Araba Satış

Araba Satış

Son dakika araba satış haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan araba satış ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını araba satış haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Araba Satış

haberleri sayfasında son dakika yaşanan araba satış gelişmeleri de dahil olmak üzere 535 araba satış haberi bulunmuştur. Tüm araba satış haberleri aşağıda listelenmiştir.
Araç piyasasında büyük değişim bekleniyor! Arabada düşük fiyat ve kampanya fırsatı
Araç piyasasında büyük değişim bekleniyor! Arabada düşük fiyat ve kampanya fırsatı Yaklaşan seçimler ve Merkez Bankası'nın faiz kararları ışığında, Türkiye'deki otomobil piyasası önemli bir dönemeçte. Enflasyon oranlarındaki artışlar ve yatırımcıların piyasadan çekilmesiyle birlikte, otomobiller artık en az kazandıran yatırım araçları arasında yer aldı. Piyasa uzmanı Osman Güngör araba fiyatlarıyla ilgili düşüş ve kampanyaların kapıda olduğunu ifade ederek araba almak isteyen vatandaşlara uyarılar bulundu. İşte araba piyasasıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
28.03.2024 Ekonomi
Araba fiyatları dibi gördü! Otomobile olan talep ısındı, satışlar rekor kırdı
Araba fiyatları dibi gördü! Otomobile olan talep ısındı, satışlar rekor kırdı Araba alacak milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. Araba fiyatlarındaki düşüş sürüyor. Otomotiv sektöründe fiyatlar düşüp kampanyalar devam ederken satışlarda Ekim ayı rekoru geldi. 2023 yılı Ocak-Ekim döneminde otomobil ve hafif ticari araç pazarı yüzde 63.7 oranında arttı. Açıklanan verilerle birlikte otomobile olan talebin soğumadığı aksine daha da ısındığı ortaya çıktı.
2.11.2023 Otomobil
İkinci el piyasasında yer yerinden oynayacak! Yeni dönem bugün başlıyor, araba fiyatları ilk etapta yüzde 30 düşecek
İkinci el piyasasında yer yerinden oynayacak! Yeni dönem bugün başlıyor, araba fiyatları ilk etapta yüzde 30 düşecek  Araba alacaklara güzel haber geldi. Fiyatlarda düşüş eğilimi başladı. İlan sitelerinde aracını satmak isteyenlerin sayısı hızla artarken fiyatların daha da düşeceğinin öngörülmesi alıcıların beklemesine yol açtı. İkinci el araba almak için bekleyenler ise karşı çıktı. Fiyatlardaki düşüş hızlanacak. Hacizli araç satışında şartlar değişti. Yeni dönem bugün başlıyor. 700 bin otomobil piyasaya girecek. İkinci el piyasasında yer yerinden oynayacak.
1.11.2023 Ekonomi
Araba fiyatları çakıldı! İkinci el satışları bıçak gibi kesildi, ilan patlaması yaşanıyor
Araba fiyatları çakıldı! İkinci el satışları bıçak gibi kesildi, ilan patlaması yaşanıyor Yatırım amaçlı talep azalınca piyasada sıfır araç bollaşmış ve ikinci el araç piyasası sert frenlemişti. Ekim sonu itibarıyla satış hızı o kadar yavaşladı ki; temmuzda 400 bin adet olan online sitelerdeki ikinci el araç ilanı sayısı 1 milyona ulaştı. Satışlar durunca fiyatlar da düştü. En çok satan ikinci el otomobil Renault Megane Sedan’ın fiyatı temmuz ayında 870 bin TL iken yüzde 6.3 oranında düşerek 815 bin TL’ye kadar geriledi.
23.10.2023 Ekonomi
Arabası olanlar dikkat! Yeni dönem resmen başlıyor, 3.5 milyon aracı etkileyecek
Arabası olanlar dikkat! Yeni dönem resmen başlıyor, 3.5 milyon aracı etkileyecek Arabası olan ya da araç almayı planlayan herkesi yakından ilgilendiriyor. Yeni bir dönem başlıyor. Akaryakıt sektöründeki kayıt dışılığı engellemek amacıyla 1 Ocak 2025’ten itibaren devreye girecek Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi için (UTTS) geri sayım başladı.
15.10.2023 Ekonomi
Araba alacak vatandaşlar için dikkat çeken fiyat uyarısı yapıldı! Kritik tarih işaret edildi
Araba alacak vatandaşlar için dikkat çeken fiyat uyarısı yapıldı! Kritik tarih işaret edildi Araba almak isteyen vatandaşlara güzel haber geldi. Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında büyük indirim yapıldı. Bunun yanında araba firmaları sıfır arabalar peş peşe kampanyalarını açıkladı. Bunun yanında araba almak isteyen vatandaşlara kritik tarih uyarısı yapıldı. Peki fiyatlar daha düşecek? İşte araba almak isteyen vatandaşları ilgilendiren detaylar...
12.10.2023 Ekonomi
Araba alacaklara düşük faizli kredi imkanı! Fiyatlar düştü, kampanyalar geldi
Araba alacaklara düşük faizli kredi imkanı! Fiyatlar düştü, kampanyalar geldi Araba almak isteyen vatantaşlara güzel haber geldi. Araba fiyatlarının düşüşe geçmesinin ardın bir güzel haber de araba üreticilerinden geldi. Araba bayileri araba satışlarında yaşanan gerileme karşısında harekete geçerek, yeni kredi kampanyası başlattı. Buna göre sıfır araba almak isteyen vatandaşlara düşük faizli kredi imkanı sunacak.
10.10.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatları çakıldı! Araba pazarları sinek avlıyor, flaş kampanya
Sıfır ve ikinci el araba fiyatları çakıldı! Araba pazarları sinek avlıyor, flaş kampanya Araba fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti. Sıfır ve ikinci el araba piyasasında alım satımlar durdu. Yılsonu hedeflerini tutturamayan araba satıcıları peş peşe kampanyalarını duyurmaya başladı. Buna rağmen araba pazarlarında satıcılar sinek avlıyor. Öte yandan araba satıcıları pazardaki son durum hakkında bilgi verdi.
9.10.2023 Ekonomi
Araba alacaklara kritik uyarı! 'Sahte siteyle' 400 bin lira dolandırıldı
Araba alacaklara kritik uyarı! 'Sahte siteyle' 400 bin lira dolandırıldı Balıkesir'de 2 milyon 100 bin liralık otomobil almak isteyen tekstilci Fatih Barlin (47), sahte siteyle 400 bin TL dolandırıldı. Polise şikayetçi olan Barlin, "Kendime o kadar çok güveniyordum ki. Hatta haberlerde görünce, 'Nasıl olabilir?' diyordum. Sakın böyle düşünmeyin. İnternet alışverişlerinde daha da dikkatli olun" dedi.
15.09.2023 Yaşam
İkinci el araba fiyatlarını düşürecek! 300 bin lira cezası var, yeni dönem
İkinci el araba fiyatlarını düşürecek! 300 bin lira cezası var, yeni dönem İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. İkinci el araba satışında yeni dönem başlıyor. İkinci el araçların sıfır araçtan daha pahalı satılmaması için çıkarılan düzenleme yarın itibariyle yürürlükte olacak. Yeni düzenleme öncesi ikinci el otomobil pazarlarında sessizlik yaşanıyor. Düzenlemeye uymayanlara 300 bin liraya varan para cezası kesilecek.
14.07.2023 Ekonomi
İkinci el araba satışı için flaş karar! 15 Temmuz'da başlıyor, 300 bin TL'ye kadar cezası var
İkinci el araba satışı için flaş karar! 15 Temmuz'da başlıyor, 300 bin TL'ye kadar cezası var İkinci el araba satışı ile ilgili flaş karar! Ticaret Bakanlığı, ikinci el araçta yeni düzenlemenin 15 Temmuz'da yürürlüğe gireceğini, yönetmeliğe aykırı ilanlara 300 bin liraya kadar ceza uygulanacağını açıkladı.
6.07.2023 Ekonomi
Araba fırsatçılarına ceza yağdı! Sıfır ve ikinci el araba satamayacaklar
Araba fırsatçılarına ceza yağdı! Sıfır ve ikinci el araba satamayacaklar Araba satan herkesi ilgilendiriyor. Sıfır ve ikinci el araba satışında flaş gelişme. Ticaret Bakanlığı, otomotiv piyasasında arz ve talep dengesizliğine yönelik yaptığı denetimler sonucunda, "6 ay 6 bin kilometre" satış kısıtlamasına uymayan yetkili bayi ve galerilere toplam 35.1 milyon lira, stokçuluk yapanlara 8 milyon 292 bin lira, liste fiyatının üzerinde elden ödeme talep eden yetkili bayilere de 17 milyon 834 bin lira idari para cezası uygulandığını açıkladı.
13.06.2023 Ekonomi
Araba alacak herkesi ilgilendiriyor! Bu tuzağa düşmeyin
Araba alacak herkesi ilgilendiriyor! Bu tuzağa düşmeyin Türkiye'de son günlerde araç alım-satımı için yoğun kullanılan bir e-Ticaret sitesinin aynısını yapıp, kurdukları sahte ödeme sistemine yönlendiren dolandırıcılar, vatandaşları mağdur ediyor. İşte şok eden detaylar...
25.12.2022 Yaşam
İkinci el arabada yeni dönem! Yenilenip satılacak, tarih verildi
İkinci el arabada yeni dönem! Yenilenip satılacak, tarih verildi İkinci el arabada yeni dönem başlıyor. Araba almak isteyene güzel haber geldi. Fabrika çıkışlı ikinci el araç dönemi 2023 yılında resmen başlıyor. 6 yaşına kadar olan araçlar yenilenip tekrar satışa sunulacak. 10 yıl boyunca sürekli yenilenen araçlar uygun fiyata satılacak. İşte araba almak isteyen milyonları ilgilendiren detaylar...
24.10.2022 Ekonomi
Kapora dolandırıcısına 3 yıl 4 ay hapis
Kapora dolandırıcısına 3 yıl 4 ay hapis Bolu'da, uygun fiyata koyduğu otomobil için 20 bin lira kapora aldıktan sonra, araç almak isteyen kişinin telefonlarını açmayan Süleyman Demirel hakkında 'dolandırıcılık' suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezası verildi.
23.09.2022 Gündem
Araba pazarında 15 Eylül telaşı! Satışlar düştü
Araba pazarında 15 Eylül telaşı! Satışlar düştü Rami Açık Oto Pazarı hafta sonu olmasına rağmen boş kaldı. Gelenler fiyatları yüksek bulurken, satışlarda düşüş olduğunu dile getirildi. Oto galericilerini ise 15 Eylül telaşı sardı.
4.09.2022 Gündem
Ev, sıfır veya ikinci el araba almak isteyen milyonları kapsıyor! Para iade ediliyor
Ev, sıfır veya ikinci el araba almak isteyen milyonları kapsıyor! Para iade ediliyor Ev ve araba almak isteyen milyonlar ilgilendiren flaş detaylar ortaya çıktı. Araba satış işlemi tamamlandıktan sonra Satın alınan ikinci el aracın kilometre kaydının bozulması gibi sebeplerden ayıplı olması durumunda, Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun kapsamındaki haklardan yararlanılabiliyor. İkinci el satışlarda satıcının ayıplı maldan sorumluluğu en az bir yıl olarak ifade ediliyor. Öte yandan son zamanlarda yükselen fiyatlar nedeniyle zorlaşan konut alım satımında da bazı haklar mevcut. Kapora verilerek satış işlemlerine başlanan evin, emlakçı tarafından başka birisine daha yüksek bir bedelle satılması ve kaporanın iade edilmemesi halinde de, maddi limitlerin sağlanması halinde tüketici hakem heyetine müracaat imkanı bulunuyor.
28.08.2022 Ekonomi
İkinci el arabada yeni dönem! 81 ilde başladı! Ceza kesilecek
İkinci el arabada yeni dönem! 81 ilde başladı! Ceza kesilecek İkinci el araba satışında yeni başlıyor. İkinci el araba alan satan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Ticaret Bakanlığı, 15 Eylül 2022 tarihinden sonra 81 ilde Ticaret İl Müdürlükleri aracılığıyla iş yeri denetimleri yapılarak ilk tescil tarihinden itibaren 6 ay ve 6 bin kilometre geçmeden pazarlaması yapılan (iş yerlerinde satışa sunulan) otomobil ve arazi taşıtlarının tespit edileceğini ve bu faaliyetlerin de cezalandırılacağını açıkladı.
25.08.2022 Ekonomi
Sıfır araba ve ikinci el araba alacak milyonları ilgilendiriyor! Masrafı arttı! Artık değişti! Benzinli araba ve dizel araba...
Sıfır araba ve ikinci el araba alacak milyonları ilgilendiriyor! Masrafı arttı! Artık değişti! Benzinli araba ve dizel araba... Sıfır veya ikinci el araba araba alacak milyonları ilgilendiriyor. Araba satışlarıyla ilgili önemli detay. Araba alış tercihleriyle ilgili flaş açıklama geldi. Motorinin fiyatı benzini geride bıraktı, alıcının tercihi değişti. Eskiden dizel araca olan rağbet yerini benzinli araca bıraktı. Akaryakıt fiyatlarındaki artış alıcının araç tercihini de değiştirdi. Eskiden dizel araca olan rağbet yerini benzinli araca bıraktı. Oto galerici Serkan Keleş, "İnsanlar dizel araçları tercih ediyorlardı ama şimdi dizel ile benzin fiyatı arasındaki rekabet kapandığı için insanlar 'Ben bunu niye kullanıyorum?' diye düşünmeye başladı. 1.6 motor benzinli ortalama araba fiyatları 400-500 binin üzerinde gelirken, 1.6 dizelleri 600-700 bin bandında alıyorlar" dedi.
15.03.2022 Ekonomi
Son dakika otomobil açıklaması! Rakamlar duyuruldu, yüzde 20 azaldı
Son dakika otomobil açıklaması! Rakamlar duyuruldu, yüzde 20 azaldı Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) rakamları açıkladı. Yılın ilk iki ayını kapsayan dönemde toplam otomotiv üretimi bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 12, otomobil üretimi de yüzde 20 azaldı.
14.03.2022 Ekonomi
İkinci el araba piyasası ile ilgili son dakika gelişmesi! Fiyatlar düşecek mi?
İkinci el araba piyasası ile ilgili son dakika gelişmesi! Fiyatlar düşecek mi? İkinci el araba satışları ile ilgili flaş açıklama! Otomobil alma planı yapanları çok yakından ilgilendiriyor. Fiyatlar değişecek. 2. el araba fiyatlarındaki artış nedeni ile pek çok kişi satın alma noktasında bekleme durumuna geçmişti. Birçok marka ve modelde fiyatlar sıfır araba fiyatlarının üzerine çıkmıştı. Hem fiyatların yüksek olması hem de taşıt kredisi faizinin yüzde 2’lere yaklaşması ve vadenin de kısa tutulmasından kaynaklı olarak ikinci el piyasasında büyük bir durgunluk yaşanıyor. Bu nedenle ikinci el araba fiyatları geri çekildi. Yüzde 30'a varan düşüş görüldü. İkinci el araba fiyatları ile ilgili gelen son dakika açıklamasında fiyat artışlarının başlayacağı, araba almak isteyenlerin bir an önce harekete geçmesi gerektiği vurgulandı.
31.01.2022 Ekonomi
Araba fiyatlarında büyük indirim! Böylesi ilk kez oluyor! Yüzde 30...
Araba fiyatlarında büyük indirim! Böylesi ilk kez oluyor! Yüzde 30... Araba fiyatları ile ilgili flaş indirim açıklaması! Arabada fiyatlar dün itibarıyla düşmeye başladı. Yüzde 10 indirim yapıldı. Bununla birlikte birçok ürün grubunda da indirim yapılması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı yeni ekonomi modeliyle düşüşe geçen kur, vatandaşa olumlu yansıyacak. Fiyatlarda yüzde 30'lara varan gerileme görülebileceğine dikkat çekiliyor. Sektör oyuncuları indirimlerin devam edeceğini belirterek, "Kurdaki bu fiyatlarla bu aracın 2022 modeli 700 bin liradan satışa çıkar. Hal böyle olunca bu aracı 600-650 bin liralara kadar indirmek zorundalar. Fiyatlar nasıl 50 bin 50 bin çıktıysa 2-3 aya da aynı şekilde iner" diye konuştu.
22.12.2021 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba alacaklar dikkat! Böylesi görülmedi, günlük fiyat farkı 19.500 TL...
Sıfır ve ikinci el araba alacaklar dikkat! Böylesi görülmedi, günlük fiyat farkı 19.500 TL... Araba almak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Küresel düzeyde yaşanan çip krizi ve pandeminin etkileri otomobil sektöründe kendini göstermeye devam ediyor. Sıfır araç tedarikinde yaşanan sıkıntı hem sıfır hem de ikinci el araba fiyatlarında artışa neden oluyor. Üretimde yaşanan aksaklıklar nedeniyle bayilere sınırlı sayıda araç geliyor. Araba almak isteyenler ise çoğunlukla istediği marka ve modelde araç bulmakta zorlanıyor. Bayilerde olmayan arabalar online sitelerde fiyat farkı ile birlikte satılıyor. Liste fiyatının 100 bin lira üzerinde satılan araçlara günlük zam uygulanıyor. Bir günlük fiyat farkı 19.500 lirayı buluyor.
9.12.2021 Otomobil
Araba sahiplerine müjde! Flaş gelişme, karar verildi, faizi ile geri ödenecek
Araba sahiplerine müjde! Flaş gelişme, karar verildi, faizi ile geri ödenecek Araba alacaklara ve araba sahiplerine müjde! Karar verildi. Araba alım satımı ile ilgili flaş gelime! Faizi ile geri ödenecek. Yargıtay noktayı koydu. Yargıtay’dan titreyen araç kararı geldi. Müşteri haklı bulundu. İşte kararın detayları...
5.12.2021 Ekonomi
Sıfır araba ve ikinci el araba satışında yeni dönem! Artık cezası var! Zam yapamayacaklar
Sıfır araba ve ikinci el araba satışında yeni dönem! Artık cezası var! Zam yapamayacaklar Sıfır araba ve ikinci el araba satışında flaş gelişme! Araba almak isteyen milyonları ilgilendiriyor. Araba satan vatandaşların haksız yere zam yaptığı kanıtlanması halinde araba satıcılarına 100 bin liraya kadar ceza kesilebilecek. Öte yandan senede 3 araban fazla satış yapan vatandaş ve yeterlilik belgesi olmayan galericiler de cezaya maruz kalacak. İşte sıfır ve ikinci el araba satışında tüm gelişmeler...
5.12.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Araba Satış ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki araba satış haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.