Aydın Ağaoğlu

Aydın Ağaoğlu

Son dakika aydın ağaoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aydın ağaoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aydın ağaoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aydın Ağaoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aydın ağaoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 387 aydın ağaoğlu haberi bulunmuştur. Tüm aydın ağaoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
20 bin TL'ye internet sitesinden tablet aldı! Kargoyu açınca hayatının şokunu yaşadı
20 bin TL'ye internet sitesinden tablet aldı! Kargoyu açınca hayatının şokunu yaşadı İnternetten alışveriş yapanların sayısı her geçen gün artarken tüketicilerin güvenlik endişesini haklı çıkaracak olaylar da yaşanıyor. Son olarak Gaziosmanpaşa’da bedensel engelli Sibel Zengin, internet sitesi üzerinden 20 bin lira değerinde tablet sipariş etti. Zengin, kargo paketini açtığında ise hayatının şokunu yaşadı. Pakette tablet yerine taş çıktı. Hayal kırıklığına uğradığını söyleyen Sibel Zengin, "Tüketici hakem heyetine de başvuru yaptık. Mağdur oldum, bu resmen insanları dolandırmak. Avukatımızla hukuki süreci başlattık. Yani taşı görünce şok oldum. Tablet beklerken taş geldi" dedi. Tüketici Konfederasyonu (TÜKONFED) Başkanı Aydın Ağaoğlu ise "Burada taş gönderilmesinin sebebini de savcılık açısından soruşturulduğunda 'depocu karıştırmış bu bir dolandırıcılık değil' demek için bazı açıkgöz satıcılar cep telefonu yerine salatalık, tablet yerine de taş gönderebiliyor" ifadelerini kullandı.
3.03.2024 Gündem
Kırmızı ve beyaz et fiyatlarına 15 günde peş peşe zam!
Kırmızı ve beyaz et fiyatlarına 15 günde peş peşe zam! Son birkaç ay içerisinde kırmız et fiyatlarına gelen artışlar cep yakmaya başladı. Kırmızı etteki pahalılık sonrası tavuk etine yönelen vatandaşlar bir şokla daha karşılaştı. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, fiyat artışlarını açıkladı. İşte detaylar...
1.03.2024 Ekonomi
Market fiyatları katlandı! ‘Etiket mesaisi’ hızlandı, bir günde 80 TL fark oluştu
Market fiyatları katlandı! ‘Etiket mesaisi’ hızlandı, bir günde 80 TL fark oluştu Aralık ayı itibarıyla marketlerde etiket değişimleri hızlandı. Bazı temel gıda ve ihtiyaç ürünlerinde fiyat artışları dikkat çekiyor. Marketlerde 220 TL’ye satılan bir ürünün fiyatı 300 liraya çıktı. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, ‘İhbar alır almaz yazar kasalarda fiyatları değiştiriyorlar’ diyerek stokçuları ortaya çıkaracak formülü açıkladı.
14.02.2024 Ekonomi
İstanbul'un trafik sorununa ücretli çözüm! Eminönü ve Kadıköy için trafik sıkışıklığı fiyatlandırması...
İstanbul'un trafik sorununa ücretli çözüm! Eminönü ve Kadıköy için trafik sıkışıklığı fiyatlandırması... İstanbul'un trafik sorununu 'para' çözecek. Dünyada bazı şehirlerde trafiğin yoğun olduğu bölgelere giren taşıtlardan ücret alınıyor. Prof. Dr. Ayşe Uyduranoğlu’na göre, İstanbul’da ilk etapta Eminönü ve Kadıköy için planlanan bu uygulama hem trafiğe hem hava kirliliğine karşı fayda sağlayabilir.
24.01.2024 Gündem
İstanbul'daki otopark ücreti büyük tepki gördü! "Arabayı çekseler daha ucuz olur"
İstanbul'daki otopark ücreti büyük tepki gördü! "Arabayı çekseler daha ucuz olur" İstanbul'da en büyük problemlerinden biri de otopark sorunu. İSPARK otoparklarının yanı sıra özel işletmelerin son zamanlarda yaptıkları zamlar sürücülerinin tepkisini çekiyor. Laleli'de özel bir otoparkı kullanmak isteyen otomobil sürücüleri 2 saate kadar 340 lira, cip ve minibüs sürücüleri ise 470 lira ödemek zorunda. Otomobillerin günlük park ücreti ise 1020 lira. Aynı otoparkta otomobiller için aylık 10 bin lira abonman talep ediliyor. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu otopark fiyatlarına bir standart getirilmesi gerektiğini belirtiyor. Ağaoğlu, "Bunlar fiyat belirlerken hiçbir ölçü tanımıyorlar. Ölçü yok çünkü. Mutlaka bir ölçü getirilmeli" dedi.
23.01.2024 Ekonomi
Ünlü müzik gruplarının İstanbul konseri biletleri için 'karaborsa ve dolandırıcılık' uyarısı
Ünlü müzik gruplarının İstanbul konseri biletleri için 'karaborsa ve dolandırıcılık' uyarısı Dünyaca ünlü metal grubu Megadeth’in 8 yıl aradan sonra 12 Haziran’da İstanbul’da vereceği konserin internet üzerinden satışa sunulan biletleri, dakikalar içinde tükendi. 23 Mayıs’ta Türkiye’de konser verecek olan Scorpions grubunun biletleri de yok sattı. Her iki müzik grubunun biletleri tükenince, internet üzerinden yaklaşık 10 katı fiyatla ilanlar verilerek satılmaya başladı.
15.01.2024 Gündem
Asgari ücrete gelmeden gıda fiyatlarına zam geldi! Yumurta, bakliyat, kaşar, et...
Asgari ücrete gelmeden gıda fiyatlarına zam geldi! Yumurta, bakliyat, kaşar, et... Maaşlara henüz zam yapılmadan marketler zamları şimdiden raflardaki ürünlere yansıtmaya başladı. Tereyağından kaşar peynirine, yumurtadan ayrana kadar birçok ürünün fiyatı 2 gün önce değiştirildi. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu "Yumurtadan ete, bakliyata, kırtasiye ürünlerine kadar yağmur gibi zamlar gelmeye başladı" dedi. Türkiye'de çalışanlar maaşlarına yapılacak zammı merakla beklerken marketler zamlar açıklanmadan fiyatları artırmaya başladı. Ticaret Bakanlığı ekipleri de gelen şikayetleri değerlendirerek marketlerde denetimlere başladı.
21.12.2023 Ekonomi
Zehra Çatal'ı 9 kurşunla öldüren sanık mahkemede mağdur olduğunu öne sürdü: Tahliyemi talep ediyorum
Zehra Çatal'ı 9 kurşunla öldüren sanık mahkemede mağdur olduğunu öne sürdü: Tahliyemi talep ediyorum Yılmaz Fahrioğlu inşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı tabancayla 9 el ateş edip öldürmüştü. Tutuklu yargılanan sanık Yılmaz Fahrioğlu, olayda mağdur olduğunu öne sürerek, “Zehra beni dolandırdı. Paramı vereceğini söyledi ama oyaladı, vermedi. Çocuklarım mağdur ve perişan. Tahliyemi talep ediyorum" dedi. Mahkeme, Fahrioğlu'nun talebini reddetti.
26.10.2023 Gündem
12 yaşındaki Dursun Efe Andıç'ın katili cinayetin sebebini açıkladı
12 yaşındaki Dursun Efe Andıç'ın katili cinayetin sebebini açıkladı Bisikletiyle gezmeye çıkan 12 yaşındaki Dursun Efe Andıç'ın cesedi dün aramalar sonucunda bulunmuştu. Tokat'ın Turhal ilçesinde Dursun Efe Andıç'ı (12) öldüren ve çıkarıldığı mahkemede tutuklanan Umut Göçgen (21) ifadesinde, "Küfürlü konuştuğu için uyardım. Bana da küfür edince tartıştık. Böyle olmasını istemezdim" dedi.
26.10.2023 Gündem
TÜKONFED Başkanı Aydın Ağaoğlu'nun sosyal medya hesabını kullanarak dolandırıcılık yaptılar
TÜKONFED Başkanı Aydın Ağaoğlu'nun sosyal medya hesabını kullanarak dolandırıcılık yaptılar Dolandırıcıların hedefinde bu sefer Tüketici Konfederasyonu (TÜKONFED) Başkanı Aydın Ağaoğlu vardı. Aydın Ağaoğlu'na iki yetime maddi destek sağladığını belirterek sosyal medya hesabı üzerinden ulaşan şüpheli, Aydın Ağaoğlu'nun hesabının bilgilerini alarak 4 kişiyi dolandırdı. Olayı anlatan Ağaoğlu, şüphelinin öğretmen olduğunu söylediğini belirterek, "Telefon numarasını verdi, yazıştık, IBAN numarası da var, sonra dedim ki; bu sahtekar değilse ona yardımcı olmuş olurum, sahtekarsa ki büyük olasılıkla öyledir, o zaman bunun mutlaka yargı önüne çıkıp hesap vermesini sağlar, başkasına zarar vermesine engel olurum. Bilinçli tüketiciler, para göndermeden önce beni aradılar. Tabi bu arada birkaç saf kişi 2 bin liraya kadar para göndermiş. Sert kayaya çarptı, elimde telefon numarası var, IBAN numarası var, hesap sahibinin adı soyadı var, bir de Instagram hesabı var. İşte bu bilgilerle Cumhuriyet Savcılığı’na müracaat edip bu kişinin yakalanmasını sağlayacak hukuki altyapıyı hazırladık arkadaşlarla ifadelerini kullandı.
26.10.2023 Gündem
Market fiyatlarını düşürecek formül açıklandı! Birçok üründe indirim yapıldı
Market fiyatlarını düşürecek formül açıklandı! Birçok üründe indirim yapıldı Marketler indirimleri peş peşe açıkladı. Birçok markette yarı yarıya indirim başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zincir marketlere yaptığı indirim çağrısının ardından dün Tarım Kredi marketlerinde 74 üründe fiyatlar yüzde 50’ye varan oranlarda düşürüldü. BİM, A101 ve Şok marketlerde de indirimler sürüyor. Öte yandan Üretici ile market arasındaki fiyat farkı gün geçtikçe daha fazla açılıyor. Tarlada 3 TL olan elmanın marketteki fiyatı 30 TL'ye dayandı. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu fiyatları düşürecek formülü açıkladı. İşte detaylar...
21.10.2023 Ekonomi
İndirim furyası başladı! Yüzde 50 fiyat avantajı sağlanıyor
İndirim furyası başladı! Yüzde 50 fiyat avantajı sağlanıyor Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken kampanya! Zincir marketlerde 1000 üründe yüzde 50 indirim yapılıyor. Peki bu kararın ardından diğer zincir marketlerde harekete geçer mi? Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu tek tek anlattı.
12.10.2023 Ekonomi
İndirim furyası başladı! 1000 üründe yüzde 50 fiyat avantajı sağlanıyor
İndirim furyası başladı! 1000 üründe yüzde 50 fiyat avantajı sağlanıyor Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken kampanya! Zincir marketlerde 1000 üründe yüzde 50 indirim yapılıyor. Peki bu kararın ardından diğer zincir marketlerde harekete geçer mi? Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu tek tek anlattı.
10.10.2023 Ekonomi
Market fiyatlarında büyük indirim kampanyası! 1000 üründe yüzde 50 indirim!
Market fiyatlarında büyük indirim kampanyası! 1000 üründe yüzde 50 indirim! Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken kampanya! Zincir marketlerde 1000 üründe yüzde 50 indirim yapılıyor. Peki bu kararın ardından diğer zincir marketlerde harekete geçer mi? Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu tek tek anlattı.
5.10.2023 Ekonomi
'Hamsinin fiyatının yükselmesi için denize açılmadılar' iddiası hali karıştırdı! Masraf kurtarmıyor dediler
'Hamsinin fiyatının yükselmesi için denize açılmadılar' iddiası hali karıştırdı! Masraf kurtarmıyor dediler İstanbul Gürpınar Balık Hali'nde gece balıkçılar ve hale balık almaya gelen esnaf arasında hamside fiyat gerginliği yaşandı. Tekneciler, pazarcıların fazla kar marjıyla balıkları pahalıya sattıkları gerekçesiyle denize açılmayınca, hale de balık gelmedi. Balık almak için hale gelenler ise hamsi bulamadı. Esnaf, teknecileri halka pahalı balık satılmasını istedikleriyle suçlarken, tekneciler ise masrafların kurtarmadığından dert yandı.
19.09.2023 Yaşam
SMS'lerde 'pusu' tehlikesi! Bedava para ve büyük kazanma vaadiyle dolandırıcılık...
SMS'lerde 'pusu' tehlikesi! Bedava para ve büyük kazanma vaadiyle dolandırıcılık... Reklam ve kampanya SMS'lere uzmanlar vatandaşları uyardı. Yasadışı bahis şirketi ve sitelerinden gelen ve son dönemde birçok kişi tarafından sosyal medyada da tartışılan, reklam ve kampanya SMS'lerine karşı uyarılar peş peşe geldi. Özellikle yurtdışı kayıtlı numaralardan atılan mesajlar hakkında uyarıda bulunan Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, "Pusular atılıyor, vatandaşlar tuzağa düşürülmek isteniyor. Düşürülmek istenen tuzak genellikle sanal, yasadışı kumar. İnsanları cezbetmek için başlangıçta bonus olarak para ve ücretsiz oynama hakkı tanıyorlar. Bu sahtekarlar yasadışı bahis oynatıyorlar, tamamen illegal bir ortamdalar. Mağdur olan tüketici, kimi kime şikayet edecek?" dedi. Ağaoğlu, KVKK konusuna da dikkat çekerken, cep telefonu operatörlerine mesajların filtrelenmesi çağrısında bulundu.
14.09.2023 Gündem
Sosyal medyadan alışveriş yapanlar dikkat! 'Paket açılırsa iade olmaz' açıklamasına kanmayın
Sosyal medyadan alışveriş yapanlar dikkat! 'Paket açılırsa iade olmaz' açıklamasına kanmayın Sosyal medyada satış yapan butiklerin bazılarının biyografi kısmında 'Değişim var, iade yok' şeklinde bir ifade yer alıyor. Bu da ürünü iade etmek isteyen müşterilerin, satıcılarla sorun yaşamasına sebep oluyor. Peki ‘Değişim var, iade yok’ ifadesinin geçerliliği var mı? Instagram alışverişlerinde iade mümkün mü? Para iadesi yapılmadığı durumda müşteriler hangi yola başvurabilir? Uzman isimler konu ile ilgili önemli detaylara yer verdi.
8.09.2023 Ekonomi
Fahiş fiyat otoparklara da sıçradı! Araba park etmenin bedeli 600 TL
Fahiş fiyat otoparklara da sıçradı! Araba park etmenin bedeli 600 TL Son zamanlarda birçok araç sahibi aynı dertten muzdarip. Otoparklarda fiyatlar ateş pahası. Beşiktaş'ta bir otoparksa sosyal medyada gündem oldu. Peki otoparklarda tavan ücret uygulaması mümkün mü? İşte detaylar...
6.09.2023 Ekonomi
Özel işletmelerin hukuksuzluğu sürüyor: Ücret ödemeden sahilde yürümek bile yasak!
Özel işletmelerin hukuksuzluğu sürüyor: Ücret ödemeden sahilde yürümek bile yasak! Geçtiğimiz günlerde Yunanistan'da başlayan 'Havlunu da al gel' hareketi Türkiye'ye de sıçramıştı. Bu kez de özel işletmeler ücret ödemeden bırakın denize girmeyi sahilde yürümeye bile izin vermedi.
22.08.2023 Gündem
Marketlerden gramaj hilesi! Vatandaşları gram gram böyle soyuyorlar
Marketlerden gramaj hilesi! Vatandaşları gram gram böyle soyuyorlar Marketleri gramaj oyunu ortaya çıktı. Pek çok gıda ürünün fiyatını değiştirmeden gramı ile oynayan marketler vatandaşları gram gram soyduğu belirlendi. Peki vatandaş böyle bir durumda ne yapmalı? Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu vatandaşa önemli uyarılarda bulundu.
19.08.2023 Ekonomi
İnternetten alışveriş yapanlar dikkat! Kritik süre 24 saat
İnternetten alışveriş yapanlar dikkat! Kritik süre 24 saat Dijital teknolojinin gelişmesiyle birlikte, internet alışverişi son yıllarda artışa geçti. Ancak yapılan bu alışverişlerde dolandırıcıların mağdur ettiği binlerce insan var. İnternetten alışveriş yaparken nelere dikkat etmeliyiz? Banka kartı ile mi alışveriş daha güvenli yoksa kredi kartı ile mi? Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, konuyla ilgili merak edilenleri anlattı.
18.08.2023 Ekonomi
Taksi problemi acil çözüm bekliyor: Aylık 22 bin TL ödeme
Taksi problemi acil çözüm bekliyor: Aylık 22 bin TL ödeme Vatandaş taksi bulamıyor, taksici tarifelerden şikâyet ediyor. Şu anda bir şoför kontağı yaklaşık ortalama 1300 lira borçla açıyor. Günü kurtarması için saatte ortalama 300 lira kazanması lazım. Aylık plaka kirası 22 bin lira. Buna yakıt, yıkama, durak parası, yemek, sigorta ve bakım masrafı eklenince şoförler önemli bir yükün altında kalıyor. Şoförler tarifeler düşük kaldıkça yolcu seçmeye, turist aramaya devam edeceklerini, trafiğe girmeyeceklerini söylüyorlar. Sorunun asıl kaynağı olarak ise yine plakaları elinde tutan galericiler gösteriliyor. İşte şikâyet konuları, yolcu hakları ve kazanç denklemiyle taksi ekonomisi.
12.08.2023 Ekonomi
İstanbul'da yeni taksimetre oyunu! Vatandaşlar isyan etti
İstanbul'da yeni taksimetre oyunu! Vatandaşlar isyan etti İstanbul'da yolcu ve mesafe seçtikleri gerekçesiyle sıkça şikayet konusu olan taksiciler, megakentte bir süredir kullanılan aplikasyon nedeniyle "ücreti" de belirledikleri eleştirilerine hedef oluyor. Ücret, taksimetre üzerinden otomatik hesaplanıyor. Ancak, uygulamayı kullanan bazı taksiciler bu rakamın çok üzerinde teklif sunuyor.
11.07.2023 Gündem
Bayram öncesi kiralık araçlara talep arttı; uzmanlardan dolandırıcılara karşı uyarı
Bayram öncesi kiralık araçlara talep arttı; uzmanlardan dolandırıcılara karşı uyarı Kurban Bayramı öncesi araç kiralama firmalarında yoğunluk yaşanıyor. Araç kiralama firması sahibi Enes Bayram, elindeki araçların tümünün bayram için rezervasyon yapıldığını belirterek "Şu an aşırı derece bir yoğunluğumuz var. Hem bayram arifesi hem de sezonumuz yeni açıldı ondan dolayı" dedi. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu ise bayram yoğunluğundan faydalanmak isteyen dolandırıcılara karşı dikkatli olunması gerektiğini vurgulayarak, “Kurumsal olmayan firmalarla ilgili de mutlaka iyi bir araştırma yapılmalı ondan sonra araç kiralanmalı. Kiralık araç fiyatları çok arttı. İşte bu nedenle tüketiciler riske giriyor, ucuz gördükleri ilanlara yöneliyorlar" ifadelerini kullandı.
22.06.2023 Gündem
Kaybolan kargo mücadelesi! 'Paket teslim ederken içeriği mutlaka yazdırmalılar'
Kaybolan kargo mücadelesi! 'Paket teslim ederken içeriği mutlaka yazdırmalılar' Avukat Oktay Süleyman Öztürk’e, Mersin’den gönderilen bir çanta, kargo şirketinde kayboldu. Tüketici Hakları Hakem Heyeti’ne başvuran Öztürk valizin içindekilerin parasını istedi. Teslim fişinde çantanın içindekiler yazmadığı için olumsuz yanıt aldı.
11.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aydın Ağaoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aydın ağaoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.