Askeri Tatbikat

Askeri Tatbikat

Son dakika Askeri tatbikat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Askeri tatbikat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Askeri tatbikat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Askeri Tatbikat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan askeri tatbikat gelişmeleri de dahil olmak üzere 904 askeri tatbikat haberi bulunmuştur. Tüm askeri tatbikat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pakistan'dan misilleme saldırısı! Savaş uçakları İran'ı vurdu
Pakistan'dan misilleme saldırısı! Savaş uçakları İran'ı vurdu Pakistan Dışişleri Bakanlığı, İran'ın Sistan-Belucistan bölgesindeki "terör hedeflerine" saldırı gerçekleştirildiği duyurdu. İran tarafı ise saldırıda 3 kadın, 4 çocuk olmak üzere 9 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Geçtiğimiz gün İran, Pakistan’da saldırı düzenlemiş, 2 çocuk hayatını kaybetmiş, 3 çocuk da yaralanmıştı.
18.01.2024 Dünya
Rusya ve Kazakistan'dan ortak askeri tatbikat
Rusya ve Kazakistan'dan ortak askeri tatbikat Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev'in Soçi'de bir araya gelmesinin ardından, 2 ülkenin ortak askeri tatbikat yapacağı duyuruldu.
19.08.2022 Dünya
Tayvan Dışişleri Bakanı Wu: Çin, Tayvan işgaline hazırlık yapıyor
Tayvan Dışişleri Bakanı Wu: Çin, Tayvan işgaline hazırlık yapıyor Tayvan Dışişleri Bakanı Jaushieh Joseph Wu, düzenlediği basın toplantısında, Çin’in Tayvan adası etrafında düzenlediği tatbikatlara yönelik açıklamalarda bulundu. Wu, Çin’in bu tatbikatlarla Tayvan işgaline hazırlık yaptığını belirtti.
9.08.2022 Dünya
Kripto paralarda son dakika gelişmesi! Yükselişe savaş gerilimi darbesi: Bitcoin, Ethereum...
Kripto paralarda son dakika gelişmesi! Yükselişe savaş gerilimi darbesi: Bitcoin, Ethereum... Kripto paralarda son dakika gelişmesi. Kripto para birimleri gerginlikten nasibini almaya devam ediyor. Çin-Tayvan gerilimi ve son olarak da Kosova-Sırbistan arasında savaş pozisyonuna gelen gelişmeler piyasalarda yankı bulmaya devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin Fed’in faiz kararını açıklamasının ardından güç kazansa da yine uzun vadeli istikrar oluşmadı. İşte tüm detaylar...
1.08.2022 Ekonomi
Yunanistan ilk Avrupa ülkesi oldu! Veliaht Prens Selman Atina'da...
Yunanistan ilk Avrupa ülkesi oldu! Veliaht Prens Selman Atina'da... Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın Yunanistan ziyareti Avrupa'da geniş yankı buldu. Dört yıllık tecritin ardından ilk kez bir AB üyesine ayak basan Muhammed bin Selman, atılan imzaları 'tarihi bir fırsat' olarak niteleyip tüm bölgede oyunun kurallarını değiştirmekten söz etti. Yunan medyası 'Suudi Prens'in büyük planı', 'Yunanistan enerji merkezi' gibi başlıklar atarken, Alman gazetesi Atina'nın adımlarını Türkiye'nin belirlediğini yazdı.
27.07.2022 Dünya
Fransız jetleriyle Rus savaş uçakları böyle karşı karşıya geldi
Fransız jetleriyle Rus savaş uçakları böyle karşı karşıya geldi Avrupa'daki Rus toprağı Kaliningrad'a oldukça yakın konumda yer alan üsteki gövde gösterisinde, Amerikan büyükelçisi tankın üstünde poz verdi. NATO radarlarının verdiği alarm sonrası ise, Fransız ve Rus savaş uçakları karşı karşıya geldi.
21.05.2022 Dünya
Hasta katılım payından muaf ilaçlar nelerdir? Kimler katılım payı ödemeden ilaç alır? İşte tam liste...
Hasta katılım payından muaf ilaçlar nelerdir? Kimler katılım payı ödemeden ilaç alır? İşte tam liste... SGK tarafından ayakta tedavide sağlanan ilaçlar için ilaç bedelinin kurumdan gelir ve aylık alanlar ile bakmakla yükümlü oldukları kişiler için yüzde 10’u, diğer kişiler için yüzde 20’si oranında katılım payı alınıyor. Katılım payı, SGK’dan gelir ve aylık alanlar ile bakmakla yükümlü olduğu kişiler için gelir ve aylıklarından, diğer kişiler için ise Kurumla sözleşmeli eczaneler tarafından kişilerden, tahsil edilir. Peki, Hasta katılım payından muaf ilaçlar nelerdir? Kimler katılım payı ödemeden ilaç alır? İşte detaylar…
6.05.2022 Sağlık
Ukrayna’ya topyekûn yığınak! ABD'den dev yardım paketi, İngiltere'den 8 bin asker, Polonya'dan 200 tank...
Ukrayna’ya topyekûn yığınak! ABD'den dev yardım paketi, İngiltere'den 8 bin asker, Polonya'dan 200 tank... Ukrayna ile Rusya savaşı tüm şiddetiyle devam ederken, Batı’nın askeri yardımları artık ağır silahları da kapsayacak şekilde hızla artıyor. ABD, Kongre’den 20 milyarı askeri olmak üzere 33 milyar dolarlık bütçe istedi. Ukrayna’nın Donbas bölgesine Rus hava saldırılarına karşı ilk kez S-300 savunma sistemi yerleştirildi.
30.04.2022 Dünya
Rusya'dan Moskova-Tokyo gerilimini artıracak adım
Rusya'dan Moskova-Tokyo gerilimini artıracak adım Rusya'nın, Japonya'nın Kuzey Toprakları olarak adlandırdığı ve üzerinde hak iddia ettiği Kuril Adaları çevresindeki bölgede yeni bir askeri tatbikata başladığı bildirildi. Moskova'nın adımı, Ukrayna işgali ardından uygulanan yaptırımlarda batı dünyasının yanında yer alan Tokyo'ya "gözdağı" olarak yorumlandı.
2.04.2022 Dünya
Kuzey Avrupa ve Baltık ülkelerinde Rusya paniği! 'Bu durum yeni bir dünya savaşı anlamına gelir...'
Kuzey Avrupa ve Baltık ülkelerinde Rusya paniği! 'Bu durum yeni bir dünya savaşı anlamına gelir...' Rusya-Ukrayna savaşı Kuzey Avrupa ve Baltık ülkelerinde son dönemde büyük bir tedirginliğe neden oldu. Peki Ukrayna işgalinden sonra Rusya'nın Baltık ve Kuzey Avrupa coğrafyasını hedef alması yakın bir gelecekte söz konusu olabilir mi? Uzmanlar, "Bu durum yeni bir dünya savaşı anlamına gelir" diyerek çarpıcı yorumlarda bulundu.
19.03.2022 Dünya
Rusya Ukrayna savaşı neden başladı, Rusya Ukrayna savaşının sebebi nedir? Rusya Ukrayna'ya neden savaş açtı, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasının nedeni!
Rusya Ukrayna savaşı neden başladı, Rusya Ukrayna savaşının sebebi nedir? Rusya Ukrayna'ya neden savaş açtı, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasının nedeni! Rusya Ukrayna savaşının neden ve sebepleri merak ediliyor. Rusya Ukrayna’ya neden savaş açtı, Rusya Ukrayna savaşı neden çıktı? sorularına yanıt aranıyor. Rusya Ukrayna savaşının 3. Gününde yeni gelişmeler yaşanıyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Ukrayna'nın doğusundaki Donbas bölgesine özel askeri operasyon başlattıklarını duyurmasının ardından NATO, AB ve BM sert uyarılarda bulunmuş, Rusya'ya yönelik ağır yaptırımlar uygulanacağını belirtmişti. Öte yandan Ukrayna lideri Zelenskiy, "Ölümlerin bitmesi için oturalım konuşalım." dedi. Rus lider Putin ise Zelenskiy'nin bu çağrısına "Rusya üst düzey müzakereye hazır" mesajı verdi. Putin, ilerleyen saatlerde yaptığı başka bir açıklamada ise Ukrayna ordusuna darbe çağrısında bulunarak, "Neo-Nazi pislikleriyle elbette anlaşmayacağız. Ukrayna ordusu iktidarı eline almalı" açıklaması yaptı. Savaş devam ederken savaşın nedeni sorgulanıyor. Peki, Rusya Ukrayna savaşı nedeni nedir, Rusya neden savaş açtı? Rusya Ukrayna savaşının sebebi ne? Kısaca Rusya Ukrayna savaşı nedeni…
26.02.2022 Gündem
Rusya neden Ukrayna’ya saldırıyor, Ukrayna’yı neden işgal etmek istiyor? Rusya Ukrayna krizi neden çıktı?
Rusya neden Ukrayna’ya saldırıyor, Ukrayna’yı neden işgal etmek istiyor? Rusya Ukrayna krizi neden çıktı? Ukrayna-Rusya arasındaki kriz büyüyor. ABD'nin de dahil olmasıyla bölgeye birçok askeri yığınak yapıldı. Rusya, en güçlü ordular listesinde 2. sırada bulunurken Ukrayna ise 25. sırada yer alıyor. Moskova Yönetimi'nin Ukrayna'yı işgale karar verdiği, işgalin birkaç gün içinde başlayabileceği iddia edilirken Washington Yönetimi ve Birleşik Krallık'tan vatandaşlarına "Ukrayna'yı terk edin" çağrısı geldi. Peki, Rusya neden Ukrayna’ya saldırıyor, Ukrayna’yı neden işgal etmek istiyor? Rusya Ukrayna krizi neden çıktı?
26.02.2022 Dünya
Rusya Ukrayna savaşında son durum ne? İşte Rusya ve Ukrayna’da saat saat yaşananlar!
Rusya Ukrayna savaşında son durum ne? İşte Rusya ve Ukrayna’da saat saat yaşananlar! Rusya Ukrayna savaşı resmen başladı! Dünya bu sabah Rusya Ukrayna savaşına uyandı. Ülkelerden ard arda tepkiler geliyor. Bölgeden sıcak gelişmeler gelmeye devam ediyor. Rus lider Putin, sabaha karşı harekat emri verdi. Rus birlikleri kısa süre içerisinde Ukrayna'nın kritik askeri merkezlerini bombaladı ardından başta Kiev olmak üzere büyük kentlerden kaçış başladı. Rusya Ukrayna savaşının başlamasının ardından anbean yaşananları derledik. Peki, Rusya Ukrayna savaşında son durum ne? Rusya Ukrayna savaşı nedeni ne? Rusya Ukrayna arasındaki sorun nedir? Rusya Ukrayna’ya neden saldırıyor? İşte Rusya ve Ukrayna’da saat saat yaşananlar!
24.02.2022 Dünya
Donbas neden önemli? Donbas neden Kiev'in kontrolünde değil? Donbas krizi ne?
Donbas neden önemli? Donbas neden Kiev'in kontrolünde değil? Donbas krizi ne? Rusya lideri Vladimir Putin, Ukrayna'nın doğusundaki Donbas bölgesindeki Donetsk ve Luhansk'ın bağımsızlığını tanıma kararı aldı. Bu kararın ardından dünyadan tepkiler gelmeye devam ediyor. Peki, Donbas neden önemli? Donbas neden Kiev'in kontrolünde değil? Donbas krizi ne? Donbas neresi? Donbas neden önemli? Rusya Ukrayna krizi nedenleri ne? Rusya Ukrayna’ya neden savaş açıyor? İşte detaylar…
22.02.2022 Gündem
Rusya Ukrayna krizi neden çıktı? Rusya ve Ukrayna neden anlaşamıyor? Rusya Ukrayna geriliminde son durum ne?
Rusya Ukrayna krizi neden çıktı? Rusya ve Ukrayna neden anlaşamıyor? Rusya Ukrayna geriliminde son durum ne? Ukrayna ve Rusya arasındaki gerilim tırmanmaya devam ediyor. Ukrayna ve Rusya arasında Kasım ayında baş gösteren siyasi gerilim gündemden düşmüyor. Rusya Ukrayna krizi ile ilgili gelişmeler anbean takip edilirken, krizin neden çıktığı ve son durum sıklıkla merak edilen konuların başında geliyor. Peki, Rusya Ukrayna krizi neden çıktı? Rusya ve Ukrayna neden anlaşamıyor? Rusya Ukrayna geriliminde son durum ne? İşte Rusya Ukrayna arasındaki sorun hakkında merak edilenler…
20.02.2022 Dünya
Rusya'dan sıcak bölgede flaş hamle! S-400 Belarus'a ulaştı
Rusya'dan sıcak bölgede flaş hamle! S-400 Belarus'a ulaştı Rusya Savunma Bakanlığı bugün yaptığı açıklamada, S-400 Triumph uçaksavar füzesi sisteminin Belarus Cumhuriyeti’ne ulaştığını ifade etti.
3.02.2022 Dünya
ABD'de F-35, uçak gemisine inerken düştü
ABD'de F-35, uçak gemisine inerken düştü Son dakika haberi... ABD'ye ait F-35C savaş uçağı, Güney Çin Denizi'nde bulunan USS Carl Vinson uçak gemisine inmeye çalıştığı sırada düştü. Kendini uçaktan fırlatmayı başaran pilot sağ olarak kurtarılırken, 7 personel yaralandı.
25.01.2022 Dünya
Rusya 'Savaş sebebi' dedi ABD ve Ukrayna'dan sert tepki geldi
Rusya 'Savaş sebebi' dedi ABD ve Ukrayna'dan sert tepki geldi Adım adım savaşa doğru giden Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilim devam ederken, tartışmanın kalbinde Ukrayna'nın olası NATO üyeliği var. Buna kesinlikle karşı çıkan Rusya'nın 'garanti' isteğine Ukrayna'dan sert yanıt geldi.
4.12.2021 Dünya
ABD gemisi Karadeniz'e girdi! Rusya'dan sert tepki
ABD gemisi Karadeniz'e girdi! Rusya'dan sert tepki Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, ABD'nin silahlı gemisinin turistik amaçla Karadeniz’e girmediğini belirterek, "Herhangi bir zamanda herhangi bir anda herhangi bir provokasyon söz konusu olabilir." dedi
7.11.2021 Dünya
Azerbaycan harekete geçti ve başladı! 10 bin asker, 100 tank ve...
Azerbaycan harekete geçti ve başladı! 10 bin asker, 100 tank ve... Dağlık Karabağ’da Azerbaycan karşısında ağır darbe alan Ermenistan’ın 7 bin 500 kişiyle askeri tatbikat yapma kararının ardından, Azerbaycan ordusu, 10 bin asker, 100 tank ve 30 askeri havacılık aracı ile Türkiye’den alınan İHA’lar ile taktiksel tatbikatlara başladı.
16.03.2021 Dünya
Bakan Akar, Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü
Bakan Akar, Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) komuta kademesi, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edildi. Bakan Akar, "Barış ve huzurun sağlanmasındaki Azerbaycan ile Türkiye'nin birlikteliği, beraberliği, omuz omuza çalışması gerçekten sadece bugün için değil gelecek için de çok büyük şeyler vadediyor. İnşallah önümüzdeki dönemde bu çalışmalar tek yürek, tek bilek, tek yumruk olarak devam edecek" dedi.
31.12.2020 Dünya
Aliyev: Ermenistan Başbakanı’nın ayakları yere basarsa görüşmeye hazırız
Aliyev: Ermenistan Başbakanı’nın ayakları yere basarsa görüşmeye hazırız Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, CNN International'da “The Connect World” programına açıklamalarda bulundu. Aliyev, ”Ermenistan Başbakanı’nın ayakları yere basarsa görüşmeye hazırız. Ermenistan Başbakanı'nın bugünlerde konuşmadığı tek kişinin ücra bir adadaki bir aşiret lideri olduğunu düşünüyorum” dedi.
9.10.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! Uyanık olun
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! Uyanık olun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleşen Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı ve ardından devam eden görüşmelerde, “Türkiye’de yaşayan Ermeni vatandaşlara yönelik provokasyonlara karşı uyanık olun. Bu türden rahatsız edici girişimlere izin verilmemeli” dediği öğrenildi.
1.10.2020 Gündem
Yunan milli muhafızından mültecilere yönelik kan donduran sözler!
Yunan milli muhafızından mültecilere yönelik kan donduran sözler! Yunanistan'ın Midilli Adası’ndaki Meclis Üyesi ve milli muhafız olan M.Y adlı Yunan vatandaşı, sosyal medya hesabından mültecilere yönelik “Burada (mülteciler için) çadırların kurulduğu atış poligonundayım. Bu kez hareket eden doğal hedeflerle tekrar atış yapmak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.
14.09.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Askeri Tatbikat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki askeri tatbikat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.