Apk

Apk

Son dakika apk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan apk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını apk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Apk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan apk gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 apk haberi bulunmuştur. Tüm apk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu sabah milyonlarca kişiye aynı mesaj gitti! Akılalmaz tuzak
Bu sabah milyonlarca kişiye aynı mesaj gitti! Akılalmaz tuzak Bu sabah Türkiye genelinde milyonlarca kişi cep telefonlarına gelen "Adabeyan kargo gönderiniz yola çıktı" mesajıyla uyandı.
30.11.2023 Gündem
App Plaka Nedir, Neye Denir? App Plakalar Yasak Mı?
App Plaka Nedir, Neye Denir? App Plakalar Yasak Mı? "App Plaka" uygulaması, Türkiye'deki araç plakalarının tespit edilmesi ve araç sahipleri hakkında bilgi edinilmesi için kullanılan bir mobil uygulamadır. Bu uygulama, Türkiye'nin plaka veri tabanına erişebilir ve araç plakalarını okuyarak araç sahipleri hakkında çeşitli bilgiler sağlayabilir.
3.06.2023 Gündem
Trumore indir! Trumore nedir, e cüzdan ne demek? TOGG uygulaması (APK) ön sipariş nasıl verilir? TOGG Trumore nasıl indirilir? Apple-Play Store TOGG hesap açma!
Trumore indir! Trumore nedir, e cüzdan ne demek? TOGG uygulaması (APK) ön sipariş nasıl verilir? TOGG Trumore nasıl indirilir? Apple-Play Store TOGG hesap açma! "TOGG ön sipariş nasıl verilir, TRUMORE uygulaması nedir, nasıl indirilir? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Türkiye’nin yerli otomobili için nefesler tutuldu, bugün satışa çıktı. Togg'un fiyatı merak edilirken ön sipariş için Trumore uygulaması da gündeme geldi. Ön sipariş için kullanıcıların "Trumore" uygulamasını kullanması gerekiyor. Ön sipraiş vermek isteyenler, "TOGG Trumore nedir, nasıl indirilir? sorusuna yanıt arıyor. Peki, Trumore TOGG uygulaması (APK) ön sipariş nasıl verilir? İşte Apple-Play store TOGG Trumore indir ve hesap açma…
16.03.2023 Ekonomi
Adana'da zincirleme kaza: 3 ölü, 2 yaralı
Adana'da zincirleme kaza: 3 ölü, 2 yaralı Adana'nın Karaisalı ilçesinde, 2 TIR ve hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen zincirleme kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.
8.10.2022 Yaşam
Bursa'da feci kaza, 5 kişilik ailenin aracı beton mikseri ile çarpıştı! 4 ölü, 2 yaralı
Bursa'da feci kaza, 5 kişilik ailenin aracı beton mikseri ile çarpıştı! 4 ölü, 2 yaralı Bursa'da beton mikseri ile 5 kişilik ailenin içinde bulunduğu otomobilin çarpışması sonucu otomobil sürücüsü Mehmet Ali Korkmaz ile oğulları Semih ve Mustafa Efe hayatını kaybetti. Kazaya neden olan beton mikseri sürücüsü Erol Yılmaz'ın ise direksiyon başında kalp krizi geçirdiği ve olay yerinde öldüğü öğrenildi. Feci kazada otomobilde bulunan anne ve kız ise yaralandı.
20.06.2022 Yaşam
Beton mikseri, otomobilin üzerine devrildi: 4 ölü, 1'i ağır 2 yaralı
Beton mikseri, otomobilin üzerine devrildi: 4 ölü, 1'i ağır 2 yaralı Bursa'nın Nilüfer ilçesinde Erol Yılmaz'ın (51) kontrolünden çıkan beton mikseri, karşı şeride geçerek Mehmet Ali Korkmaz'ın (42) kullandığı otomobilin üzerine devrildi. Kazada mikser sürücüsü Yılmaz ile otomobil sürücüsü Korkmaz, oğulları Mustafa Efe (9), Semih (13) hayatını kaybetti, kızı Elif Hüma (4) ve eşi Fatma Korkmaz yaralandı. Yaralı Elif Hüma'nın durumunun ciddi olduğu belirtildi.
20.06.2022 Yazarlar
Emeklilikte ödenen tazminat ikinci defa ödenebilir mi?
Emeklilikte ödenen tazminat ikinci defa ödenebilir mi? Belediye çalışanlarını ilgilendiriyor! Belediyede çalışıp emekli olan ve daha sonra açıktan atama yoluyla yeniden çalışan personelin emeklilik tazminatı alıp almayacağı merak ediliyor. Peki, Emeklilikte ödenen tazminat ikinci defa ödenebilir mi? İşte detaylar...
20.02.2022 Emekli
Telefondan milli piyango sorgulama 2022! Telefondan Milli Piyango bileti nasıl sorgulanır? Milli Piyango yılbaşı bileti sorgulama!
Telefondan milli piyango sorgulama 2022! Telefondan Milli Piyango bileti nasıl sorgulanır? Milli Piyango yılbaşı bileti sorgulama! Milli Piyango sorgulama 2022 aramaları yıl başına saatler kala yoğunluk kazandı. Telefondan Milli Piyango bileti nasıl sorgulanır? Sorusuna yanıt arayan vatandalar arama motorlarına yönelerek, Milli Piyango yılbaşı biletinin nasıl sorgulanacağını, büyük ikramiyenin kendilerine çıkıp çıkmayacağını araştırıyor. İşte telefondan milli piyango bilet sorgulama süreci...
31.12.2021 Gündem
WhatsApp, Telegram ve Viber kullananlar dikkat! Hepsini etkiliyor
WhatsApp, Telegram ve Viber kullananlar dikkat! Hepsini etkiliyor Akıllı telefon kullanımındaki artış siber güvenlik ile ilgili sorunları da beraberinde getirdi. Telefonların sonsuz faydalarının yanı sıra ciddi dezavantajları da var. Özellikle koronavirüs sürecinde sık sık gündeme gelen siber güvenlik sorunları tehdit oluşturuyor. Yapılan araştırmalar kötü amaçlı kimlik avı saldırılarında mesajlaşma uygulamalarının etkisinin olduğunu gösteriyor. Peki, Kimlik avı saldırıları nasıl gerçekleşiyor? Uygulamalarla hangi bilgiler ele geçiriliyor? Kimlik avı saldırılarından korunmak için neler yapılmalı? İşte uzman görüşleri...
15.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Siber saldırılar en çok '.exe', '.doc' uzantılı dosyalarla gerçekleşti
Siber saldırılar en çok '.exe', '.doc' uzantılı dosyalarla gerçekleşti Siber saldırganların zararlı yazılımları hedeflerine ulaştırmak için sık kullanılan dosya tiplerini tercih ettiği, 2020'de web üzerinden en çok '.exe', e-posta yoluyla ise '.doc' uzantılı dosyalar aracılığıyla zararlı yazılım gönderildiği bildirildi.
25.05.2021 Bilim ve Teknoloji
Android telefon kullanan herkesi kapsıyor! Bu mesaj size geldiyse dikkat...
Android telefon kullanan herkesi kapsıyor! Bu mesaj size geldiyse dikkat... Android telefon kullanan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Uzmanlar, Android telefonlara bulaşan bir kısa mesaj dolandırıcılığının 4 ülkeye yayıldığını belirtti. Bir paket teslimat firmasından geliyormuş gibi görünen mesaj, kullanıcılardan APK kullanarak bir izleme uygulaması yüklemelerini istiyor. APK dosyaları, Android uygulamalarını güvenli Google Play mağazasının dışında yüklemenin bir yolu. iPhone kullanıcıları ise, bu telefonlar Android APK'larını yükleyemediğinden etkilenmiyor.
24.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Emniyet müdürüne Truva atı ile büyük şok
Emniyet müdürüne Truva atı ile büyük şok Ankara'da cep telefonuna indirdikleri 'Truva atı' adlı virüs programıyla tüm bilgileri ele geçirilen emniyet müdürü A.A.'nın hesabındaki 61 bin 258 lira çekildi, bankaya talimat verilip, 135 bin lira da kredi kullanıldı. A.A.'nın şikayeti üzerine başlatılan soruşturmada 20 kişilik suç şebekesi çökertildi.
12.04.2021 Gündem
Orman Genel Müdürlüğü atama şartları değişti! 3 yıla çıkarıldı!
Orman Genel Müdürlüğü atama şartları değişti! 3 yıla çıkarıldı! Orman Genel Müdürlüğü görevde yükselme ve unvan değişikliği yönetmeliğindeki değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. Yapılan değişikliğe göre, Orman Genel Müdürlüğü görevde yükselme sınavına tabi olarak atanacaklarda, ilan edilen kadro için bu şartı sağlayan personel bulunmaması durumu hariç, daha alt düzeydeki kadroların birinde olmak üzere hizmet birimlerinde aranan 6 ay şartı 3 yıla çıkarıldı. Ayrıca, Unvan değişikliği yoluyla atama yapılabilecek unvanlar arasına ise öğretmen, haberleşme teknisyeni ve rasatçı unvanları eklendi.
21.03.2021 Memur
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.
Google'dan Türkiye ile ilgili flaş açıklama
Google'dan Türkiye ile ilgili flaş açıklama Rekabet Kurumu'nun kestiği cezanın ardından arama motoru Google'ın Türkiye’de piyasaya sürülecek Android telefonlara, kendi programlarını kullanabilmeleri için lisans vermeyeceği yönündeki iddialar üzerine Google'dan flaş bir açıklama geldi.
15.12.2019 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp kararıyor!
WhatsApp kararıyor! WhatsApp için uzun süredir beklenen bir özellik nihayet hayata geçiyor. Karanlık modun aktif olmasıyla birlikte hem iOS, hem de Android cihazlarda uygulama isteğe bağlı olarak kararacak.
18.11.2019 Bilim ve Teknoloji
Resmi Gazete'de yayımlandı 4 yıl şartı getirildi
Resmi Gazete'de yayımlandı 4 yıl şartı getirildi Binlerce kişi bekliyordu ve belli oldu! Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik yayımlandı.
13.11.2019 Gündem
İnstagram Threads APK nedir?
İnstagram Threads APK nedir? Fotograf ve video paylaşım platformu olan Instagram yeni uygulaması Threads’ı tanıttı. 2012 yılından beri Facebook bünyesinde bulunan Instagram’ın son gözdesi Threads uygulaması oldu. İnstagram Threads apk nedir? Nasıl kullanılır? Ne işe yarar?
5.10.2019 Bilim ve Teknoloji
Android kullanıcıları bu habere dikkat!
Android kullanıcıları bu habere dikkat! Google Play Store üzerinde zararlı kod içeren oyunlar bulundu.
27.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Son Dakika... Emniyet Genel Müdürlüğü'ne Celal Uzunkaya atandı
Son Dakika... Emniyet Genel Müdürlüğü'ne Celal Uzunkaya atandı Emniyet Genel Müdürlüğüne, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2. ve 3.maddeleri uyarınca Celal Uzunkaya atandı.
25.07.2018 Gündem
Kemal Batmaz'la ilgili çok önemli bilgiler ortaya çıktı
Kemal Batmaz'la ilgili çok önemli bilgiler ortaya çıktı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü çevresindeki arazide bulunan cep telefonlarından ikisinin, örgütün sivil imamları Kemal Batmaz ve Hakan Çiçek'e ait olduğu belirlendi.
23.06.2018 Gündem
Instagram'a gelecek olan 5 yeni özellik
Instagram'a gelecek olan 5 yeni özellik Facebook tarafından satın alındıktan sonra Instagram sürekli olarak geliştirmeler yayınlamaya başladı. Her güncelleme ile yeni bir özellik kazanan sosyal medya platformuna kısa bir süre içinde 5 yeni yetenekler eklenecek.
8.03.2018 Bilim ve Teknoloji
Instagram'da yeni dönem: Sesli ve görüntülü...
Instagram'da yeni dönem: Sesli ve görüntülü... Instagram'ın güncellenen uygulama paketinde görüntülü ve sesli arama özellikleriyle alakalı dosyalara rastlandı
2.03.2018 Bilim ve Teknoloji
Sahte PTT Messenger'a dikkat
Sahte PTT Messenger'a dikkat Sahte PTT Messenger APK dosyalarına karşı dikkat! PTT A.Ş. Twitter hesabından sahte PTT Messenger uygulamasına ait APK dosyalarına karşı uyarıda bulundu.
7.02.2018 Bilim ve Teknoloji
Yerli Whatsapp nedir? PTT Messenger nasıl indirilir?
Yerli Whatsapp nedir? PTT Messenger nasıl indirilir? Yerli Whatsapp nedir? PTT Messenger nasıl indirilir? Sorularının yanıtları gündemde çok fazla araştırılıyor. Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'ın Yerli Whatsapp - PTT Messenger ile ilgili yaptığı açıklama merak konusu oldu. İşte Yerli Whatsapp uygulaması hakkında merak edilenler...
6.02.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Apk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki apk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.