Anlaşma İmzalandı

Anlaşma İmzalandı

Son dakika anlaşma imzalandı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anlaşma imzalandı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anlaşma imzalandı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anlaşma İmzalandı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anlaşma imzalandı gelişmeleri de dahil olmak üzere 927 anlaşma imzalandı haberi bulunmuştur. Tüm anlaşma imzalandı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan ve Aliyev'den ortak açıklama: Omuz omuza hareket ediyoruz
Erdoğan ve Aliyev'den ortak açıklama: Omuz omuza hareket ediyoruz Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, ülkesindeki seçimi kazanmasının ardından ilk resmi ziyaretini Ankara’ya yaptı. Resmi törenle karşılanan Aliyev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştü. İki lider daha sonra heyetler arası toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantının ardından iki ülke arasında 3 anlaşma imzalandı. İmza töreni sonrası konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Azerbaycan ile Ermenistan arasında kalıcı barış anlaşmasının imzalanmasının bölgemiz ve dünyada barış, huzur ve istikrar için yeni bir umut kaynağı olacağı şüphesizdir. Bu süreçte Azerbaycan ile birlikte omuz omuza hareket ediyoruz" dedi.
19.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı İran'ın desteği önemli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı İran'ın desteği önemli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında terörle mücadele vurgusu yaparak, "Türkiye'nin terörle mücadelede İran'ın yanında olduğunu ifade etmek istiyorum. PKK/YPG/PYD'ye karşı mücadele güçlenmeli. Terörle mücadelemizde komşumuz İran'ın desteğinin önemini bir kez daha vurguladık" ifadelerini kullandı.
24.01.2024 Gündem
Bakan Kacır: Katar'la 12 anlaşmaya imza attık
Bakan Kacır: Katar'la 12 anlaşmaya imza attık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Thani huzurlarında, iki ülke arasında 12 anlaşma imzalandı.
7.12.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılmak üzere Katar'a kritik ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bir araya geldi. Erdoğan kritik toplantıda dünyaya önemli mesajlar verdi. Katar ziyareti sonrası Erdoğan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, enflasyonla mücadele ve fiyat istikrarında kararlılık vurgusunda bulundu.
6.12.2023 Gündem
Türkiye ile Katar arasında 12 anlaşma imzalandı
Türkiye ile Katar arasında 12 anlaşma imzalandı Türkiye ve Katar arasında çeşitli alanlarda 12 iş birliği anlaşması ile Yüksek Stratejik Komite’nin 9’uncu toplantısına ilişkin ortak bildiri imzalandı.
4.12.2023 Ekonomi
Türkiye ile Cezayir arasında dev iş birliği!
Türkiye ile Cezayir arasında dev iş birliği! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cezayir’e düzenlediği resmi ziyarette Türkiye ve Cezayir arasında çeşitli alanlarda 12 anlaşma imzalandı.
21.11.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkmenistan ile iş birliği vurgusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkmenistan ile iş birliği vurgusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan Devlet Başkanı Berdimuhammedov ile ortak basın toplantısında konuştu. Erdoğan, "Dünyada ve özellikle bölgemizde şu anda yaşanan gelişmeler, Türk Devletleri Teşkilatı çatısı altında birleşmemizin önemini ortaya koymuştur. Türk Devletleri Teşkilatı’na gözlemci üye olan Türkmenistan’ı artık aile meclisimizde tam üye olarak görmek istediğimizi vurgulamak istiyorum” dedi. Ayrıca Türkmenistan ile 13 anlaşma imzalandı.
26.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz tarih verdi! Emekli maaşlarıyla ilgili önemli açıklama
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz tarih verdi! Emekli maaşlarıyla ilgili önemli açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz katıldığı bir TV programında Orta Vadeli Program ve enflasyon gelişmeleri, memur ve emekli maaşları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, emekli maaşlarına yapılacak olan düzenlemeye ilişkin de tarih verdi. Yılmaz ayrıca son günlerde çok konuşulan kıdem tazminatı ile ilgili önemli bilgiler verdi. İşte detaylar...
24.09.2023 Ekonomi
Baykar ve Ukrayna arasında dev anlaşma!
Baykar ve Ukrayna arasında dev anlaşma! Ukrayna Savunma Bakanlığı ve Baykar arasında Ukrayna'da insansız hava araçlarının (İHA) bakım ve onarımı için bir merkez inşa etmek üzere anlaşma imzalandı.
31.07.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu hafta Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turunu tamamladı. Özellikle ekonomi alanında yeni iş birliği anlaşmaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu dönüşünde gazetecilere önemli değerlendirmelerde bulundu.
21.07.2023 Gündem
Türkiye ile KKTC arasında iki anlaşma imzalandı
Türkiye ile KKTC arasında iki anlaşma imzalandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın KKTC ziyareti sırasında iki anlaşmaya imza atıldı.
20.07.2023 Gündem
50.7 milyar dolarlık tarihi anlaşma dünyada böyle yankılandı!
50.7 milyar dolarlık tarihi anlaşma dünyada böyle yankılandı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın körfez turunun son durağı olan Birleşik Arap Emirlikleri'nde İki ülke arasında 50,7 milyar dolarlık anlaşma imzalandı. Anlaşma dünya basınında geniş yankı uyandırırken Yunan basını yeni dönemde iş birliğine gidilecek alanları tek tek yazdı.
20.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE'de! İki ülke arasında 50.7 milyar dolarlık anlaşma
Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE'de! İki ülke arasında 50.7 milyar dolarlık anlaşma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suudi Arabistan ve Katar ziyaretlerinin ardından Körfez turunun son durağı olan Birleşik Arap Emirlikleri'nde. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İmzalayacağımız ortak mutabakat metniyle ilişkilerimizi stratejik ortaklık düzeyine çıkartmış olacağız" açıklamasını yaptı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Al Nahyan'a TOGG hediye etti. Ayrıca iki ülke arasında 50 milyar dolarlık anlaşma imzalandı.
19.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE'de! Türkiye ile 13 anlaşma imzalandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE'de! Türkiye ile 13 anlaşma imzalandı Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan tarafından resmi törenle karşılandı. Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında 13 yeni anlaşma imzalandı.
19.07.2023 Gündem
Tarihi savunma anlaşması! Suudi Arabistan Türkiye'den satın alacak
Tarihi savunma anlaşması! Suudi Arabistan Türkiye'den satın alacak Baykar ile Suudi Arabistan Savunma Bakanlığı arasında Bayraktar AKINCI TİHA ihracatı ve iş birliği sözleşmesi imzalandı. Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, Suudi Arabistan Krallığı Hava ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı envanterinde görev yapacak. Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, bunun Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük savunma ve havacılık ihracatı sözleşmesi olduğunu duyurdu. CNN Türk'e özel açıklamalar yapan Bayraktar, 'Milli teknoloji hamlesi ile geldiği noktadan mutluyuz' dedi.
18.07.2023 Ekonomi
Türkiye ile Suudi Arabistan arasında 5 yeni anlaşma imzalandı
Türkiye ile Suudi Arabistan arasında 5 yeni anlaşma imzalandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan’daki temaslarını sürdürüyor. Erdoğan'ın Cidde'de gerçekleştirdiği temaslara istinaden Türkiye ile Suudi Arabistan arasında 5 yeni anlaşma imzalandı.
18.07.2023 Gündem
İsmail Kartal Samandıra'da! Hac'dan gelir gelmez başladı, transfer için düğmeye bastı
İsmail Kartal Samandıra'da! Hac'dan gelir gelmez başladı, transfer için düğmeye bastı Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, Jorge Jesus'tan boşalan teknik direktörlük görevine İsmail Kartal'ı getirdi. 3'üncü kez sarı-lacivertli ekibin başına getirilen Kartal ile 1 yıllık anlaşma imzalandı. Anlaşma sonrası İsmail Kartal Samandıra'da çalışmalara başladı.
29.06.2023 Fenerbahçe
Volkan Demirel'in aklı fikri Hatayspor'da! 'Son 3 ayda çok oyuncu izledim'
Volkan Demirel'in aklı fikri Hatayspor'da! 'Son 3 ayda çok oyuncu izledim' Şu sıralar adı sık sık Fenerbahçe ile anılan Volkan Demirel "Tek dileğim, tek düşüncem, Hatayspor'u Anka kuşu gibi hayata tekrar döndürmek ve bölgedeki halkın mutlulukla hayatlarını sürdürmelerini sağlamak." ifadelerini kullandı.
20.06.2023 Fenerbahçe
Türk Hava Yolları ile TUSAŞ arasında 20 uçaklık anlaşma yapıldı
Türk Hava Yolları ile TUSAŞ arasında 20 uçaklık anlaşma yapıldı Türk Hava Yolları'nın yüzde 100 iştiraki Türk Hava Yolları Uçuş Eğitim ve Havalimanı İşletme A.Ş. (TAFA- Turkish Airlines Flight Academy) ile Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) arasında 20 adet tek motorlu pilot eğitim uçağı için anlaşma imzalandı.
23.05.2023 Gündem
Bayraktar TB2'lerden öykündüler! Tıpatıp aynısını yaptılar
Bayraktar TB2'lerden öykündüler! Tıpatıp aynısını yaptılar Türkiye'nin insansız hava araçlarına karşı çare arayan Yunanistan, İsrail'den Spike-NLOS füze sistemi satın aldı. Bir pistte havalanan drone görüntüsü ise, fazlasıyla tanıdık.
2.04.2023 Dünya
Türkiye ile Brunei Darusselam arasında 5 anlaşma
Türkiye ile Brunei Darusselam arasında 5 anlaşma Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Brunei Darusselam Hükümeti arasında arşiv, eğitim, savunma sanayii, kültür ve diplomasi alanında iş birliklerini kapsayan 5 anlaşma imzalandı.
7.03.2023 Gündem
Bakan Nebati: Suudi Arabistan'dan 5 milyar dolarlık mevduat geldi
Bakan Nebati: Suudi Arabistan'dan 5 milyar dolarlık mevduat geldi Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati "Son dönemde artan ekonomik ve finansal iş birliğimiz kapsamında Suudi Arabistan Kalkınma Fonu tarafından TCMB'ye 5 milyar dolarlık mevduat yatırılması kararı Suudi Arabistan yönetiminin Türk ekonomisine olan güveninin ve ortak çabalarımızın olumlu bir neticesi olmuştur. Bölge ve Suudi Arabistan ile ekonomik ilişkilerimizi artırarak devam edeceğiz" dedi.
6.03.2023 Ekonomi
TCMB, Suudi Arabistan ile 5 milyar dolarlık mevduat anlaşması yaptı
TCMB, Suudi Arabistan ile 5 milyar dolarlık mevduat anlaşması yaptı TCMB, Suudi Arabistan Kalkınma Fonu ile 5 milyar dolarlık mevduat anlaşması imzaladı.
6.03.2023 Ekonomi
Türkiye’den Ukrayna’ya yardım: Elektrik desteği yapılacak
Türkiye’den Ukrayna’ya yardım: Elektrik desteği yapılacak Türkiye, enerji altyapısı Rusya saldırıları yüzünden büyük zarar gören Ukrayna’ya elektrik tedarikinde destek olmaya hazırlanıyor. Türk ‘Karpowership’ ile Ukrayna enerji şirketi ECU arasında elektrik teminine dair ön anlaşma imzalandı. Süreç tamamlandığında Romanya ve Moldova’ya yanaşacak yüzer santrallar Ukrayna’ya elektrik sağlayacak.
27.01.2023 Gündem
Ürdün ve ABD arasında F16 anlaşması
Ürdün ve ABD arasında F16 anlaşması Ürdün, ilk etapta 12 adet olmak üzere ABD ile F16 satın alım anlaşması imzaladı.
19.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Anlaşma İmzalandı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anlaşma imzalandı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.