Araç Sorgulama

Araç Sorgulama

Son dakika araç sorgulama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan araç sorgulama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını araç sorgulama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Araç Sorgulama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan araç sorgulama gelişmeleri de dahil olmak üzere 721 araç sorgulama haberi bulunmuştur. Tüm araç sorgulama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dijital Türkiye'nin kapısı e-Devlet 15 yaşında! Tasarruf sağlandı
Dijital Türkiye'nin kapısı e-Devlet 15 yaşında! Tasarruf sağlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 18 Aralık 2008'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen e- Devlet Kapısı'nın 22 hizmetle başlayan yolculuğuna 15’inci yılda 7 bin 651 hizmetle devam ettiğini belirterek, “Yola çıktığımızda söylediğimiz gibi e-Devlet ile ülkemizde bürokrasi 'tuş' oldu. Artık vatandaşımız devletle olan işleri için saatlerini hatta günlerini harcamak yerine her yıl milyonlarca işlemi e-Devlet Kapısı üzerinden saniyeler içinde yapabiliyor. Türkiye.gov.tr, bugün 1.022 kuruma ait 7 bin 651 işleme ve 64 milyon 122 bin 503 kullanıcı sayısına ulaşmıştır. E-Devlet’e her ay yaklaşık 120 milyon giriş yapılmaktadır. E-Devlet kapısı sayesinde 15 yılda sadece basılı belge kullanımından kaynaklanan 587 milyon doların üzeninde tasarruf sağlandı” ifadelerine yer verdi.
18.12.2023 Ekonomi
e-Devlet'te yeni dönem! Resmen duyuruldu, sadece oradan yapılacak...
e-Devlet'te yeni dönem! Resmen duyuruldu, sadece oradan yapılacak... e-Devlet'te yeni dönem! Resmen duyuruldu. Artık e-Devlet'ten yapılacak. Bakanlıktan açıklama geldi. Kamu kurumlarının personel alımları bundan böyle sadece e-Devlet üzerinden yürütülecek. Sistem entegre edildi. Çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, e-Devlet'ten yapılan işlemlere yenilerinin ekleneceğini de bildirdi. İşte bakanlığın son dakika açıklaması...
10.09.2021 Ekonomi
Kimlik ve plaka sorgulamalarında yeni dönem!
Kimlik ve plaka sorgulamalarında yeni dönem! Jandarma Genel Komutanlığınca geliştirilen mobil uygulama "Devriye" sayesinde kişi ve araç sorgulama ile kimlik doğrulama işlemleri sosyal mesafe korunarak daha kolay ve hızlı yapılıyor.
21.10.2020 Gündem
Aracı olan herkesi ilgilendiriyor! e-Devlet'ten 'tek tıkla' yapılabilecek...
Aracı olan herkesi ilgilendiriyor! e-Devlet'ten 'tek tıkla' yapılabilecek... Yeni hizmet duyuruldu. e-Devlet üzerinden "Araçlarım" hizmetiyle vatandaşlar hiçbir yere gitmeden sigorta, ceza, muayene, otoyol geçişi ve borç durumu gibi birçok bilgiyi tek ekran üzerinden görüntüleyebilecek ve bunlara ilişkin ödeme işlemlerini yapabilecek.
10.06.2020 Ekonomi
2020 yeni MTV tutarları | Motorlu Taşıtlar Vergisi kredi kartıyla ödenir mi?
2020 yeni MTV tutarları | Motorlu Taşıtlar Vergisi kredi kartıyla ödenir mi? 2020 MTV listesinin Resmî Gazete’de yayımlanmasından sonra, belli olan yeni MTV fiyatları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Yüzde 22,58 olarak belirlenen MTV, sonrasında Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklama ile Motorlu Taşıtlar Vergisi’ne yapılan zam yüzde 12'ye indirildi. MTV 1. Taksit ödemesi başladı. Peki, kredi kartıyla MTV ödenir mi? İşte MTV 2020 listesi…
6.01.2020 Gündem
Plakadan MTV sorgulama | Hangi yaş aralığı ne kadar vergi ödeyecek?
Plakadan MTV sorgulama | Hangi yaş aralığı ne kadar vergi ödeyecek? Cumhurbaşkanlığından gelen son dakika haberine göre 2020 Motorlu Taşıtlar Vergisi belli oldu. 2020 MTV oranları, araç sahipleri tarafından araştırılmaya başlandı. Resmî Gazete'de yayımlanan 2020 MTV tablosu, yaş aralıkları ve motor büyüklüklerine göre değişecektir. Peki, MTV hesaplama tablosu yaş aralıklarına göre nasıl hesaplanabilecek? Plakadan MTV sorgulama nasıl yapılır?
23.12.2019 Gündem
Çekilen araç sorgulama | İstanbul Trafik Vakfı araç çekemeyecek! Araçları artık kim çekecek?
Çekilen araç sorgulama | İstanbul Trafik Vakfı araç çekemeyecek! Araçları artık kim çekecek? İstanbul Trafik Vakfı İstanbul’daki araç çekçe işinin yüzde 20’sini yapıyordu. İstanbul Valiliği, kent genelinde park yasağını ihlal eden araçları çekme, taşıma ve kurtarma işlemlerini gerçekleştiren İstanbul Trafik Vakfı'nın artık bu faaliyetlerini sona erdirdiğini duyurdu. Peki, araçları kim çekecek? Çekilen araç nasıl sorgulanır? İşte İstanbul Trafik Vakfı ile ilgili son gelişmeler…
21.12.2019 Gündem
Araç plaka sorgulaması nasıl yapılır?
Araç plaka sorgulaması nasıl yapılır? Araç plaka sorgulama, genellikle ikinci el araç alımlarında başvurulan bir işlemdir. Aracın tüm detayları bu yöntem sayesinde ulaşılabilir. İkinci el araçların alımında bu detaylar büyük bir önem taşır. Araç plaka sorgulaması nasıl yapılır? Sorgulama işleminde hangi yöntemler tercih edilebilir?
16.07.2018 Gündem
Araç plaka sorgulaması nasıl yapılır?
Araç plaka sorgulaması nasıl yapılır? Araç plaka sorgulama, ikinci el araçların alım satımında önem taşıyan bir konudur. Yapılan sorgulama sayesinde araca ait tüm detaylar öğrenilebilir. Bu sayede ileride oluşabilecek sorunların da önüne geçilmiş olunur. Aracın aynı zamanda poliçe bilgilerini öğrenebilmek de mümkündür. Araç plaka sorgulaması nasıl yapılır? Hangi yöntemler izlenmelidir?
12.07.2018 Gündem
Araç plaka sorgulaması nasıl yapılır?
Araç plaka sorgulaması nasıl yapılır? Plaka sorgulama işlemi, ikinci el araç alımında önemlidir. Sorgulama ile aracın genel durumu hakkında bilgi sahibi olunabilir. İlerleyen süreçte araç kaynaklı oluşabilecek olan sorunların da önüne geçilir. Araç plakası nasıl sorgulanır? Sorgulama ile hangi bilgiler görülebilir?
24.03.2018 Gündem
Plaka sorgulama işlemi nasıl yapılır?
Plaka sorgulama işlemi nasıl yapılır? İkinci el araç alımında ya da satımında aracın borcunun olup olmadığı sorgulanmalıdır. Aksi halde araca ait bir borç bulunuyorsa bu ilerleyen süreçte alan kişiye maddi yük getirebilir. Böyle bir sorun ile karşılaşılmaması için de araç alımı öncesinde araç plaka sorgulaması yapılmalıdır. Araç plaka sorgulaması nasıl yapılır?
29.09.2021 Gündem
Plaka sorgulama işlemi nasıl yapılır?
Plaka sorgulama işlemi nasıl yapılır? İkinci el araç satın alacak olanlar tarafından, satın alınacak araca ait borç ya da ceza olup olmadığının öğrenilmesi gereklidir. Aksi durumda ilerleyen süreçte ağır bir maddi yük ile karşılanabilir. Bu gibi durumlar ile karşılaşılmaması için araç plakası sorgulanmalıdır. Araç plaka sorgulama işlemi nasıl yapılır?
29.09.2021 Gündem
Bunu yapanlar hakkını kaybedecek!
Bunu yapanlar hakkını kaybedecek! Borçlardan kurtulma dönemi başladı. Hükümetin yeni torba yasası sayesinde çeşitli ödeme seçenekleriyle kamu borçlarınıza veda edebilirsiniz. Bunun için yürürlüğe giren 7020 sayılı kanunda belirtilen şartların yanında bir diğer önemli konu ise borçlunun dava açmaması. Peki 7020 sayılı kanun hangi borçları kapsıyor? Vatandaşların merak ettiği soruların yanıtları nedir? SGK Uzmanı Oğuz Aslım Gazetavatan.com için yanıtlıyor...
31.05.2017 Ekonomi
Araç-Plaka Sorgulama işlemleri nasıl yapılır?
Araç-Plaka Sorgulama işlemleri nasıl yapılır? İkinci el araç alım ve satım işlemleri sırasında, satın alınacak olan aracın herhangi bir borcu, cezası olup olmadığı, daha önce bir kazaya karışıp karışmadığı gibi detaylar bilinmelidir. Aksi halde ilerleyen zamanlarda araç sahibine ağır bir maddi yük yüklenebilir. Bunların yaşanmaması için de araç plaka sorgulama işlemi öne çıkmaktadır. Peki araç plaka sorgulama işlemi nedir? Araç plaka sorgulama işlemi nasıl gerçekleştirilir? İşte detaylar!
29.09.2021 Gündem
Online plaka ile araç sorgulama işlemleri
Online plaka ile araç sorgulama işlemleri Araç Plaka sorgulama işlemi, online ve mobil yollardan yapılabilen ve ikinci el araç sahipleri ile ikinci el araç sahibi olmayı düşünen insanların kesinlikle yapması gereken bir işlemdir. Peki araç sorgulama işlemleri ile ne tür bilgiler elde ediliyor ve sorgulama işlemleri nasıl yapılıyor? Hepsi detayları ile haberimizde.
29.09.2021 Gündem
Araç Plaka Sorgulama İşlemi
Araç Plaka Sorgulama İşlemi İkinci el araç alacak olan kişiler, almayı istedikleri araç ile bir sorun yaşamamak için araç plaka sorgulama işlemi yapmalıdır. Peki, araç plaka sorgulama işlemi nedir? Araç plaka sorgulama işlemi ile birlikte hangi bilgilere sahip olunur ve bu işlem nasıl gerçekleştirilir?
29.09.2021 Gündem
Online araç sorgulama işlemi nasıl yapılır?
Online araç sorgulama işlemi nasıl yapılır? Araç ya da plaka sorgulama işlemi gelişen teknolojiler sayesinde bir hayli kolaylaşmış durumda. Herhangi bir araç üstünde rehin, borç, trafik cezası ve trafik kazası ya da hasar kaydı olup olmadığı E-Devlet sistemi çerçevesinde ya da kısa mesaj ile öğrenilebilir. Araç ve plaka sorgulama işlemlerinin detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Araç sorgulama işlemleri nasıl yapılıyor?
Araç sorgulama işlemleri nasıl yapılıyor? İnternette artık online araç sorgulama ve plaka sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilmek mümkün hale geldi. Online araç sorgulama ve plaka sorgulama işlemleri 7 gün 24 saat e-Devlet üzerinden yapılabiliyor. E-Devlet sistemi üzerine taşınan Emniyet Genel Müdürlüğü’nün online araç sorgulama ve plaka sorgulama uygulaması ile araç hasar kayıt bilgilerine de ulaşılabiliyor.
29.09.2021 Gündem
E Devlet giriş nasıl yapılır?
E Devlet giriş nasıl yapılır? Günümüz teknolojisinin geldiği son durum, devlet işlerinin dahi internet üzerinden tek tıkla, hızlı, güvenli ve kolay yoldan hallolabileceği fırsatlarını yarattı. Vatandaşlara verilen devlet hizmetlerinin eskisi gibi kurum ve kuruluşlara giderek, uzun zaman sonraya kalmasına izin vermemek için oluşturulan e-devlet hizmetleri de bu kolaylıkların en başında geliyor.
29.09.2021 Gündem
Araç plaka sorgulama nasıl yapılır?
Araç plaka sorgulama nasıl yapılır? Araç durumu hakkında detaylı bilgilere ulaşmak artık çok kolay! Aracınızın plaka ile muayene durumu sorgulamasını, araç borcunun sorgulanmasını, OGS borcunun sorgulanmasını ve daha pek çok işlemi online olarak kolayca yapabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Araç plaka sorgulamaları online olarak nereden yapılır?
Araç plaka sorgulamaları online olarak nereden yapılır? Nüfusun artması ile birlikte araç sayısı da günden güne artış göstermektedir. Ve her aracın, sigortası, sicil numarası, hasar kaydı gibi kayıtlı tutulması zorunlu birden çok bilgisi bulunuyor. Bu ve bu gibi bilgilerin tümüne, araç plakasını sorgulayarak ulaşılabiliyor. Haberimizin devamında araç plaka sorgulamanın tüm yöntemlerini bulabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Araç plaka sorgulama nasıl yapılır?
Araç plaka sorgulama nasıl yapılır? E-devlet uygulaması ile araç plaka sorgulama yapabilir, ceza sorgulama işlemleriyle hangi aracın ne kadar cezası olduğunu görebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Plaka sorgulama işlemi nasıl yapılır?
Plaka sorgulama işlemi nasıl yapılır? Araç sektörüne yönelik en önemli gelişmelerden bir tanesi olan araç plaka sorgulama işlemi online olarak hem güvenli hem de kolay bir şekilde yapılabilmektedir. Ayrıca araç plaka sorgulama işlemi ile pek çok bilgiye de erişilebilir.
29.09.2021 Gündem
Araç plaka sorgulama nedir ve nasıl yapılır?
Araç plaka sorgulama nedir ve nasıl yapılır? Gerek iş gerekse gezme amaçlı kullanılan araç sayısı, yıllar içinde artış göstermiştir. Bu araçların kaydını ve geçmişini, hasar kaydını sorgulayabilmek için çeşitli yöntemler geliştirilmiştir. Araç plaka sorgulamalarını yapabileceğiniz yöntemlerden bir tanesi de E-Devlet sistemi üzerinden yapılmaktadır.
29.09.2021 Gündem
E-Devlet nedir ve nasıl kullanılır?
E-Devlet nedir ve nasıl kullanılır? Tek bir şifre ile tüm kamu işlemlerimizi yapabildiğimiz E-Devleti sistemine online olarak kolayca giriş yapabiliriz. Peki, E-Devlet sistemine giriş nasıl yapılır? İşte detaylar!
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Araç Sorgulama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki araç sorgulama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.