Asistan

Asistan

Son dakika asistan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan asistan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını asistan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asistan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asistan gelişmeleri de dahil olmak üzere 933 asistan haberi bulunmuştur. Tüm asistan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doktoru hastanede darp etmişti! Mahkeme tahliye kararını verdi
Doktoru hastanede darp etmişti! Mahkeme tahliye kararını verdi Edirne'nin Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Dahili Yoğun Bakım Servisinde kanser tedavisi gördüğü esnada çoklu organ yetmezliği nedeniyle annesinin hayatını kaybetmesi üzerine Volkan Kuşçu, doldurulması gereken belgeler konusunda kendisini bilgilendirmek isteyen doktoru darp etti.İkinci duruşmasında tahliye edilip itiraz üzerine tutuklandığı davanın üçüncü duruşmasında yine tahliye edildi.
22.04.2024 Gündem
Estetik ameliyatı olan kadın hayatını kaybetti! Soruşturma başlatıldı
Estetik ameliyatı olan kadın hayatını kaybetti! Soruşturma başlatıldı Kayseri'de burun, elmacık kemiği ve kulaklarından estetik ameliyatı olmak için hastaneye giden Ahu Gültekin, 9 saat süren ameliyatın ardından 5 gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayda ihmal olduğunu iddia eden merhumun kardeşi Mustafa Gültekin, "Olayda ihmal olduğunu düşünüyorum. Normalde ameliyata profesör girmesi gerekiyor ama asistanı girmiş. Asistanının da kim olduğunu ve nerede olduğunu şu anda bulamıyoruz" dedi.
20.03.2024 Gündem
Hastanede dehşet anları! Annesinin ölüm haberini veren kadın doktoru yumrukladı
Hastanede dehşet anları! Annesinin ölüm haberini veren kadın doktoru yumrukladı Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Volkan K. (45), annesinin ölüm haberini veren kadın doktor B.B.Ö.'yü yumrukladı. O anlar kameraya yansırken, alkollü olduğu belirlenen hasta yakını gözaltına alındı.
7.02.2024 Gündem
Car Play Nedir, Ne İşe Yarar? Car Play Nasıl Kullanılır?
Car Play Nedir, Ne İşe Yarar? Car Play Nasıl Kullanılır? Özellikle akıllı cihazların olmazsa da olmazı olan bir sistem olarak bilinmektedir. Sistemlerin çalışması ve işlem süreçleri çok kolay olduğu için herkes tarafından rahatlıkla kullanılmaktadır. Birçok araçta bulunan bu özellik sayesinde kullanıcılar oldukça rahat etmektedir.
23.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Doktorken mühendisliğe başladı; kanser tedavisinde önemli çalışmaya imza attı
Doktorken mühendisliğe başladı; kanser tedavisinde önemli çalışmaya imza attı Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şükriye Bilge Gürsel meme kanserinde yapay zekanın kullanımına dair çalışmasıyla adından söz ettiriyor. Prof. Dr. Gürsel'i meslektaşlarından ayıran en önemli özelliği, bu çalışmayı sadece bir doktor olarak değil, aynı zamanda bilgisayar mühendisi olarak bizzat kendisinin bitirme teziyle gerçekleştirmiş olması. Gürsel, Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi'nde doçentken, üniversite sınavlarına yeniden girerek bilgisayar mühendisliğini kazandı. 3 yıl sonra mühendislikten yüksek onur derecesiyle mezun olurken, tıpta da profesörlüğe yükselmişti. Mühendislikteki bitirme tezinde ise, doktorluğunu konuşturdu; rahim ağzı ve meme kanserinde tedavi sonrası meydana gelebilecek nüksleri, yapay zeka ile yüzde 92 doğruluk oranıyla önceden belirleyebilen pilot bir çalışmaya imza attı. 
24.12.2023 Yaşam
Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'nde görevli doktor 2 kişi tarafından darbedildi
Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'nde görevli doktor 2 kişi tarafından darbedildi Şişli Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'nde görevli doktor hasta ve hasta yakını tarafından darbedildi. Yüzü kanlar içinde kalan doktor tedavi altına alınırken, doktoru darbeden 2 kişi gözaltına alındı.
23.12.2023 Gündem
Cerebrum Tech’in yapay zeka uygulamaları Cere ve Cere Insight Brüksel’de AB teknoloji liderleriyle buluştu
Cerebrum Tech’in yapay zeka uygulamaları Cere ve Cere Insight Brüksel’de AB teknoloji liderleriyle buluştu Yerli girişimcilik stüdyosu Cerebrum Tech, Dijital Türkiye Platformu ve DigitalEurope ortaklığında Brüksel’de düzenlenen buluşmada, yapay zeka uygulamaları Cere ve Cere Insight’ı Avrupalı teknoloji liderlerine tanıttı.
15.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Görme engelli genç girişimci Zülal geliştirdiği teknolojiyle Togg'un gözleri oldu
Görme engelli genç girişimci Zülal geliştirdiği teknolojiyle Togg'un gözleri oldu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, From Your Eyes uygulamasının Kurucusu, görme engelli genç girişimci Zülal Tannur ile bir araya geldi. Kacır, Tannur’un yapay zeka ve insan iş birliğiyle geliştirdiği görme engelli kullanıcılara anlatım hizmeti sunan teknolojisi hakkında bilgiler aldı. Bakan Kacır, Zülal Tannur’a TEKNOFEST montu hediye etti.
3.12.2023 Gündem
Bakan Koca: 15-16 yıl sonra bütün şehir hastaneleri hepsi bu devletin
Bakan Koca: 15-16 yıl sonra bütün şehir hastaneleri hepsi bu devletin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık hizmeti sunan ve sunacak olan bütün şehir hastanelerinin 15-16 yıl sonra hepsinin devlete ait olacağını açıkladı.
10.11.2023 Gündem
Robert De Niro'ya eski asistanından taciz davası: Yazıklar olsun sana
Robert De Niro'ya eski asistanından taciz davası: Yazıklar olsun sana Son dönemde ileri yaşında baba olmasıyla gündemin ilk sıralarına yerleşen Robert De Niro'nun hayatındaki sıkıntılı günler bitmek bilmiyor.
1.11.2023 Magazin
FETÖ’cü psikiyatristin hipnoz ile cinsel istismar oyunu deşifre oldu
FETÖ’cü psikiyatristin hipnoz ile cinsel istismar oyunu deşifre oldu Kliniğinde 40’a yakın çocuğa ebeveynleri tarafından cinsel tacizde bulunulduğu yönünde rapor hazırlayan FETÖ/ PDY üyesi psikiyatrist Süleyman Salih Zoroğlu deşifre oldu. Düzenbazlığın çocuklara uygulanan hipnozla gerçekleştirildiği tespit edildi.
17.09.2023 Yaşam
Türkiye genelinde 21 STK ile birlikte iş bırakma eylemi yaptı
Türkiye genelinde 21 STK ile birlikte iş bırakma eylemi yaptı HEKİMSEN, Türkiye genelinde 21 STK ile birlikte 2 günlük iş bırakma eylemi yaptı.
2.08.2023 Gündem
İklim değişikliği kanseri artırdı! '3 yaşında kanser hastamız vardı'
İklim değişikliği kanseri artırdı! '3 yaşında kanser hastamız vardı' Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ömer Özkan, iklim değişikliğiyle birlikte cilt kanserinde hem yaş ortalamasının düştüğünü hem de cilt kanseri vakalarının belirgin şekilde arttığını söyledi. Prof. Dr. Özkan, "Haftada 3-4 kanser vakası tespit ediyoruz. 3 yaşında kanser hastamız vardı. Güneş görmeyen yerlerde dahi kanser vakası tespit ediliyor" dedi.
25.06.2023 Sağlık
Genç doktora dehşeti yaşatmıştı! Cezası belli oldu
Genç doktora dehşeti yaşatmıştı! Cezası belli oldu İzmir'de Asistan Doktor Emre Arslan'a (28) hakarette bulunup, yumruk atarak bıçakla tehdit eden Gökhan D., (27), haksız tahrik ve takdiri indirim uygulanarak 3 yıl 20 gün hapis cezasına çarptırıldı.
22.06.2023 Yaşam
'Kariyer olarak benzemek istediğim antrenör tabii ki Ergin Ataman'
'Kariyer olarak benzemek istediğim antrenör tabii ki Ergin Ataman' 20 ay önce kurulan Çağdaş Bodrum Basketbol’u Türkiye Sigorta Süper Ligi’ne çıkaran ve antrenörlük kariyerine müthiş bir başlangıç yapan Ender Arslan " Benzemek istediğin bir antrenör var mı?" sorusuna 'Tabi ki Ergin Ataman" yanıtını verdi.
18.06.2023 Beşiktaş
Aşkın Nur Yengi’ye asistan dayanmıyor! Şoke eden gerçek
Aşkın Nur Yengi’ye asistan dayanmıyor! Şoke eden gerçek Aşkın Nur Yengi hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Ünlü şarkıcı son 5 ayda tam dört asistan değiştirmiş.
14.05.2023 Magazin
Doktora dehşeti yaşattı! Yargıtay'dan emsal karar
Doktora dehşeti yaşattı! Yargıtay'dan emsal karar Ankara'da Asistan Doktor Ertan İskender'i (32) eli ve belinden bıçaklayıp, 'kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürmeye teşebbüs' ve 'hakaret' suçlarından indirimsiz olarak 16 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılan Bayram Nargüner'in cezası Yargıtay'da onandı.
10.05.2023 Yaşam
Ergin Ataman ayrıldı, Anadolu Efes'e Avrupa şampiyonu başantrenör!
Ergin Ataman ayrıldı, Anadolu Efes'e Avrupa şampiyonu başantrenör! Anadolu Efes'te Ergin Ataman dönemi sona eriyor. Lacivert-beyazlılarla iki EuroLeague şampiyonluğu yaşayan Ergin Ataman, Panathinaikos ile iki yıllığına anlaşma sağladı. Ergin Ataman'ın ayrılığı sonrası Anadolu Efes'te yeni başantrenör netlik kazanmaya başladı.
31.10.2023 Basketbol
'Siri'nin sesi olduğumu tesadüfen öğrendim'
'Siri'nin sesi olduğumu tesadüfen öğrendim' ‘Bu yeni iPhone’daki ses senin değil mi?’ Seslendirme sanatçısı Susan Bennett, haberi dahi olmadan Apple’ın akıllı kişisel asistanı Siri’yi nasıl seslendirdiğini anlattı.
12.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Suç makinesi yapay zeka! İntihara sürükledi, bir yuvayı yıktı...
Suç makinesi yapay zeka! İntihara sürükledi, bir yuvayı yıktı... Yapay zeka insanların hayatını kolaylaştırmak için kullanılırken kötü amaçlı kullanımı da şimdiden yaygınlaştı. Bir cinayetin aydınlatılmasına yardım edebilen yapay zeka, bir yuvayı yıkmaya kalkmak ve bir adamı da intihara sürüklemekle suçlanıyor.
11.04.2023 Dünya
Togg T10X’in sahipleri çekilişle belli oldu
Togg T10X’in sahipleri çekilişle belli oldu Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un sahipleri çekilecek kura sonucunda belli oldu. Ülkemizin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı olan Togg T10X modeline sahip olacak 20 bin kişi için kura çekilişi yapıldı. Sonuçlar 22.30'da Togg'un resmi internet sitesinden ilan edildi.
29.03.2023 Ekonomi
Ersin Arıoğlu kimdir, aslen nereli, ölüm nedeni ne? Dr. Ersin Arıoğlu neden öldü?
Ersin Arıoğlu kimdir, aslen nereli, ölüm nedeni ne? Dr. Ersin Arıoğlu neden öldü? Çanakkale Köprüsü, TOGG Fabrikası ve Avrasya Tüneli gibi devasa yapılara imzasını atan şirketler arasında yer alan Yapı Merkezi Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Arıoğlu hayatını kaybetti. Peki, Ersin Arıoğlu kimdir, aslen nereli, ölüm nedeni ne? Dr. Ersin Arıoğlu neden öldü?
28.03.2023 Gündem
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı Yerli otomobil Togg ile ilgili yeni gelişme. Yoğun ilgi sonrası resmen değişti. Togg, çekilişle teslim edilecek T10X adedini yükseltti. Öte yandan Togg çekiliş tarihi de değişti. İşte detaylar...
25.03.2023 Ekonomi
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı Türkiye'nin otomobili Togg için verilen ön sipariş sayısı 7 günde 100 bine ulaştı. Ön siparişler 27 Mart'a kadar sürecek. Çekiliş ise 28 Mart'ta yapılacak.
24.03.2023 Ekonomi
Menajeri iki çift ayakkabı bulduk demişti! Atsu hakkında 2 çarpıcı iddia
Menajeri iki çift ayakkabı bulduk demişti! Atsu hakkında 2 çarpıcı iddia Depremde oturduğu bina yıkılan Hataysporlu futbolcudan hâlâ haber yok. Galibiyet golünü attığı Kasımpaşa maçından sonra takım arkadaşı Sam Adekugbe'nin evine giden Christian Atsu, 03.30'da Rönesans Rezidans'taki kendi evine geçti. Depremde yan yatıp devrilen 11 katlı binanın 9. katında oturan Atsu'nun akıbeti o andan sonra adeta bir sır perdesiyle örtüldü.
15.02.2023 Hatay Spor

Benzer Haber Etiketleri

Asistan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asistan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.