Arka Sokaklar Dizisi

Arka Sokaklar Dizisi

Son dakika arka sokaklar dizisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arka sokaklar dizisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arka sokaklar dizisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arka Sokaklar Dizisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arka sokaklar dizisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 507 arka sokaklar dizisi haberi bulunmuştur. Tüm arka sokaklar dizisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arka Sokaklar yeni bölümü ile ekranlara bağlayacak! Efe'yi hayata bağlayacak anlaşma gerçekleşecek mi?
Arka Sokaklar yeni bölümü ile ekranlara bağlayacak! Efe'yi hayata bağlayacak anlaşma gerçekleşecek mi? Kanal D’nin, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan Arka Sokaklar, yeni bölümleri ile her cuma akşamı ekrana gelmeye devam ediyor.
18.10.2023 Magazin
Arka Sokaklar'ın yıldızı Zafer Ergin'in yaşını duyanlar inanamıyor
Arka Sokaklar'ın yıldızı Zafer Ergin'in yaşını duyanlar inanamıyor 2006 yılından beri ekranlarda severek izlenen Arka Sokaklar dizisi ile ününe ün katan Zafer Ergin'in yaşını duyanlar inanamıyor. Dizinin başrol oyuncularından 'Rıza Baba' genç görünmesinin sırlarını her gün düzenli olarak yaptığı alışkanlıklarına bağlıyor.
4.08.2023 Magazin
Efsane geri dönüyor! 'Arka Sokaklar' 18'inci sezonu ile kendi gününde, kendi kanalında
Efsane geri dönüyor! 'Arka Sokaklar' 18'inci sezonu ile kendi gününde, kendi kanalında Kanal D’nin; Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi 'Arka Sokaklar', 18’inci sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle izlenen ve cuma akşamlarına damga vuran dizinin 18’inci sezonunun yapımcılığını ise D Media üstleniyor.
31.07.2023 Televizyon
Arka Sokaklar yeniden Kanal D'de! Çekimler başlıyor
Arka Sokaklar yeniden Kanal D'de! Çekimler başlıyor 17 sezon boyunca fenomen haline gelen “Arka Sokaklar” dizisi, uzun bir aranın ardından tekrardan Kanal D ekranlarında olacak. D Media tarafından çekilecek efsane yapıma Mustafa Üstündağ ve yeniden Oğuz Peçe dahil oldu.
23.07.2023 Magazin
Arka Sokaklar bugün var mı, yeni bölüm yok mu? Arka Sokaklar ne başlayacak 2023, neden yok?
Arka Sokaklar bugün var mı, yeni bölüm yok mu? Arka Sokaklar ne başlayacak 2023, neden yok? Arka Sokaklar Kanal D ekranlarında her Cuma reyting rekorları kırıyordu. Kanal D ekranlarına damga vuran dizi 638. Bölümden sonra seyirci karşısına çıkmadı. Bir süredir yayın gününde ekrana gelemeyen dizinin hayranları 'Arka Sokaklar bugün var mı, yeni bölüm ne zaman başlayacak?' sorularına yanıt arıyor. Peki, Arka Sokaklar neden yok, yeni bölüm tarihi belli mi?
6.01.2023 Televizyon
Arka Sokaklar ne zaman başlıyor, yeni bölüm bu akşam var mı? Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlayacak?
Arka Sokaklar ne zaman başlıyor, yeni bölüm bu akşam var mı? Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlayacak? Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlayacak, bu akşam Arka Sokaklar var mı? Arka Sokaklar dizisi 16 sezondur reyting rekorları kırıyor. 17 Haziran Cuma akşamı heyecanlı bir bölümle sezon finali yapan Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın yeni sezonu merakla bekleniyor. Peki Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı? Arka Sokaklar’ın yeni sezonu ne zaman başlayacak?
23.09.2022 Televizyon
Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu!
Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu! Hilton İstanbul Bomonti Hotel'de dün akşam gerçekleşen ‘Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödül Töreni’ iş, sanat, siyaset, cemiyet ve medya dünyasını bir araya getirdi. Ece Üner ve Ceyhun Yılmaz’ın eğlenceli sunumuyla gerçekleşen gecede başarılı yerel yönetimler, markalar ve isimler ödüllerini aldı.
25.02.2022 Televizyon
Arka Sokaklar'ın Doktor Yavuz'unu gören şaşırıyor! ''Yıllar sana acımamış doktor''
Arka Sokaklar'ın Doktor Yavuz'unu gören şaşırıyor! ''Yıllar sana acımamış doktor'' Kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ela Yörüklü, Oya Okar gibi isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar dizisi, Türk televizyonlarının en uzun soluklu yapımları arasında yerini koruyor. 2006 yılından beri ekrana gelen Arka Sokaklar dizisinde bir dönem Doktor Yavuz karakterine hayat veren ünlü oyuncu İlker Yiğen, son haliyle görenleri şaşkına çevirdi.
21.02.2022 Magazin
Arka Sokaklar Engin Balkan öldü mü? İlker İnanoğlu Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı mı, neden?
Arka Sokaklar Engin Balkan öldü mü? İlker İnanoğlu Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı mı, neden? İlker İnanoğlu Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı mı, ayrılıyor mu? Arka Sokaklar dizisi, bu akşam 614. bölümüyle ekrana gelecek. Yeni bölüm fragmanında Engin Müdür'ün cenaze görüntüleri şok etkisi yarattı. Engin Balkan'ı oynayan İlker İnanoğlu'nun diziye veda edip etmeyeceği ise merak konusu oldu.
11.02.2022 Televizyon
Rıza Baba Arka Sokaklardan ayrılıyor mu? Vurulan Rıza Baba ölecek mi, Zafer Ergin diziye deva mı ediyor?
Rıza Baba Arka Sokaklardan ayrılıyor mu? Vurulan Rıza Baba ölecek mi, Zafer Ergin diziye deva mı ediyor? Arka Sokaklar Rıza Baba diziden ayrılıyor mu, Rıza Baba öldü mü? Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın yeni bölümünde Zafer Ergin’in canlandırdığı Rıza baba karakteri vurulma sahnesi akıllara Rıza baba ölüyor mu, sorularını getirdi. Söz konusu sahne sonrası Zafer Ergin diziden ayrılıyor mu, neden gibi sorulara da yanıt aranmaya başlandı.
14.01.2022 Magazin
Arka Sokaklar Emre komiser kimdir? Oğuz Peçe kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?
Arka Sokaklar Emre komiser kimdir? Oğuz Peçe kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? Arka Sokaklar yeni bölümüyle bu akşam seyirciyle buluşuyor. Yapımcılığını Erler Film'in yaptığı Arka Sokaklar dizisi yeni sezonunda oyuncu kadrosuna katılan yeni isimler de araştırılıyor. Peki, Oğuz Peçe kimdir? Arka Sokaklar 'Emre' kimdir, nereli, kaç yaşında?
22.10.2021 Gündem
Fikrini değiştirdi! Arka Sokaklar dizisine geri dönüyor
Fikrini değiştirdi! Arka Sokaklar dizisine geri dönüyor Kanal D’nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'da yaprak dökümü yaşanmıştı. Peş peşe gelen ayrılık haberleri, dizinin hayranlarını çok üzmüştü. Yakın zamanda yeni sezon için sete çıkmaya hazırlanan Arka Sokaklar dizisi bu sefer bir ayrılık haberiyle değil diziye geri dönen bir oyuncuyla gündemde.
12.08.2021 Magazin
Cuma gününün galibi 'Arka Sokaklar'
Cuma gününün galibi 'Arka Sokaklar' Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan 'Arka Sokaklar', 7 Mayıs Cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi.
8.05.2021 Televizyon
'Arka Sokaklar' reytingin zirvesinde
'Arka Sokaklar' reytingin zirvesinde 'Arka Sokaklar', 23 Nisan Cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi.
24.04.2021 Televizyon
'Arka Sokaklar' reytingin zirvesinde
'Arka Sokaklar' reytingin zirvesinde Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan 'Arka Sokaklar', Kanal D'de 2 Mart Cuma akşamı yeni bölümüyle ekranlara geldi.
3.04.2021 Televizyon
CNN TÜRK'e "En İyi Haber Kanalı" ödülü
CNN TÜRK'e "En İyi Haber Kanalı" ödülü Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yılın En İyileri Ödülleri, 11'inci kez sahiplerini buldu. Törende CNN TÜRK "En İyi Haber Kanalı" seçildi.
24.03.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Yerli ve millisini kuracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Yerli ve millisini kuracağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği 2019 Yılı Medya Oscar Ödülleri Töreni'nde konuştu. Erdoğan, 'Türkiye'nin verisi Türkiye'de kalmalı' diyerek başlattılan çalışmalarda önemli mesafe alındığının altını çizerek "Son dönemde bazı uluslararası şirketlerin de içinde yer aldığı skandallar bu konuda dikkatli olmamız gerektiğini göstermiştir. Yerli ve milli altyapımızın gücünü arzu ettiğimiz seviyeye çıkartacağımıza inanıyorum, inşallah yerlisini, millisi biz de kuracağız." dedi.
13.01.2021 Gündem
Yüsra Geyik, Survivor Mert ile dalga geçti!
Yüsra Geyik, Survivor Mert ile dalga geçti! Arka Sokaklar'daki Zeliş rolüyle ünlenen Yüsra Geyik, Survivor Mert Öcal'ın Instagram paylaşımına yaptığı yorumla olay yarattı. Güzel oyuncu Öcal'ın paylaşımıyla dalga geçti.
27.12.2020 Magazin
Gaye Gürsel kimdir? Arka Sokaklar dizisine Esra karakteriyle katılan Gaye Gürsel’in biyografisi…
Gaye Gürsel kimdir? Arka Sokaklar dizisine Esra karakteriyle katılan Gaye Gürsel’in biyografisi… Kanal D'de ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisine 2 yeni oyuncu katıldı. Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar'ın 13 Kasım Cuma akşamı ekrana gelecek yeni bölümünde iki yeni oyuncu kadroya dahil oldu. Arka Sokaklar dizisine Esra karakteriyle katılan Gaye Gürsel kimdir?
12.11.2020 Gündem
'Arka Sokaklar' dizisine 3 yeni oyuncu katıldı
'Arka Sokaklar' dizisine 3 yeni oyuncu katıldı Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan 'Arka Sokaklar', 15’inci sezonuyla her cuma akşamı Kanal D ekrana gelmeye devam ediyor. Fenomen dizinin kadrosuna üç yeni oyuncu katıldı.
30.10.2020 Magazin
Bugün Arka Sokaklar var mı? Arka Sokaklar yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? 550. bölüm detayları
Bugün Arka Sokaklar var mı? Arka Sokaklar yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? 550. bölüm detayları Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisi takipçileri internette Bugün Arka Sokaklar var mı? Arka Sokaklar yeni bölümü yayınlanacak mı? sorularını aratıyor. Peki, Bugün Arka Sokaklar var mı? Arka Sokaklar yeni bölümü yayınlanacak mı? Arka Sokaklar yeni bölümü ne zaman? İşte Arka Sokaklar ile ilgili merak edilenler...
17.04.2020 Gündem
Arka Sokaklar 550. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Arka Sokaklar 550. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Arka Sokaklar 550. Bölüm fragmanı yayınlandı. Cemal, Kadri ve adamların tuzağına düşüyor.
13.04.2020 Televizyon
Arka Sokaklar 548. Bölüm bu akşam var mı? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman?
Arka Sokaklar 548. Bölüm bu akşam var mı? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? Arka Sokaklar dizisi, yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki Arka Sokaklar 548. Bölüm bu akşam var mı? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...
27.03.2020 Gündem
Arka Sokaklar 545. bölüm bu akşam var mı? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? İşte Arka Sokaklar 545. bölüm fragmanları...
Arka Sokaklar 545. bölüm bu akşam var mı? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? İşte Arka Sokaklar 545. bölüm fragmanları... Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, dizinin hayranları tarafından araştırılıyor. Yayınlanacak olan yeni bölümünde Ali tutuklanacak. Öte yandan ailesinin başına gelenlerin intikamını alman isteyen avukat Nedim, kendisini riske atacak. Peki Arka Sokaklar 545. bölüm bu akşam var mı? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? İşte Arka Sokaklar 545. bölüm fragmanları...
6.03.2020 Gündem
Arka Sokaklar 543. Bölüm bu akşam var mı? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? İşte 543. Bölüm fragmanları…
Arka Sokaklar 543. Bölüm bu akşam var mı? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? İşte 543. Bölüm fragmanları… Kanal D’nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sevilen dizinin 543. bölüm fragmanları yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Ezgi, Müsteşar Kemal’in öldürülmesine neden olmak ve katilleriyle işbirliği yapmak gibi ağır suçlamalarla zan altında kalacak. Peki Arka Sokaklar 543. bölüm bu akşam var mı? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? İşte Arka Sokaklar 543. bölüm fragmanları…
21.02.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Arka Sokaklar Dizisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arka sokaklar dizisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.