Apple İphone

Apple İphone

Son dakika apple iphone haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan apple iphone ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını apple iphone haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Apple İphone

haberleri sayfasında son dakika yaşanan apple iphone gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.555 apple iphone haberi bulunmuştur. Tüm apple iphone haberleri aşağıda listelenmiştir.
İphone ekran süresi kapatma nedir, iphone ekran kapanma süresi nasıl ayarlanır?
İphone ekran süresi kapatma nedir, iphone ekran kapanma süresi nasıl ayarlanır? iPhone'larda pili tükettiği söylenen ekran süresinin nasıl kapatılacağı kullanıcılar tarafından sorgulanıyor. Peki, İphone ekran süresi kapatma nedir, Iphone ekran kapanma süresi nasıl ayarlanır?
1.12.2023 Bilim ve Teknoloji
iPhone 15 Pro Max fiyatı ne kadar olacak, 15 Pro Max özellikleri neler? iPhone 15 Pro Max ne zaman çıkacak? 15 Pro Max çıkış tarihi ve iPhone 15 pro max özellikleri
iPhone 15 Pro Max fiyatı ne kadar olacak, 15 Pro Max özellikleri neler? iPhone 15 Pro Max ne zaman çıkacak? 15 Pro Max çıkış tarihi ve iPhone 15 pro max özellikleri 15 Pro Max çıktı mı, iPhone 15 Pro Max ne zaman çıkacak? Apple, iPhone 15 ve yeni cihazlarının tanıtımını yapacağı bir etkinlik düzenleyecek. Standart iPhone 15 ve iPhone 15 Plus'ın yanı sıra üst düzey bir iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max'in tanıtımı da bu gece yapılacak. iPhone 15'in özellikleri, fiyat listesi, çıkış tarihi şimdiden merak konusu oldu. Apple, her yıl olduğu gibi yeni ürünlerini ve özelliklerini yapacağı lansmanla tanıtacak. Peki, Peki, Apple 15 Pro Max fiyat listesi belli mi, iPhone 15 Pro Max Türkiye fiyatı ne kadar? iPhone 15 Pro Max ne zaman çıkacak? 15 Pro Max çıkış tarihi ve iPhone 15 pro max özellikleri…
12.09.2023 Bilim ve Teknoloji
İPhone 15 lansmanı canlı izle: Iphone 15 lansmanı saat kaçta, iPhone 15 tanıtımı nereden izlenir, iphone 15 tanıtım hangi kanalda yayınlanıyor? Apple iPhone 15 tanıtım saati…
İPhone 15 lansmanı canlı izle: Iphone 15 lansmanı saat kaçta, iPhone 15 tanıtımı nereden izlenir, iphone 15 tanıtım hangi kanalda yayınlanıyor? Apple iPhone 15 tanıtım saati… Apple, Amiral Gemisi iPhone’da yeni seriyi bugün tanıtacak. Teknoloji tutkunları merakla yeni modelin tanıtımını bekliyor, canlı takip edip etmeyeceklerini sorguluyor. Peki, Apple iPhone 15 tanıtımı ne zaman, hangi kanalda, nereden izlenir? İPhone 15 lansmanı saat kaçta? İşte iPhone 15 lansmanı canlı yayın bilgileri ile iPhone 15 tanıtım saati…
12.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Apple 'büyük' kaybetti! Çin’den iPhone darbesi
Apple 'büyük' kaybetti! Çin’den iPhone darbesi ABD merkezli teknoloji şirketi Apple, Çin’deki hükümet kurumlarında Apple'ın üreticisi olduğu iPhone ve yabancı marka cihazların kullanılmasının yasaklanmasının ardından iki günde 200 milyar dolar kaybetti.
8.09.2023 Bilim ve Teknoloji
iPhone 15'in piyasaya çıkış tarihi ne zaman? Apple iPhone 15 Pro/ Pro Max özellikleri yeni dünyaya hazırlıyor!
iPhone 15'in piyasaya çıkış tarihi ne zaman? Apple iPhone 15 Pro/ Pro Max özellikleri yeni dünyaya hazırlıyor! iPhone 15 fiyatı ve özellikleri hakkında araştırmalar devam ediyor. Ağustos ayının gelişiyle birlikte dünyaca ünlü akıllı telefon üreticisi Apple iPhone 15 çıkışı tarihi ve lansman günü için hazırlıklara başladı. Resmi tanıtım için teknoloji meraklıları da meraklı araştırmalara hız verdi. Telefon almak isteyen ya da telefonunu değiştirmek isteyenler iPhone 15 özellikleriyle ilgileniyor. Peki iPhone 15 ne zaman çıkıyor? iPhone 15 pro/pro max fiyatı ne kadar? İşte detaylar...
6.08.2023 Gündem
iPhone 14 ne zaman çıkacak? iPhone 14'ün Türkiye satış fiyatı ne kadar? iPhone 14 Pro Max'in özellikleri!
iPhone 14 ne zaman çıkacak? iPhone 14'ün Türkiye satış fiyatı ne kadar? iPhone 14 Pro Max'in özellikleri! Apple, merakla beklenen yeni akıllı saat ve airpods cihazları ile iPhone 14 ailesini ilk kez tanıttı. Peki, iPhone 14 ne zaman çıkacak? iPhone 14'ün Türkiye satış fiyatı ne kadar? iPhone 14 Pro Max'in özellikleri!
8.09.2022 Bilim ve Teknoloji
Apple, iPhone 14'ü tanıttı! İşte özellikleri ve Türkiye fiyatı
Apple, iPhone 14'ü tanıttı! İşte özellikleri ve Türkiye fiyatı Teknoloji devi Apple'ın iPhone 14 ve Apple Watch 8'i tanıtacağı Apple etkinliği 20:00'de başladı. İşte tanıtılan ürünlerin özellikleri ve fiyatları...
7.09.2022 Bilim ve Teknoloji
iPhone 14 ne zaman çıkacak? iPhone 14 Türkiye fiyatı ne kadar olacak, özellikleri neler, hangi renkler var? iPhone 14 tanıtılacağı tarih ve saat!
iPhone 14 ne zaman çıkacak? iPhone 14 Türkiye fiyatı ne kadar olacak, özellikleri neler, hangi renkler var? iPhone 14 tanıtılacağı tarih ve saat! iPhone 14'ün ne zaman çıkacağı konusu merak ediliyor. Apple bu yıl iPhone 14 modellerini tanıtacağı tarihi açıkladı. Peki, iPhone 14 ne zaman çıkacak, Türkiye fiyatı ne kadar olacak?
1.09.2022 Bilim ve Teknoloji
iPhone 14 ne zaman çıkacak? Apple iPhone 14 Pro ve Pro Max fiyatı ne kadar, Türkiye fiyatı belli mi, özellikleri neler?
iPhone 14 ne zaman çıkacak? Apple iPhone 14 Pro ve Pro Max fiyatı ne kadar, Türkiye fiyatı belli mi, özellikleri neler? Apple, iPhone 14 modellerinin resmi tanıtım tarihini duyurdu. Tanıtım tarihinin duyurulmasının ardından ‘’iPhone 14 ne zaman çıkacak, özellikleri neler, fiyatı ne kadar olacak? gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Apple'ın iPhone 14 cep telefonlarında kendi üreteceği 5G modemleri kullanacağı, iPhone 14'lerin Pro ve Pro Max versiyonlarında 8 GB'lik RAM olacağı iddia edildi. Peki, iPhone 14 ve iPhone 14 Pro/Pro Max fiyatı ne kadar, özellikler neler? İşte iPhone 14 resmi tanıtım tarihi…
25.08.2022 Bilim ve Teknoloji
Bütün cep telefonları, tabletler ve kameralar için flaş değişiklik! Apple karşı çıktı ama AB kararını verdi...
Bütün cep telefonları, tabletler ve kameralar için flaş değişiklik! Apple karşı çıktı ama AB kararını verdi... Avrupa Birliği üyesi ülkeler, 2024'e kadar USB-C'nin, tüm cep telefonları, tabletler ve kameralar için ortak şarj bağlantı noktası olması konusunda karar aldı.
7.06.2022 Bilim ve Teknoloji
İphone 11, 12, 13 kaç TL, İphone fiyatları ne kadar oldu? Apple İphone zamlı güncel fiyat liste!
İphone 11, 12, 13 kaç TL, İphone fiyatları ne kadar oldu? Apple İphone zamlı güncel fiyat liste! İphone zam geldi mi, zamlı iPhone fiyatları ne kadar oldu? sorularına yanıt aranıyor. Teknoloji şirketi Apple tanıtılan yeni işletim sistemi sürümü ve yeni cihazlarının ardından, önce alışveriş mağazasını kısa süreliğine kapattı, ardından da Apple'ın iPhone dahil olmak üzere tüm cihazlarına zam yaptığı ortaya çıktı. Peki, Yeni iphone fiyatları ne kadar? Güncel iPhone SE, iPhone 11, iPhone 12 mini, iPhone 13 mini, pro ve pro max fiyatları zamlandı mı?
7.06.2022 Ekonomi
iPhone, Apple'a büyük şok! Çin'deki fabrika üretimi durdurdu
iPhone, Apple'a büyük şok! Çin'deki fabrika üretimi durdurdu Şanghay'daki sıkı Covid kapatma önlemleri yüzünden geçici olarak üretimi durduran firmalara büyük bir Apple iPhone imalatçısı olan Pegatron da katıldı.
13.04.2022 Dünya
Apple söylentileri doğruladı! 'Dokun ve Öde' sistemi geliyor
Apple söylentileri doğruladı! 'Dokun ve Öde' sistemi geliyor Apple, iPhone'da telefonların bir ödeme noktası olarak kullanılmasını sağlayacak Tap to Pay (Dokun ve Öde) sistemini resmen açıkladı. Apple'ın bu hizmetiyle birlkte, iPhone'larda yeni bir dönem başlayacak ve işletmelerin herhangi bir ek donanıma ihtiyaç duymadan iPhone üzerinden ödeme almasını sağlayacak.
9.02.2022 Bilim ve Teknoloji
İPhone fiyatları ne kadar oldu? Apple Türkiye zam yaptı!  iPhone 13, iPad mini, AirPods, Apple Watch güncek fiyat listesi…
İPhone fiyatları ne kadar oldu? Apple Türkiye zam yaptı! iPhone 13, iPad mini, AirPods, Apple Watch güncek fiyat listesi… Apple, iPhone fiyatlarına bir kez daha zam yaptı. Apple, kurdaki yükselişin ardından iPhone dahil tüm ürünlerine yeni zamma gitti. Apple, geçtiğimiz ay da Türkiye’deki mağazasını bir süre kapatarak, ürünlerin fiyatlarını güncellemişti. Peki, İPhone fiyatları ne kadar oldu, güncel fiyatlar kaç TL? İşte iPhone 13, iPad mini, AirPods, Apple Watch fiyatları…
18.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp kullanamayacak telefon modelleri! 1 Kasım'da kaldırılıyor!
Whatsapp kullanamayacak telefon modelleri! 1 Kasım'da kaldırılıyor! Milyonlarca WhatsApp kullanıcısını ilgilendiriyor! Artık kullanılamayacak. Dünyaca ünlü popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'tan önemli karar! WhatsApp, 1 Kasım'dan itibaren bazı Android ve iOS modellerine desteğini sonlandırıyor. Peki, Whatsapp hangi telefonlardan kaldırılacak? İşte Whatsapp kullanamayacak telefon modelleri ve 1 Kasım Whatsapp kararı!
27.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp 1 Kasım tarihinden itibaren bu telefonlarda çalışmayacak
Whatsapp 1 Kasım tarihinden itibaren bu telefonlarda çalışmayacak Whatsapp uygulamasından milyonlarca kişiye kötü haber geldi. Milyonlarca aktif kullanıcıyla en popüler uygulamalardan biri olmaya devam eden Whatsapp, artık bu platformu kullanamayacak telefon modelleri açıklandı. Bu modeller için güncelleme desteği 1 Kasım tarihinden itibaren kesilecek.
26.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Apple'dan şaşırtan adım! Depresyon ölçerli iPhone...
Apple'dan şaşırtan adım! Depresyon ölçerli iPhone... Apple'ın iPhone cihazlarına kullanıcısının moralinin bozuk olup olmadığını belirleyebilecek bir teknoloji üzerinde çalıştığı açıklandı.
23.09.2021 Bilim ve Teknoloji
İphone 12 Pro ve Pro Max satıştan kalktı mı? Apple iPhone 13 modelini tanıtmıştı!
İphone 12 Pro ve Pro Max satıştan kalktı mı? Apple iPhone 13 modelini tanıtmıştı! İphone 12 Pro ve Pro Max satıştan kalktı mı? iPhone 13 tanıtım etkinliğinden hemen sonra Apple, iPhone 12 Pro ve Pro Max modellerini resmi web sitesinden sildi ve satışını durdurdu.
16.09.2021 Gündem
Apple'dan iPhone'lar için acil güncelleme
Apple'dan iPhone'lar için acil güncelleme Teknoloji devi Apple, iPhone telefonlar için 'acil' bir güncelleme yayınladı. Söz konusu güvenlik güncellemesinin, hackerların iMessage uygulaması üzerinden telefonlara kolaylıkla girmesini sağlayan bir casus yazılıma karşı açığı kapatmak üzere servis edildiği belirtildi.
14.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Apple çocuk istismarına karşı telefonları tarama planını askıya aldı
Apple çocuk istismarına karşı telefonları tarama planını askıya aldı ABD'li teknoloji şirketi Apple, iPhone’larda çocuk istismarına karşı hassas görselleri yapay zeka ile tarama planlarını, gelen eleştiriler üzerine askıya aldı.
3.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Apple, iCloud'a yüklenen fotoğrafları tarayacak!
Apple, iCloud'a yüklenen fotoğrafları tarayacak! Apple attığı birçok adımla en çok konuşulan markalar arasında yer alıyor. Apple iPhone özelinde aldığı karar ile teknoloji gündemine bomba gibi düştü. Söylenene göre şirket CSAM isimli bir sistem geliştirdi ve bu sistem iCloud’a yüklenen fotoğrafları özel bir veri tabanıyla karşılaştıracak.
6.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Apple aksesuar yelpazesini genişletmeye devam ediyor
Apple aksesuar yelpazesini genişletmeye devam ediyor Bilindiği üzere Apple’ın yeni nesil iPhone modeli ile birlikte tanıttığı en yenilikçi teknolojilerden birisi de MagSafe’ti. Basit bir mıknatısa dayanan bu teknoloji, yenilikçi fikirlerle birleştiğinde ortaya farklı aksesuarlar çıktı.
18.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Apple'a kritik uyarı! Yönetmelik değişiyor
Apple'a kritik uyarı! Yönetmelik değişiyor App Store dışında herhangi bir yerde iOS uygulamalarının sunulmaması tartışma konusu olmaya devam ederken, Avrupa’nın yeni bir yönetmelik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Teknoloji devine uyarı notu gönderildi. Şimdi ise iOS cihazlarla ilgili yeni bir adım atılması bekleniyor.
9.07.2021 Bilim ve Teknoloji
iOS 14.5 yayınlandı! İşte gelen yenilikler
iOS 14.5 yayınlandı! İşte gelen yenilikler Apple, iPhone modelleri için iOS 14.5 güncellemesini dün akşam saatlerinde yayınladı. Güncelleme ile cihazlara pek çok yeni özellik geldi. İşte iOS14.5 ile iPhone'lara gelen yenilikler...
27.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Android telefon kullanan herkesi kapsıyor! Bu mesaj size geldiyse dikkat...
Android telefon kullanan herkesi kapsıyor! Bu mesaj size geldiyse dikkat... Android telefon kullanan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Uzmanlar, Android telefonlara bulaşan bir kısa mesaj dolandırıcılığının 4 ülkeye yayıldığını belirtti. Bir paket teslimat firmasından geliyormuş gibi görünen mesaj, kullanıcılardan APK kullanarak bir izleme uygulaması yüklemelerini istiyor. APK dosyaları, Android uygulamalarını güvenli Google Play mağazasının dışında yüklemenin bir yolu. iPhone kullanıcıları ise, bu telefonlar Android APK'larını yükleyemediğinden etkilenmiyor.
24.04.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Apple İphone ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki apple iphone haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.