Ayakta

Ayakta

Son dakika ayakta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayakta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayakta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayakta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayakta gelişmeleri de dahil olmak üzere 12.844 ayakta haberi bulunmuştur. Tüm ayakta haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Milletin cebinden özel uçakla Roma turu yaptırılamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Milletin cebinden özel uçakla Roma turu yaptırılamaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sayıştay’ın 162. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen programda açıklamalarda bulundu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gazetecilerle birlikte düzenlediği Roma turuna tepki gösteren Erdoğan, "Milletin cebinden basın mensuplarına Roma turu yaptırmanın hiçbir haklı gerekçesi olamaz. Bu konuda atanmış veya seçilmiş fark etmeksizin tüm makam sahipleri daha hassas davranmalı kamu malına özen göstermelidir." dedi.
28.05.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Bir senaryo ile üstümüze geliniyor, hesaplaşacağız
MHP lideri Bahçeli: Bir senaryo ile üstümüze geliniyor, hesaplaşacağız MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkücü Şehitleri Anma Günü'nde Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret ettikten sonra açıklamalarda bulundu. Bahçeli, konuşmasında "Dünün ülkücü katilleri sözde ülkücü savunması yapıyor. Bir senaryo ile üstümüze geliniyor. Müfterilerle helalleşmeyeceğiz. Ülkücü katilleri ile hesaplaşacağız." dedi.
27.05.2024 Gündem
Ünlü sanatçı Naz Ölçal GKV festivalinde sahne aldı! Ayakta alkışlandı
Ünlü sanatçı Naz Ölçal GKV festivalinde sahne aldı! Ayakta alkışlandı Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 60. Yıl Festivali kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Naz Ölçal, seslendirdiği bir birinden güzel parçalarla sevenlerini adeta coşturdu. GKV Özel Okulları mezunu olan Naz Ölçal sanat dünyasında kendi yazdığı parçaları seslendirmesiyle tanıtan ve gençler arasında büyük ilgi gören bir sanatçı olarak festivalin ilk gecesine damgasını vurdu.
27.05.2024 Gaziantep
Doç. Dr. Cahit Suluk: Mesleğin devamı için Dijital Telif Yasası şart
Doç. Dr. Cahit Suluk: Mesleğin devamı için Dijital Telif Yasası şart Dijital Telif Yasası, haberi ve habercinin fikri mülkiyetini korumak için son derece kritik rol oynuyor. Avrupa Birliği'nden sonra Kanada'da da uygulanmaya başlanan düzenleme için gözler Türkiye'ye çevrilmiş durumda. TBMM'de çalışmaları süren düzenleme ise Doç. Dr. Cahit Suluk'a göre zaman kaybetmeden yürürlüğe girmeli.
23.05.2024 Gündem
Adana'nın tek kilisesi 143 yıldır ayakta
Adana'nın tek kilisesi 143 yıldır ayakta 1881 yılında inşa edilen Saint Pavlus Kilisesi olarak bilinen Bebekli Kilise, Adana’da bulunan en önemli tarihi kilise olarak bulunuyor.
23.05.2024 Adana
Depremden etkilenen Yılmaz Erbek Apartmanı davasında Yargıtay kararı bekleniyor!
Depremden etkilenen Yılmaz Erbek Apartmanı davasında Yargıtay kararı bekleniyor! İzmir'in Bayraklı ilçesinde 4 yıl önce yaşanan depremde 11 kişinin hayatını kaybettiği Yılmaz Erbek Apartmanı'na ilişkin, o dönemde Bornova Belediyesi'nde çalışan 7 sanığın 'görevi kötüye kullanma' suçundan yargılandığı davada şikayetçi avukatları da davanın görevsizlik kararıyla ağır ceza mahkemesine gönderilmesi talebini yineledi. Talepler sonrası duruşma savcısı, ana davaya ilişkin Yargıtay kararının beklenmesini istedi.
22.05.2024 Gündem
Emilla Perez filminin konusu nedir, hangi oyuncular filmde yer alıyor? Cannes’da 9 dakika boyunca alkışlanan Emilla Perez fragmanı yayınlandı mı?
Emilla Perez filminin konusu nedir, hangi oyuncular filmde yer alıyor? Cannes’da 9 dakika boyunca alkışlanan Emilla Perez fragmanı yayınlandı mı? 14-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Cannes Film Festivali, tüm görkemiyle devam ediyor. Emilia Pérez adlı film, Cannes'da 9 dakika boyunca ayakta alkışlanarak büyük beğeni topladı.
20.05.2024 Magazin
Organize Şube Müdürü’nden 11 sayfa ifade! 'Yakala talimatı vermedi'
Organize Şube Müdürü’nden 11 sayfa ifade! 'Yakala talimatı vermedi' Ayhan Bora Kaplan (ABK) suç örgütüne yönelik soruşturmanın M7 kod adlı gizli tanığı Serdar Sertçelik’in iddiaları üzerine açığa alınan isimlerden Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Kerem Gökay Öner, 15 Mayıs günü avukatı Suna Öztaşdönderen ile Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak ifade vermek istediğini söyledi. Savcının talimatı üzerine Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı’nca Öner hakkında ‘suç için anlaşma’, ‘göreve ilişkin sırrın açıklanması’, ‘yargı görevi yapanı, bilirkişiyi veya tanığı etkilemeye teşebbüs’, ‘suçluyu kayırma’, ‘gizliliğin ihlali’ suçlamasıyla gözaltı işlemi yapıldı. Öner’in ifadesi Jandarma Terörle Mücadele Daire Başkanlığı’ndaki ‘İfade Odası’nda alındı. Öner’in 11 sayfalık ifadesine Hürriyet ulaştı.
20.05.2024 Gündem
Dijital Telif Yasası yenilenecek mi? Hüseyin Yayman CNN TÜRK'te müjdeyi verdi
Dijital Telif Yasası yenilenecek mi? Hüseyin Yayman CNN TÜRK'te müjdeyi verdi TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman CNN TÜRK'te dijital telif yasasıyla ilgili "Biz dijital telifi çok önemsiyoruz ve CNN TÜRK aracılığıyla da ben bir müjdeyi vereyim. Bu yayına gelmeden önce Google'ın temsilcileriyle tekrar konuştuk. Haziran ayı içerisinde gelecekler. Meclis komisyonumuzla bu konuda bir iş birliği yapacağız. Bu çalışmaları yakından takip edeceğiz" ifadelerini kullandı.
18.05.2024 Gündem
GİBTÜ öğrencilerinden Gazze'ye destek için "Çadır Nöbeti" tuttular
GİBTÜ öğrencilerinden Gazze'ye destek için "Çadır Nöbeti" tuttular Gazze'de yaşanan soykırıma dur demek için dünyadaki üniversitelerde bir süredir devam eden protestolara GİBTÜ öğrencilerinden destek geldi. Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nde öğrenciler, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına tepki ve Filistinlilere destek amacıyla kampüste nöbet eylemi başlattı.
17.05.2024 Gaziantep
TBMM Başkanı Kurtulmuş gençleri ağırladı: 19 Mayıs bir dönüm noktasının başlangıcıdır
TBMM Başkanı Kurtulmuş gençleri ağırladı: 19 Mayıs bir dönüm noktasının başlangıcıdır TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "19 Mayıs, bizim milli tarihimizin sıradan sayfalarından birisi değildir. Fevkalade önemli bir dönüm noktasının başlangıcıdır. Bir kararlılığın, azmin, istikametin ve inancın müşahhas halidir." dedi.
17.05.2024 Gündem
Adana'da Selçuklu izleri: Yağ cami asırlardır ayakta kalmaya devam ediyor
Adana'da Selçuklu izleri: Yağ cami asırlardır ayakta kalmaya devam ediyor Saint Jacque adına yaptırılan Ermeni Kilisesi, 1501 yılında Ramazanoğlu Halil Bey tarafından camiye çevrilen Yağ cami, Adana'da tarihe tanıklık etmeye devam ediyor.
16.05.2024 Adana
Slovakya Başbakanı Fico'ya silahlı saldırı!
Slovakya Başbakanı Fico'ya silahlı saldırı! Slovakya Başbakanı Robert Fico, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Saldırgan olay yerinde gözaltına alınırken, Fico'nun sağlık durumu ile ilgili resmi bir açıklama henüz gelmedi.
15.05.2024 Dünya
GKV’liler Çılgın Buluşları sahneledi! Yüksek performans dikkat çekti
GKV’liler Çılgın Buluşları sahneledi! Yüksek performans dikkat çekti Kuruluşunun 60.yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri, sahne sanatları alanındaki yetenekleri de sergileyerek geleneksel Türkçe tiyatro etkinlikleri kapsamında bu yıl Çılgın Buluşlar adlı oyunu sahneledi.
15.05.2024 Gaziantep
İnşaat süresinde teslim edilmedi! Ev parasından fazla tazminat kazandı
İnşaat süresinde teslim edilmedi! Ev parasından fazla tazminat kazandı Ankara'da kooperatiften ev sahibi olabilmek isteyen Bora Yalçın, inşaat firmasına peşinat ve taksitleriyle birlikte toplam 460 bin lira ödeme yaptı. Yalçın, 2 yıl taahhüdü bulunan sözleşme süresince inşaatta ilerleme kaydedilmemesi üzerine açtığı 'müspet zarar' davasında 578 bin lira tazminat kazandığını açıkladı.
13.05.2024 Gündem
Eylem Tok’a Oğuz Murat Aci’nin annesi Pervin Aci'den  Anneler Günü’nde çağrı: Çocuğunu al ve gel
Eylem Tok’a Oğuz Murat Aci’nin annesi Pervin Aci'den Anneler Günü’nde çağrı: Çocuğunu al ve gel Timur Cihantimur’un ehliyetsiz kullandığı lüks otomobil ile ATV aracına çarparak ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci’nin annesi Pervin Aci, oğlu olmadan geçirdiği ilk Anneler Günü’nde Eylem Tok’a seslendi: “Onun Anneler Günü’nü kutlamıyorum. Hiç mi vicdanı sızlamadı çocuğunu kaçırırken? Alsın çocuğunu gelsin.”
13.05.2024 Gündem
Tamamlayıcı sağlık sistemine ne zaman geçilecek? SGK düğmeye basmıştı, detaylar ortaya çıktı
Tamamlayıcı sağlık sistemine ne zaman geçilecek? SGK düğmeye basmıştı, detaylar ortaya çıktı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı’nda da sosyal güvenlik sistemi ile kişilere sağlık güvencesi sağlanması amacıyla tamamlayıcı sağlık sisteminin destekleneceği yer alıyor. SGK kapsamında olan 4 milyon kişinin tamamlayıcı sağlık sigortası bulunuyor. Tamamlayıcı sağlık sigortası, SGK ile anlaşmalı özel hastanelerin ayakta ve yatarak tedavilerde talep edeceği her türlü fark ücretini karşılıyor. Yani, sigorta SGK’nın ödediğinin üzerini tamamlıyor. İşte tamamlayıcı sağlık sistemi ile ilgili detaylar...
13.05.2024 Ekonomi
İstanbul'da AVM'de 34 bin TL'ye satılan cep telefonu için akın ettiler
İstanbul'da AVM'de 34 bin TL'ye satılan cep telefonu için akın ettiler Bakırköy’de bir Alışveriş Merkezinde yeni açılan elektronik mağaza sahipleri bazı elektronik ürünlere indirim yapınca metrelerce kuyruk oluştu.
11.05.2024 Gündem
KADEM'den Canan Sarı açıklaması: İftiraya maruz kaldı, gerçeklik payı yoktur
KADEM'den Canan Sarı açıklaması: İftiraya maruz kaldı, gerçeklik payı yoktur Kadın ve Demokrasi Derneği'nden (KADEM) basında yer alan Canan Sarı ile ilgili bir açıklama geldi. Açıklamada "6 yaşında evlendirilen kız çocuğu davasında mağdurun avukatlığını yürüten Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Avukat Canan Sarı, bugün bir gazetenin manşetten verdiği haberde apaçık bir iftiraya maruz kalmıştır. Sarı'ya yönelik ithamların hiçbir gerçeklik payı yoktur" denildi.
7.05.2024 Gündem
Devlet Bahçeli - Özgür Özel görüşmesi sonrası ilk açıklama
Devlet Bahçeli - Özgür Özel görüşmesi sonrası ilk açıklama Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi TBMM’de ziyaret etti. Özel ve Bahçeli'nin görüşmesi 45 dakika sürdü.
7.05.2024 Gündem
CNN Türk, Isparta komando okulunda! Zorlu eğitimden nefes kesen görüntüler
CNN Türk, Isparta komando okulunda! Zorlu eğitimden nefes kesen görüntüler Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat Isparta'da komando okulunda. Yapılan eğitimin görüntüleri CNN Türk ekranlarında canlı canlı yayınlandı. İşte Türk Komandolarının zorlu eğitiminden görüntüler...
2.05.2024 Gündem
Osmanlı padişahlarını Adana'da ağırlayan konak 500 yıldır ayakta
Osmanlı padişahlarını Adana'da ağırlayan konak 500 yıldır ayakta Kanuni Sultan Süleyman ve IV.Murad'ın konakladığı 500 yıllık konak, Çukurova'nın göbeğinde hala dimdik zamana karşı meydan okuyor.
2.05.2024 Yerel Haberler
AK Parti MYK toplantısı! Ömer Çelik'ten yeni anayasa açıklaması
AK Parti MYK toplantısı! Ömer Çelik'ten yeni anayasa açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu'nun Hamas'la ilgili sözlerine tepki gösteren Çelik, "Bu açıklamaları yanlış açıklama olarak değerlendiriyoruz. Sivillere dönük saldırıları doğru bulmuyoruz ama gelinen noktada esas mesele Hamas meselesi değil Netanyahu'nun soykırım ve katliam siyasetidir." dedi.
30.04.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, "Polemik üretenler boşa heveslenmesin. Hazine ve Maliye Bakanımızın her zaman arkasındayız. Bir şeyi söylemek istersem doğrudan söylerim." ifadelerini kullandı. Bahçeli, 'Açıkça ifade etmek isterim ki İsrail'in Gazze'de işlediği soykırımın takipçisi bizzat Türkiye'dir. 35 bine yakın Filistinli kardeşimiz terör devleti İsrail'in saldırılarında hayatını kaybetmiştir. Dökülen kanları inşallah yerde kalmayacaktır. ' dedi.
30.04.2024 Gündem
AYM Başkanı Özkaya: Yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç var
AYM Başkanı Özkaya: Yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) Yüce Divan Salonu'nda 62'nci kuruluş yıl dönümü törenine katıldı. AYM Başkanı Kadir Özkaya, yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç olduğunu vurguladı.
25.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ayakta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayakta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.