Erol Köse

Erol Köse

Son dakika erol köse haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erol köse ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erol köse haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erol Köse

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erol köse gelişmeleri de dahil olmak üzere 482 erol köse haberi bulunmuştur. Tüm erol köse haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tan Taşçı kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl? Şarkıcı Tan Taşçı kimdir, nereli, kaç yaşında?
Tan Taşçı kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl? Şarkıcı Tan Taşçı kimdir, nereli, kaç yaşında? Burdur'un Bucak ilçesinde tırla çarpışan cipteki şarkıcı Tan Taşçı, menajeri ve yanlarındaki bir kişi yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan Taşçı ile yanındaki iki kişinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı aktarıldı.
10.08.2023 Magazin
Melis Sezen ünlü iş adamıyla görüntülendi! Aşkları belgelendi
Melis Sezen ünlü iş adamıyla görüntülendi! Aşkları belgelendi Şimdilerde Gülcemal dizisiyle ekranlarda olan oyuncu Melis Sezen kalbini bir iş adamına kaptırdı. Ünlü oyuncu iş adamı Atilla Bingöl ile eğlenirken görüntülendi. Çiftin yakınlaştığı anları sosyal medya hesabında paylaşan Erol Köse, Melis Sezen ile Atilla Bingöl'ün büyük aşk yaşadığını vurguladı.
30.04.2023 Magazin
Erhan Güleryüz "Ölünce sevemezsem seni" şarkısı için Erol Köse'ye açtığı davayı kaybetti
Erhan Güleryüz "Ölünce sevemezsem seni" şarkısı için Erol Köse'ye açtığı davayı kaybetti 'Ayna' grubunun solisti Erhan Güleryüz, "Ölünce Sevemezsem Seni" adlı şarkının sözlerini kendisinin yazdığını belirterek telif gelirlerinin istenmesi için Erol Köse'ye açtığı davayı kaybetti. Mahkeme, Erhan Güleryüz'ün açtığı davanın reddine karar vererek tedbirin kaldırılmasına hükmetti. Erol Köse duruşma çıkışında, "Şarkı bizimdir, 'Ölünce Sevemezsem Seni' Erol Köse'nindir diye ispatlandı" dedi.
24.01.2023 Magazin
Armağan Çağlayan'dan kötü haber! Akciğer kanserine yakalandı
Armağan Çağlayan'dan kötü haber! Akciğer kanserine yakalandı Ekranların başarılı televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabından kansere yakalandığını duyurdu. Akciğerinde bir kitle tespit edildiğini söyleyen Çağlayan, "Önümüzde hafta tedavi sürecine başlayacağım, zorunlu bir ara veriyorum" dedi.
21.11.2022 Magazin
Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz ile mahkemelik olan Erol Köse hakim karşısına çıktı
Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz ile mahkemelik olan Erol Köse hakim karşısına çıktı Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz'ün "Ölünce Sevemezsem Seni" adlı şarkının sözlerini kendisinin yazdığını belirterek telif gelirlerinin istenmesi için açtığı davada, Erol Köse hakim karşına çıktı. Davanın reddini isteyen Köse, "Bizim Erhan Güleryüz'le kopma nedenimiz FETÖ ile iltisaklı olmasıdır. Asıl MESAM kayıtlarında şarkı benimdir. 32 senelik müzik kariyerimde ayda 20 lira için sahtecilik yapacak halim yok" dedi.
16.11.2022 Gündem
Nihat Doğan'ın eşi Arezoo Gharlar'dan karnı burnunda ayna pozu!
Nihat Doğan'ın eşi Arezoo Gharlar'dan karnı burnunda ayna pozu! Türkücü Nihat Doğan ile İranlı Arezoo Gharlar, geçtiğimiz ağutos ayında sessiz sedasız evlenmişti. İkili, düğüne sadece yakın çevresini davet etmişti. İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan altı aylık hamile Arezoo Gharlar, ayna karşısında karnı burnunda fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı.
12.11.2022 Magazin
Nihat Doğan zarar edince mekanı devretti!
Nihat Doğan zarar edince mekanı devretti! Sessiz sedasız üç aylık hamile olduğu ortaya çıkan sevgilisi Arezoo Gharlar'la dünyaevine giren türkücü Nihat Doğan, 5 milyon TL harcayarak güzellik merkezi açmıştı. Ünlü şarkıcı, bu sektörde umduğunu bulamadı. Büyük zarar ettiği konuşulan Nihat Doğan, açtığı güzellik merkezini kapattı ve yakınlarına "Keşke bu işe girmeseydim" diyerek dert yandı.
7.11.2022 Magazin
Nihat Doğan düğün fotoğraflarını paylaştı! 'Sen, bana Allah’ın verdiği bir ödülsün'
Nihat Doğan düğün fotoğraflarını paylaştı! 'Sen, bana Allah’ın verdiği bir ödülsün' Bir dönem aşk yaşadığı Seda Sayan ile evliliğin eşiğinden dönen türkücü Nihat Doğan (42), yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı İranlı kız arkadaşı Arezoo Gharlar ile sürpriz bir törenle dünyaevine girdi. Düğün fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Doğan, duygularını da dile getirmeyi ihmal etmedi.
13.08.2022 Magazin
Erhan Güleryüz ve Erol Köse davasında flaş gelişme! 'Evrakta sahtecilik' suçunun işlendiğini düşünüyoruz'
Erhan Güleryüz ve Erol Köse davasında flaş gelişme! 'Evrakta sahtecilik' suçunun işlendiğini düşünüyoruz' Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz, 'Ölünce Sevemezsem Seni' adlı şarkı nedeniyle yapımcı Erol Köse ile mahkemelik oldu. Erhan Güleryüz'ün Erol Köse'ye açtığı davada grup üyelerinden Bülent Akbay tanık olarak dinlendi. Akbay, 2000’li yıllarda vize işlemleri için boş kağıda imza atarak, Erol Köse’ye verdiklerini söyledi. Güleryüz’ün avukatı ise “Müvekkilden alınan boş imzalı kağıtların sonradan doldurularak, ‘evrakta sahtecilik’ ve ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçunun işlendiğini düşünüyoruz” dedi.
14.06.2022 Magazin
Aleyna Tilki'den Cüneyt Özdemir'in eleştirisine yanıt: Yurt dışında yaşasa da...
Aleyna Tilki'den Cüneyt Özdemir'in eleştirisine yanıt: Yurt dışında yaşasa da... Aleyna Tilki, 1 günde 1.8 milyon kez izlenen ‘Take It Or Leave It’ şarkısının klibini çok açık bulanlar için açıklamada bulundu.Erol Köse'nin sert sözlerinden sonra Cüneyt Özdemir'in de eleştirisine maruz kalan Tilki sessizliğini bozdu. Aleyna Tilki kendisini eleştiren Cüneyt Özdemir'e verdiği yanıtla olay oldu.
17.04.2022 Magazin
Üç yılın sonunda  Erol Köse ile Fulden Köse boşandı!
Üç yılın sonunda Erol Köse ile Fulden Köse boşandı! Ünlü yapımcı Erol Köse’nin eşi Fulden Köse, hayatını zindana çevirdiğini ileri sürdüğü Erol Köse'den, 50 bin TL nafaka ile 10 milyon TL tazminat istemiyle yapımcıya boşanma davası açtı. Erol Köse ise tazminat talebiyle karşı dava açtı.
11.02.2022 Magazin
Ebru Polat ve Bahar Candan birlikte program sunacak
Ebru Polat ve Bahar Candan birlikte program sunacak Uzun bir aradan sonra yeniden yayın hayatına başlayan Flash Tv, dikkat çeken atılımlar yapıyor. Şimdiye kadar anlaştığı çarpıcı isimlerle gündeme gelen Flash Tv, rakiplerinin karşısına bir magazin programı yayına almaya hazırlanıyor.
28.10.2021 Magazin
Acun Ilıcalı iddialı! 'Dominik'te aday olsam seçilirim'
Acun Ilıcalı iddialı! 'Dominik'te aday olsam seçilirim' Yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği 'Survivor' yarışmasının çekimleri Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, bu ülkeyle ilgili dikkat çeken bir itirafta buldu.
1.02.2021 Magazin
Coşkun Sabah itirafı magazin gündemini salladı! 'Ben öyle bir şey demedim'
Coşkun Sabah itirafı magazin gündemini salladı! 'Ben öyle bir şey demedim' Coşkun Sabah'ın Hülya Avşar ile ilgili itirafı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sabah açıklamalarından üç gün sonra söylediklerini yalanladı. Sabah'ın yeni açıklamaları herkesi şaşırttı.
18.12.2020 Magazin
Bomba iddia: Hülya Avşar İbo'nun kapısında yattı
Bomba iddia: Hülya Avşar İbo'nun kapısında yattı İbo Show'a konuk olan Hülya Avşar geceye damga vurdu. O anları gören Erol Köse bomba iddialarıyla sosyal medyada dikkat çekti. Köse açıklamasında Avşar'ın Tatlıses’in kapısında yattığını iddia etti.
23.11.2020 Magazin
İstanbul'da skandal ev partisi! Gizlice buluştular...
İstanbul'da skandal ev partisi! Gizlice buluştular... Corona virüs nedeniyle insanların evde kalarak izolasyon süreci geçirmesi ısrarla vurgulanırken bir grup, İstanbul Büyükçekmece'de gizlice bir evde buluşup parti verdi. Ardından da görüntüleri sosyal medyada paylaştı.
29.03.2020 Gündem
Atakan Kayalar'dan şoke eden Aleyna Tilki sözleri!
Atakan Kayalar'dan şoke eden Aleyna Tilki sözleri! 10 yaşındaki Atakan Kayalar birkaç gündür Türkiye'nin gündeminde. Atakan'ı popüler eden durum 5 ayda 250 kitap okuduğunu söylediği video oldu. Bu durumun haberlere yansımasının ardından Aleyna Tilki, Atakan hakkında paylaşımda bulundu. Aleyna, paylaşımında Atakan ile tanışması gerektiğini söyledi. Atakan Kayalar ise Aleyna Tilki’nin paylaşımına bir video ile cevap verdi. Kayalar’ın, Aleyna’ya verdiği cevap ise herkesi şoke etti. İşte Atakan’ın Aleyna’ya verdiği o cevap...
21.02.2020 Magazin
Erol Köse'ye 'Gulbengate' cezası
Erol Köse'ye 'Gulbengate' cezası Şarkıcı Gülben Ergen, sosyal medya hesabı ve televizyonda, 'Skandallar kraliçesi', ve 'Gulbengate' gibi açıklamalarda bulunarak kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla Erol Köse'ye açtığı tazminat davasını kazandı. Mahkeme, Erol Köse'nin 10 bin TL manevi tazminatı yasal faiziyle Gülben Ergen'e ödemesine karar verdi.
17.07.2019 Magazin
Erol Köse’den oyuncu adayına taciz iddiası
Erol Köse’den oyuncu adayına taciz iddiası Kendisini oyunculuk alanında geliştirmek isteyen 22 yaşındaki Rus öğrenci, sosyal medya üzerinden tanıştığı Erol Köse’den yardım istedi. Fakat bir süre sonra gelen mesajlar karşısında şaşkına dönen genç kadın savcılığa taciz iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
6.06.2019 Magazin
Erol Köse'ye eşinden 10 milyon TL'lik boşanma davası
Erol Köse'ye eşinden 10 milyon TL'lik boşanma davası Müzik yapımcısı Erol Köse'nin Türkçe öğretmeni eşi Fulden Köse, zina, sadakatsizlik ve haysiyetsiz hayat sürme, fiziksel, psikolojik ve ekonomik şiddet, pek kötü ve onur kırıcı davranış içeren şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtı. Fulden Köse, Erol Köse'den 50 bin TL nafaka ile 10 milyon TL tazminat istedi.
7.05.2019 Magazin
Emrah Karaduman: Bıçaklanmamdan Erol Köse sorumlu
Emrah Karaduman: Bıçaklanmamdan Erol Köse sorumlu Emrah Karaduman, Aleyna Tilki’yi istismar ettiğine dair paylaşımlar yapan Erol Köse’den şikayetçi oldu. Ancak mahkeme takipsizlik kararı verdi. Emrah Karaduman, küçük düşürüldüğünü ve bu olayın saldırıya uğramasına sebep olduğunu söyleyerek karara itiraz etti
17.01.2019 Magazin
Cem Yılmaz'ı kızdıracak sözler! "Defne..."
Cem Yılmaz'ı kızdıracak sözler! "Defne..." Şarkıcı ve yorumcu Erol Köse, komedyen Cem Yılmaz'ın paylaştığı fotoğraftaki çıplak kadın yansımasının "Defne Samyeli olabilir" söylentisi üzerine inceleme yaparak "Defne olamaz" dedi.
9.09.2018 Magazin
Zor günler geçti
Zor günler geçti Gülben Ergen, önceki akşam Mevlana Hoşgörü ve Barış Ödülleri gecesine katıldı.
27.04.2018 Magazin
Bin kere özür diledi
Bin kere özür diledi GÜLBEN Ergen, Seren Serengil’den sonra Erol Köse’ye de koruma kararını ihlal ettiği gerekçesiyle 3 gün zorlama hapsi aldırmıştı.
26.04.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Erol Köse ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erol köse haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.