Apart

Apart

Son dakika apart haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan apart ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını apart haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Apart

haberleri sayfasında son dakika yaşanan apart gelişmeleri de dahil olmak üzere 506 apart haberi bulunmuştur. Tüm apart haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Arkadaşımız öldürülmüş' diye polisi aradılar, cinayet silahı otomobillerinde çıktı! Şüpheliler tutuklandı
'Arkadaşımız öldürülmüş' diye polisi aradılar, cinayet silahı otomobillerinde çıktı! Şüpheliler tutuklandı Adana'da, kaldığı apartta göğsünden tabancayla vurulan Selahattin Ayan'ın (34) cinayet şüphelisi arkadaşları Şükrü Çiçek (31) ve Hıdır Üzel'in (27), "Arkadaşımız öldürülmüş" diyerek polisi aradığı ortaya çıktı. Ayan'ın öldürüldüğü tabanca, şüphelilerin otomobilinde ele geçirilince gözaltına alınan Çiçek ile Üzel, "Kanlar içinde olduğunu görünce panikleyip, polisi aradık" savunması yaptı. Olay anında odada oldukları güvenlik kamerasından belirlenen şüpheliler, tutuklandı.
19.03.2024 Adana
Uyuşturucu partisine polis baskını! Çok sayıda gözaltı var
Uyuşturucu partisine polis baskını! Çok sayıda gözaltı var Kars’ta bir apartman dairesindeki uyuşturucu partisine polisin yaptığı baskında, 1’i kadın, 8 kişi gözaltına alındı.
4.01.2024 Gündem
Uyuşturucu partisine polis baskını; 8 gözaltı
Uyuşturucu partisine polis baskını; 8 gözaltı Kars’ta bir apartman dairesindeki uyuşturucu partisine polisin yaptığı baskında, 1’i kadın, 8 kişi gözaltına alındı.
4.01.2024 Gündem
'Sana bir daha el kaldırırsam beni öldür' dediği için öldürmüş
'Sana bir daha el kaldırırsam beni öldür' dediği için öldürmüş Bursa'da sevgilisi Turan Döner'i (39) öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Kazakistan uyruklu Irına Franzen (30), ilk duruşmada, "Sürekli eve sarhoş gelip, bana şiddet uyguluyordu. Ona artık bu ilişkiye devam edemeyeceğimi ve kendi ülkeme geri döneceğimi söyleyip, Kazakistan'a döndüm. Bir süre sonra beni arayıp, bilet aldığını ve geri dönmemi istedi. Bir daha bana el kaldırmayacağını söyleyerek, 'Sana bir daha el kaldırırsam beni öldür' dedi. Evleneceğimizi ve mutlu bir hayatımız olacağını söyledi" dedi.
28.12.2023 Gündem
İlçenin nüfusunda patlama yaşandı! 30 binden 100 bine dayandı
İlçenin nüfusunda patlama yaşandı! 30 binden 100 bine dayandı 30 bin nüfuslu ilçede inanılmaz bir kalabalık yaşanıyor. Cadde ve yollarda araç ve yaya trafiği yoğunluğu oluştu. Kırıkkale'de normalde 30 bin olan Yahşihan nüfusu, aileleri ile birlikte ilçeye gelen üniversite öğrencileri ile birlikte 100 bine dayandı. Aileleri ile birlikte kalmak isteyen öğrenciler, kirası aylık 3 bin liradan başlayan özel apart evleri kiraladı. KYK yurtlarında ise doluluk oranı yüzde 90'lara kadar ulaştı.
2.10.2023 Yaşam
Sahte yatırım ve borsa siteleri için harekete geçildi! Ankara merkezli 8 ilde operasyon! 29 kişi gözaltında
Sahte yatırım ve borsa siteleri için harekete geçildi! Ankara merkezli 8 ilde operasyon! 29 kişi gözaltında Sosyal medya, borsa ve yatırım hizmetlerinde faaliyet gösteren forum sitelerindeki ücretsiz eğitim adı altındaki reklamlara cep telefon numaralarını yazarak form dolduran vatandaşları mağdur eden 29 şahıs gözaltına alındı.
26.09.2023 Yaşam
Kız arkadaşını elektrik süpürgesinin kablosuyla boğarak öldürmüştü, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Kız arkadaşını elektrik süpürgesinin kablosuyla boğarak öldürmüştü, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde tartıştığı kız arkadaşı Züleyha Adıgüzel'i (23) elektrik süpürgesinin kablosuyla boğarak öldürdükten sonra tutuklanan Ümit Işık'ın (26), genç kızla 1,5 ay önce tanışıp, 3'üncü kez buluştukları ortaya çıktı.
17.08.2023 Gündem
Yabancı plakalı araçlarla korsan taksicilik yapıyorlar!
Yabancı plakalı araçlarla korsan taksicilik yapıyorlar! Antalya'da savaş sonrası yerleşik yaşama geçen Rus ve Ukraynalılardan bazıları yabancı plakalı araçlarıyla kaçak taksicilik yaparken tespit edildi. Alanya'da ise Ukrayna plakalı bir çekici, arıza yapan Ukrayna plakalı otomobili taşırken görüldü ve araç bağlandı. 
13.08.2023 Yaşam
Öğrenci yurtları cep yakıyor! Penceresiz 4 bin TL VIP istersen 49 bin
Öğrenci yurtları cep yakıyor! Penceresiz 4 bin TL VIP istersen 49 bin Astronomik ev kiraları özel öğrenci yurtlarını da etkiledi. Penceresiz bir odanın kirası 4 bine çıkarken, havuzu, spor salonu olan lüks yurtlarda bu rakam 49 bin lirayı buluyor.
29.07.2023 Ekonomi
Otel yöneticileri isyanda: Turistlerin 'bileklik' oyunu pes dedirtti
Otel yöneticileri isyanda: Turistlerin 'bileklik' oyunu pes dedirtti Antalya'ya tatile gelen turistlerin yaptığı dolandırıcılık yöntemi pes dedirtti. Yabancıların satın aldığı evleri haftalık kiralayan bazı turistlerin burada bulunan otellerden bileklik temin ettiği, bu bileklikleri para vermeden aldıkları ve otellerden ücretsiz yararlandıkları ortaya çıktı.
28.07.2023 Gündem
Bayram öncesi çadır ve karavan tatiline yoğun talep
Bayram öncesi çadır ve karavan tatiline yoğun talep Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması ile bütçelerine uygun tatil yapmak isteyenler, çadır ve karavan kamplarına ilgi gösterdi. Daha düşük bütçeyle uzun süre tatili amaçlayanlar rezervasyonlarda yoğunluğa neden oldu. Kamp işleten Nesrin Davarcıoğlu, "Bayram tatiliyle birlikte sezona başlamış olacağız. Bayram için talep çok yüksek. 15 gündür telefonumuz susmuyor. Daha ekonomik olduğu için kamp alanları revaçta" dedi.
24.06.2023 Gündem
Kocasını öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı! 'Başka biri ile ilişkim olduğunu kabul ediyorum'
Kocasını öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı! 'Başka biri ile ilişkim olduğunu kabul ediyorum' Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde önce intihar ettiği düşünülen, sonra ölümü şüpheli bulunan Gökhan Altay'ı (26) öldürdüğünü itiraf eden eşi Esra Altay (24), ilk duruşmada ifadesini değiştirdi. Başka biri ile ilişkisi olduğunu kabul etti. Daha önce annesinin baskı ve tehdidi nedeniyle suçu kabul ettiğini belirten Esra Altay'ın sözlerine tepki gösteren baba Kahraman D. (47), "Esra'ya yardım etmedim. Onu da evlatlıktan reddediyorum. Evlat değil; canavar yetiştirmişim. Gökhan, benim için evladımdan üstündü. Bir şeyini görsem; evimde durdurmazdım" dedi.
6.06.2023 Yaşam
'Kiracılar çıkmayınca daireye biber gazı sıktı' iddiası; 5 kişi hastanelik oldu
'Kiracılar çıkmayınca daireye biber gazı sıktı' iddiası; 5 kişi hastanelik oldu Muğla'nın Marmaris ilçesinde apart işleten G.U., iddiaya göre, bir süredir çıkmayan kiracılarına sinirlenip kaldıkları daireye biber gazı sıktı. 2'si çocuk 5 kişi gazdan etkilendi, gözaltına alınan G.U. ise serbest bırakıldı.
2.06.2023 Gündem
Tatile çıkacak herkesi ilgilendiren haber! Otel konaklama ve lahmacun fiyatları dudak uçuklattı
Tatile çıkacak herkesi ilgilendiren haber! Otel konaklama ve lahmacun fiyatları dudak uçuklattı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, lüks işletmelerde geçen yıl 200 TL'ye satılan bir lahmacunun fiyatı 450 TL'ye, kişi başı gecelik konaklama hizmeti ise 450 liradan başlayıp, konum ve konsepte göre 200 bin liraya kadar çıkıyor. Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, "Yüksek sezonda 1 milyon liraya 5 gece konaklama yapılan yerler de var. Bu tarz yerler oteller içerisinde villa ve apart konsepti olarak hizmet veriyor. Burada 7 kişi de konaklayabiliyor" dedi.
2.05.2023 Yaşam
Palalı Sabri lakaplı Sabri Çelebi’ye 248 yıla kadar hapis cezası talebi
Palalı Sabri lakaplı Sabri Çelebi’ye 248 yıla kadar hapis cezası talebi Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldıran ve 'Palalı Sabri' adıyla tanınan Sabri Çelebi'nin kurduğu suç örgütüyle kadınları gece kulüplerinde çalıştırarak fuhşa zorladığı iddiasıyla açılan davada mütalaa açıklandı. Savcılık, arasında Sabri Çelebi’nin de olduğu 3 sanığın 248 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmasını, ayrıca 9 sanığın hükümle birlikte tutuklanmalarını talep etti.
26.04.2023 Gündem
Ata Demirer'den gündem olan poz! Beğeni yağdı
Ata Demirer'den gündem olan poz! Beğeni yağdı Ünlü komedyen Ata Demirer, son günlerde verdiği kilolarla gündemde... 18 kilo veren Ata Demirer, sosyal medya hesabından yeni bir fotoğraf paylaştı. Demirer'in son haline beğeni yağdı.
31.03.2023 Magazin
Apart odasında uyuşturucu partisine baskın
Apart odasında uyuşturucu partisine baskın Trabzon'un Ortahisar ilçesinde jandarma ekiplerince uyuşturucu partisinin yapıldığı apart odasına düzenlenen baskında yakalanan 12 şüpheli hakkında işlem başlatıldı
26.03.2023 Gündem
Otel, tatil köyü, butik otel ve pansiyonda kalacak herkesi kapsıyor! 1 Ocak'ta başlayacak
Otel, tatil köyü, butik otel ve pansiyonda kalacak herkesi kapsıyor! 1 Ocak'ta başlayacak Konaklama vergisi uygulaması başlıyor. 1 Ocak 2023 tarihinde yürürlüğe girecek. Otel, tatil köyü, butik otel, motel, pansiyon ile köy, ve yayla evi ve kampinglerde kalan kişilerden yüzde 2 oranında konaklama vergisi alınacak. Yüzde 2'lik verginin haricinde yüzde 8 oranında KDV ayrıca alınacak. İşte detaylar...
14.12.2022 Ekonomi
Konaklama Vergisi Tebliği Resmi Gazete’de! 1 Ocak 2023’te yürürlüğe giriyor! Kimler konaklama vergisi ödeyecek?
Konaklama Vergisi Tebliği Resmi Gazete’de! 1 Ocak 2023’te yürürlüğe giriyor! Kimler konaklama vergisi ödeyecek? Hazine ve Maliye Bakanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı duyurdu! Konaklama Vergisi detayları belli oldu! Konaklama Vergisi Tebliği Resmi Gazete’de yayımlandı. Konaklama Vergisi’ne göre, otel, tatil köyü, butik otel, motel, pansiyon ile köy, ve yayla evi ve kampinglerde kalan kişilerden konaklama vergisi alınacak. Peki, Konaklama vergisi ne zaman yürürlüğe giriyor? Konaklama vergisini kim ödeyecek? Konaklama vergisi ne kadar? Çadır ve karavanda konaklayanlar vergi ödeyecek mi? İşte detaylar…
14.12.2022 Ekonomi
Tatil planı yapanlar dikkat! 1 Ocak'ta hayata geçiyor, hepsi vergiye tabi olacak
Tatil planı yapanlar dikkat! 1 Ocak'ta hayata geçiyor, hepsi vergiye tabi olacak Konaklama Vergisi'ne ilişkin yasal düzenleme 1 Ocak 2023 tarihinde yürürlüğe girecek. Buna göre otel, motel, tatil köyü, pansiyon, apart otel, termal tesis, misafirhane, yayla evi kamping gibi tesislerden vergi alınacak. Peki düzenleme nasıl hayata geçecek? Kimleri kapsayacak? Konuya ilişkin açıklama yapan Tüketici Konfederasyonu Başkan Vekili Av. İbrahim Güllü, önemli değerlendirmelerde bulundu.
19.11.2022 Ekonomi
Genç kız Rusça konuşunca çıldırdı sonrası dehşet!
Genç kız Rusça konuşunca çıldırdı sonrası dehşet! Aydın'ın Kuşadası ilçesinde tartıştığı kız arkadaşı tarafından bıçaklanan adam hayatını kaybetti. Gece yarısı meydana gelen acı olayda bir anlık öfke ile sevdiği adamın kalbine bıçak saplayarak öldüren genç kız hüngür hüngür ağladı.
19.11.2022 Yaşam
Konaklamada yeni dönem 1 Ocak'ta başlıyor
Konaklamada yeni dönem 1 Ocak'ta başlıyor Otel, motel, tatil köyü, pansiyon ve apart otellerde geçerli. Konaklama vergisinde yeni dönem 1 Ocak itibarı ile başlayacak. Konaklama vergisinin yüzde 2 olarak uygulanması bekleniyor. Geceleme hizmetinden bağımsız olarak sunulan sünnet ve düğün benzeri organizasyonlar kapsam dışında kalacak.
14.11.2022 Ekonomi
2 çocuğunu öldürüp eşini yaralayan Ukraynalı Navrotsky: Fakir yaşamalarını istemedim
2 çocuğunu öldürüp eşini yaralayan Ukraynalı Navrotsky: Fakir yaşamalarını istemedim Antalya'nın Alanya ilçesinde kaldıkları apart otelde 2 çocuğunu öldürüp, eşini de yaralayan Oleksiy Oleksiyovych Navrotsky (38) yargılandığı davanın ilk duruşmasında, cinayeti çocuklarına ve ailesine iyi bir hayat sağlayamayacağı için işlediğini iddia etti. Navrotsky, "Fakir yaşamalarını istemedim. Ayrıca oğlumun gelişimini engelleyen hastalığı vardı. İleride engelli olması beni üzerdi" dedi.
11.11.2022 Gündem
Kamp yerlerinde konaklama vergilendirilecek mi? Kampingler Konaklama Vergisi’ne dahil mi?
Kamp yerlerinde konaklama vergilendirilecek mi? Kampingler Konaklama Vergisi’ne dahil mi? Konaklama Vergisi Taslak Tebliği yayınlandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yayınlanan taslak tebliğde Konaklama Vergisi’nin kapsamı ve hangi tesisleri kapsadığı tek tek açıklandı. Konaklama vergisi otel, motel, tatil köyü, pansiyon, apart otel, misafirhane, kamping, dağ evi, yayla evi gibi tesislerden alınacak. Kamp yerlerinin de vergilendirmeye girip girmediği, kampinglerde hangi hizmetlerin vergi alınacağı da tebliğde yer aldı. Peki, Kamp yerlerinde konaklama vergilendirilecek mi? Kampingler Konaklama Vergisi’ne dahil mi? Çadır kurulan kampinglerden Konaklama Vergisi alınacak mı? İşte detaylar…
12.10.2022 Ekonomi
Konaklama Vergisi nedir? Konaklama Vergisi ne zaman yürürlüğe girecek? Konaklama Vergisi hangi tesisleri kapsıyor?
Konaklama Vergisi nedir? Konaklama Vergisi ne zaman yürürlüğe girecek? Konaklama Vergisi hangi tesisleri kapsıyor? Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı Konaklama Vergisi Tebliğ Taslağı’nı paylaştı. Daha önce ertelenen Konaklama Vergisi’nin nasıl uygulanacağı ve hangi tesislerin vergi kapsamında olacağı anlatıldı. Peki, Konaklama Vergisi nedir? Konaklama Vergisi ne zaman yürürlüğe girecek? Konaklama Vergisi’nde fiyatlandırma nasıl yapılacak? İşte Konaklama Vergisi ile ilgili bilmeniz gerekenler…
12.10.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Apart ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki apart haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.