Atatürk Heykeli

Atatürk Heykeli

Son dakika atatürk heykeli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan atatürk heykeli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını atatürk heykeli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atatürk Heykeli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atatürk heykeli gelişmeleri de dahil olmak üzere 262 atatürk heykeli haberi bulunmuştur. Tüm atatürk heykeli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pınar Öktem Doğan kimdir? Pınar Öktem Doğan heykelleri arasına Eda Erdem heykeli de eklendi
Pınar Öktem Doğan kimdir? Pınar Öktem Doğan heykelleri arasına Eda Erdem heykeli de eklendi Türkiye’nin A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın ve Fenerbahçe Opet’in lideri olan Eda Erdem Dündar için bir heykel yaptı. Bu heykel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle tanıtıldı. Eda Erdem Dündar’ın heykeli, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi girişine yerleştirildi. Heykeli ise Pınar Öktem Doğan yaptı. Peki, Pınar Öktem Doğan kimdir?
9.03.2024 Gündem
Çanakkale Kahramanları Parkı'ndaki tepki çeken Atatürk büstü kaldırıldı
Çanakkale Kahramanları Parkı'ndaki tepki çeken Atatürk büstü kaldırıldı Çanakkale Kahramanları Parkı'nda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e benzemediği ileri sürülen büst, tepkilere neden oldu. Tepkiler sonrası büst, yeniden gözden geçirilmek üzere kaldırıldı.
9.10.2023 Gündem
Bebek sahilinde çifte cinayet! Kan donduran detaylar ortaya çıktı
Bebek sahilinde çifte cinayet! Kan donduran detaylar ortaya çıktı Bebek’teki bir teknede çalışan Engin Göregen ve Mazlum Doğan, 17 ve 18 yaşlarındaki ikisi kız altı kişinin saldırısında bıçaklanarak öldürüldü. Bir arkadaşları Bebek sahilindeki dehşet anlarını “Her şey 30 saniye içinde oldu. Önce Engin’e, sonra Mazlum’a saldırdılar. Beni de yaralayıp kaçtılar” diye anlattı.
26.09.2023 Yaşam
Zühtü Müridoğlu Eserleri Nelerdir? Zühtü Müridoğlu Eserleri'nin Özellikleri
Zühtü Müridoğlu Eserleri Nelerdir? Zühtü Müridoğlu Eserleri'nin Özellikleri Zühtü Müridoğlu heykeltraş olarak bilinen ünlü bir isimdir. Ortaya koyduğu eserlerin arasında günümüzde bile halen ilgi duyulanlar olduğunu söylemek mümkündür. Ayrıca bu ünlü isim ressam olarakta çalışmalar yapmıştır. Yenilikçi ve modern bir anlayışa sahip olmasıyla tanınır. 
11.08.2023 Eğitim
Bakan Çavuşoğlu: FETÖ’cülerin kamudan çıkarılmasıyla sayımız azaldı, gücümüz arttı
Bakan Çavuşoğlu: FETÖ’cülerin kamudan çıkarılmasıyla sayımız azaldı, gücümüz arttı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için Alanya’ya gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kamu kurumlarındaki FETÖ üyelerinin çıkarılmasıyla personel sayısının azaldığını ancak içeride ve yurt dışında güç kazanıldığını söyledi.
15.07.2022 Siyaset
Türkiye Atatürk'e yönelik çirkin saldırıyı konuşuyor! Onur Anıtı'nın bilinmeyen hikayesi ortaya çıktı
Türkiye Atatürk'e yönelik çirkin saldırıyı konuşuyor! Onur Anıtı'nın bilinmeyen hikayesi ortaya çıktı Samsun’daki Onur Anıtı’na yönelik çirkin saldırıya tepkiler her geçen gün artıyor. Milli Mücadele’yi başlatmak için Bandırma Vapuru ile İstanbul'dan ayrılan Atatürk'ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak bastığı noktaya dikilen ‘Onur Anıtı’nın bilinmeyen hikayesi ortaya çıktı. Yıkılmaya çalışılan anıtın yapım öyküsü dinleyenleri şaşırtıyor...
5.02.2022 Gündem
Samsun Atatürk Heykelini kim yaptı? Onur Anıtı’nın hikayesi ve tarihi nedir, özellikleri ve hakkında bilgiler!
Samsun Atatürk Heykelini kim yaptı? Onur Anıtı’nın hikayesi ve tarihi nedir, özellikleri ve hakkında bilgiler! Samsun Atatürk heykeli tarihi ve özelliği, Samsun’da Atatürk Heykeli’ne yapılan saldırı sonrası merak edilip, araştırılmaya başlandı. Peki, Samsun Onur Anıtı nedir, Samsun Atatürk Heykelini kim yaptı? İşte Onur Anıtı özellikleri, tarihi ve hikayesi…
4.02.2022 Gündem
Samsun'da ne oldu? Samsun Atatürk Heykeli’ne ne yapıldı, Onur Anıtı saldırısını kim yaptı, neler oluyor?
Samsun'da ne oldu? Samsun Atatürk Heykeli’ne ne yapıldı, Onur Anıtı saldırısını kim yaptı, neler oluyor? Samsun’da neler oluyor? Milli Mücadele'nin ilk adımının atıldığı Samsun’da, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün anıtına yapılan çirkin saldırının ardından kentte anıt çevresinde nöbet tutulmaya başlandı. Peki, Samsun’da ne oldu, Atatürk Heykeli’ne ne yapıldı, kim saldırdı? Onur anıtı saldırısı nasıl oldu?
4.02.2022 Gündem
Evini Atatürk müzesine çevirdi: Tüm saatler 09.05'i gösteriyor
Evini Atatürk müzesine çevirdi: Tüm saatler 09.05'i gösteriyor Edirne'de yaşayan Mukaddes Kokeralp Çırak (83) Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e olan sevgisi nedeniyle yaptırdığı Atatürk heykeli ve fotoğraflarıyla evini adeta müzeye çevirdi. Evinde tüm saatler, her zaman 09.05'i gösteriyor.
8.11.2021 Yaşam
Tekirdağ'da Atatürk heykeline çirkin saldırı! Valilikten açıklama
Tekirdağ'da Atatürk heykeline çirkin saldırı! Valilikten açıklama Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde, depremde hasar görüp, boşaltılan Nizamettin Demirdöven İlkokulu'nun bahçesinde bulunan Atatürk heykeline, boya ile hakaret içerikli yazılar yazıldı.
28.03.2021 Gündem
Renkli Atatürk heykelini yapan adam ilk kez konuştu!
Renkli Atatürk heykelini yapan adam ilk kez konuştu! İzmir'in Urla ilçesindeki Zeytinli Köşk'ün sahibi iş insanı Turgut Kahraman (63), evinin bahçesine 6 metre uzunluğunda alüminyumdan oluşan renkli Atatürk heykeli inşa etti. Ancak birçok rengin yer aldığı heykel, tartışmaları da beraberinde getirdi. Kahraman, heykel için "Atatürk'ü bütün Anadolu'nun renkleri ile yapmanın doğru bir çalışma olduğuna inanıyorum" diye konuştu.
9.12.2019 Yaşam
Atatürk'ün ilk heykelinin hali tepki topluyor!
Atatürk'ün ilk heykelinin hali tepki topluyor! Sarayburnu'nda bulunan Atatürk heykeli uzun süredir temizlik yapılmaması nedeniyle görenlerin tepkisini çekti.
24.10.2019 Gündem
Bayburt Belediyesi'nden 'Atatürk heykeli' açıklaması!
Bayburt Belediyesi'nden 'Atatürk heykeli' açıklaması! Bayburt Belediyesi'nin 'Saray Bahçesi' düzenlemesi kapsamında geçici olarak kaidelerinden sökülen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele Kahramanlarına ait heykeller, üzerleri brandayla örtülerek malzeme parkının açık alanına konuldu. Rüzgarın etkisiyle parçalanan brandaların sarılı olduğu heykel fotoğrafları; paylaşıldığı sosyal medyada tepki çekti. Tepkiler üzerine heykeller açık alandan alınarak kapalı alana taşındı.
29.11.2018 Gündem
Atatürk'e hakaretten gözaltı
Atatürk'e hakaretten gözaltı TÜRKİYE Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 80’inci yıl dönümünde Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli’nde düzenlenen törenlerle anıldı. Edirne’de törenler sırasında Atatürk aleyhinde slogan atan E.Ş. isimli kadın (21), polis ekiplerince gözaltına alındı.
10.11.2018 Gündem
Ankara'nın dev projesine onay
Ankara'nın dev projesine onay Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus trafiğini yer altına alarak meydanın yayalaştırılmasını sağlayacak olan proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.
15.09.2018 Gündem
Ata 14 yıl sonra Boğaz’ı yeniden gördü
Ata 14 yıl sonra Boğaz’ı yeniden gördü Sarayburnu’ndaki Türkiye’nin ilk Atatürk Heykeli’nin çevresindeki metal paravanlar 14 yıl sonra kaldırıldı.
19.08.2018 Yaşam
Son dakika... Erdoğan'ı seçen subay ordudan atıldı!
Son dakika... Erdoğan'ı seçen subay ordudan atıldı! NATO tatbikatında yaşanan hedef skandalının ardından cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını seçen subay ordudan atıldı.Norveç'teki Ortak Harp Merkezi Komutanlığı konuya ilişkin özür mektubu da yayınladı. Öte yandan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, 'Atatürk ve Erdoğan'ı düşmanla işbirliği içerisinde gösteren tatbikat skandalı nedeniyle özür diledi.
17.11.2017 Dünya
İrem Derici'ye çok kötü haber!
İrem Derici'ye çok kötü haber! Ünlü sanatçı İrem Derici’nin Bursa’da 29 Ekim’de vereceği konser iptal edildi.
27.10.2017 Magazin
Eskişehir'deki Atatürk heykeline saldırıya tutuklama
Eskişehir'deki Atatürk heykeline saldırıya tutuklama Eskişehir'de merkez Tepebaşı ilçe belediye binası önündeki Atatürk heykelinin kaidesinde bulunan yazıların üzerine sprey boya ile zarar verdiği iddiasıyla gözaltına alınan kişi, tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Atatürk heykeline sprey boyalı saldırı
Atatürk heykeline sprey boyalı saldırı ESKİŞEHİR’de dün açılışı yapan Tepebaşı Belediyesi önündeki bronz Atatürk heykelinin üzerindeki yazı, O.M. adlı kişi tarafından sprey boya ile boyandı.
29.09.2021 Gündem
Atatürk heykeli saldırganının ilk ifadesi
Atatürk heykeli saldırganının ilk ifadesi Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, geçen pazar günü Atatürk heykeline elindeki tahra ile zarar vermeye çalışırken gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Mehmet Malbora, ifadesinde heykele Allah'tan gelen mesaj ile saldırdığını iddia ederek, pişman olmadığını ve yaptığından utanç duymadığını söyledi. Saldırgan, ifadesinde ayrıca uyuşturucu kullananları ikna ederek dine yönlendirmek için birlikte uyuşturucu kullandığını da itiraf etti.
2.08.2017 Yaşam
Altın bilezikli Ağa!
Altın bilezikli Ağa! Ali Ağaoğlu, Maslak 1453’e özel olarak yaptırdığı Atatürk heykelinin açılışında altın bileziği ile göz kamaştırdı
18.05.2017 Magazin
Şampiyonluk maçı sonrası yumruklar konuştu
Şampiyonluk maçı sonrası yumruklar konuştu 1308 Osmaneli Belediyespor-Bilecikspor maçı sonrası Bilecikspor namağlup şampiyon olunca soyunma odası önü bir anda karıştı.
3.04.2017 Futbol
Ağa memleketine dönüyor
Ağa memleketine dönüyor Ağaoğlu, Anadolu’ya açılma hareketini hızlandırdı. Memleketi Trabzon ve Yalova’ya 2 milyar lira değerinde yatırım yapacak olan Ağaoğlu, hem yerli hem de Ortadoğulu kesimi hedefliyor
19.03.2017 Ekonomi
Rize'de çirkin paylaşıma soruşturma
Rize'de çirkin paylaşıma soruşturma RİZE'de Atatürk heykelinin kaldırıldığı platform üzerine çıkarak poz veren ve fotoğrafı sosyal medyada paylaşan M.K. ile bu fotoğrafı, 'Aha yeni Atanız' yazısıyla sosyal medya üzerinde yayınlayan A.B. gözaltına alındı. İki kişi hakkında, 'Atatürk'ün manevi hatırasına hakaret' suçlamasıyla soruşturma başlatıldı.
27.12.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Atatürk Heykeli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atatürk heykeli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.