Erhan Güleryüz "Ölünce sevemezsem seni" şarkısı için Erol Köse'ye açtığı davayı kaybetti
Erhan Güleryüz "Ölünce sevemezsem seni" şarkısı için Erol Köse'ye açtığı davayı kaybetti 'Ayna' grubunun solisti Erhan Güleryüz, "Ölünce Sevemezsem Seni" adlı şarkının sözlerini kendisinin yazdığını belirterek telif gelirlerinin istenmesi için Erol Köse'ye açtığı davayı kaybetti. Mahkeme, Erhan Güleryüz'ün açtığı davanın reddine karar vererek tedbirin kaldırılmasına hükmetti. Erol Köse duruşma çıkışında, "Şarkı bizimdir, 'Ölünce Sevemezsem Seni' Erol Köse'nindir diye ispatlandı" dedi.
24.01.2023 Magazin
Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz ile mahkemelik olan Erol Köse hakim karşısına çıktı
Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz ile mahkemelik olan Erol Köse hakim karşısına çıktı Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz'ün "Ölünce Sevemezsem Seni" adlı şarkının sözlerini kendisinin yazdığını belirterek telif gelirlerinin istenmesi için açtığı davada, Erol Köse hakim karşına çıktı. Davanın reddini isteyen Köse, "Bizim Erhan Güleryüz'le kopma nedenimiz FETÖ ile iltisaklı olmasıdır. Asıl MESAM kayıtlarında şarkı benimdir. 32 senelik müzik kariyerimde ayda 20 lira için sahtecilik yapacak halim yok" dedi.
16.11.2022 Gündem
Erhan Güleryüz kilo verme cihazı taktı!
Erhan Güleryüz kilo verme cihazı taktı! Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz, önceki akşam elektrikli bisikleti ile görüntülendi. Yoğun konser maratonundan bahseden 56 yaşındaki müzisyen, kilo verme cihazıyla dikkat çekti.
9.08.2022 Magazin
Ayna Grubu Çorum'da rüzgar gibi esti
Ayna Grubu Çorum'da rüzgar gibi esti Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali etkinlikleri çerçevesinde Ayna grubu Çorum’da konser verdi.
24.07.2022 Magazin
Erhan Güleryüz ve Erol Köse davasında flaş gelişme! 'Evrakta sahtecilik' suçunun işlendiğini düşünüyoruz'
Erhan Güleryüz ve Erol Köse davasında flaş gelişme! 'Evrakta sahtecilik' suçunun işlendiğini düşünüyoruz' Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz, 'Ölünce Sevemezsem Seni' adlı şarkı nedeniyle yapımcı Erol Köse ile mahkemelik oldu. Erhan Güleryüz'ün Erol Köse'ye açtığı davada grup üyelerinden Bülent Akbay tanık olarak dinlendi. Akbay, 2000’li yıllarda vize işlemleri için boş kağıda imza atarak, Erol Köse’ye verdiklerini söyledi. Güleryüz’ün avukatı ise “Müvekkilden alınan boş imzalı kağıtların sonradan doldurularak, ‘evrakta sahtecilik’ ve ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçunun işlendiğini düşünüyoruz” dedi.
14.06.2022 Magazin
Ayna'nın solisti tanınmaz halde! Güneş gözlüklerini çıkarınca...
Ayna'nın solisti tanınmaz halde! Güneş gözlüklerini çıkarınca... Bir döneme damga vuran Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz, uzun bir aradan sonra Cihangir'de obejektiflere takıldı. Yıllar sonra güneş gözlüğü olmadan objektiflere takılan Güleryüz, sevenlerine müjdeyi verdi. Peki Erhan Güleryüz neden yıllardır güneş gözlüğü takıyor? İşte tüm detaylar...
11.05.2022 Magazin
Erhan Güleryüz ortaya çıktı! 'Kendimi stüdyoya kapadım'
Erhan Güleryüz ortaya çıktı! 'Kendimi stüdyoya kapadım' Bir döneme damga vuran Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz, uzun bir aradan sonra görüntülendi. Ünlü müzisyen, pandemi günlerinin nasıl geçtiğini anlattı.
24.04.2021 Magazin
Murat Dalkılıç kimdir?
Murat Dalkılıç kimdir? Murat Dalkılıç kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Sahnede düşme görüntüleri yayılan Murat Dalkılıç'ın o kişi olmadığı öne sürüldü. İşte Murat Dalkılıç'ın hayatına dair bilgiler...
24.07.2018 Gündem
Erhan Güleryüz o dizide oynayacak!
Erhan Güleryüz o dizide oynayacak! Star TV'nin yeni dizisinde ünlü şarkıcı Erhan Güleryüz de oynayacak.
5.01.2018 Magazin
Bir döneme damga vuran isim iftarda ortaya çıktı
Bir döneme damga vuran isim iftarda ortaya çıktı Ünlülerin akın ettiği iftar yemeğine şarkıcı Erhan Güleryüz de katıldı. Uzun süredir görünmeyen Güleryüz'ün, son halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.
13.06.2017 Magazin
Meydanlarda 'demokrasi nöbeti' sürüyor
Meydanlarda 'demokrasi nöbeti' sürüyor Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine tepki için 81 kentin meydanlarında toplanan vatandaşlar 'demokrasi nöbeti'ni sürdürüyor.
29.09.2021 Gündem
Erhan Güleryüz Erol Olçak ve oğlu için şarkı yazdı
Erhan Güleryüz Erol Olçak ve oğlu için şarkı yazdı Erhan Güleryüz Erol Olçak ve oğlu Abdullah için şarkı yaptı, Başbakan meydanlarda çalınmasını istedi.
20.07.2016 Haber
'Genç kalmam genetiğimden'
'Genç kalmam genetiğimden' 90’lı yıllarda pop müziğine yön veren ve şimdilerde Efsane Şarkılar albümünü çıkartan Hakan Peker hem evliliğini hem de hakkında merak edilenleri anlattı...
4.06.2016 Arşiv
Başbakanlık'ta ünlüler geçidi! Geceye bakın kimler katıldı?
Başbakanlık'ta ünlüler geçidi! Geceye bakın kimler katıldı? BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi’nde "Dost Meclisi" yemeğinde, müzikten geleneksel sanatlara, resim ve tiyotroya kadar birçok alandan çok sayıda isimle bir araya geldi.
29.09.2021 Gündem
İşkence değil müzik yapıyoruz
İşkence değil müzik yapıyoruz İstanbul'un farklı cezaevlerinde çalışan ve müzik sayesinde bir araya gelen, 8-10 infaz koruma memurundan oluşan Grup CTE adını Ceza ve Tevkifevleri'nden alıyor. Grup ile yaptıkları müzik ve amaçlarını konuştuk...
28.11.2015 Arşiv
Tuğçe Kazaz'a büyük şok
Tuğçe Kazaz'a büyük şok Şarkıcı Erhan Güleryüz ve manken Tuğçe Kazaz'ın başrolünü paylaştığı "İçimde Akan Nehir" isimli film vizyona girdiği gibi kaldırıldı...
26.11.2015 Magazin
Bugün vizyonda
Bugün vizyonda AYNa’nın solisti Erhan Güleryüz’ün hem yapımcı hem de yönetmeni olduğu ‘İçimde Akan Nehir’ bugün vizyona giriyor...
12.11.2015 Magazin
Finale 2 hafta kala heyecan artıyor
Finale 2 hafta kala heyecan artıyor TRT Müzik ekranlarının sevilen yarışmaları Sıra Sende Avrupa ve Sıra Sende Türkiye’de finale doğru yaklaşırken rekabet ve gerilim artmaya devam ediyor...
27.05.2015 Televizyon
AK Parti'de kritik gün
AK Parti'de kritik gün Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bugün düzenlenecek törenle seçim beyannamesini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Kriz çıktı! Sahneye çıkmıyorum
Kriz çıktı! Sahneye çıkmıyorum Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katılacağı "Biz Birlikte Türkiye'yiz Bahar Şöleni"nde sanatçı Resul Dindar krizi yaşandı...
29.09.2021 Gündem
Davutoğlu’na ‘Kiziroğlu’ türküsü
Davutoğlu’na ‘Kiziroğlu’ türküsü Grup Ayna’nın seslendirdiği ‘Kiziroğlu Mustafa Bey’ türküsü 2015 Haziran’da yapılacak seçimlerinde kullanılmak üzere Başbakan Ahmet Davutoğlu için uyarlandı
29.09.2021 Gündem
Ahmet Davutoğlu 2015 Ak Parti Seçim Şarkısı
Ahmet Davutoğlu 2015 Ak Parti Seçim Şarkısı AK Parti'nin Haziran 2015'te yapılacak olan genel seçimlerinde kullanacağı ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na atfen yazılan 'Bir Yiğit Adam' isimli şarkıyı kongrenin başında 'Ayna Grubu'ndan Erhan Güleryüz seslendirdi.
27.12.2014 Haber
Davutoğlu Konya'da! Bir ilk yaşandı
Davutoğlu Konya'da! Bir ilk yaşandı 2015 seçimleri şarkısı ilk kez Konya'da çaldı. Şarkıyı Erhan Güleryüz seslendirdi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Erhan Güleryüz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erhan güleryüz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.