Araç Sigorta

Araç Sigorta

Son dakika araç sigorta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan araç sigorta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını araç sigorta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Araç Sigorta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan araç sigorta gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.066 araç sigorta haberi bulunmuştur. Tüm araç sigorta haberleri aşağıda listelenmiştir.
Araç sigorta fiyatları değişti, yüzde 20 artış! Uzman isim uyardı: Cezası var
Araç sigorta fiyatları değişti, yüzde 20 artış! Uzman isim uyardı: Cezası var Araç fiyatlarında değişim sigortalara da yansıdı. Türkiye’de trafiğe çıkmış 27 milyon 525 bin tescilli araç bulunuyor. 5 milyon 626 bin aracın ise trafik sigortası yaptırılmamış durumda. Uzmanlar, sigorta denetlemelerinin elektronik ortamlarda yapılması gerektiğini belirtiyor. İşte detaylar...
1.08.2023 Ekonomi
Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Aksu'dan flaş açıklama: Yüzde 100 oranında artış talebimiz oldu
Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Aksu'dan flaş açıklama: Yüzde 100 oranında artış talebimiz oldu İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu'nun imzasıyla İBB Toplu Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı'na sunulan taksi ücret tarifelerine yüzde 100 zam talebi UKOME toplantısında görüşülecek. Aksu zam talebiyle ilgili, “Mesleğimizi sürdürebilirlik adına ayrıca hizmet kalitemizin artması adına giderlerimiz oranında zam tarifesini İstanbul Büyükşehir Belediye'mizden talep ettik. Ayın 27'sinde yapılacak UKOME toplantısında en az yüzde 100 oranında taksimetre ücret tarifelerine artış talebimiz oldu. Toplu taşımadan çok ucuz kaldık. İstanbul'da bütün vatandaşlar toplu taşımayı bıraktılar. Taksiyle ulaşımı tercih etmeye başladılar" diye konuştu.
12.07.2023 Ekonomi
Sahte araba sigorta sitesi ile büyük vurgun! Kapora kalpazanlarına büyük hava destekli operasyon
Sahte araba sigorta sitesi ile büyük vurgun! Kapora kalpazanlarına büyük hava destekli operasyon İnternet satış sitelerinden iletişime geçtikleri vatandaşlardan kapora alıp, ilana koydukları ürünleri göndermeyen ve bu yöntemle 2 milyon liralık haksız kazanç sağlayan çeteye İzmir polisi tarafından operasyon düzenlendi. 24 hedef şüphelinin kıskıvrak yakalandığı operasyonda polis helikopteri de görev aldı.
14.06.2023 Yaşam
Kapora alıp ürünleri göndermediler: 2 milyon liralık vurgun! Hava destekli operasyon yapıldı
Kapora alıp ürünleri göndermediler: 2 milyon liralık vurgun! Hava destekli operasyon yapıldı İnternet satış sitelerinden iletişime geçtikleri vatandaşlardan kapora alıp, ilana koydukları ürünleri göndermeyen ve bu yöntemle 2 milyon liralık haksız kazanç sağlayan çeteye İzmir polisi tarafından operasyon düzenlendi. 24 hedef şüphelinin kıskıvrak yakalandığı operasyonda polis helikopteri de görev aldı.
14.06.2023 Gündem
Arabası olanları kapsıyor! Flaş karar, resmen değişti! Yüzde 25 arttı
Arabası olanları kapsıyor! Flaş karar, resmen değişti! Yüzde 25 arttı Arabası olan herkesi ilgilendiriyor. Son dakika kararı verildi. Resmen değişti. Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmeliğe göre: 1 Haziran'dan itibaren trafik sigortası primleri mayıs ayına göre azami yüzde 25 artacak. İşte son dakika haberinin detayları...
16.05.2022 Ekonomi
Araçların sigorta değerleri ile ilgili önemli uyarı! Yeniden düzenletin
Araçların sigorta değerleri ile ilgili önemli uyarı! Yeniden düzenletin Aracı olan herkesi ilgilendiriyor. Aracınızın sigorta değerine dikkat! Sigorta bedeli ve sigorta değeri farkı ile ilgili önemli açıklama geldi. Fiyatlardaki artışlara bağlı olarak makine ve vasıtalar gibi birçok sigortalanabilir kıymetin yeni değerleri yükseldi. Tüketicilerin poliçelerdeki sigorta bedellerinin sigortalanan araçların güncel ve de toplam değerlerinin karşılığı olarak belirlenip belirlenmediğine dikkat etmesi gerekiyor. Böylece oluşacak mağduriyetlerin önüne geçilebilecek. Kasko poliçelerinde teminat tutarlarının kontrol edilmesi gerekirken, gerek gördükleri varlıkları için sigorta poliçesi teminat tutarlarını yeniden düzenletmeleri de önem taşıyor.
25.03.2022 Ekonomi
Zorunlu araç sigortası fiyatlarıyla ilgili kritik öneri! Sabit fiyat ve indirim
Zorunlu araç sigortası fiyatlarıyla ilgili kritik öneri! Sabit fiyat ve indirim Zorunlu araç sigortası ile ilgili milyonları kapsayan açıklama! Zorunlu araç sigortasında sabit fiyat ve indirim önerisi geldi. Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Zorunlu araç sigortası fiyatları haftadan haftaya bile değişerek her şirkette farklı fiyattan sunuluyor. Kura göre de her hafta değişen bu araç sigorta fiyatları sabitlenmeli ve yeni yılda zam yapılmamalı" dedi.
11.12.2021 Ekonomi
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Zam oranı yarıya indi
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Zam oranı yarıya indi Corona virüs salgını birçok sektörü etkiledi ve bazı sektörlerin de değişmesine neden oldu. Bunlardan biri de sigortacılık sektörü. Özellikle insanların evde kaldıkları süre arttı, araç kullanımları da azalınca sigorta şirketleri devreye girdi. Zorunlu trafik sigortasında zam oranı haziran ayında yarı yarıya azaldı. Yıllık en fazla yapılabilecek zam oranı da böylece yüzde 20’den 13’e inmiş oldu. Önümüzdeki yıl da bu oran aylık en fazla yüzde 1 olacak.
28.05.2020 Otomobil
Aracı olan herkesi ilgilendiriyor! Ocak itibarıyla...
Aracı olan herkesi ilgilendiriyor! Ocak itibarıyla... Zorunlu trafik sigortasında Nisan 2017’den beri tavan fiyat uygulanıyor. Tavan her ay belli bir oranda artıyor. Peki ocak itibarıyla otomobilde illere ve basamaklara göre trafik sigortası ne kadar olacak? İşte ayrıntıları...
8.12.2019 Ekonomi
Araç sahipleri dikkat! Emsal karar çıktı, borçlu değilsiniz
Araç sahipleri dikkat! Emsal karar çıktı, borçlu değilsiniz İzmir'de, 2006 yılında, kaza sonucu aracı pert çıkarılan araca daha sonra vergi borcu geldi. Aracın sahibi uzun süren mahkeme sürecinin sonunda vergi ödemekten kurtuldu.
31.05.2017 Ekonomi
Araç sahipleri dikkat! Yüzde 50'ye kadar...
Araç sahipleri dikkat! Yüzde 50'ye kadar... Trafiğe ilk kez çıkacak araçların zorunlu trafik sigortası azami prim tutarları mayıstan itibaren aylık yüzde 1 artırılacak.
3.05.2017 Ekonomi
’Kaza sonrası değer kaybeden aracınız için bedel talep edebilirsiniz’
’Kaza sonrası değer kaybeden aracınız için bedel talep edebilirsiniz’ ADANA’da Avukat Burak Şaşmaz, sigorta prim sisteminde yapılan değişiklik ardından, kaza sonrası aracında hasar oluşan kişinin, karşı tarafın sigorta şirketinden değer kaybını tahsil edebildiğini söyledi...
1.03.2016 Ekonomi
BES'te yüksek emekli maaşı için flaş değişiklik
BES'te yüksek emekli maaşı için flaş değişiklik BES’te yılda 6 kez fon tipini değiştirme hakkı olan vatandaş girdiği fona takılıp kalıyor.Yeni düzenlemeye göre vatandaş değişim hakkını profesyonellere bırakabilecek. Yüksek getiriden yararlanacak
16.11.2015 Ekonomi
Araç Trafik Ceza Sorgulama Ve Plakadan Araç Sorgulama İşlemleri
Araç Trafik Ceza Sorgulama Ve Plakadan Araç Sorgulama İşlemleri Araç plaka sorgulama işlemleri ile araç ceza sorgulama yapabilirsiniz. Trafik ceza sorgulama ve ödeme işlemleri EGM ve GİB online bağlantıları sayesinde kolayca yapılmaktadır. Detaylara bakalım.
29.09.2021 Gündem
Araç Sorgulama İle Plakadan Çalıntı Ve Rehin Bilgisi Öğrenme
Araç Sorgulama İle Plakadan Çalıntı Ve Rehin Bilgisi Öğrenme İnternet üzerinden sunulan hizmetler aracılığı ile araç sorgulama gibi işlemler yapılabilir. Böylece araçlar hakkında detaylı bilgi alınabilmektedir. Araç sorgulama işlemleri ve diğer hizmetler için haberin devamını okuyabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Araç Hasar Ve Tramer Kaydı Sorgulama İşlemleri Nasıl Yapılır?
Araç Hasar Ve Tramer Kaydı Sorgulama İşlemleri Nasıl Yapılır? Araç tramer kaydı sorgulama yaparak bilgi almak isteyenler için nasıl araç hasar sorgulama yapacaklarına dair tüm bilgileri araç sorgulama yazımızda bulabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Araç Vergi Borcu Sorgulama İle MTV İşlemlerini Online Ödeyebilirsiniz
Araç Vergi Borcu Sorgulama İle MTV İşlemlerini Online Ödeyebilirsiniz Ödenmesi zorunlu olan araç vergileri için araç borç sorgulama yapılarak vergi takibi yapılabilmektedir. Üstelik araç vergi borcu sorgulama sonrasında online olarak MTV vergi ödemesi de yapılabilir.
29.09.2021 Gündem
Araç Borç Sorgulama İle Aracınızın Vergi Borcunu Öğrenebilir Ve Ödeyebilirsiniz
Araç Borç Sorgulama İle Aracınızın Vergi Borcunu Öğrenebilir Ve Ödeyebilirsiniz Araç borç sorgulamaişlemlerini GİB araç vergi borcu sorgulama bölümünden yapabilirsiniz. Araç MTV borç sorgulama işlemlerinin detaylarını haberimizdenöğrenebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Araç Sorgulama İle Plakadan MTV Vergi Borcu Ödemeleri
Araç Sorgulama İle Plakadan MTV Vergi Borcu Ödemeleri Araç plaka sorgulama yapılarak araçlar için hasar kaydı ve poliçe bilgisi gibi detaylı bilgiler öğrenilebilmektedir. Araç borç sorgulama işlemi de özellikle MTV vergi ödemelerinde sıkça başvurulan bir yöntemdir.
29.09.2021 Gündem
Araç Sorgulama Hizmetleriyle Tramer Hasar Kaydını Öğrenebilirsiniz
Araç Sorgulama Hizmetleriyle Tramer Hasar Kaydını Öğrenebilirsiniz Araçların kaza yapıp yapmadığını öğrenmek için araç hasar kaydı sorgulama yapılabilir. Kayıt altına alınan tüm kazalar tramer kayıtlarından araç hasar sorgulama ile erişilebilir durumdadır.
29.09.2021 Gündem
Araç Sorgulama Hizmetleriyle Hasar Kaydı Bilgilerine Ulaşın
Araç Sorgulama Hizmetleriyle Hasar Kaydı Bilgilerine Ulaşın Araç sorgulama hizmetleriyle bir çok işlem yapılmaktadır. Bu hizmetler arasında araç plaka sorgulama ve hasar sorgulama gibi işlemler bulunmaktadır. Detaylara bakalım.
29.09.2021 Gündem
Araç Hasar Sorgulama İle Tramer Kaydı Bilgisi Öğrenebilirsiniz
Araç Hasar Sorgulama İle Tramer Kaydı Bilgisi Öğrenebilirsiniz Araçlar hasar sorgulama servisinden tramer kaydı bilgisi SMS olarak öğrenilebilmektedir. Sigorta bilgi merkezi mesaj servisinden araç hasar kaydı sorgulamalarınız telefonunuza gönderilmektedir.
29.09.2021 Gündem
Araç Vergi Borcu Sorgulama Ve MTV Ödeme İşlemlerini Online Yapabilirsiniz
Araç Vergi Borcu Sorgulama Ve MTV Ödeme İşlemlerini Online Yapabilirsiniz Araç vergi borcu sorgulama hizmetleri ile araçların MTV vergi ödemeleri takip edilebilmektedir. Üstelik araç vergi borcu sorgulama sonrasında motorlu taşıtlar vergisi borcu da ödenebilmektedir.
29.09.2021 Gündem
Plakadan Araç Trafik Cezası Sorgulama Yapabilirsiniz
Plakadan Araç Trafik Cezası Sorgulama Yapabilirsiniz Araç trafik cezası sorgulama hizmeti sayesinde plakanıza kesilmiş trafik cezaları hakkında detaylara ulaşılabilirsiniz. Araç sorgulama yaparken nelere dikkat edileceğine birlikte bakalım.
29.09.2021 Gündem
Araç Borç Sorgulama İle Araç Vergi Borcu İşlemlerini Yapabilirsiniz
Araç Borç Sorgulama İle Araç Vergi Borcu İşlemlerini Yapabilirsiniz Araç borç sorgulama, araçlarınızın kayıtlı trafik cezası ve araç vergi borcu olup olmadığını kontrol etmek için kullanılan bir hizmettir. Araç borç sorgulama detaylarına bakalım.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Araç Sigorta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki araç sigorta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.