Araç Sahibi

Araç Sahibi

Son dakika araç sahibi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan araç sahibi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını araç sahibi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Araç Sahibi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan araç sahibi gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.041 araç sahibi haberi bulunmuştur. Tüm araç sahibi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Birçok araç sahibinin haberi yok! 6 bin 440 lira cezası var
Birçok araç sahibinin haberi yok! 6 bin 440 lira cezası var Araç sahibi olan milyonlar, göz göre göre bazı trafik kurallarını hiçe sayıyor. Hem kendi hayatlarını tehlikeye atıyor hem de trafik güvenliğini adeta hiçe sayıyor. İşte tam da bu noktada araç sahibini ilgilendiren önemli karar ortaya çıktı. Trafikte bunu yapan sürücülere tam 6 bin 440 TL para cezası kesilecek. İşte detaylar…
24.04.2024 Ekonomi
Araç muayenesinde yeni dönem! Resmen değişti, artık zorunlu olmayacak
Araç muayenesinde yeni dönem! Resmen değişti, artık zorunlu olmayacak Araç sahibi milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. TÜVTÜRK'te milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren yeni dönem resmen başladı. O araçların muayene yaptırması artık zorunlu değil. İşte son dakika haberin detayları...
20.04.2024 Ekonomi
Depremzedeyim yalanıyla dolandırıcılık yapan şahsa 10 yıl hapis
Depremzedeyim yalanıyla dolandırıcılık yapan şahsa 10 yıl hapis Ankara'da Furkan K. hakkında, 'depremzede' olarak tanıtıp güvenini kazandığı internetteki ilan sahibinin otomobilini başka birisine 390 bin TL'ye satarak dolandırıcılık yaptığı suçlamasıyla 10 yıla kadar hapis cezasıyla dava açıldı.
26.03.2024 Gündem
Trafik sigortasında yeni sistem devreye girdi! Milyonlarca araç sahibi mağdur ediyordu
Trafik sigortasında yeni sistem devreye girdi! Milyonlarca araç sahibi mağdur ediyordu Zorunlu trafik sigortasında riskli basamaklarda yer alan sürücülerin poliçe sorununa çözüm için geliştirilen ‘Sigorta Aracıları Teklif Platformu’ bugün (19 Şubat 2024) itibarıyla devreye girdi. Sistemle 10 dakika içerisinde teklif almak mümkün olacak. Bir başka deyişle ‘sigorta yaptırılamadığı’ için yaşanabilecek mağduriyetlerin ve zaman kayıplarının önüne geçilecek. Yenilenecek sigorta için alınacak bedel devletin belirlediği tavan fiyatlarının üzerine çıkamayacak.
19.02.2024 Ekonomi
'ÖTV sıfırlanmalı' sıfırlanmalı çağrısında bulunarak hurda araçlarla ilgili yeni planı açıkladı
'ÖTV sıfırlanmalı' sıfırlanmalı çağrısında bulunarak hurda araçlarla ilgili yeni planı açıkladı Araç sahibi olan herkesi yakından ilgilendiriyor. En son 2015’de çıkarılan hurda araç teşvik yasasının tekrar gündeme gelmesi gerektiğini vurgulayan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Artık 20 yaş üstü tüm araçların yenilenerek ekonomiye katkı sağlanması, ithalatın azalması ve akaryakıt israfı ile çevre kirliliğinin önlenmesi için yeni bir hurda araç teşvik yasasına ihtiyaç var" açıklamasından bulunarak ÖTV, KDV çağrısında bulundu.
3.02.2024 Ekonomi
Sarı Plaka Nedir, Ne İşe Yarar? Sarı Plakayı Kimle Kullanabilir?
Sarı Plaka Nedir, Ne İşe Yarar? Sarı Plakayı Kimle Kullanabilir? Türkiye'de ve dünyanın her yerinde plaka kullanma zorunluluğu olan araçlar vardır. Çünkü araçların plakalı olmaları resmi bir durumu ortaya çıkarır. Aksi halde plakasız şekilde trafiğe çıkan kişi ceza alır. Bunun için plakalar son derece önemli görülürler.
1.02.2024 Gündem
Kış lastiği kullanma zorunluluğu İstanbul’da bugün başladı
Kış lastiği kullanma zorunluluğu İstanbul’da bugün başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, zorunlu kış lastiği uygulamasının 1 Aralık’ta başlayıp 4 ay süreceğini belirterek, “Kış lastiğine geçmek için karın yağmasını beklemeyin. Trafikte güvenli sürüş ve olası kazaları önlemek için lütfen lastiklerimizi şimdiden taktıralım” dedi.
25.11.2023 Gündem
Esenyurt’ta akıllara durgunluk veren olay! Jammerli hırsızlar bir dakikada 80 bin liralık vurgun yaptı
Esenyurt’ta akıllara durgunluk veren olay! Jammerli hırsızlar bir dakikada 80 bin liralık vurgun yaptı Esenyurt’ta sinyal kesici olarak bilinen Jammer kullanıp alışveriş merkezi otoparkındaki araca giren hırsızlar, bir dakika içinde 80 bin liralık ziynet eşyası çaldı. Olayla ilgili iki kişi polis ekipleri tarafından yakalandı. Hırsızlık anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.
20.11.2023 Gündem
Araba fiyatlarına darbe üstüne darbe! Limanlar sıfır araç doldu fiyatlar düşecek
Araba fiyatlarına darbe üstüne darbe! Limanlar sıfır araç doldu fiyatlar düşecek Araç piyasasında alınan önlemler piyasadaki dengeleri değiştirdi. İstanbul'da bulunan Haydarpaşa Limanı’na gemilerle getirilen binlerce ithal sıfır aracın havadan çekilen görüntüleri ilginç manzaralar oluşturdu. Öte yandan Araba piyasasında önemli fırsatlar sunuyor. Yeni araç almak isteyen tüketiciler için markalara göre değişiklik gösteren %15 ile %20 arasında dikkat çekici indirimler mevcut. Bu indirim oranları, döviz kuru artışı göz önünde bulundurulduğunda %20 ila %25'e kadar çıkabiliyor. Otomobil sektöründeki bu indirim dalgası, sıfır araç piyasasının yanı sıra ikinci el otomobil piyasasını da etkiliyor. İkinci el otomobil alıcıları için de %10 ile %15 arasında cazip indirim fırsatları bulunuyor. Bu dönem, hem yeni hem de ikinci el otomobil piyasasında avantajlı fiyatlar sunan bir fırsat penceresi olarak öne çıkıyor. Tüketiciler, hem finansal avantajlar hem de rekabetçi fiyatlar sayesinde araç sahibi olmak için ideal bir zaman diliminde bulunuyorlar. Bu indirimler, otomobil almayı düşünenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.
17.11.2023 Ekonomi
İkinci el arabada fiyatlar düştü, alım fırsatı doğdu
İkinci el arabada fiyatlar düştü, alım fırsatı doğdu Türkiye piyasasında sıfır ve ikinci el araç fiyatlarında sert düşüşler yaşanırken, Bursa'da açık oto pazarı dolup taştı. Fırsatı kaçırmak istemeyenler cebine göre araç ararken, satıcılar ise fiyatların yılbaşından itibaren tekrar yükseleceğini söyledi.
5.11.2023 Ekonomi
4'ü öğrenci 5 kişinin öldüğü kazada skandal ihmal! Detaylar şok etti
4'ü öğrenci 5 kişinin öldüğü kazada skandal ihmal! Detaylar şok etti Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 4'ü öğrenci 5 kişinin hayatını kaybettiği, 17 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin adli tıp ile bilirkişi raporu tamamlandı. Raporda, sürücü Mehmet Özdemir'in uyuşturucu madde etkisinde olduğu, aracın teknik, güvenlik donanımlarının yetersiz ve bakımlarının zamanında yapılmadığı gibi birçok ihmal olduğu yer aldı. İhmaller zincirinin olduğu kazada, servisin bağlı olduğu şirket ve sürücüsünün yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığı da okul yönetimi ile kusurlu bulundu.
6.10.2023 Yaşam
Fahiş fiyat otoparklara da sıçradı! Araba park etmenin bedeli 600 TL
Fahiş fiyat otoparklara da sıçradı! Araba park etmenin bedeli 600 TL Son zamanlarda birçok araç sahibi aynı dertten muzdarip. Otoparklarda fiyatlar ateş pahası. Beşiktaş'ta bir otoparksa sosyal medyada gündem oldu. Peki otoparklarda tavan ücret uygulaması mümkün mü? İşte detaylar...
6.09.2023 Ekonomi
63 Plaka Neresi? 63 Hangi Şehrin Plakası? 63 Hangi İlin Plaka Kodu?
63 Plaka Neresi? 63 Hangi Şehrin Plakası? 63 Hangi İlin Plaka Kodu? Trafikte yer alan araçların her birinin sahiplerini ve tescil oldukları yerleri gösteren bir tanıtım etiketlerinin bulunması gerekmektedir. Plaklar araçların tescillendiği şehirlere ait il plaka kodları harf grubu ve rakam grubundan oluşmaktadır. Plaklarda yer alan bu il plaka kodları sayesinde araçların hangi şehirden resmi tescillerinin yaptırıldığını kolayca öğrenebiliriz.
28.08.2023 Yaşam
61/1-E Trafik Cezası Kodu Nedir? 61/1-E Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir?
61/1-E Trafik Cezası Kodu Nedir? 61/1-E Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir? Kamu hizmetini gerçekleştiren yolcu taşıtlarının, duraklarına her iki yönden levhalar dahilinde 15 metre içerisinde park etmek yasaktır. Bu tür park durumunu gerçekleştiren tüm araçlar için ortak biçimde idari yaptırım cezası uygulanır. Özellikle bu cezanın kodu 61/1 e trafik cezası olarak ön plana çıkar. Hangi bölge olursa olsun kamu hizmeti sağlayan tüm yolcu taşıtları için bu durum geçerlidir. Şehir içi veya şehirlerarası tüm araçlar için bu konuda belirli bir bölge belirlenmiştir. Her iki taraf bünyesinde 15 metre içerisinde yolcu taşıtlarının bölgesine park etmek, idari yaptırım üzerinden para cezası ile cezalandırılır.
28.08.2023 Gündem
45 Plaka Neresi? 45 Hangi Şehrin Plakası? 45 Hangi İlin Plaka Kodu?
45 Plaka Neresi? 45 Hangi Şehrin Plakası? 45 Hangi İlin Plaka Kodu? Türkiye'de plaka kodları bir şehre verildiği zaman aynı zamanda ilçeleri üzerinden de geçerlidir. Yani şehrin bütün farklı bölgelerinden çıkışlı araçlar adına aynı plaka kodu kullanılır. Trafikte denetimi ve düzenli sağlayabilmek için önemli olan plaka kodları, şehirlere alfabetik sıralamaya göre verilmektedir.
27.08.2023 Yaşam
Araba alacaklar dikkat, bu tuzağa düşmeyin! Başkasının aracını 700 bin liraya sattı
Araba alacaklar dikkat, bu tuzağa düşmeyin! Başkasının aracını 700 bin liraya sattı İstanbul’da 21 yaşındaki bir genç internette gördüğü aracı almak istedi. Dolandırıcı hem araç sahibini hem de aracı satın almak isteyen genci 'sizinle kuzenim ilgilenecek' diyerek kandırdı. Başkasının arabasını satışa çıkaran dolandırıcı, her ikisini de hiç görmeden durumu idare etti.
24.08.2023 Gündem
Park kavgasında MHP Eyüpsultan eski ilçe başkanı öldürüldü
Park kavgasında MHP Eyüpsultan eski ilçe başkanı öldürüldü Eyüpsultan’da iddiaya göre çıkan park kavgasında MHP Eyüpsultan eski İlçe Başkanı Köksal Kaçmaz vücuduna isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybetti. Olayda 1 kişi de yaralandı.
22.08.2023 Yaşam
78/1-A Trafik Cezası Kodu Nedir? 78/1-A Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir?
78/1-A Trafik Cezası Kodu Nedir? 78/1-A Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir? Emniyet kemerinin olması gerekli olan araçlarda emniyet kemerinden bulunmaması ya da kullanılmaması takdirinde, 78 /1 A trafik cezası uygulaması gerçekleşir. Özellikle idari trafik para cezası olarak öne çıkan bu ceza, emniyet kemeri olan tüm araçlar için ortak şekilde geçerlidir. Uygulanan yıl itibariyle güncel ve geçerli olan güncel ödeme kapsamında belli miktar dahilinde uygulanır.
16.08.2023 Gündem
İstanbul'da ilginç hırsızlık durumu Araca yol verip devam ettiler
İstanbul'da ilginç hırsızlık durumu Araca yol verip devam ettiler Kağıthane’de maskeli 3 kişi, park halindeki aracın arka camını kırıp içindeki malzemeleri çaldı. Hırsızlık esnasında sokağa giren araca yol veren zanlılar, geri gelip işlerine devam etti
30.07.2023 Yaşam
Torununu korumak isterken canından oldu
Torununu korumak isterken canından oldu İzmir'in Karabağlar ilçesinde yanlışlıkla başkasının otomobiline binen 10 yaşındaki torununun saçını çeken araç sahibi ile kavga eden kişi, aldığı yumruk darbeleriyle ağır yaralandı. Hastanedeki 8 günlük yaşam mücadelesini kaybeden adam hayatını kaybederken, güvenlik kamerasına da yansıyan olayın ardından gözaltına alınan araç sahibi tutuklandı.
2.07.2023 Haber
Torununu korumak isterken canından oldu! Dehşet anları anbean görüntülendi
Torununu korumak isterken canından oldu! Dehşet anları anbean görüntülendi İzmir'in Karabağlar ilçesinde yanlışlıkla başkasının otomobiline binen 10 yaşındaki torununun saçını çeken araç sahibi ile kavga eden kişi, aldığı yumruk darbeleriyle ağır yaralandı. Hastanedeki 8 günlük yaşam mücadelesini kaybeden adam hayatını kaybederken, güvenlik kamerasına da yansıyan olayın ardından gözaltına alınan araç sahibi tutuklandı.
2.07.2023 Yaşam
Trafik sigortasına zam geliyor! Aracı olanları kapsıyor
Trafik sigortasına zam geliyor! Aracı olanları kapsıyor Araç sahibi olanları yakından ilgilendiriyor. Asgari ücretin yüzde 34 oranında artarak net 11 bin 400 TL’ye çıkmasının ardından 26 milyon sürücüyü ilgilendiren trafik sigortasında da fiyatların artması bekleniyor. İşte haberin detayları...
27.06.2023 Ekonomi
Sıfır aldığı arabayı ekspertize sokunca şoke oldu! Boyalı ve değişeni çıktı
Sıfır aldığı arabayı ekspertize sokunca şoke oldu! Boyalı ve değişeni çıktı Ümraniye’de bir vatandaş araç bayisinden sıfır olarak aldığı otomobili ekspertize sokunca araçta değişen parçaların bulunduğunu ve bazı kısımlarının boyalı olduğunu öğrendi. Bayi ile iletişime geçen araç sahibi kendisine ücretsiz bakım önerilince bayiye ihtar çekti.
23.06.2023 Yaşam
İzmir'de ilginç olay: Arabasını çalan, 14 yaşındaki komşusu çıktı
İzmir'de ilginç olay: Arabasını çalan, 14 yaşındaki komşusu çıktı İzmir'in Foça ilçesinde otomobili çalınan bir kişinin ihbarı üzerine harekete geçen jandarma ekipleri hırsızın peşine düştü. Otomobil ekipler tarafından boş bir arazide bulunurken, şüpheli ise ihbarcının 14 yaşındaki komşusunun çocuğu çıktı.
16.06.2023 Gündem
İcra yoluyla el konulan araçları sahte evraklarla alıp parçalayan çete çökertildi
İcra yoluyla el konulan araçları sahte evraklarla alıp parçalayan çete çökertildi Bursa'da, borcu nedeniyle icra yoluyla el konulup otoparka çekilen otomobilleri, plakasını öğrenip sahibinin bilgilerine ulaştıktan sonra düzenledikleri sahte evraklarla teslim alıp parçalayarak satan şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 5 kişi tutuklandı.
10.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Araç Sahibi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki araç sahibi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.