Aparat

Aparat

Son dakika aparat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aparat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aparat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aparat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aparat gelişmeleri de dahil olmak üzere 245 aparat haberi bulunmuştur. Tüm aparat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bel Ağrısı Nasıl Geçer? Bel Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Bel Ağrısı Nasıl Geçer? Bel Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Bel ağrısı oldukça zorlu sağlık problemlerinden biridir. Kişilerin hem sosyal hem de iş ve okul hayatlarını olumsuz olarak etkilemektedir. Bel ağrıları sıklıkla hamilelik döneminde, sürekli oturarak ya da ağır beden işi yapmakla meydana gelebilir. Ancak belirli egzersiz ve yöntemler ile bel ağrısı kısa süre içerisinde geçebilir.
28.12.2023 Sağlık
Dolandırıcılardan yeni yöntem! ATM’lere saldırılar arttı: QR kodla işlem yapmak güvenli mi?
Dolandırıcılardan yeni yöntem! ATM’lere saldırılar arttı: QR kodla işlem yapmak güvenli mi? Dolandırıcıların hedefinde banka ATM'leri var. Bankacılık işlemlerinin birçoğunu yapabildiğimiz ATM'ler gündelik hayatı kolaylaştırsa da bazı riskleri de beraberinde getirdi. Özellikle pandemi sonrası dolandırıcıların ATM’lere yönelik saldırıları daha da arttı. Hem sosyal medyada hem de çözüm platformlarında ATM dolandırıcılıklarıyla ilgili onlarca şikâyet bulunuyor. Peki dolandırıcılar hangi yöntemleri kullanıyor? Kullanıcılar nelere dikkat etmeli? QR kod ile işlem yapılması güvenilir mi? Uzmanlar hurriyet.com.tr’ye anlattı.
12.12.2023 Gündem
Bulana ya da doğru konum bildirene 20 bin lira ödül!
Bulana ya da doğru konum bildirene 20 bin lira ödül! Ümraniye'de motosiklet güpegündüz saniyeler içerisinde çalındı. Motosikletini 3 ay önce krediyle aldığını söyleyen Mert Öğüt getirine ya da doğru konum bildirene 20 bin lira ödül vereceğini söyledi. Motosiklet hırsızlığı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
25.11.2023 Gündem
Samsun'da uyuşturucu denetimi ve operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Samsun'da uyuşturucu denetimi ve operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Samsun'da polisin yaptığı denetim ve operasyonlarda çeşitli tür ve miktarlarda uyuşturucu ele geçirildi; 29 şüpheli gözaltına alındı.
27.10.2023 Yaşam
Samsun'da uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Samsun'da uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Samsun’da polisin yaptığı uygulamalarda, 20 şüpheli uyuşturucu ticareti yaptıkları suçlamasıyla gözaltına alındı.
21.10.2023 Yaşam
Tekirdağ'da 150 polisle uyuşturucuya darbe: 24 gözaltı
Tekirdağ'da 150 polisle uyuşturucuya darbe: 24 gözaltı Tekirdağ'da 150 polilsle düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 24 kişi yakalandı.
22.09.2023 Gündem
Baykar İHA'larıyla ilgili iddialara sert tepki: Verdikleri bütün rakamlar yanlış
Baykar İHA'larıyla ilgili iddialara sert tepki: Verdikleri bütün rakamlar yanlış AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, orman yangınlarında kullanılan İHA'lara dikkat çekerek, muhalefetten gelen açıklamalara tepki gösterdi. Çelik, "Burada kullanılan diğer İHA/SİHA’lara ses çıkarılamazken BAYKAR’ın İHA’larına bir kara propagandanın yürütüldüğünü gördük. Verdikleri bütün rakamlar yanlış." ifadelerini kullandı.
10.08.2023 Gündem
İstanbul’da tasarruf dönemi başlıyor! İSKİ ücretsiz dağıtacak
İstanbul’da tasarruf dönemi başlıyor! İSKİ ücretsiz dağıtacak İSKİ, kentte yaşanan kuraklığa karşı tüketimi yüksek abonelerden başlayarak musluklara su aparatı takılacağını duyurdu.
5.08.2023 Gündem
Av tüfeğiyle yaraladığı kişinin uyuşturucu satıcısı olduğunu iddia etti!
Av tüfeğiyle yaraladığı kişinin uyuşturucu satıcısı olduğunu iddia etti! Bursa’da, Atilla H., mahallede uyuşturucu sattığını iddia ettiği Yunus E.'yi sokak ortasında av tüfeği ile vurarak yaraladı. Bölgede devriye gezen bekçiler tarafından yakalanan Atilla H., "Bunun için beni yargılayabilirsiniz, pişman değilim.” dedi. Bacağından yaralanan ve hastanede tedaviye alınan Yunus E.'nin ise üzerinden muşta, pala ve uyuşturucu içmek için aparat ele geçirildi.
1.08.2023 Gündem
MİT'ten Kandil'de nokta operasyon
MİT'ten Kandil'de nokta operasyon Terör örgütüne yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ederken PKK'nın kritik bir ismi daha etkisiz hale getirildi.
13.07.2023 Gündem
3 ilde uyuşturucu operasyonu: 65 gözaltı! Buzdolabının altına tünel kazmışlar
3 ilde uyuşturucu operasyonu: 65 gözaltı! Buzdolabının altına tünel kazmışlar Şırnak merkezli 3 ilde polisin 158 ekip ve 799 personelle yaptığı uyuşturucu operasyonunda 65 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda farklı türlerde uyuşturucu maddeler ele geçirilirken, Van’da bir evde yapılan aramada buzdolabının altına kazılmış yarım kalmış tünel tespit edildi.
14.06.2023 Gündem
Blow Off Valf Nedir, Ne İşe Yarar? Blow Off'un Cezası Var Mı?
Blow Off Valf Nedir, Ne İşe Yarar? Blow Off'un Cezası Var Mı? Blow Off günümüzde genellikle modifiye tutkunlarının popüler ettiği bir kelimedir. Aynı zamanda Dump Valf olarak da bilinir. Blow Off valf, özellikle need for speed oyunlarında araçların vites değişimlerinde ortaya çıkan bir sestir. Günümüzde de pek çok modifiye sever araç sahibinin aracına uygulattığı bir aksesuar ürünüdür.
4.06.2023 Gündem
V Kayışı Nedir, Ne İşe Yarar? V Kayışı Koparsa Ne Olur?
V Kayışı Nedir, Ne İşe Yarar? V Kayışı Koparsa Ne Olur? Motorda üretilen bütün gücü aracın parçalarına ileten bir aparat olmaktadır. V kayışının mekanik gücü ile makinanın farklı parçaları sayesinde her yerine verimli olarak iletmektedir. Genellikle otomobil motorlarında bulunmaktadır. Klima kompresörü ve hidrolik direksiyon gibi ve daha birçok parçaların ya da aksesuarların verimli ve düzenli şekilde çalışmasını sağlar.
3.06.2023 Gündem
Sübap Nedir, Ne İşe Yarar? Sübap Ayarı Ne Zaman Yapılmalıdır?
Sübap Nedir, Ne İşe Yarar? Sübap Ayarı Ne Zaman Yapılmalıdır? Araçların sorunsuz bir kilde çalışabilmesi adına olmazsa olmaz ekipmanlardan biri olan supap, halk arasında genel olarak "sübap" veya "subap" gibi farklı isimlerle de bilinir. Yabancı kökenli bir kelime olarak tüm araçlarda ortak şekilde kullanılan terimler arasında yer alır. Aynı zamanda araçlar içinde belli ve önemli bir görevi bulunan araçlar arasındadır.
1.06.2023 Gündem
Erzurum'daki 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 59 tutuklama
Erzurum'daki 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 59 tutuklama Erzurum'da gerçekleştirilen 51'inci 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 59 şüpheli tutuklandı. Erzurum merkez, Köprüköy ve Pasinler ilçesindeki operasyonlarda uyuşturucu, silah ile mühimmat ele geçirildi.
2.05.2023 Gündem
Kars’ta ‘torbacı’ operasyonu: 7 tutuklama
Kars’ta ‘torbacı’ operasyonu: 7 tutuklama Kars’ta ‘torbacı’ olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik özel harekat destekli operasyon düzenlendi. Çeşitli miktarda uyuşturucu ele geçirilen operasyonda gözaltına alınan 7 kişi tutulandı.
18.04.2023 Gündem
Konya'daki barınak vahşetinin sanıklarına tahliye kararı
Konya'daki barınak vahşetinin sanıklarına tahliye kararı Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'nde, köpeğin kürekle öldürülmesi olayıyla ilgili davada; mahkeme heyeti, köpeğe vurarak öldüren ve haklarında 6'şar yıla kadar hapis cezası istenen sağlık teknisyeni Murat Bacak ile hayvanı sürükleyerek götüren Sefa Çakmak'ın (28) tahliyesine karar verdi. Duruşma 20 Ocak tarihine ertelendi.
2.01.2023 Gündem
11 Kasım BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler! BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var, 11 Kasım BİM'de hangi ürünler indirimli? BİM 11 Kasım 2022 Perşembe kataloğu!
11 Kasım BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler! BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var, 11 Kasım BİM'de hangi ürünler indirimli? BİM 11 Kasım 2022 Perşembe kataloğu! BİM aktüel 11 Kasım 2022 kataloğu araştırmaları arttı. BİM 11 Kasım 2022 tarihli kataloğu yayınlandı. İndirimli ürünlerin belli olmasının ardından birçok farklı ürünü uygun fiyatla almak isteyenlerin sorgulaması da başladı. Peki, Bu hafta BİM aktüel kataloğunda neler var, BİM aktüel ürünler kataloğu indirimli ürünler hangileri? 11 Kasım BİM kataloğu 2022…
11.11.2022 Ekonomi
11 Kasım BİM kataloğu 2022! Bu hafta BİM aktüel kataloğunda neler var, BİM aktüel ürünler kataloğu indirimli ürünler hangileri? BİM aktüel 11 Kasım 2022 kataloğu!
11 Kasım BİM kataloğu 2022! Bu hafta BİM aktüel kataloğunda neler var, BİM aktüel ürünler kataloğu indirimli ürünler hangileri? BİM aktüel 11 Kasım 2022 kataloğu! BİM aktüel 11 Kasım 2022 kataloğu araştırmaları arttı. BİM 11 Kasım 2022 tarihli kataloğu yayınlandı. İndirimli ürünlerin belli olmasının ardından birçok farklı ürünü uygun fiyatla almak isteyenlerin sorgulaması da başladı. Peki, Bu hafta BİM aktüel kataloğunda neler var, BİM aktüel ürünler kataloğu indirimli ürünler hangileri? 11 Kasım BİM kataloğu 2022…
7.11.2022 Ekonomi
Kablosuz kulaklıklar ile ilgili hayati uyarı: Hücre DNA’sını bozuyor
Kablosuz kulaklıklar ile ilgili hayati uyarı: Hücre DNA’sını bozuyor Kulak Burun Boğaz(KBB) Uzm. Opr. Dr. Selami Yavuz, "Kablosuz kulaklıklar çok uzun süre kullanımlarda manyetik alanın etkileriyle kişinin hücre DNA’sında bozulmalara, kanser oluşumuna yatkınlık gibi durumlara sebep olabilir. Özellikle kulaklıkla yüksek sesli ve uzun süreli müzik dinlemek kalıcı işitme kaybına yol açabilir" dedi.
8.10.2022 Yaşam
Set Ekstra, 'Camdaki Kız'ın setine konuk oldu! Çarpıcı açıklamalar
Set Ekstra, 'Camdaki Kız'ın setine konuk oldu! Çarpıcı açıklamalar Tara de Vries'in sunumuyla ekranlara gelen 'Set Ekstra', merakla beklenen ilk bölümünde, Kanal D'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi 'Camdaki Kız'ın setine konuk oldu. Hayat verdiği 'Muzo' karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan Enis Arıkan ve reyting rekorları kıran yapımın Feride'si Nur Sürer, Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar'a Koroğlu Köşkü'nü gezdirdi. İkili, kamera arkasında yaşanan eğlenceli anlar ve karakterlere dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.09.2022 Magazin
İstanbul’da sahte deterjan operasyonu
İstanbul’da sahte deterjan operasyonu İstanbul Büyükçekmece’de polis ekiplerince bir adrese düzenlenen operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 2 Milyon TL olan 60 bin 908 adet deterjan üretiminde kullanılan aparat, bin 350 litre sıvı deterjan ham maddesi ve 980 kilogram toz deterjan ham maddesi ele geçirildi. Operasyonda yakalanan 1 şüphelinin tahkikat işlemleri sürüyor.
16.08.2022 Gündem
Arıcı yetiştiricilerinden mucize buluş! Astım, bronşit ve KOAH'a çözüm olacak...
Arıcı yetiştiricilerinden mucize buluş! Astım, bronşit ve KOAH'a çözüm olacak... Elazığlı sağlık çalışanı ve arıcı Erdal Çetinkaya, alternatif tıp çerçevesindeki arı ürünleriyle tedavi çalışmalarına destek olmak amacıyla, araştırmacıların yararlanması için "arı havası (api-air)" cihazı geliştirdi. Cihaz astım, bronşit ve KOAH hastalarının tedavilerinde kullanılabilecek.
10.08.2022 Ekonomi
Lise öğrencilerinden su israfına karşı ‘akıllı çeşme’ projesi
Lise öğrencilerinden su israfına karşı ‘akıllı çeşme’ projesi Erzurum’da lise öğrencileri su israfına karşı ‘akıllı çeşme’ projesi tasarladı. Projeyle çeşmeden fazla akan suyun önüne geçmek için akma süresi ayarlanabilir aparat geliştirildi.
10.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya NATO mesajı: Kimse bizden aynı yanlışa düşmemizi beklemesin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya NATO mesajı: Kimse bizden aynı yanlışa düşmemizi beklemesin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen partisinin 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ”Dün NATO Genel Sekreteri ile de konuştum. Şunu tüm dünyanın bilmesi lazım. NATO bir terör güvenliği sağlayacak teşkilat değildir. Şu anda İsveç de Finlandiya da terör örgütleri cirit atarken, Türkiye aleyhine bu kampanyalar yürütülürken, Yunanistan 9 ABD üssünün kurulmasına müsaade ederken kimse bizden aynı yanlışa düşmemizi beklemesin” dedi.
4.06.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Aparat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aparat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.