Atak Helikopteri

Atak Helikopteri

Son dakika Atak helikopteri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Atak helikopteri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Atak helikopteri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atak Helikopteri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atak helikopteri gelişmeleri de dahil olmak üzere 318 atak helikopteri haberi bulunmuştur. Tüm atak helikopteri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Kacır açıkladı: TOGG sayısı 10 bini aştı
Bakan Kacır açıkladı: TOGG sayısı 10 bini aştı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Bugün itibariyle banttan inen Togg araçların sayısı 10 bini aşmıştır. Bu 60 yıllık bir hayalin gerçekleşme hikayesidir. Ancak şunu da biliyoruz ki bu büyük başarı hikayesini geleceğe taşımak adına daha yapacak çok işimiz var” dedi.
7.11.2023 Ekonomi
Milli muharip uçakta geri sayım başladı! İşte Kaan'ın uçuş tarihi
Milli muharip uçakta geri sayım başladı! İşte Kaan'ın uçuş tarihi Bartın Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen ve Anadolu’nun en büyük teknoloji festivali olarak bilinen Arge Proje Pazarı’nın ödül törenine katılan TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, Türk mühendislerinin başarısındaki sırrı açıklayarak, milli muharip uçağı Kaan’ın yıl sonuna kadar ilk uçuşunu gerçekleştireceğini duyurdu.
4.11.2023 Gündem
ATAK ve GÖKBEY'den 100. yıl uçuşu
ATAK ve GÖKBEY'den 100. yıl uçuşu Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün’ün, kokpitinde yer aldığı dünyanın en etkin taarruz helikopteri olan ATAK Helikopteri, dört adet GÖKBEY ile kol uçuşu yaparak tarihi bir uçuş gerçekleştirdi. Söz konusu uçuş kapsamında milli olarak geliştirilen platformlar eş güdüm içerisinde hareket ederek, Türkiye’nin havadaki gücünü bir kez daha perçinledi.
28.10.2023 Ekonomi
TEKNOFEST İzmir için geri sayım başladı
TEKNOFEST İzmir için geri sayım başladı TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, 2023’ün üçüncü ve son durağı olan İzmir’de 27 Eylül-1 Ekim tarihlerinde Çiğli Havalimanında toplam 205.000 m²’lik alan üzerinde düzenlenecek.
26.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Selçuk Bayraktar’a vatandaşlardan büyük ilgi
Selçuk Bayraktar’a vatandaşlardan büyük ilgi T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı, TEKNOFEST ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Ankara'da düzenlenen TEKNOFEST’te vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bayraktar, “Bu sıcağa rağmen inanılmaz bir kalabalık ve coşku var. Bu da ülkemizin Milli Teknoloji Hamlesi’ne ne kadar sahip çıktığını gösteriyor” dedi.
30.08.2023 Gündem
TEKNOFEST coşkusu Ankara'da başladı! Gençler kıyasıya yarışacaklar
TEKNOFEST coşkusu Ankara'da başladı! Gençler kıyasıya yarışacaklar Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Cumhuriyet'in 100. yılında Ankara'da teknoloji ve bilim meraklılarına kapılarını açtı.
30.08.2023 Ekonomi
TEKNOFEST Ankara başlıyor
TEKNOFEST Ankara başlıyor Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 30 Ağustos – 3 Eylül 2023 tarihlerinde Ankara Etimesgut Havalimanında gerçekleşecek.
29.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Turuncu ve gri kategoriden 3 terörist öldürüldü! İçişleri duyurdu
Turuncu ve gri kategoriden 3 terörist öldürüldü! İçişleri duyurdu İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır’da devam eden ‘Eren Abluka-34’ operasyonu çerçevesinde, 20 Eylül’de etkisiz hale getirilen 3 teröristin kimliklerinin tespit edildiğini duyurdu. Teröristlerden ikisinin, ‘turuncu’ kategoride yer aldığı, diğerinin ise ‘gri’ kategoride yer aldığı belirtildi.
24.09.2022 Gündem
TEKNOFEST büyük katılımla devam ediyor
TEKNOFEST büyük katılımla devam ediyor TEKNOFEST 5'inci gününde tüm hızıyla devam ediyor. SOLOTÜRK uçaklarının gösterisini izleyen vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın saat 15:00'deki katılımını bekliyor.
3.09.2022 Ekonomi
Teknofest Samsun nerede? Teknofest Samsun ne zaman yapılacak, saat kaçta? Teknofest Karadeniz programı!
Teknofest Samsun nerede? Teknofest Samsun ne zaman yapılacak, saat kaçta? Teknofest Karadeniz programı! Teknofest Karadeniz nerede, Teknofest Samsun ne zaman yapılacak? Samsun merkezli düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST Karadeniz başlıyor. Festivale 81 il ve 107 farklı ülkeden 154 binin üzerinde takım, 600 binin üzerinde yarışmacı başvurdu. Peki, Teknofest Samsun saat kaçta yapılacak?
29.08.2022 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'nin hamlesine büyük övgü! Bu kez Almanlar yazdı
Türkiye'nin hamlesine büyük övgü! Bu kez Almanlar yazdı Türkiye'nin hamlesine büyük övgü. Bu kez Almanlar yazdı. Türkiye’nin askeri teknoloji üretiminde benimsediği yerli ve milli üretim anlayışı, yabancı basında bir kez daha manşete taşındı. Alman Handelsblatt gazetesi, Türkiye’nin silah üretim hamlesini tüm ayrıntılarıyla incelediği bir analiz kaleme aldı. Analizde, Türkiye ile Almanya da kıyaslandı.
28.07.2022 Dünya
Düşmana korku salacak! Türkiye için müthiş gelişme, ATAK helikopterinde bir ilk
Düşmana korku salacak! Türkiye için müthiş gelişme, ATAK helikopterinde bir ilk Türkiye için sevindiren gelişme. Düşmana korku salacak. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), birçok donanım ile teçhiz edilmiş ilk ATAK helikopterinin teslim alındığını duyurdu. İşte son dakika haberinin detayları...
21.07.2022 Gündem
57. ATAK helikopteri envantere girdi!
57. ATAK helikopteri envantere girdi! Milli Savunma Bakanlığı, 57. ATAK helikopterinin Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın envanterine girdiğini duyurdu. Bir ilk olma özelliği taşıyan helikopterdeki detayı MSB paylaştı.
21.07.2022 Gündem
Azat Kendal kod adlı Necati Utku Kiraz öldürüldü!
Azat Kendal kod adlı Necati Utku Kiraz öldürüldü! Emniyet ve Jandarma operasyonuyla Diyarbakır’da eylem hazırlığındaki 2 terörist etkisiz hale getirildi. Etkisiz hale getirilenlerden biri İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan ve terör arananlarda Turuncu Kategoride yer alan Azat Kendal kod adlı Necati Utku Kiraz olduğu belirlendi. Teröristin 2016 yılında Güven Park’ta yapılan terör saldırısı ile Bingöl’de Fırat Aksa Elektrik İdaresi’ne ait aracın geçişi esnasında yola tuzaklanan EYP’nin patlaması neticesinde 2 vatandaşın hayatını kaybettiği eylemi planlayanlar arasında olduğu belirlendi.
18.07.2022 Gündem
SpaceX'ten flaş açıklama! Bugün yapılacaktı, ertelendi
SpaceX'ten flaş açıklama! Bugün yapılacaktı, ertelendi ABD merkezli uzay taşımacılığı şirketi SpaceX'in Uluslararası Uzay İstasyonu'na (ISS) bugün yapmayı planladığı kargo uçuşu uzay aracının motorunda tespit edilen arıza nedeniyle iptal edildi.
10.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Temel Kotil: 11 tonluk ATAK helikopteri, 2023'te uçacak
Temel Kotil: 11 tonluk ATAK helikopteri, 2023'te uçacak Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Genel Müdürü Temel Kotil, "11 tonluk ATAK helikopteri yapıyoruz, 18 Mart 2023 yılında uçacak" dedi.
9.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Azerbaycan’da TEKNOFEST rüzgârı esti
Azerbaycan’da TEKNOFEST rüzgârı esti Ülkemizin gururu, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de sona erdi.
30.05.2022 Bilim ve Teknoloji
ASELSAN, TEKNOFEST Azerbaycan’da
ASELSAN, TEKNOFEST Azerbaycan’da Askeri Elektronik Sanayi (ASELSAN), TEKNOFEST Azerbaycan’da milli sistemleri ile yer aldı. Başta Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri olmak üzere, fuar alanındaki birçok stantta ASELSAN ürün ve sistemleri sergilendi.
27.05.2022 Bilim ve Teknoloji
MİT alarma geçti! Gözü savunma sanayiinde
MİT alarma geçti! Gözü savunma sanayiinde Milli İstihbarat Teşkilatı, kurumlara yönelik İstihbarata Karşı Koyma (İKK) faaliyetinde önceliği Türkiye’nin yıldızı yükselen sektörü savunma sanayiine ayırdı. Eğitimde siber casusluğa karşı alınması gereken önlemler anlatılıyor.
9.05.2022 Gündem
Samsun'da TEKNOFEST 2022 hazırlıkları: Çalışmalar yerinde incelendi
Samsun'da TEKNOFEST 2022 hazırlıkları: Çalışmalar yerinde incelendi 30 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında Samsun ev sahipliğinde gerçekleştirilecek TEKNOFEST 2022 hazırlıkları kapsamında Samsun-Çarşamba Uluslararası Havalimanı'nda yürütülen çalışmalar yerinde incelendi.
15.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Taarruz helikopteri T129 ATAK, BİLİMFEST’te olacak
Taarruz helikopteri T129 ATAK, BİLİMFEST’te olacak   Kepez Belediyesi’nin Antalya Bilim Merkezi’nde 31 Mart-2 Nisan tarihlerinde düzenleyeceği BilimFest, Dünya çapında kendi sınıfında en etkin taarruz helikopteri olan T 129 ATAK Taarruz ve Taktik Helikopterini ziyaretçilerle buluşturacak.
29.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na 3 yeni İHA!
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na 3 yeni İHA! Milli Savunma Bakanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde görev yapacak olan 2 ANKA-S ile 1 AKSUNGUR insansız hava araçlarının (İHA) envantere alındığını açıkladı.
24.03.2022 Bilim ve Teknoloji
İsmail Demir'den flaş S-400 açıklaması! 'Bu bizim için bir tartışma konusu değil'
İsmail Demir'den flaş S-400 açıklaması! 'Bu bizim için bir tartışma konusu değil' Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'den flaş S-400 açıklaması geldi. Rus İzvestiya gazetesine konuşan İsmail Demir, Türkiye'nin Rusya'dan satın aldığı S-400 hava savunma sisteminden vazgeçeceği iddiasını yalanladı.
23.03.2022 Dünya
Türkiye'den Filipinler'e Atak helikopteri ihracatı
Türkiye'den Filipinler'e Atak helikopteri ihracatı  Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Filipinler'e ihraç edilen 6 adet T129 Atak helikopterinden 2'sinin ülkeye teslim edildiğini duyurdu.
10.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Uzay macerası, model uydu yarışmasıyla devam ediyor
Uzay macerası, model uydu yarışmasıyla devam ediyor TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen Teknoloji Yarışmalarına başvurular hız kesmeden devam ediyor.
4.03.2022 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Atak Helikopteri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atak helikopteri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.