Ara Karar

Ara Karar

Son dakika ara karar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ara karar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ara karar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ara Karar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ara karar gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.604 ara karar haberi bulunmuştur. Tüm ara karar haberleri aşağıda listelenmiştir.
TBMM Başkanı Kurtulmuş, İSİPAB 18’inci Konferansı’nda konuştu
TBMM Başkanı Kurtulmuş, İSİPAB 18’inci Konferansı’nda konuştu TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Fildişi Sahili’nin Abidjan şehrinde düzenlenen İslam İşbirliği Parlamenter Asamblesi (İSİPAB) 18’inci Konferansı’nda konuştu.
5.03.2024 Gündem
İsrail soykırımla yargılanacak mı, İsrail soykırımdan yargılanacak ne demek? İsrail Filistin arasında ateşkes var mı? BUNDAN SONRA NE OLACAK
İsrail soykırımla yargılanacak mı, İsrail soykırımdan yargılanacak ne demek? İsrail Filistin arasında ateşkes var mı? BUNDAN SONRA NE OLACAK Güney Afrika’nın soykırım suçlamasıyla Uluslararası Adalet Divanı'nda (ICJ) açtığı davada ara karar çıktı. İsrail’in Gazze'deki soykırım eylemlerini engellemek için tüm önlemleri almasının zorunlu olduğuna hükmetti. Kararda, İsrail'in, kendisine bağlı güçlerin Gazze’de soykırım yapmayacağını garanti etmesi gerektiğini vurgulandı. Söz konusu gelişmenin ardından İsrail soykırımla yargılanacak mı, İsrail soykırımdan yargılanacak ne demek? Sorularının yanıtı sorgulanmaya başlandı.
27.01.2024 Gündem
İsrail kararına Türkiye'den peş peşe tepkiler! 'Harekete geçilmeli'
İsrail kararına Türkiye'den peş peşe tepkiler! 'Harekete geçilmeli' İsrail, Uluslararası Adalet Divanı'nda soykırım suçuyla yargılanacak. Tarihi karara Türkiye'den de peş peşe tepkiler geldi.
26.01.2024 Gündem
Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ için ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi
Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ için ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi Kobani olayları sonrası 6- 8 Ekim 2014'te Türkiye genelinde yaşanan ve 37 kişinin yaşamını yitirdiği olaylara ilişkin, aralarında eski HDP eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da bulunduğu 36 sanığın en az bir kez ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi.
14.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Anketlerde açık ara öndeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Anketlerde açık ara öndeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı yayında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "20 Nisan'da Karadeniz gazı devreye girecek. Karadeniz gazının ateşini Filyos'ta yakacağız. Sonra da Türkiye yerli gazını kullanmaya başlayacak." dedi. Erdoğan, "Listelerde sürpriz isimlerimiz de olacak. Yazar, çizer ve entellektüel isimler var. Kabine ve üst yönetimini de çalışmaya başladık" diye konuştu.
5.04.2023 Gündem
Fenerbahçe Kayserispor kupa maçı ne zaman, seyircisiz mi? Fenerbahçe Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda, bilet fiyatları ne kadar?
Fenerbahçe Kayserispor kupa maçı ne zaman, seyircisiz mi? Fenerbahçe Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda, bilet fiyatları ne kadar? Fenerbahçe Kayserispor kupa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Ziraat Türkiye Kupası'nda gözler çeyrek final maçlarına çevrildi. Kahramanmaraş ve Gaziantep depremleri sebebiyle liglere ara verilmişti. Taraftarlar depremin ardından kupa maçlarının tarihinin değişip değişmediği ve Fenerbahçe Kayserispor çeyrek final maçının ne zaman oynanacağını sorguluyor. Peki, Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman 2023, saat kaçta? Kayserispor Fenerbahçe kupa maçı hangi kanalda, seyircisi mi?
2.03.2023 Şampiy10
Necip Hablemitoğlu kimdir, ölümü nasıl oldu? Hablemitoğlu'nu kim öldürdü, katili kim? Ara karar açıklandı! İşte Necip Hablemitoğlu davası...
Necip Hablemitoğlu kimdir, ölümü nasıl oldu? Hablemitoğlu'nu kim öldürdü, katili kim? Ara karar açıklandı! İşte Necip Hablemitoğlu davası... Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastına ilişkin suç örgütünün lideri olduğu öne sürülen emekli Albay Levent Göktaş ve eski istihbaratçı Enver Altaylı'nın da aralarında bulunduğu 6 sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verildi. Peki, Necip Hablemitoğlu kimdir, ölümü nasıl oldu? Hablemitoğlu'nu kim öldürdü, katili kim?
24.02.2023 Gündem
Aynı aileden 7 kişi katleden cani hakkında karar verildi
Aynı aileden 7 kişi katleden cani hakkında karar verildi Konya'da Dedeoğulları ailesinden 7 kişiyi öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Mehmet Altun (33), son kez hakim karşısına çıkarıldı. Mahkeme Altun hakkında, 'Canavarca hisle tasarlayarak kasten öldürme' suçundan 7 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis ile mala zarar vermekten 4, konut dokunulmazlığı ihlalinden 4, ruhsatsız silah bulundurmaktan da 2 yıl hapis cezası verdi. Mahkeme diğer 10 sanık hakkında da azmettirme suçundan beraat kararına hükmetti.
17.11.2022 Gündem
Öz kızlarına iğrenç istismar! Anne ses kayıtlarını dinleyince öğrendi
Öz kızlarına iğrenç istismar! Anne ses kayıtlarını dinleyince öğrendi İzmir'de, 2 kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Serkan Erdoğan (43) ile boşanmalarına rağmen aynı evde yaşadığı eski eşini bu sebepten tabancayla yaraladığını öne süren Asya Dizlek'in (37) yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Erdoğan, tutuksuz sanık Dizlek'in kendisinden olmadığını söylediği çocuğu aldırdığını iddia ederken, Dizlek ise "Her türlü testi yaptırmaya hazırım. Bebeği, gördüğümüz şiddet yüzünden aldırdım" dedi.
17.11.2022 Yaşam
İzmir depreminde 36 kişiye mezar olan Rıza Bey Apartmanı ile ilgili flaş karar
İzmir depreminde 36 kişiye mezar olan Rıza Bey Apartmanı ile ilgili flaş karar İzmir'deki 6.6 büyüklüğündeki depremde 36 kişinin hayatını kaybettiği, 17 kişinin yaralandığı 2'si tutuklu 13 sanığın yargılandığı Rıza Bey Apartmanı davasında mahkeme heyeti, inşaatta çalışan işçilerin tespit edilip, tanık olarak dinlenmesi için Sosyal Güvenlik Kurumu'na yazı yazılmasına karar verdi.
11.11.2022 Gündem
Yargıtay'dan SGK ile ilgili flaş kanser ilacı kararı
Yargıtay'dan SGK ile ilgili flaş kanser ilacı kararı Ankara 14'üncü İdare Mahkemesi, akciğer kanseri olan H.G.'nin (70) tedavide kullanması gereken ancak geri ödeme listesinde bulunmayan ve kürü 1300 euro olan ilacın Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından karışlanmasına hükmetti.
24.09.2022 Gündem
Falaka fantezisi Türkiye'nin gündemine oturmuştu! Flaş gelişme
Falaka fantezisi Türkiye'nin gündemine oturmuştu! Flaş gelişme Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırdığı görüntüleri ortaya çıkan kargocu Erkan T.'nin, 2 ayrı suçtan toplam 9 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Sanık ve müşteki eşi gelmeyince duruşma ertelendi.
24.06.2022 Yaşam
Pedagojik formasyon kalktı mı? Danıştay’ın formasyon kararı ne?
Pedagojik formasyon kalktı mı? Danıştay’ın formasyon kararı ne? Danıştay pedagojik formasyon kararı merak ediliyor. Bazı üniversiteler Eğitim Fakültesi mezunu olmayan adaylar için ‘pedagojik formasyon' kontenjanı açmıştı. Ancak bu durum yargıya taşındı. YÖK, 2021 - 2022 eğitim öğretim yılından itibaren 'Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı'nın yeniden başlatılacağını duyurmuştu. Danıştay'ın Pedagojik Formasyon kararını yürütme kararı aldığı iddia edildi. Peki, Pedagojik formasyon kalktı mı? Danıştay pedagojik formasyon kararı nedir? İşte detaylar…
21.06.2022 Eğitim
Komşusunu tabancayla öldüren sanık: Karıncayı bile incitemem!
Komşusunu tabancayla öldüren sanık: Karıncayı bile incitemem! İzmir'in Buca ilçesinde aralarında husumet bulunan Adem Ateş'i (38) tabancayla öldürmekten tutuklanan emekli uzman çavuş Kemal Yıldız (51) ile tutuksuz sanık baba Kazım Yıldız'ın (71) yargılanmasına başlandı. İlk duruşmada savunma yapan Kemal Yıldız, "Böyle bir şey olmasını istemezdim. Ailesinden özür dilerim. Silah kazayla patladı. Karıncayı bile incitemem" dedi.
23.05.2022 Gündem
Dini nikahlı eşini öldürüp yakmıştı! Korkunç gerçeği bu sözlerle itiraf etti
Dini nikahlı eşini öldürüp yakmıştı! Korkunç gerçeği bu sözlerle itiraf etti İzmir'de üzerine kaynar su dökülüp, 3 gün işkence yapıldıktan sonra boğularak öldürülüp, cesedi ormanda yakılan Özler Yörük (33) cinayeti davasında, 4'ü tutuklu 8 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Yörük'ün dini nikahlı eşi Olcay Altundağ, "Özler öldüğünde korkuyla ne yapacağımı bilmiyordum. Bu nedenle cesedini yaktım" dedi.
17.05.2022 Gündem
Eda Nur'a cinsel saldırı davasında flaş gelişme! Beraat etti
Eda Nur'a cinsel saldırı davasında flaş gelişme! Beraat etti Ankara'nın, Çankaya ilçesinde 15’inci kattan atlayarak yaşamına son veren Eda Nur Kaplan'a (18), ölümünden önce cinsel saldırıda bulundukları suçlamasıyla yargılanan ve savcının mütalaasında 18'şer yıl hapis talep ettiği sanıklar Yusuf Güzelyurt ve Mehmet Ardıçoğlu, beraat etti.
13.05.2022 Yaşam
Eda Nur Kaplan davasında flaş gelişme! İki sanık tahliye edildi
Eda Nur Kaplan davasında flaş gelişme! İki sanık tahliye edildi Ankara'nın Çankaya ilçesinde 15’inci kattan atlayarak yaşamına son veren Eda Nur Kaplan'a (18), ölümünden önce cinsel saldırıda bulundukları suçlamasıyla yargılanan ve savcının mütalaasında 18'şer yıl hapis talep ettiği sanıklar Yusuf Güzelyurt ve Mehmet Ardıçoğlu, beraat etti.
13.05.2022 Yaşam
SGK o parayı iade edecek! Flaş karar! Güzel haber geldi
SGK o parayı iade edecek! Flaş karar! Güzel haber geldi Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) o parayı iade edecek. SGK ile ilgili son dakika kararı! Yüzbinlerce vatandaşa güzel haber. Ankara'da akciğer kanseri hastası Z.A., yurt dışından getirilen ve bir kürü 24 bin lira olan 'atezolizumab' etken maddeli ilacı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) karşılamayınca idare mahkemesine başvurdu. Ankara 4’üncü İdare Mahkemesi, ilacın SGK tarafından karşılanmasına, bu güne kadar hasta tarafından ödenen paranın iadesine hükmederek, SGK’ya da savunma ve ara karara cevap vermesi için 30 gün süre verdi.
15.04.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 1 milyon liralık manevi tazminat davası
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 1 milyon liralık manevi tazminat davası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na kişilik haklarını ihlal ettiği gerekçesiyle 1 milyon liralık manevi tazminat davası açtı.
4.04.2022 Siyaset
Sibel'i öldüren eşine savcı ağırlaştırılmış müebbet istedi
Sibel'i öldüren eşine savcı ağırlaştırılmış müebbet istedi Ankara'da, kendisini aldattığından şüphelendiği 17 yıllık eşi Sibel Köksal'ı (43) boğarak öldüren çiğ köfteci İbrahim Köksal’ın (45)  tutuklu yargılandığı davada esas hakkında görüşünü açıklayan savcı sanığın 'eşe karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsini talep etti.
31.03.2022 Yaşam
Kızını boğarak öldüren anne gerçeği itiraf etti: Bezelyeyi yerken yavaşça...
Kızını boğarak öldüren anne gerçeği itiraf etti: Bezelyeyi yerken yavaşça... İzmir'in Buca ilçesinde, kızı Zeynep Vural'ı (29) boğarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Ayşe Vural (59), duruşmadaki savunmasında, "Biz kendimizi suçlu hissediyorduk. Ona hasta gibi bakıp tedavisi için hep uğraştık. Zeynep'i uyuşturucudan önce tanımanızı çok isterdim. Çok tatlı bir çocuktu. Bizi uyuşturucu mahvetti. Ben çok hatalıyım. Kızımın uyuşturucu kullandığını geç anladım" dedi.
9.02.2022 Gündem
David Keynes kimdir? Bylook lisans sahibi David Keynes’in gerçek adı ve hakkında merak edilenler…
David Keynes kimdir? Bylook lisans sahibi David Keynes’in gerçek adı ve hakkında merak edilenler… ABD vatandaşı olduktan sonra ismini değiştiren ve FETÖ'nün gizli haberleşme programı ByLock'un lisans sahibi olduğunu kabul eden Keynes'in "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan yargılandığı davada, tutukluluk halinin devamına karar verildi. Peki, David Keynes kimdir? Bylook lisans sahibi David Keynes’in gerçek adı ve hakkında merak edilenler…
6.10.2021 Gündem
Hrant Dink cinayeti davasının gerekçeli kararı açıklandı
Hrant Dink cinayeti davasının gerekçeli kararı açıklandı Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin 76 sanığın yargılandığı davayla ilgili gerekçeli karar açıklandı. Kararda, "FETÖ, cinayeti tasarlayıp adım adım yürürlüğe koyup gerçekleştirdi" denildi. FETÖ elebaşı Gülen dahil 11 firari sanığın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi.
14.07.2021 Gündem
Gezi Parkı davasında ara karar çıktı!
Gezi Parkı davasında ara karar çıktı! Gezi Parkı davasında ara karar çıktı. Duruşma 6 Ağustos'a ertelendi, Osman Kavala'nın tutukluluğunun devamına karar verildi.
21.05.2021 Gündem
Uzungöl ‘İmar Planı'na durdurma
Uzungöl ‘İmar Planı'na durdurma Doğu Karadeniz’in ünlü turizm merkezlerinden Uzungöl için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan yeni imar planı çalışması yargıya taşındı. İmar planına karşı, şehircilik ilkelerine ve imar mevzuatına aykırı olduğu gerekçesiyle planın belirli kısımları için açılan 30 davadan 6’sı hakkında yürütmeyi durdurma kararı verildi. İmar planı hazırlanırken Uzungöl’de yaşayan yerel halkın taleplerinin dikkate alınmadığını söyleyen vatandaşlar, yeniden hazırlanacak imar planında Uzungöl sakinlerinin de gözetilerek ortak karar alınmasını istedi.
28.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ara Karar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ara karar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.