Market Fiyat

Market Fiyat

Son dakika market fiyat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan market fiyat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını market fiyat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Market Fiyat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan market fiyat gelişmeleri de dahil olmak üzere 603 market fiyat haberi bulunmuştur. Tüm market fiyat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Market fiyatları katlandı! ‘Etiket mesaisi’ hızlandı, bir günde 80 TL fark oluştu
Market fiyatları katlandı! ‘Etiket mesaisi’ hızlandı, bir günde 80 TL fark oluştu Aralık ayı itibarıyla marketlerde etiket değişimleri hızlandı. Bazı temel gıda ve ihtiyaç ürünlerinde fiyat artışları dikkat çekiyor. Marketlerde 220 TL’ye satılan bir ürünün fiyatı 300 liraya çıktı. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, ‘İhbar alır almaz yazar kasalarda fiyatları değiştiriyorlar’ diyerek stokçuları ortaya çıkaracak formülü açıkladı.
14.02.2024 Ekonomi
Büyük indirim bugün başlıyor! Yüzlerce ürünün fiyatı yarı yarıya düşüyor
Büyük indirim bugün başlıyor! Yüzlerce ürünün fiyatı yarı yarıya düşüyor Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken kampanya! Zincir marketlerde 1000 üründe yüzde 50 indirim yapılıyor. Ayrıca Tarım Kredi Kooperatif marketleri de yüzde 50'ye varan indirime gidiyor. İndirim kampanyası bugün başlıyor.
16.10.2023 Ekonomi
İndirim furyası başladı! Yüzde 50 fiyat avantajı sağlanıyor
İndirim furyası başladı! Yüzde 50 fiyat avantajı sağlanıyor Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken kampanya! Zincir marketlerde 1000 üründe yüzde 50 indirim yapılıyor. Peki bu kararın ardından diğer zincir marketlerde harekete geçer mi? Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu tek tek anlattı.
12.10.2023 Ekonomi
İndirim furyası başladı! 1000 üründe yüzde 50 fiyat avantajı sağlanıyor
İndirim furyası başladı! 1000 üründe yüzde 50 fiyat avantajı sağlanıyor Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken kampanya! Zincir marketlerde 1000 üründe yüzde 50 indirim yapılıyor. Peki bu kararın ardından diğer zincir marketlerde harekete geçer mi? Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu tek tek anlattı.
10.10.2023 Ekonomi
Market fiyatlarında büyük indirim kampanyası! 1000 üründe yüzde 50 indirim!
Market fiyatlarında büyük indirim kampanyası! 1000 üründe yüzde 50 indirim! Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken kampanya! Zincir marketlerde 1000 üründe yüzde 50 indirim yapılıyor. Peki bu kararın ardından diğer zincir marketlerde harekete geçer mi? Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu tek tek anlattı.
5.10.2023 Ekonomi
Market fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Tüm illere yayılacak, pilot 6 şehir seçildi
Market fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Tüm illere yayılacak, pilot 6 şehir seçildi Tarım Kredi Genel Müdürü Aydın, KOOP Bakkal projesiyle ilgili olarak, "Pilot 6 il seçtik fakat bütün illere yayılacağız. Zamanla toptancı gibi çalışmayı planlıyoruz" dedi.
7.11.2022 Ekonomi
Fiyatlarla ilgili flaş gelişme! Markette etiketler değişti: Et, süt, yumurta, ayçiçek yağı...
Fiyatlarla ilgili flaş gelişme! Markette etiketler değişti: Et, süt, yumurta, ayçiçek yağı... Fiyatlarla ilgili son dakika gelişmesi. Markette etiketler değişti. Et, süt, yumurta ve ayçiçek yağı dahil birçok üründe geçerli olacak. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, haziran ayında marketteki 37 ürünün 16'sında fiyat artışı, 21'inde ise fiyat azalışı yaşandığını bildirdi. Markette fiyatı en çok azalan ürünün ise yüzde 46,1 ile domates olduğunu söyleyen Bayraktar, domatesteki fiyat düşüşünü yüzde 23,9 ile patatesin, yüzde 23,2 ile kabağın, yüzde 18,6 ile marulun, yüzde 17,8 ile kuru üzümün, yüzde 15,9 ile havucun, yüzde 14,8 ile tavuk etinin, yüzde 13,4 ile kırmızı mercimeğin ve yüzde 12,6 ile maydanozun izlediğini kaydetti. İşte son dakika haberinin detayları...
1.07.2022 Ekonomi
Sebze ve meyve fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! 5 kat fark var
Sebze ve meyve fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! 5 kat fark var Sebze ve meyve fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama. Nisan ayında elma 5.5 kat, salatalık 5 kat, kabak 3.8 kat, karnabahar ve pırasa 3.7 kat, yeşil mercimek 3.5 kat, patlıcan ve nohut 3.4 kat, kırmızı mercimek, kuru fasulye ve kuru incir ise 3.3 kat fazlaya tüketiciye satıldı. Dalında 2 lira olan elma markette 11 liraya, 3.2 lira olan salatalık 16.10 liraya, 3.80 lira olan kabak 14.20 liraya, 3.10 lira olan karnabahar 11.60 liraya çıktı. 1 litre süt ise üreticiden 5.4 liraya alınıp markette 14.1 liraya satıldı. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) verilerine göre; sadece nisan ayında sebze ve meyve üretici fiyatları ile market fiyatları arasında 5.5 kata varan farklar görüldü.
2.05.2022 Ekonomi
Yağ, un, şeker, bakliyat, bebek bezi, temizlik ürünü fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Harekete geçildi...
Yağ, un, şeker, bakliyat, bebek bezi, temizlik ürünü fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Harekete geçildi... Yağ, un, şeker, bakliyat, bebek bezi, temizlik ürünleri fiyatlarında yeni gelişme! Harekete geçiliyor. Enflasyonla mücadele kapsamında AK Parti'nin ekonomi kurmayları yeni bir adım atmak için çalışmalara başladı. Un, yağ, şeker, bakliyat, bebek bezi, temizlik maddeleri gibi ürünlerde yıl sonuna kadar fiyatlar sabitlenebilir. Ürünler, enflasyon sepetinde bulunan ve dar gelirli vatandaşların sıkça tükettikleri arasından seçilecek. Bununla ilgili zincir marketlerle de görüşmeler yapılacak.
7.04.2022 Ekonomi
Fiyatlar düşüyor, markette etiketler değişiyor! Ayçiçek yağı, yumurta,  çay, süt, beyaz peynir, pirinç, nohut, kuru fasulye, makarna ve...
Fiyatlar düşüyor, markette etiketler değişiyor! Ayçiçek yağı, yumurta, çay, süt, beyaz peynir, pirinç, nohut, kuru fasulye, makarna ve... Tüm tüketiciler çok yakından ilgilendiriyor. Uzun süredir bekleniyordu. KDV indirimi kararı resmen uygulanmaya başladı. Gıda fiyatlarında KDV oranları değişti. KDV yüzde 8'den yüzde 1'e indirildi. Gıda ürünlerindeki yüzde 8 KDV’nin yüzde 1’e düşürülmesine ilişkin Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. KDV’nin 7 puan indirilmesi market alışverişine yansıyacak. Hangi ürünün fiyatı ne kadara düşecek? Ayçiçek yağı, yumurta, çay, süt, beyaz peynir, pirinç, nohut, kuru fasulye, makarna ve. diğer pek çok ürünün fiyatları değişiyor. İşte KDV indirimi ile ilgili merak edilen ayrıntılar...
13.02.2022 Ekonomi
Tarihte bir ilk! Başkan açıkladı: Yurt dışındaki fiyatlar Türkiye'deki fiyatları geçti
Tarihte bir ilk! Başkan açıkladı: Yurt dışındaki fiyatlar Türkiye'deki fiyatları geçti Tarihte ilk kez oluyor. Başkan resmen açıkladı. Kayseri Pancar ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, "Tarihte ilk defa yurt dışındaki şeker fiyatları, Türkiye’den fazla" dedi.
27.11.2021 Ekonomi
Soğan, patates, limon, fasulye fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! 'Limit getirilsin'
Soğan, patates, limon, fasulye fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! 'Limit getirilsin' Ekim ayında üretici market fiyat farkının en fazla olduğu ürün soğan oldu. Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Şemsi Bayraktar, "Market kar marjlarına sınırlama getirilsin" çağrısında bulundu.
2.11.2021 Ekonomi
Market fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Arttı...
Market fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Arttı... Market fiyatlarıyla ilgili önemli bir açıklama geldi. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, "Mayısta, üretici ve market arasında fiyat farkı en fazla yüzde 305,11 ile karpuzda görüldü." ifadesini kullandı.
1.06.2021 Ekonomi
Fiyatlar yüzde 25 arttı! Vatandaşa kötü haber
Fiyatlar yüzde 25 arttı! Vatandaşa kötü haber Marketlerde gıda fiyatlarına zam geldi. Fırsatçılar düğmeye bastı. Vatandaşlara Ramazan öncesi kötü haber. 8 günde 40 ürünün 25'inin fiyatı arttı. Marketlerde 8 günde en çok fiyat artışı yüzde 25.87 ile karnabaharda yaşandı.
10.04.2021 Ekonomi
Market fiyatları ile ilgili flaş karar! Değişiyor
Market fiyatları ile ilgili flaş karar! Değişiyor İndirimli ürün satan zincir marketler ile ilgili harekete geçildi. İngiltere'de uygulanan sistem örnek alınarak 'süpermarket ombudsmanlığı’ sisteminin kurulması için harekete geçildi. Rapor hazırlandı. İndirim marketlerin ürün portföylerindeki özel markalı ürün ağırlığının diğer marketlerden daha fazla olduğu belirtilen raporda, "indirim marketler diğer satıcılar karşısında önemli bir alıcı gücüne sahip olmaktadır. Bu gücün kötüye kullanılması söz konusu satıcıların faaliyetlerini zorlaştırarak, bu teşebbüslerin rekabetçi güçlerini zayıflatabilecektir. Yatırım, yeni pazar ve yeni ürün geliştirme güdülerini zayıflatacak uygulamaları engellemek şarttır.” ifadelerine yer verildi.
10.02.2021 Ekonomi
Fiyatlar yüzde 9 düşürüldü! Marketlere yansımadı
Fiyatlar yüzde 9 düşürüldü! Marketlere yansımadı Gıda fiyatlarında yaşanan fahiş artış gündemdeki yerini korurken bakanlık tarafından yapılan denetimler de sürüyor. Fiyatlara yapılan zammın en fazla olduğu ürünlerden yumurtanın üreticiden çıkış fiyatı yüzde 9 düştü. Yaşanan fiyat düşüşü ise marketlere yansımadı.
3.02.2021 Ekonomi
Marketler apar topar indirime gitti
Marketler apar topar indirime gitti Tanzim satıştaki fiyatlar marketlere büyük darbe indirdi. Market zincirleri, yarı yarıya daha ucuz sebze-meyve fiyatları karşısında apar topar etiket değiştirme telaşına girdi
12.02.2019 Ekonomi
Gram gram çalıyorlar!1825 ürün...
Gram gram çalıyorlar!1825 ürün... Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan yaz aylarından bu yana yapılan denetimlerde tam 1825 ürünün etiketiyle oynanıp gramajının eksiltildiğini tespit ettiklerini açıkladı. 6 bin 500 üründe de haksız rekabet unsuru belirlendi. Bakan Pekcan, ağustos-eylül aylarında yapılan fahiş artışların kur düşüşüne rağmen yeterince geriye çekilmediğini de söyledi.
4.02.2019 Ekonomi
Ucuz yemeğin formülü! Bu önerilerle mutfak masrafınız azalacak
Ucuz yemeğin formülü! Bu önerilerle mutfak masrafınız azalacak Özellikle son günlerde sebze ve meyve fiyatlarında yaşanan fiyat artışı mutfak masraflarını bir hayli arttırdı. Vatandaşlar da mutfaklarında tasarruf yapmanın yollarını aramaya başladı. Size vereceğimiz öneriler ile daha ucuza yemek yapabilirsiniz....
3.02.2019 Ekonomi
Fiyatları yükseldi! Marketler satmama kararı aldı
Fiyatları yükseldi! Marketler satmama kararı aldı Kış ayları olması dolayısıyla seralarda yetiştirilen biber ve patlıcan gibi ürünlerin kilogram fiyatı 20 TL’ye kadar yükseldi. Yüksek fiyatlar sebebiyle eleştirilen marketler de biber ve patlıcan gibi ürünleri bir süreliğine satmama kararı aldı.
29.01.2019 Ekonomi
Bakan Pekcan’dan market fiyatlarındaki artışa ilişkin açıklama
Bakan Pekcan’dan market fiyatlarındaki artışa ilişkin açıklama Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, market fiyatlarındaki artışa ilişkin, “Denetimlerimiz devam ediyor. Bu denetimlerimizi çok görünür kılmıyoruz ama yaptıkları iş çok görünür. En kısa zamanda hepimiz sonuçlarını göreceğiz” dedi.
28.01.2019 Ekonomi
İndirim yalan zam gerçek
İndirim yalan zam gerçek Enflasyonla Mücadele Programı’na katıldığını iddia eden marketlerin indirimi yalan çıktı. Döviz kuru ağustostan bu yana % 30 geriledi. Market raflarındaki ürünler % 50 zamlandı.
27.01.2019 Ekonomi
Marketlerde büyük tuzak! Rafta indirim fişte bindirim
Marketlerde büyük tuzak! Rafta indirim fişte bindirim Marketler daha fazla kazanmak için ince hesaba girişti. Rafta ‘indirimli’ diye sattığı ürünü kasada kestiği fişe yansıtmayan marketler vatandaşı mağdur ediyor
23.01.2019 Ekonomi
Tüccar anında çekildi
Tüccar anında çekildi Arpa buğday ve mısırda ithalat vergileri düşünce fiyatların ineceği hesabını yapan tüccar piyasaya girmedi, alım satım durdu. Ziraat Odaları Birliği Başkanı Şemsi Bayraktar, “TMO geç kalmadan müdahale alım fiyatını açıklamalı” uyarısı yaptı
30.06.2017 Ekonomi
'Tarımda sorun tüketicide ve markette'
'Tarımda sorun tüketicide ve markette' Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, tarımda üretici enflasyonun, gıdadaki tüketici enflasyonunun 3,58 puan altında kaldığını belirterek, "Üretici makul fiyatlarla üretmeye devam ediyor, sorun tüketicide, markette. Enflasyonun sorumlusu üretici değil. Sorunu tarlada değil, markete kadar olan süreçte aramak gerekir." değerlendirmesinde bulundu.
15.08.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Market Fiyat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki market fiyat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.