Aşçıoğlu

Aşçıoğlu

Son dakika Aşçıoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aşçıoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aşçıoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşçıoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşçıoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 206 aşçıoğlu haberi bulunmuştur. Tüm aşçıoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kangal köpeği bütün köyün hayatını kurtardı! Kapıyı tırmalayarak uyandırdı
Kangal köpeği bütün köyün hayatını kurtardı! Kapıyı tırmalayarak uyandırdı Kastamonu’da bir köyde 7 ev, 7 ahır, 1 caminin yandığı yangında havlayarak vatandaşları uyandıran "Tatar" isimli kangal köpeği, köylülerin hayatını kurtardı. Köy sakinleri, kendilerini yangından kurtaran köpeği severken gözyaşlarına boğuldu.
31.03.2022 Yaşam
Ev fiyatlarıyla flaş açıklama! Ev alacaklara kötü haber
Ev fiyatlarıyla flaş açıklama! Ev alacaklara kötü haber Ev almak isteyenlere kötü haber geldi. Ev fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Konut Gelişticileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Altan Elmas, 3 yıldır temkinli olan birçok firmanın bu yıl üretime geçeceğini söyledi. Arz eksikliğini gören sektör oyuncularının yatırım için istekli olduğunu, ancak finansa erişim sorunu yaşandığını belirten Elmas, “Yeni konut üretimini desteklemek ve konut arzını bir miktar arttırmak için KGF destekli üretim kredilerine ihtiyaç var. Konuyu Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile de görüştük” dedi. Maliyet artışlarına dikkat çeken Elmas, “2021’in ilk yarısında Dolar bazında maliyet 2 kat arttı, ekim itibarıyla dolar kaynaklı yüzde 400’e varan artış oldu. Dolayısıyla üretim arttı diye konutta fiyat düşmez. Sıfır konut fiyatı artarken 2. elde de gerilemez” dedi. Konut üretiminin ortalama 2 yıl olduğunu hatırlatan Elmas, arz sorununun çözümü için zaman gerektiğini söyledi.
16.01.2022 Ekonomi
Hande Yener: Artık kanla beslenmiyorum!
Hande Yener: Artık kanla beslenmiyorum! Gossipmag Business Dergisi Ödülleri önceki gün Çırağan Sarayı’nda yapılan törenle sahiplerini buldu. Gecede ‘en iyi pop kadın’ ile ‘yılın en tarz albümü’ ödülünü alan Hande Yener, Demet Akalın ile ilgili açıklamalarda bulundu.
1.04.2021 Magazin
Klipte romantizm
Klipte romantizm Murat Başaran, sözü Nermin Tahmaz Aşçıoğlu’na ve bestesi kendisine ait olan “Leyla” adlı şarkını kliplendirdi.
16.11.2020 Magazin
Kadın dizisi bu akşam var mı? Kadın dizisi final mi yapıyor? İşte 81. Bölüm fragmanları…
Kadın dizisi bu akşam var mı? Kadın dizisi final mi yapıyor? İşte 81. Bölüm fragmanları… Kadın dizisi final mi yapıyor? sorusu, dizinin final fragmanı ile izleyici karşısına çıkmasının ardından cevap buldu. 3 sezon boyunca ekrana gelen Kadın dizisi, yayınlanacak son bölümüyle veda edecek. Peki Kadın dizisi bu akşam var mı? İşte Kadın dizisi 81. Bölüm fragmanları…
4.02.2020 Gündem
Geleceğin gazetecilerini yetiştirmek için imzalar atıldı
Geleceğin gazetecilerini yetiştirmek için imzalar atıldı Demirören Haber Ajansı (DHA) ve Bahçeşehir Üniversitesi'nin (BAU) iş birliğiyle, geleceğin gazetecilerini yetiştirmek amacıyla kurulan 'International News Academy' (INA) eğitim programının ikincisi başlıyor. Akademinin protokolünü Demirören Medya Grubu Başkanı Mehmet Soysal ile Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şenay Yalçın imzaladı.
10.12.2018 Gündem
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu 'Pantene Altın Kelebek Ödülleri' Zorlu Center’da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği geceye sanat ve iş dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.
9.12.2018 Televizyon
Fenerbahçe, Aykut Kocaman'a ne kadar ödeme yapacak?
Fenerbahçe, Aykut Kocaman'a ne kadar ödeme yapacak? Fenerbahçe, geçen sezon sonunda görevine son verilen Aykut Kocaman'a maaş ödemeye devam ediyordu. Bu durum Kocaman'ın Konyaspor'a gitmesiyle değişti. Fenerbahçe, Aykut Kocaman'a artık sadece Kasım ayına kadar alacağı olan 1 milyon dolar ödeyecek.
19.11.2018 Fenerbahçe
PFDK'dan Fenerbahçe ve Trabzonspor'a ceza
PFDK'dan Fenerbahçe ve Trabzonspor'a ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ve Trabzonspor'a ceza verdi.
20.09.2018 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye dünyada birinci sıradadır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye dünyada birinci sıradadır Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ev sahipliğinde Beştepe'de 30 Ağustos resepsiyonu düzenlendi. Resepsiyonda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli mesajlar verdi. Erdoğan: "Bugün Türkiye kalkınma yardımlarında dünyada altıncı, insani yardımda dünyada birinci sıradadır." diye konuştu.
30.08.2018 Siyaset
Muharrem İnce, başkan yardımcılarını açıkladı
Muharrem İnce, başkan yardımcılarını açıkladı CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, İstanbul'da ulusal gazete ve televizyonların genel yayın yönetmenleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. İnce seçimi kazanması halinde rakipleri Akşener ve Karamollaoğlu'na yardımcılık teklifinde bulunacağını açıkladı.
20.06.2018 Siyaset
Çürük elmalar elenecek
Çürük elmalar elenecek Gayrimenkul sektöründe işi bilmeyen çok firma olduğunu söyleyen Yaşar Aşçıoğlu, “Her önüne gelen sektöre girdi. Firmaların yüzde 75’i bu işe sadece para kazanayım diye gelenler. Tecrübe ve yeterlilik yok. Artık bu çürük elmalar ayıklanacak” dedi
14.02.2018 Ekonomi
Arda Turan'dan flaş açıklama
Arda Turan'dan flaş açıklama Barcelona’nın Türk yıldızı Arda Turan, bugün basında hakkında çıkan iddiaları yalanladı.
17.07.2017 Futbol
Enerji Bakanlığı'nda atama
Enerji Bakanlığı'nda atama Enerji ve Tabii Kaynaklar ile Maliye bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
29.09.2021 Gündem
Güncel haberler: Gözünü Türkiye'ye dikecek!
Güncel haberler: Gözünü Türkiye'ye dikecek! Referandum sonucu inşaat sektörünün yüzünü güldürdü. Güncel haberler belirsizliğin bitmesiyle yabancı yatırımın yönünün Türkiye’ye çevrileceğini gösteriyor
18.04.2017 Ekonomi
Ataköy’e yatırım ‘retro’su 315 milyon doları yakaladı
Ataköy’e yatırım ‘retro’su 315 milyon doları yakaladı Aşçıoğlu, Ataköy’deki üçüncü projesine başladı. 125 milyon dolar yatırım değerine sahip Selenium Retro 9 projesiyle grubun bölgeye yaptığı yatırım 315 milyon dolara çıkacak
17.03.2017 Ekonomi
Beykoz'da trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı
Beykoz'da trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı Beykoz'daki trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
13.03.2017 Yaşam
245 milyon dolarlık Selenium atağına geçti
245 milyon dolarlık Selenium atağına geçti Aşçıoğlu, 50’nci yılında 245 milyon dolarlık ‘Selenium’ yatırımına hazırlanıyor. Ataköy’de 3’ncü projesini yapacak olan Aşçıoğlu, Merter’de Tamek’in arazisinde, Sarıyer’de kendi arazisinde proje geliştirecek.
10.02.2017 Ekonomi
PFDK'dan tarihi karar! 42 ay hak mahrumiyeti...
PFDK'dan tarihi karar! 42 ay hak mahrumiyeti... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), TFF Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Aşçıoğlu'na 42 ay hak mahrumiyeti ve Amed Sportif Kulübü'ne 40 bin TL para cezası verdi.
23.09.2021 Süper Lig
Arda’nın yeni evi
Arda’nın yeni evi Barcelona’da futbol kariyerini başarılı bir şekilde sürdüren Arda Turan, Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’deki ikonik projesi Selenium Ataköy’den ev sahibi oldu...
16.12.2016 Magazin
Levent Nazifoğlu'na 45 gün ceza
Levent Nazifoğlu'na 45 gün ceza PFDK, Galatasaray Yöneticisi Levent Nazifoğlu'na 45 gün hak mahrumiyeti cezası verdi!
24.09.2021 Galatasaray
7 ilde elektrik kesintisi
7 ilde elektrik kesintisi Başkent Elektrik Dağıtım A...
29.09.2021 Gündem
Evde kalana ev fırsatı
Evde kalana ev fırsatı Kurban Bayramı’nı kapsayan 9 günlük tatilde İstanbul’da kalanlara kampanyalar hazırlandı. Düşük faizden peşinatsız alıma farklı seçenekler sunan kampanyalar haftasonu da sürecek.
15.09.2016 Arşiv
Aziz Yıldırım'a 120 gün ceza
Aziz Yıldırım'a 120 gün ceza PFDK, Aziz Yıldırım'a 120 gün, Dursun Özbek'e ise 45 gün hak mahrumiyeti cezası verdi!
24.09.2021 Galatasaray
Kentsel dönüşümle şehirler markalaşacak
Kentsel dönüşümle şehirler markalaşacak Marka Şehirler Zirvesi’ne İstanbul damgasını vurdu. İstanbul’un marka olarak doğmuş bir şehir olduğu vurgulanan zirvede, kentsel dönüşümle birlikte yeni marka şehirlerin yaratılacağı belirtildi
7.04.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Aşçıoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşçıoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.