27 Aralık Ankara kapalı yollar! Ankara'da yollar kaça kadar kapalı, neden? Ankara'da yollar kaçta açılacak?
27 Aralık Ankara kapalı yollar! Ankara'da yollar kaça kadar kapalı, neden? Ankara'da yollar kaçta açılacak? Ankara'da bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyuran Ankara Valiliği, resmi internet adresi ve Twitter'dan yazılı açıklama yayımladı. Peki, Ankara'da yollar kaça kadar kapalı, neden? Ankara'da yollar kaçta açılacak? İşte 27 Aralık Ankara kapalı yollar…
27.12.2022 Yaşam
Ankara’da yollar neden kapalı? İşte Büyük Atatürk Koşusu nedeniyle Ankara’da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar!
Ankara’da yollar neden kapalı? İşte Büyük Atatürk Koşusu nedeniyle Ankara’da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar! Ankara’da bugün bazı yollar trafiğe kapalı olacak. Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 103'üncü yıl dönümü kutlamaları ve 87’nci Büyük Atatürk Koşusu nedeniyle bazı yollar kapalı olacak. Peki, Ankara’da hangi yollar kapalı? Yollar ne zaman açılacak? İşte Ankara’da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar!
25.12.2022 Gündem
Ankara kapalı yollar 19 Ekim! Ankara’da hangi yollar kapalı, neden kapalı olacak?
Ankara kapalı yollar 19 Ekim! Ankara’da hangi yollar kapalı, neden kapalı olacak? Ankara kapalı olan yollar araştırılıyor. Ankara’da Muhtarlar Evi açılışı ve 100 Muhtar Hizmet binasının toplu temel atma töreni nedeniyle bazı sokak ve caddeler bugün sabah saat 07.00’den itibaren trafiğe kapalı olacak. İşte Ankara kapalı yollar 19 Ekim…
19.10.2022 Gündem
Vatan Caddesi kapalı mı? Bugün yollar kapalı mı? Bugün hangi yollar kapalı? 30 Ağustos İstanbul’da kapalı yollar!
Vatan Caddesi kapalı mı? Bugün yollar kapalı mı? Bugün hangi yollar kapalı? 30 Ağustos İstanbul’da kapalı yollar! 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatıldı. 100. Yıl kutlamalarının yapılacağı alanda düzenlenecek tören ve geçişler için yollar trafiğe kapatıldı. Peki, Vatan Caddesi kapalı mı? Bugün yollar kapalı mı? Vatan Caddesi ne zaman açılacak? 30 Ağustos İstanbul’da kapalı yollar!
30.08.2022 Gündem