At Arabası

At Arabası

Son dakika at arabası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan at arabası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını at arabası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

At Arabası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan at arabası gelişmeleri de dahil olmak üzere 102 at arabası haberi bulunmuştur. Tüm at arabası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadın seri katilinin cinayetleri ülkeyi dehşete düşürdü! Son sözleri şaşırttı...
Kadın seri katilinin cinayetleri ülkeyi dehşete düşürdü! Son sözleri şaşırttı... Peş peşe işlediği cinayetlerle korku salmış ve ülkenin ilk kadın seri katili olmuştu. 1800'lerde Hindistan'ın Kolkata şehrini terörize eden bir kadın vardı. Troilokya, partneriyle birilikte birçok kadını ve erkeği dolandırmış, ancak bu suçlar zamanla yerini vahşi cinayetlere bırakmıştı.
19.05.2023 Dünya
İnşaattan malzeme çalan hırsızlar, mahallelinin üzerine at arabası sürdü
İnşaattan malzeme çalan hırsızlar, mahallelinin üzerine at arabası sürdü Sultangazi'de, inşaattan malzeme çalan 5 kadın, kedilerini durdurmak isteyen mahalle sakinin üzerine at arabasını sürerek, olay yerinden uzaklaştı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
23.10.2022 Yaşam
Borcu olan herkesi ilgilendiren detay! Bu mal ve haklar haczedilemiyor
Borcu olan herkesi ilgilendiren detay! Bu mal ve haklar haczedilemiyor Borcu olanların en büyük korkusu haciz. İcralık olan pek çok kişi ise bu konudaki haklarını ya bilmiyor ya da yanlış biliyor. Borçlarla ilgili Yargıtay’ın emsal kararlarını hatırlatan Avukat Ali Oktay Coşgun, haczedilemeyen mal ve hakları bir bir sıraladı.
14.10.2022 Ekonomi
Nurgül Yeşilçay'ın gururlu günü! Sosyal medya hesabından paylaştı
Nurgül Yeşilçay'ın gururlu günü! Sosyal medya hesabından paylaştı Sosyal medyanın aktif ünlülerinden olan Nurgül Yeşilçay, Cem Özer'le evliliğinden dünyaya gelen oğlu Osman Nejat Özer'i sosyal medya hesabından paylaştı. Yeşilçay, 'Oğlumu Londra'da sahnede izledim, harikaydı. Josef K. oynadılar aslanlar gibi' notuyla dikkat çekti.
2.04.2022 Magazin
Şahan Gökbakar'ın erik isyanı! 'Biz çocukken buzdolabı yoktu, at arabası vardı'
Şahan Gökbakar'ın erik isyanı! 'Biz çocukken buzdolabı yoktu, at arabası vardı' Sosyal medya paylaşımları ve filmleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda erik fiyatlarına esprili bir dille tepki gösterdi.
2.04.2022 Magazin
At arabasına el kondu, atıyla kaymakamlık ve belediye binasına girmeye çalıştı
At arabasına el kondu, atıyla kaymakamlık ve belediye binasına girmeye çalıştı Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde ana caddede kullandığı gerekçesiyle hurda topladığı at arabasına el konulan Birol Z., atıyla dün kaymakamlık, bugün de belediye binasına girmeye çalıştı. Zabıtanın ikna çabası sonucu eylemine son veren Birol Z.'ye at arabasının, ilçe merkezine girmeme şartıyla teslim edileceği bildirildi.
18.02.2022 Yaşam
Belediye binasında ilginç görüntüler! Atıyla girmeye çalıştı
Belediye binasında ilginç görüntüler! Atıyla girmeye çalıştı Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde ana caddede kullandığı gerekçesiyle hurda topladığı at arabasına el konulan Birol Z., atıyla dün kaymakamlık, bugün de belediye binasına girmeye çalıştı. Zabıtanın ikna çabası sonucu eylemine son veren Birol Z.'ye at arabasının, ilçe merkezine girmeme şartıyla teslim edileceği bildirildi.
18.02.2022 Yaşam
Bakan Kurum: Artık şehirde at arabacılığı yapılmayacak
Bakan Kurum: Artık şehirde at arabacılığı yapılmayacak Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Keşan'da "At arabaları triportöre dönüşüyor" projesi programına katıldı. Burada konuşma yapan Kurum, "Artık şehirde hiçbir şekilde at arabacılığı yapılmayacak" dedi.
10.03.2021 Gündem
Söktüğü trafik levhalarını at arabasıyla götürürken yakalandı
Söktüğü trafik levhalarını at arabasıyla götürürken yakalandı Tekirdağ'da, at arabası ile hurda toplayan A.K., yol kenarındaki trafik işaret levhalarını yerinden söktükten sonra götürürken, polis ekiplerince yakalandı.
6.09.2019 Yaşam
Atlarını soğuktan battaniye ile koruyorlar
Atlarını soğuktan battaniye ile koruyorlar Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan dondurucu soğuklar yaşamı olumsuz etkiledi.
24.01.2019 Gündem
Kadın hırsızlar böyle gözaltına alındı
Kadın hırsızlar böyle gözaltına alındı Bursa'nın İnegöl ilçesinde çaldıkları yapı malzemeleriyle yakalanan kadın hırsızlar, at arabasıyla gözaltına alındı.
7.10.2018 Yaşam
'Bana kim bakacak' dedi, eşinden şikayetçi olmadı
'Bana kim bakacak' dedi, eşinden şikayetçi olmadı Erzurum'da, 2 çocuğunun annesi T.Ç.'yi (25) boynundaki kurdeleyle bağlı 2 çeyrek altını bıçakla keserek, aldıktan sonra hortumla döven F.Ç. (25) hakkında, 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'konutta silahla yağma', 'eşe karşı silahla basit kasten yaralama' ve 'kötü muamele' suçlarından 17,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Duruşmada dinlenilen T.Ç., mahkeme başkanının "Şikayetçi misin?" sorusuna "Engelli çocuğum var. Şikayetçi olsam bana kim bakacak? Şikayetçi değilim" diye yanıt verdi.
17.09.2018 Yaşam
Trafik canavarı yeni yıla hızlı başladı
Trafik canavarı yeni yıla hızlı başladı Türkiye genelinde yeni yılın ilk ayında meydana gelen 32 bin 256 trafik kazasında 252 kişi hayatını kaybetti, 20 bin 306 kişi ise yaralandı.
17.02.2018 Yaşam
Alkollü at arabası sürücüsü dehşet saçtı
Alkollü at arabası sürücüsü dehşet saçtı Düzce'de, alkollü Aziz Top'un kullandığı at arabası, otomobile çarptı. Yaralanan Aziz Top, hastanede tedaviye alındı.
19.01.2018 Yaşam
11 ayda yaklaşık 7 bin can kaybı yaşandı
11 ayda yaklaşık 7 bin can kaybı yaşandı Emniyet Genel Müdürlüğü verilerine göre 377 bin kaza meydana geldi, 3 bin 299 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 282 bin kişi yaralandı
21.12.2017 Yaşam
5 bin yıllık oyuncak at arabası bulundu
5 bin yıllık oyuncak at arabası bulundu Dünyanın en eski yerleşim yerlerinden Şanlıurfa’da, Hazreti Musa’nın yaşadığı yer olarak rivayet edilen Soğmatar Antik Kenti’ndeki kazı çalışmalarında yaklaşık 5 bin yıllık oyuncak at arabası ve buna ait tekerlekler bulundu.
2.10.2017 Yaşam
Atlı fayton out!
Atlı fayton out! Adana’da elektrikle çalışan ‘Atsız Fayton’un hizmet vermesini sağlayan Başkan Sözlü kampanya doğrultusunda nikahını kıydığı çifti atsız fayton ile gezdirdi.
2.10.2017 Yaşam
Trafikte iç karartan tablo: 7 ayda 1939 can kaybı, 168 bin yaralı
Trafikte iç karartan tablo: 7 ayda 1939 can kaybı, 168 bin yaralı İstanbul'da 124, İzmir'de 102 Bursa'da 60 kişi kazalarda hayatını kaybetti
11.08.2017 Yaşam
Kadınların isyanı
Kadınların isyanı Cezayirli kadınlar, muhafazakarların ‘burkini’ baskılarını protesto için Annaba kentinde gösteri düzenledi. İran’da kadınların başörtüsü takmadan dolaşmaları için açılan özel parklar, hem feministlerin hem de muhafazakarların tepkisini çekiyor. Hindistan’da bir siyasetçinin, geç saatte eve dönerken 2 erkeğin tacizine uğrayan genç kızı olaydan sorumlu tutması kadınları ayağa kaldırdı
9.08.2017 Dünya
At arabasıyla gölete düşen çift öldü
At arabasıyla gölete düşen çift öldü Edirne'nin Keşan ilçesinde at arabasının devrilmesi sonucu gölete düşen çift boğularak hayatını kaybetti.
21.07.2017 Yaşam
Yaralı ata gözyaşı
Yaralı ata gözyaşı inşaattan çaldıkları ahşap kalıpları at arabasıyla kaçırmaya çalışan 4 kadın, polisi görünce hızlanmaya başlayınca karşı yönden gelen Halim Gençkurt’un kullandığı servis minibüsü ile çarpıştı.
13.05.2017 Yaşam
At arabasından düşen kadın yaralandı!
At arabasından düşen kadın yaralandı! BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde, kamyonetin çarptığı at arabasından düşen 32 yaşındaki Ayşe Eğli, yaralandı. Ambulans bekleyen yaralı kadını, at arabasını kullanan arkadaşı 34 yaşındaki Ayşe Yeksekyeksen teselli etti.
3.01.2017 Yaşam
At arabası tekerinden 360 milyon dolarlık ihracata
At arabası tekerinden 360 milyon dolarlık ihracata "Mobilya başkenti" olarak nitelendirilen Bursa'nın İnegöl ilçesinde, yaklaşık 100 yıl önce bazı girişimcilerin at arabası tekeri, tahta sandalye ve tel dolaplar üretmesiyle mobilya imalatına başlanırken, bugün 110 ülkeye 360 milyon dolarlık ihracat rakamına ulaşıldı.
1.09.2016 Ekonomi
Sanığa ‘eşini yemeğe götür’ cezası!
Sanığa ‘eşini yemeğe götür’ cezası! Türkiye’de çeşitli suçlardan yargılanan sanıklara verilen at arabası kullanmama, denize yaklaşmama, eşine bulaşık, temizlik gibi ev işlerinde yardım etme gibi cezalar dikkati çekti. Söz konusu cezalar, Denetimli Serbestlik İl Müdürlüklerinin gözetiminde infaz ettirildi. Cezalardan bazıları şöyle:
3.03.2016 Yaşam
Ünlü işadamı Mehmet Selim Kara vefat vetti
Ünlü işadamı Mehmet Selim Kara vefat vetti HAS Turizm’in kurucularından 86 yaşındaki Mehmet Selim Kara, Adana’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
1.12.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

At Arabası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki at arabası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.