Atatürk Dizisi

Atatürk Dizisi

Son dakika atatürk dizisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan atatürk dizisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını atatürk dizisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atatürk Dizisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atatürk dizisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 119 atatürk dizisi haberi bulunmuştur. Tüm atatürk dizisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aras Bulut İynemli ‘Atatürk’ dizisi açıklaması! ‘Sözleşmeden değil edebimden sustum’
Aras Bulut İynemli ‘Atatürk’ dizisi açıklaması! ‘Sözleşmeden değil edebimden sustum’ ARAS Bulut İynemli, başrolünde yer aldığı ‘Atatürk’ dizisini yayınlamama kararı alan Disney Plus platformuna neden tepki göstermediğini açıkladı.
18.01.2024 Magazin
Aras Bulut İynemli “Atatürk dizisi” sessizliğini bozdu: "Hiç bu konulara girmeyelim”
Aras Bulut İynemli “Atatürk dizisi” sessizliğini bozdu: "Hiç bu konulara girmeyelim” Aras Bulut İynemli, Disney Plus’ın “Atatürk” dizisini yayınlamama kararı sonrası ilk kez açıklama yaptı. Atatürk’ü canlandırdığı dizişe sessizliğini bozan oyunca, “Projeye sahip çıkmak en büyük görevim. Dünyada izlenmesi için elimden geleni yapacağım” dedi.
12.08.2023 Magazin
Disney Plus'ın 'Atatürk' dizisini iptal etme kararına ünlülerden tepki yağdı
Disney Plus'ın 'Atatürk' dizisini iptal etme kararına ünlülerden tepki yağdı Ermeni lobilerinin baskısı sonrası DisneyPlus'ta yayınlanacak olan Atatürk dizisi yayınlanmama kararı aldı. Bu kararın ardında Disney Plus herkes tarafından büyük tepki topladı. Ünlüler, aboneliklerinin iptal ederek o görüntüyü sosyal medya hesaplarından paylaştı.
4.08.2023 Magazin
Tekel bayi dehşetinde yeni detay! İtiraf etti, televizyonda izlemiş, tekne planı ortaya çıktı
Tekel bayi dehşetinde yeni detay! İtiraf etti, televizyonda izlemiş, tekne planı ortaya çıktı Esenyurt'ta tekel bayisinde iki kişinin öldürülmesiyle ilgili adliyeye sevk edilen Tarık Özer ve oğlu Azat Özer'in, Büyükçekmece'de kendisine ait villa inşaatında saklanırken, peynir ekmek almak için dışarı çıktıklarında yakalandıkları belirlendi. Poliste ifade veren Tarık Özer'in, "Benden 1 milyon 350 bin liralık demir almışlardı. İki ayrı senet yapmıştık. İlk senedi parça parça da olsa ödediler. Ancak ikinci senedin parasını alamayınca avukatlarıma gerekli işlemi yapmalarını istedim" dediği öğrenilirken 8 kişinin sevk edildiği Büyükçekmece Adliyesi önünde bağırmaya başlayan bir kişi polis ekiplerince gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden silahı ateşleyen Tarık Özer, Azad Özer ve Serhat Özer ifadelerinin alınmasının ardından, “nitelikli kasten öldürme” suçundan tutuklandı.
3.08.2023 Gündem
Disney'in skandal kararına Türkiye'nin tepkisini hazmedemediler! Ermeni gazeteden skandal haber...
Disney'in skandal kararına Türkiye'nin tepkisini hazmedemediler! Ermeni gazeteden skandal haber... Disney Plus'ın Atatürk dizisini yayınlamama kararına tüm Türkiye'den tepki yağarken Ermen gazetesinden skandal sözler geldi. Dünya basını ise Türkiye'nin koyduğu tepkiyi sayfalarına taşıdı.
3.08.2023 Dünya
Emekli hakimin yıllardır sakladığı sır! ‘Onlar benim için çok özel’
Emekli hakimin yıllardır sakladığı sır! ‘Onlar benim için çok özel’ Kocaeli'de yaşayan emekli hakim Yaşar Bedir'in, her biri birbirinden değerli altın uçlu dolma kalem koleksiyonu bulunuyor. İmzasını bile sır gibi sakladığı mürekkep ile atan Yaşar Bedir'in, koleksiyonunda yer alan isme ithafen yapılmış özel dolma kalemler ise adeta göz kamaştırıyor.
3.08.2023 Yaşam
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu Disney'in Atatürk dizisini yayınlamama kararı sonrası tepkiler peş peşe geldi. Devlet kurumlarıyla, siyasi partileriyle, vatandaşıyla tüm Türkiye ulu önder Atatürk’e sahip çıktı. Hürriyet’e konuşan RTÜK Başkanı Şahin, “Konuyla ilgili inceleme başlatıp Disney Plus’ın savunmasını istedik” dedi. Tüm siyasi partilerden tepki yağarken sosyal medyada da ‘abonelikler iptal’ kampanyası başladı...
3.08.2023 Gündem
Disney'in 'Atatürk' dizisiyle ilgili skandal kararına tepki yağdı! Çelik: Karar düzeltilmeli, Atatürk dizisi yayınlanmalıdır
Disney'in 'Atatürk' dizisiyle ilgili skandal kararına tepki yağdı! Çelik: Karar düzeltilmeli, Atatürk dizisi yayınlanmalıdır AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CNN TÜRK canlı yayınında Disney'de yer alan Atatürk dizisinin yayınlanmayacağı iddialarıyla alakalı açıklamalarda bulundu. Kararın düzeltilip, Atatürk dizisinin yayınlanması gerektiğini vurgulayan Çelik, 'Devletin kurumları bu süreci inceliyor. RTÜK muhatapları ile görüşecek, yanlış karardan dönmelerini talep edecek.' ifadelerini kullandı.
2.08.2023 Gündem
Disney Plus Atatürk dizisi iptal mi oldu? Atatürk dizisi nerede yayınlanacak, Atatürk dizisi neden iptal edildi? İşte Disney Plus Atatürk dizisi olayı ile ilgili son durum…
Disney Plus Atatürk dizisi iptal mi oldu? Atatürk dizisi nerede yayınlanacak, Atatürk dizisi neden iptal edildi? İşte Disney Plus Atatürk dizisi olayı ile ilgili son durum… Atatürk dizisi iptal mi oldu? 2022 yılında Türkiye'de yayın hayatına başlayan Disney Plus platformu, Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı 'Atatürk' dizisini yayınlamama kararı aldı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, karara sert tepki gösterirken, RTÜK de Disney Plus hakkında incele kararı aldı. Peki, Atatürk dizisi nerede yayınlanacak, Atatürk dizisi neden iptal edildi?
2.08.2023 Televizyon
Esenyurt'taki tekel bayiindeki katliamı başlatan hilti kavgası! İşte cinayete kadar giden olay ve yeni gelişmeler...
Esenyurt'taki tekel bayiindeki katliamı başlatan hilti kavgası! İşte cinayete kadar giden olay ve yeni gelişmeler... Esenyurt ilçesi Güzelyurt Mahallesi’nde bir tekel bayiinde meydana gelen olay Türkiye'yi derinden sarstı. İki kişinin silahla vurularak hayatını kaybettiği saldırıya ilişkin yeni detaylar ve ayrıntılar ortaya çıktı. Saldırıda hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen'in babası Cantürk Erzen, olayın meydana geldiği tekel bayisinde 2,5 ay öncesine ait yeni görüntülere ve kavganın mart ayında 35 bin liralık bir hilti satışıyla ilgili çıktığı yönünde iddialara ilişkin konuştu.
2.08.2023 Gündem
Disney Plus içerikleri ve dizileri neler? Disney Plus üyelik ücreti ne kadar, nasıl yapılır? Disney Plus üyelik paketleri!
Disney Plus içerikleri ve dizileri neler? Disney Plus üyelik ücreti ne kadar, nasıl yapılır? Disney Plus üyelik paketleri! Uzun süredir beklenen Disney’in dijital platformu Disney+ Türkiye‘de faaliyete geçiyor. Ücretli dijital yayın servislerinin arasına bir yenisi daha katıldı. Peki, Disney Plus içerikleri (dizileri) neler? Disney Plus üyelik ücreti ne kadar, nasıl yapılır? Disney Plus üyelik paketleri…
14.06.2022 Televizyon
Sinema oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetti
Sinema oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetti Sinema oyuncusu Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetti.
26.02.2024 Magazin
Mahsun Kırmızıgül en büyük gönül sızısını anlattı: Annem beni tanımıyor!
Mahsun Kırmızıgül en büyük gönül sızısını anlattı: Annem beni tanımıyor! Mahsun Kırmızıgül, önceki gün KKTC konserinde, yeni yıl için güzel dileklerde bulundu. Geçtiğimiz günlerde annesinin Alzheimer olduğunu açıklayan Kırmızıgül, "En büyük gönül sızım. Sizi doğuran anne, bir gün geliyor çocuklaşıyor" diyerek duygusal bir konuşma yaptı.
1.01.2024 Magazin
Sezin Akbaşoğulları kimdir, nereli, kaç yaşında? O Kız Sitare Sezin Akbaşoğulları filmleri ve TV dizileri!
Sezin Akbaşoğulları kimdir, nereli, kaç yaşında? O Kız Sitare Sezin Akbaşoğulları filmleri ve TV dizileri! Kanal D'nin yeni dizisi O Kız’da Sitare karakterine hayat veren Sezin Akbaşoğulları hakkında yapılan aramalar arttı. İzmir Atatürk Lisesi'ni bitirdikten sonra, 2003 yılında Ankara Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Sezin Akbaşoğulları kimdir, nereli, kaç yaşında?
21.09.2022 Televizyon
Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney hangi film ve dizilerde oynadı? İşte hastalığı, biyografisi ve gençliği…
Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney hangi film ve dizilerde oynadı? İşte hastalığı, biyografisi ve gençliği… Ali Güney hayatını kaybetti. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Yeşilçam oyuncularından Ali Güney’in vefat ettiğini duyurdu. Yeşilçam'da kötü adam rolleriyle karşımıza çıkan Ali Güney, Yılmaz Güney’in bakışları ve ses tonundan çok etkilenerek sinemaya atıldı. Oyunculuğu dışında yapımcı ve senarist kimliğiyle de karşımıza çıkan Güney 3 gün önce hastaneye kaldırılmıştı. Peki, Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney oynadığı filmler, diziler, hastalığı ve gençliği…
24.08.2022 Magazin
Darko Peric kimdir? Atatürk dizisine katılan La Casa de Papel'in Helsinki'si Darko Peric kaç yaşında, nereli, hangi dizi ve filmlerde rol aldı?
Darko Peric kimdir? Atatürk dizisine katılan La Casa de Papel'in Helsinki'si Darko Peric kaç yaşında, nereli, hangi dizi ve filmlerde rol aldı? Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı Disney Plus yapımı Atatürk dizisine La Casa de Papel'in Helsinki'si Darko Peric dahil oldu. Peki, Darko Peric kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizi ve filmlerde rol aldı?
23.08.2022 Televizyon
Hakim dizisinin Cuma'sı bakın kim çıktı!
Hakim dizisinin Cuma'sı bakın kim çıktı! ATV ekranlarında yeni başlayan Hakim dizisi ilk bölümüyle reyting rekorları kırdı. Konusu kadar oyuncu kadrosuyla da çok konuşulan dizinin Cuma'sının kim olduğunu öğrenenler büyük şaşkınlık yaşadı.
7.04.2022 Magazin
İletişim Başkanlığı'ndan 'Çanakkale Savaşı' belgeseli
İletişim Başkanlığı'ndan 'Çanakkale Savaşı' belgeseli İletişim Başkanlığı, 'Çanakkale'de Destan Yazan Kahramanlarımızın Unutulmaz Hikayeleri' adlı belgesel serisi hazırladı.
18.03.2022 Gündem
Peride hanım kimdir, gerçek mi? Pera Palas Peride hikayesi uyarlama mı, peride ne demek?
Peride hanım kimdir, gerçek mi? Pera Palas Peride hikayesi uyarlama mı, peride ne demek? Peride Pera Palas gerçek mi, Peride ne demek? Hazal Kaya ile Selahattin Paşalı'nın başrollerini paylaştığı yeni dizi Pera Palas'ta Gece Yarısı, izleyicisiyle buluştu. 'Midnight at the Pera Palace' kitabından uyarlanan dizide Mustafa Kemal Atatürk’ün yer aldığı sahneler de var. Dizi hakkında merak edilen konu başlıklarından biri ise Peride oldu. Peride’nin anlamı merak edilirken, kim olduğu da sorgulanmaya başlandı. Peki, Peride ne demek, Peride Hanım kimdir? Pera Palas’taki Peride gerçek mi?
7.03.2022 Televizyon
Üç Kuruş dizisine bomba transfer!
Üç Kuruş dizisine bomba transfer! Üç Kuruş dizisinin son bölümünde Zafer Algöz diziye veda ederken, sürpriz bir isim oyuncu kadrosuna dahil oldu.
20.01.2022 Magazin
Usta sanatçı Metin Çekmez hayatını kaybetti
Usta sanatçı Metin Çekmez hayatını kaybetti Aydın'ın Kuşadası ilçesinde tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Metin Çekmez (76), bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Çekmez'in cenazesi yarın Kuşadası'nın Davutlar Mahallesi'nde toprağa verilecek.
25.08.2021 Magazin
Ömer Çelik'ten flaş 'Türk askeri' çıkışı!
Ömer Çelik'ten flaş 'Türk askeri' çıkışı! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik AK Parti MYK toplantısı sonra açıklamalar bulundu. Çelik, "Türk askeri Kıbrıs'ta işgal gücü değildir, tam tersine barış gücüdür. Türk askeri oraya katliamı önlemek için, soykırımı önlemek için gitmiştir. Zaman zaman ortaya çıkan eylemlere baktığımızda, maalesef bu katliamların halen mantığını taşıyan bazı kesimlerin hala ırkçı yaklaşımları üretmekle meşgul olduklarını görüyoruz." dedi
9.02.2021 Siyaset
Batuhan Karacakaya kimdir? 'Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i Batuhan Karacakaya 'Survivor 2021'de mi?
Batuhan Karacakaya kimdir? 'Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i Batuhan Karacakaya 'Survivor 2021'de mi? Batuhan Karacakaya Survivor’a mı katılacak? 'Issız Adam' Cemal Hünal’ın 'Survivor 2021'de mücadele edeceğinin açıklanmasının ardından, oyuncu Öykü Çelik dışında 'Survivor 2021'de mücadele edecek bir diğer ismin ise Aşk-ı Memnu’da Bülent’i canlandıran Batuhan Karacakaya olduğu iddia ediliyor. Peki, Batuhan Karacakaya kimdir? Kaç yaşında?
8.12.2020 Gündem
Savaşçı ne zaman başlayacak? Bugün Savaşçı var mı? Savaşçı'nın kanalı değişti mi?
Savaşçı ne zaman başlayacak? Bugün Savaşçı var mı? Savaşçı'nın kanalı değişti mi? Pazar günlerinin beklenen dizisi Savaşçı uzun süredir ekranlara gelmiyordu. Yayıncı kuruluş Savaşçı dizisinin yerine başka bir diziyi yayın akışına almıştı. Savaşçı dizisinin takipçileri yapımcı tarafından devam edecek açıklamasıyla rahat bir nefes almıştı. Savaşçı dizisinin başrol oyuncusu Berk Oktay'ın ayrılık kararını açıklamasının ardından gözler yapımcı tarafından yapılacak açıklamaya çevrildi. Peki, Savaşçı ne zaman başlayacak? Bugün Savaşçı var mı? Savaşçı'nın kanalı değişti mi? İşte Savaşçı ile ilgili merak edilenler...
22.11.2020 Gündem
Gaye Gürsel kimdir? Arka Sokaklar dizisine Esra karakteriyle katılan Gaye Gürsel’in biyografisi…
Gaye Gürsel kimdir? Arka Sokaklar dizisine Esra karakteriyle katılan Gaye Gürsel’in biyografisi… Kanal D'de ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisine 2 yeni oyuncu katıldı. Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar'ın 13 Kasım Cuma akşamı ekrana gelecek yeni bölümünde iki yeni oyuncu kadroya dahil oldu. Arka Sokaklar dizisine Esra karakteriyle katılan Gaye Gürsel kimdir?
12.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Atatürk Dizisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atatürk dizisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.