Anlam

Anlam

Son dakika anlam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anlam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anlam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anlam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anlam gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.714 anlam haberi bulunmuştur. Tüm anlam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
Arefe Günü mesajları 2024! resimli Arefe Günü mesajları ve sözleri 🍀 | En yeni anlamlı dualı AREFE GÜNÜ mesajları
Arefe Günü mesajları 2024! resimli Arefe Günü mesajları ve sözleri 🍀 | En yeni anlamlı dualı AREFE GÜNÜ mesajları Ramazan ayından bir önceki gün olan Arefe Günü 9 Nisan Salı günü idrak ediliyor. Tüm İslam aleminin birlik ve beraberlik içinde olmasında dileklerini iletmek isteyen vatandaşlar Resimli Arefe Günü mesajları araştırması yapıyor. Bayramı müjdeleyen arefe günü vatandaşlar sevdiklerine günün anlam ve önemine uygun mesajlar gönderiyor. en güzel, uzun, kısa, ayetli, hadisli, dualı, yazılı Arefe günü mesajları ile Arefe Gününüz Kutlu Olsun mesajı seçenekleri haberimizde yer alıyor. İşte 2024 Arefe Günü mesajları ve sözleri
9.04.2024 Gündem
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, olağanüstü genel kurul toplantısında Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'a sert sözlerle yüklendi.
2.04.2024 Futbol
Survivor Yunus Emre ile Beria Özden boşanıyor mu? Açıklama geldi
Survivor Yunus Emre ile Beria Özden boşanıyor mu? Açıklama geldi 'Survivor All Star 2024' yarışmacısı Yunus Emre Özden ile takım arkadaşı Aleyna Kalaycıoğlu’nun yakınlığı sık sık gündeme geliyor. Hatta eşi yapılan paylaşımların ardından "Aleyna'dan uzak dur" uyarısı yapmıştı. Eşinin söylediğine anlam veremeyen Yunus Emre'nin evliliğinin biteceği iddia edildi. Boşanma kararı aldığı konuşulan Beria Özden'den ise cevap gecikmedi.
30.03.2024 Magazin
Altın değerindeki meslekler yüksek maaşla eleman arıyor! 300 bin lira gelirle iş imkanı fırsatı
Altın değerindeki meslekler yüksek maaşla eleman arıyor! 300 bin lira gelirle iş imkanı fırsatı Yüksek kazanç ve iyi bir gelir elde etmek milyonların hayalini süslerken bir çok meslek verdikleri çok iyi imkan ve şartlarına rağmen eleman bulmakta sıkıntı yaşıyor. Çırak yetişmemesinden dolayı eleman bulmakta zorlanan sektörler sıkıntı yaşarken çareyi aylık ücretleri yükseltmekte buluyor. Sektör temsilcileri "Makas operatörüne aylık 300 bin lira maaş veriyoruz ama operatör bulamıyoruz. Makasımız da görüldüğü üzere boşta bekliyor. Eleman yetişmiyor. Bizim de anlam veremediğimiz bir olay" dedi.
21.03.2024 Gündem
Nevruz Bayramı kutlama mesajları 2024 || Baharın gelişini müjdeleyen kısa, anlamlı, resimli Nevruz bayramınız kutlu olsun mesajları ile 21 Mart Nevruz Bayramı sözleri
Nevruz Bayramı kutlama mesajları 2024 || Baharın gelişini müjdeleyen kısa, anlamlı, resimli Nevruz bayramınız kutlu olsun mesajları ile 21 Mart Nevruz Bayramı sözleri 21 Mart nevruz bayramı mesajları ile kısa, resimli nevruz sözleri günün anlam ve önemine istinaden sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Nevruz Bayramı, özellikle İran, Türkiye, Azerbaycan, Özbekistan, Türkmenistan, Kazakistan, Kırgızistan ve diğer bazı Orta Asya ülkelerinde kutlanan geleneksel bir bayramdır. 21 Mart'ta kutlanır ve baharın başlangıcını temsil eder. Fransızca kökenli olan "Nevruz" kelime "yeni gün" anlamına gelir. Binlerce yıldır çeşitli kültürlerde kutlanan Nevruz bayramına özel biz de anlamlı, umut ve coşku dolu, müjde içeren 21 Mart bahar bayramı mesajları derledik. İşte kısa, resimli nevruz sözleri…
21.03.2024 Gündem
Adanalı yazardan bir şehir fantezisi... Bereketli toprakların yeni edebiyatçısı Ünal: 'Kemal'lerin izinden gitmek istiyorum
Adanalı yazardan bir şehir fantezisi... Bereketli toprakların yeni edebiyatçısı Ünal: 'Kemal'lerin izinden gitmek istiyorum Muzafferin Ölüm Uykusu kitabının yazarı Zekeriya Ünal Çukurova'nın bereketli topraklarının yeni nesil yazarları arasında dikkat çekiyor. Yazım serüvenine öyküyle başlayan Ünal, " Yeni öyküler yazmak, yeni kitaplar yayınlamak ve daha çok okura ulaşmak istiyorum. Yaşar Kemal’lerin, Orhan Kemal’lerin doğduğu bu bereketli topraklarda yeni bir edebiyatçı olarak onların izinden gitmek niyetindeyim." diyor.
21.03.2024 Adana
Erdoğan: Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz
Erdoğan: Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz Şehitler Abidesi'nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı'nın inşasında Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz." dedi.
18.03.2024 Gündem
2-3-4-5 Kıtalık 18 Mart Çanakkale Zaferi şiirleri: Kısa, uzun Çanakkale Zaferi şiirleri
2-3-4-5 Kıtalık 18 Mart Çanakkale Zaferi şiirleri: Kısa, uzun Çanakkale Zaferi şiirleri Türk milletinin dayanışmasını, birlikteliğini ifade eden 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin bugün 109. yıldönümü. Tüm yurtta şanlı mazimizin bu muhteşem müdafaasını, zaferini kutlamak için haızrlıklar tamamlandı. Bu anlam dolu günde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü şiirleri 2-3-4-5 kıtalık, kısa, uzun, ilkokul, ortaokul, lise seçenekleriyle öğrenciler tarafından sorgulanıyor. İşte 18 Mart Çanakkale zaferi kısa, uzun şiirleri...
17.03.2024 Gündem
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Gündem
Tıp Bayramı dünyada kutlanıyor mu, Tıp Bayramı neden 14 Mart'ta kutlanır? 14 Mart Tıp Bayramı tarihçesi, önemi ve anlamı
Tıp Bayramı dünyada kutlanıyor mu, Tıp Bayramı neden 14 Mart'ta kutlanır? 14 Mart Tıp Bayramı tarihçesi, önemi ve anlamı 14 Mart, Türkiye'de Tıp Bayramı'nın kutlandığı bir gün. Tıp Bayramı, özellikle sağlık çalışanları ve hekimler için büyük bir anlam taşıyor. Hekimlerin ve sağlık çalışanlarının, mesleklerinin önemini vurgulamak için yoğun çalışma temposuna rağmen, başkalarının hayatını kurtarmak için verdikleri özverili çabaları onurlandırmak amacıyla kutlanan 14 Tıp Bayramı’nın tarihçesi sorgulanıyor. Peki, Tıp Bayramı nedir, Tıp Bayramı neden 14 Mart?
14.03.2024 Gündem
İbrahim Üzülmez'den Mert Hakan patlaması: Aynı şeyi Trabzon'da yapsın görelim!
İbrahim Üzülmez'den Mert Hakan patlaması: Aynı şeyi Trabzon'da yapsın görelim! Fenerbahçe konuk ettiği Pendikspor'u 4-1 yenerek nefes kesen şampiyonluk yarışında haftayı kayıpsız kapadı. 14 sarı kart ve 3 kırmızı kartın çıktığı karşılaşmada Hakem Kadir Sağlam ve VAR Alper Çetin'in kararları tartışmaları beraberinde getirdi. Kırmızı kart gören teknik direktör İbrahim Üzülmez, Mert Hakan'ın hareketine ve teknik direktör İsmail Kartal'ın açıklamalarına tepki gösterdi.
11.03.2024 Fenerbahçe
Doyasıya eğlendiler: Şehit çocukları için anlamlı dayanışma
Doyasıya eğlendiler: Şehit çocukları için anlamlı dayanışma Biz De Varız Destekleme Derneği ve Adana Rotary Kulübü ‘Şehitlerimizi Unutmadık, Unutmayacağız’ temalı karma spor etkinliği gerçekleştirdi.
11.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
Sevgiliye 8 Mart Dünya Kadınlar günü sözleri ve mesajları! Resimli, romantik, anlamlı kısa ve uzun sevgiliye özel kadınlar günü mesajları
Sevgiliye 8 Mart Dünya Kadınlar günü sözleri ve mesajları! Resimli, romantik, anlamlı kısa ve uzun sevgiliye özel kadınlar günü mesajları Bugün, dünya genelinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, kadınların sosyal, ekonomik, kültürel ve siyasi başarılarına odaklanan anlamlı bir gün olarak kutlanıyor. Her yıl olduğu gibi, bu yıl da kadınların tarih boyunca elde ettiği kazanımları hatırlatmak ve kadın hakları mücadelesine olan desteği vurgulamak için çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Kadınların gücü ve direnişi, sadece bugün değil, her gün kutlanmalı ve desteklenmelidir. Biz de günün anlam ve önemine istinaden 8 Mart Dünya Kadınlar günü sözleri ve mesajları derledik. İşte resimli arkadaşa, anneye, kaynanaya, eşe 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sözleri ve 8 Mart Dünya Kadınlar günü mesajları…
8.03.2024 Gündem
Kurumsal kadınlar günü kutlama mesajı! Patrona, müdüre, iş arkadaşına 8 Mart Kadınlar Günü mesajları ve sözleri
Kurumsal kadınlar günü kutlama mesajı! Patrona, müdüre, iş arkadaşına 8 Mart Kadınlar Günü mesajları ve sözleri Dünya Kadınlar Günü, her yıl 8 Mart'ta dünya genelinde kadınların sosyal, ekonomik, kültürel ve siyasi başarılarını kutlamak için bir fırsat sunuyor. Bu özel gün, kadınların tarih boyunca karşılaştıkları zorluklara rağmen elde ettikleri ilerlemeyi ve toplumdaki önemli rollerini vurgular. İşte Patrona, müdüre, şirket arkadaşına kurumsal 8 Mart mesajları ile kadına emeğine saygı barındıran kadınlar günü sözleri
8.03.2024 Gündem
300 bin TL maaşla iş imkanı! 2024 ücretleri güncellendi: Saati 2.500 liradan başlıyor
300 bin TL maaşla iş imkanı! 2024 ücretleri güncellendi: Saati 2.500 liradan başlıyor İş arayanları yakından ilgilendiriyor. Yüksek maaş imkanı ile iş fırsatı sunuluyor. Aranan şartlar açıklandı. Makas operatörüne aylık 300 bin lira maaş veriyoruz ama operatör bulamıyoruz. Makasımız da görüldüğü üzere boşta bekliyor. Eleman yetişmiyor. Bizim de anlam veremediğimiz bir olay" dedi. Öte yandan 2024 yılı için iş makinesi hizmet ücretlerini güncelledi. Buna göre, iş makinesi ile verilen hizmetin 8 saatlik bedeli 2 bin lira, maaşlar ise 150 bin lira olarak belirlendi.
6.03.2024 Ekonomi
Taksici cinayeti ilgili flaş gelişme! Sanığının akıl sağlığı yerinde çıktı
Taksici cinayeti ilgili flaş gelişme! Sanığının akıl sağlığı yerinde çıktı İzmir'de, soğuktan üşümemesi için kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge'yi (44) tabancayla öldürüp, cep telefonuyla kulaklığını gasbettiği gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan tutuklu sanık Delil Aysal'ın (19) akıl sağlığı yerinde çıktı. Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde hazırlanan rapor, mahkemeye ulaştı.
28.02.2024 Gündem
Türkiye bu vahşeti konuşmuştu! Taksici Oğuz Erge cinayetinde yeni gelişme
Türkiye bu vahşeti konuşmuştu! Taksici Oğuz Erge cinayetinde yeni gelişme İzmir'de, taksici Oğuz Erge’yi 3 kurşunla öldüren Delil Aysal'ın Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesince hazırlanan raporunda cezai ehliyetinin tam olduğu tespit edildi.
28.02.2024 Gündem
Simurg ne demek? Simurg kuşu hikayesi ve anlamı
Simurg ne demek? Simurg kuşu hikayesi ve anlamı İran mitolojisi, binlerce yıllık bir geçmişe sahip, zengin ve derin bir kültürel hazinedir. Bu mitoloji, birçok efsanevi figür ve sembolle doludur; ancak belki de en etkileyici olanlarından biri, Simurg kuşudur. Simurg, sadece İran mitolojisinde değil, aynı zamanda Orta Doğu'nun birçok kültüründe derin anlamlar taşıyan bir varlık olarak kabul edilir. Simurg'un efsanevi hikayesi, insanın içsel yolculuğu ve kişisel dönüşüm arayışını anlatır.
28.02.2024 Gündem
Beşiktaş'tan Galatasaray'a: İş bilmezlik, acemilik...
Beşiktaş'tan Galatasaray'a: İş bilmezlik, acemilik... Beşiktaş, Asbaşkan Onur Göçmez hakkında suç duyurusunda bulunan Galatasaray'la ilgili bir açıklama yayımladı.
26.02.2024 Beşiktaş
2024 Berat Kandili ne zaman, bugün mü?  24 Şubat 2024 Cumartesi ne günü, ne kandili?
2024 Berat Kandili ne zaman, bugün mü? 24 Şubat 2024 Cumartesi ne günü, ne kandili? Berat Kandili ne zaman sorusu gündemden düşmüyor. Regaip ve Miraç Kandili'nin ardından merak konusu olan Berat Kandili bugün mü? İslam alemi için büyük anlam ve önem taşıyan kandil günleri 2024 takvimi belli oldu. Peki 24 Şubat 2024 Cumartesi (bugün) ne kandili? İşte Berat Kandili 2024 tarihi...
24.02.2024 Dini Bilgiler
Okan Buruk'un hamlesi olay oldu! Neden yapıyor, anlam veremiyorum
Okan Buruk'un hamlesi olay oldu! Neden yapıyor, anlam veremiyorum UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Çekya temsilcisi Sparta Prag'ı konuk eden Galatasaray, rakibini 3-2 yenerek rövanş öncesi avantajı cebine koydu. Spor yazarları Uğur Meleke ve Engin Kehale, sarı - kırmızılı takımın mücadelesini ve oyununu köşelerinde değerlendirdi. İşte detaylar...
16.02.2024 Galatasaray
Uzaktaki sevgilinin sevgililer gününü kutlama | Uzakta olan sevgiliye sevgililer günü mesajı ve uzaktaki sevgiliye sevgililer günü sözleri
Uzaktaki sevgilinin sevgililer gününü kutlama | Uzakta olan sevgiliye sevgililer günü mesajı ve uzaktaki sevgiliye sevgililer günü sözleri Dünya, sevgi ve romantizmin en parlak günlerinden birine hazırlanırken, uzaklardaki sevdalılar da mesajlarıyla kalpleri ısıtacak. Sevgililer Günü, coşkuyla kutlanırken, binlerce kilometre uzakta olan çiftler, duygularını ifade etmenin yollarını arıyorlar. Modern iletişim araçları sayesinde, uzaklık artık bir engel olmaktan çıkıyor ve sevgililer, dijital dünyanın kucaklayıcı kollarında buluşuyor. Bu romantik gün, özlemi daha da derinleştirenler için daha da bir anlam ve değer kazanıyor. Biz de uzaktaki sevgililer için sevgililer günü mesajları derledik. İşte uzakta olan sevgiliye sevgililer günü mesajı ve uzakta olan sevgiliye seni seviyorum sözleri…
14.02.2024 Gündem
Erdoğan Arap medyasında manşet! Tarihi ziyareti yakından izleyecek ülkeleri açıkladılar
Erdoğan Arap medyasında manşet! Tarihi ziyareti yakından izleyecek ülkeleri açıkladılar 'Doğu Akdeniz'den Etiyopya'ya kadar Türkiye lideri Erdoğan ve Sisi bölgesel eksen oluşturabilir mi?' sorusu soruldu, Kahire seyahatinin odak noktası başlıklara taşındı. BBC ise, ziyaretin hangi ülkeler tarafından yakın izleneceğini yazdı.
13.02.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Anlam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anlam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.