Artemis

Artemis

Son dakika Artemis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Artemis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Artemis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Artemis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan artemis gelişmeleri de dahil olmak üzere 204 artemis haberi bulunmuştur. Tüm artemis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Artemis halı kaç lot verir? Artemis (ARTMS.HE) halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var, Artemis Halı ne zaman halka arz olacak?
Artemis halı kaç lot verir? Artemis (ARTMS.HE) halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var, Artemis Halı ne zaman halka arz olacak? Artemis Halı arz tarihi 27 – 28 Şubat 2024 olarak belirlenirken, halka arza dair tüm detaylar onaylı izahname ile belli oldu. İnfo Yatırım Menkul Değerler AŞ aracılığı ile gerçekleşecek bu önemli adımda, şirketin hisseleri ARTMS.HE kodu altında işlem görecek. Pay başına belirlenen 25,35 lira fiyatla, 20 milyon lira değerinde sermaye artırımı yapılacak ve şirketin %28,57'si halka açık hale gelecek.
27.02.2024 Ekonomi
Mogan Enerji ne zaman halka arz olacak, kaç lot verir? Molgan Enerji hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu?
Mogan Enerji ne zaman halka arz olacak, kaç lot verir? Molgan Enerji hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Mogan Enerji Yatırım Holding AŞ'nin halka arzında 28-29 Şubat ve 1 Mart tarihlerinde üç gün süreyle talep toplanacak. Sabit fiyatla talep toplama yöntemiyle yapılacak halka arzın büyüklüğü 2 milyar 976 milyon TL olarak hesaplanırken, işlem sonrası Şirket'in halka açıklık oranı yüzde 10,76 olacak. Peki, Mogan Enerji halka arz hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Mogan Enerji kaç lot verir?
27.02.2024 Ekonomi
NASA’da Türk imzası atmak için çalışıyorlar
NASA’da Türk imzası atmak için çalışıyorlar NASA tarafından 30’uncusu gerçekleşecek İnsanlı Keşif Aracı Yarışması’na, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) öğrencilerinin oluşturduğu Bellatrix Uzay Takımı kabul alan ilk Türk takımı oldu. Öğrencilerin insan gücüyle çalışan bir aracı tasarlayıp üretmesi beklenen ve Ay yüzeyinin simülasyonuyla yapılacak yarışmadan iyi bir derece almak için hız kesmeden çalışmalarını sürdüren takım, aracın imalat süreci için de sponsor desteği bekliyor. Nisan ayında ABD’de Marshall Space Flight Center’da Türkiye’yi temsil edecek takımın kaptanı Muhammed Şükrü Açıkbaş, “Bunu yapabilecek potansiyele sahip olduğumuzu biliyoruz. Biz insanlara bunu yapabileceğimizi göstermeye çalışıyoruz. NASA ile başladık, uluslararası alanda olmamız gerekiyor. NASA gibi bu alanın en iyilerinden olan kurumda Türkiye’nin en iyi eğitim kurumlarının yer alması gerekiyordu, biz de gereğini yaptık" dedi.
25.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Bakan Kacır NASA'ya ziyaret: Uzayda daha fazla rol üstleneceğiz
Bakan Kacır NASA'ya ziyaret: Uzayda daha fazla rol üstleneceğiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye’nin İnsanlı İlk Uzay Misyonu kapsamında Florida eyaletinde gerçekleştirilen fırlatma töreni için bulunduğu ABD’de, NASA’nın Uzay Merkezi’ni ziyaret ederek, Axiom Space firmasının Uzay İstasyonu Geliştirme Tesisinde incelemelerde bulundu. Bakan Kacır, “Hedefimiz; önümüzdeki dönemde insanlı uzay araştırmalarında, uzay keşiflerinde, uzay istasyonlarında ve bütün değer zincirinde daha fazla rol üstlenebilmek adına Türk sanayi ve teknoloji ekosistemini güçlü şekilde desteklemek ve yönlendirmek.” dedi.
20.01.2024 Gündem
6 Ekim halka arz var mı? 2-6 Ekim halka arz takvimi: Bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri?
6 Ekim halka arz var mı? 2-6 Ekim halka arz takvimi: Bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri? Halka arz takvimi vatandaşların gündeminden düşmüyor. Bu haftanın halka arz olacak firmaları merak ediliyor. SPK'nın hangi halka arz başvurularını onayladığı halka arzlar yatırımcılar tarafından sorgulanıyor. Peki, Bugün halka arz var mı? 6 Ekim halka arz olacak şirketler neler? Ekim ayı halka arz takvimi belli mi?
5.10.2023 Ekonomi
Ay'da kiralık araç devri: Astronotlar 1-2 km'den fazla yürüyemiyor
Ay'da kiralık araç devri: Astronotlar 1-2 km'den fazla yürüyemiyor Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), astronotları Ay'a yeniden ulaştırma hedefi ile yeni bir iniş aracı, yeni uzay giysileri ve hatta Ay'ın yörüngesinde dönecek bir uzay istasyonu için kontratlar yaptı.
5.06.2023 Bilim ve Teknoloji
NASA yeni ‘uzay kıyafetini’ tanıttı
NASA yeni ‘uzay kıyafetini’ tanıttı Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), planlanan Artemis III Ay misyonu kapsamında Apollo’da kullanılan kıyafetlerden daha modern, esnek ve kadınlar için daha uygun olduğu belirtilen uzay kıyafetini tanıttı.
16.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Usta oyuncu Haluk Bilginer, sahnede fenalaşarak hastaneye kaldırıldı
Usta oyuncu Haluk Bilginer, sahnede fenalaşarak hastaneye kaldırıldı Kadıköy, Caddebostan Kültür Merkezi'nde sahne alan usta oyuncu Haluk Bilginer, 'Kundakçı' isimli tiyatro oyununun ikinci perdesinde fenalaştı. Ambulansla Acıbadem'deki özel bir hastaneye kaldırılan Bilginer'in bilincinin açık olduğu öğrenildi. Gelen son bilgilere göre usta oyuncu Bilginer, taburcu edildi.
14.03.2023 Magazin
Ünlü oyuncudan flaş itiraf: Otostop çekerek İstanbul’a geldim
Ünlü oyuncudan flaş itiraf: Otostop çekerek İstanbul’a geldim Artemis Sinem Karaman önceki gün Etiler Akmerkez’de görüntülendi. Ünlü isim şaşırtan açıklamalarda bulundu.
11.01.2023 Magazin
Orion’un Dünya’ya dönmesiyle Artemis I uzay görevi tamamlandı
Orion’un Dünya’ya dönmesiyle Artemis I uzay görevi tamamlandı NASA’nın uzay görevleri kapsamında Orion uzay aracını taşıyan Uzay Fırlatma Sistemi (SLS) roketinin geçen ay fırlatılmasıyla başlayan Artemis I mürettebatsız test uçuşu, Orion uzay aracının Meksika açıklarına inerek Dünya’ya dönmesiyle tamamlandı.
12.12.2022 Bilim ve Teknoloji
Ay yörüngesine gönderilen Orion uzay aracı Dünya’ya döndü
Ay yörüngesine gönderilen Orion uzay aracı Dünya’ya döndü ABD’nin Ay'a insan taşımayı hedefleyen Artemis Ay Programı çerçevesinde Ay yörüngesine gönderdiği Orion uzay aracı, başarılı şekilde Dünya’ya geri döndü. Orion’un Dünya’ya dönüşü Apollo 17'nin Ay'a inişinin 50. yıl dönümüne denk geldi.
11.12.2022 Dünya
NASA'nın Orion uzay aracını taşıyan Artemis I başarıyla fırlatıldı
NASA'nın Orion uzay aracını taşıyan Artemis I başarıyla fırlatıldı NASA'nın Ay'a insan taşımayı hedefleyen Artemis Ay Programı çerçevesinde yörüngeye göndermeyi hedeflediği Orion uzay aracını taşıyan Artemis I SLS roketi başarılı bir şekilde fırlatıldı.
16.11.2022 Dünya
Yeni halka arz olacak hisseler! Hangi şirketler halka arz olacak? Halka arz başvurusu yapan şirketler ve başvuru detayları
Yeni halka arz olacak hisseler! Hangi şirketler halka arz olacak? Halka arz başvurusu yapan şirketler ve başvuru detayları Halka arz olacak şirketlerden duyurular gelmeye devam ediyor. Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlere yenileri eklenecek. Bazı şirketler Sermaye Piyasası Kurulu’ndan (SPK) halka arz onayı alırken bazı şirketlerin başvuruları değerlendiriliyor. Peki, Hangi şirketler halka arz olacak? İşte yeni halka arz olacak hisseler!
12.10.2022 Ekonomi
ABD'de alarm! Ian fırtınası bekleniyor
ABD'de alarm! Ian fırtınası bekleniyor  Kanada’nın Atlantik Okyanusu kıyılarındaki eyaletlerinde Fiona fırtınası hayatı olumsuz etkilerken, kıyılardaki bazı evlerin denize sürüklendiği açıklandı. Öte yandan Filipinler, kategori 3 ila 5 şiddetinde etkili olacak Noru süper tayfununa hazırlanmak için kıyı bölgelerinde tahliyelere başladı. ABD’nin Florida kıyılarında gelecek hafta etkili olması beklenen Ian fırtınası sebebiyle NASA, Artemis 1 roketinin Salı günü planlanan fırlatma işlemi için bugün karar verecek.
25.09.2022 Dünya
NASA, Artemis uzay aracını uzaya gönderme lansmanını erteledi
NASA, Artemis uzay aracını uzaya gönderme lansmanını erteledi ABD Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), Artemis uzay aracını uzaya gönderme lansmanını fırtına nedeniyle ertelediğini duyurdu.
24.09.2022 Bilim ve Teknoloji
Artemis'in fırlatılması ikinci kez ertelendi
Artemis'in fırlatılması ikinci kez ertelendi ABD Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), "Artemis I" adıyla bilinen uzay keşif görevi çerçevesinde, bugün fırlatılması planlanan rokette hidrojen sızıntısının giderilememesi sebebiyle fırlatmanın iptal edildiğini duyuruldu.
3.09.2022 Dünya
NASA Ay yolculuğu başlıyor! Orion kapsülü ne zaman fırlatılacak?  Aya gönderilecek kapsül saat kaçta sefere çıkacak? NASA TV canlı yayın linki!
NASA Ay yolculuğu başlıyor! Orion kapsülü ne zaman fırlatılacak? Aya gönderilecek kapsül saat kaçta sefere çıkacak? NASA TV canlı yayın linki! ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) Ay yolculuğuna bugün start verecek. NASA’nın Artemis programı kapsamında Ay’a göndereceği Orion kapsülü motor arızası nedeniyle geçen hafta gerçekleşememişti. Ay yolculuğunda ikinci girişim bu gece gerçekleşecek. Peki, Orion kapsülü ne zaman fırlatılacak? NASA Artemis programı ne zaman başlıyor? Aya gönderilecek kapsül saat kaçta sefere çıkacak? NASA TV canlı yayın linki!
3.09.2022 Bilim ve Teknoloji
'Artemis 1' uzay aracını fırlatma işlemi ertelendi
'Artemis 1' uzay aracını fırlatma işlemi ertelendi Artemis 1 uzay aracını fırlatma işlemi yakıt sızıntısı nedeniyle iptal edildi. Roketin dört motorundan birinin fırlatma şartlarını karşılamadığı belirtildi. İptal kararına yakıt sızıntısının yol açtığı açıklandı. 1 sonraki fırlatma denemesi 2 Eylül Cuma günü yapılacak.
29.08.2022 Bilim ve Teknoloji
SLS-Orion uzay aracı ne zaman fırlatılacak? Nasa Artemis projesi nedir?
SLS-Orion uzay aracı ne zaman fırlatılacak? Nasa Artemis projesi nedir? NASA, yeniden Ay'a gitmek için ilk adımı atıyor. Yıllar sonra insanlı Ay görevine başlayacak NASA, Orion kapsülünü uzaya fırtlatacak. Peki, SLS-Orion uzay aracı ne zaman fırlatılacak? Orion kapsülü deneme uçuşu saat kaçta? Nasa ay görevi ne zaman? Nasa Artemis projesi nedir? İşte detaylar…
29.08.2022 Bilim ve Teknoloji
Agah Özgüç öldü mü? Yazar Agah Özgüç kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Agah Özgüç öldü mü? Yazar Agah Özgüç kimdir, kaç yaşında ve nereli? Agah Özgüç kimdir, öldü mü? Türk sinemasının muhteşem arşivcisi, saygın eleştirmeni, yazar Agah Özgüç, 90 yaşında hayata veda etti.
28.04.2022 Televizyon
50 yıllık gizem 'Ay' gizemi çözülüyor! İlk kez açıldı: Hazineleri görebildik
50 yıllık gizem 'Ay' gizemi çözülüyor! İlk kez açıldı: Hazineleri görebildik 50 yıl önce Apollo 17 görevi ile Ay yüzeyinden toplanmış olan toprak örnekleri nihayet NASA'nın Houston'daki Johnson Uzay Merkezi'nde açıldı. İnsanları Ay'a indirmek için yapılan son Apollo görevinden sonra açılmamış olan bu örnekler uzun zamandır incelenmeyi bekliyordu.
25.03.2022 Dünya
NASA dev roketi, ilk kez fırlatma rampasına taşıyacak!
NASA dev roketi, ilk kez fırlatma rampasına taşıyacak! ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Ajansı’nın (NASA) Ay görevi ‘Artemis I’ kapsamında inşa edilen dev roketi (SLS) ve üzerine monte edilen uzay aracı Orion’u ilk kez bugün fırlatma rampasına taşıyacak. NASA, aylar süren hazırlıkların ‘doruk noktası’ olarak nitelendirdiği taşıma işleminin 6 ila 12 saat süreceğini ve canlı yayınlanacağını belirtti.
17.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Ay için havasız lastik üretilecek!
Ay için havasız lastik üretilecek! Michelin, havasız lastik üretimi için çalışmalara başladı
20.01.2022 Otomobil
Destan bugün var mı, bu akşam Destan yeni bölüm yayınlanacak mı? Destan 7. bölüm ne zaman?
Destan bugün var mı, bu akşam Destan yeni bölüm yayınlanacak mı? Destan 7. bölüm ne zaman? Bu akşam Destan var mı, Destan yeni bölüm ne zaman? Destan dizisi yeni bölümü dizinin hayranları tarafından sorgulanıyor. Dizlerin yılbaşı nedeniyle ara vermesi, dizi takipçilerini arama motorlarına yöneltti. İşte detaylar…
11.01.2022 Televizyon
Karadeniz üzerindeki kapışma dünyayı dehşete düşürdü! Tarihte bir ilk: 300'den fazla general toplanıyor...
Karadeniz üzerindeki kapışma dünyayı dehşete düşürdü! Tarihte bir ilk: 300'den fazla general toplanıyor... Ukrayna sınırına binlerce asker yığan Rusya'da tüm üst düzey askeri komutanın toplanacağı ve tarihinde ilk kez gerçekleşecek devasa büyüklükte bir seferberlik görüşmesi yapılacağı yönündeki haberler, gündemde bomba etkisi yarattı. İngiliz Financial Times gazetesi de ABD'nin rutininin dışına çıkarak Avrupa ile elindeki istihbaratı paylaştığını ve NATO ülkelerinin ciddi anlamda karar değiştirdiğini yazdı. Karadeniz üzerinde Rus jetlerinin ABD uçaklarını kovaladığı sırada içerisinde 142 yolcusu bulunan bir Airbus A330 belirdi. 20 metre kala rotasısını değiştiren yolcu uçağı, 500 metre irtifa kaybetmek zorunda kaldı.
6.12.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Artemis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki artemis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.