Ankara Emniyeti

Ankara Emniyeti

Son dakika Ankara Emniyeti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ankara Emniyeti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ankara Emniyeti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ankara Emniyeti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ankara emniyeti gelişmeleri de dahil olmak üzere 848 ankara emniyeti haberi bulunmuştur. Tüm ankara emniyeti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara Emniyeti’ndeki örgüt soruşturmasında yeni gelişme! Gizli tanığa kim kaç dedi?
Ankara Emniyeti’ndeki örgüt soruşturmasında yeni gelişme! Gizli tanığa kim kaç dedi? 8 Eylül 2023’te Ankara Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, çok kritik bir operasyona imza attı. Ankara’da birçok eğlence mekânı işleten ve suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Ayhan Bora Kaplan, yurtdışına kaçmak isterken yakalandı. Ses getiren operasyonun devamında ise gizli tanığın kaçması gibi şok edici gelişmeler ortaya çıktı. Şimdi, “Emniyet içindeki kavga mı yoksa 17-25 Aralık benzeri bir darbe girişimi mi” soruları gündemde. Öte yandan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 3 sivil ve 1 komiserin daha gözaltına alındığını açıkladı. İşte baştan sona soruşturmanın seyri...
16.05.2024 Gündem
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan flaş açıklama: 4 kamu görevlisi gözaltına alındı
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan flaş açıklama: 4 kamu görevlisi gözaltına alındı Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında Ankara Emniyeti'nde yaşananlarla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada 4 kamu görevlisinin gözaltına alındığı ve soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.
15.05.2024 Gündem
Ayhan Bora Kaplan soruşturması! Ankara Emniyeti’nde kritik sorular
Ayhan Bora Kaplan soruşturması! Ankara Emniyeti’nde kritik sorular Ankara’da suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan’a yönelik soruşturmanın emniyet ayağında çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Açığa alınan üç üst düzey polis müdürü ile bir komiser ve bir polisin evinde dün arama yapıldı. Mülkiye başmüfettişleri devrede. Soruşturmada “Gizli tanık M7’nin gözaltındayken kimlerle görüştürüldüğü, elektronik kelepçeyle nasıl rahat dolaştığı, nasıl kaçtığı, bazı siyasetçi ve bürokrat isimlerinin neden dosyaya sokulmaya çalışıldığı” gibi soruların yanıtları aranıyor.
15.05.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: Birkaç emniyet müdürünün açığa alınmasıyla komplo devrededir
MHP lideri Devlet Bahçeli: Birkaç emniyet müdürünün açığa alınmasıyla komplo devrededir Geçtiğimiz günlerde İsveç'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen Eurovision şarkı yarışması ve İsviçre'nin kazanmasına ilişkin MHP lideri Bahçeli açıklama yaptı. Bahçeli, bir soruşturma kapsamında Ankara Emniyeti'nde 3 üst düzey memurun görevden uzaklaştırılmasıyla ilgili de, 'Tüm kanun dışı irtibat ve ilişki ağının farkındayız. Bir komplo devrededir. Hedef AK Parti, MHP ve Cumhur İttifakı'dır. Maşa kullananları takipteyiz.' dedi.
14.05.2024 Gündem
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tutuklandı! İfadesi ortaya çıktı: Tahrik etti
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tutuklandı! İfadesi ortaya çıktı: Tahrik etti Hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tutuklandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve şüpheliler Ş. Y. Ş. ile K. Ç.'nin “kamu görevlisini yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle spor alanında kırık oluşacak şekilde yaralamak” suçundan tutuklandıklarını açıkladı. Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca ifadesi ortaya çıktı. Öte yandan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, hakem Halil Umut Meler'e yapılan yumruklu saldırı ile ilgili "Şiddetin her türlüsünü kınıyoruz. Hakeme şiddet hepimizin tepkisini çekti." dedi.
12.12.2023 Süper Lig
Cemevlerine saldırı soruşturmasında karar çıktı
Cemevlerine saldırı soruşturmasında karar çıktı Ankara'da cemevlerine saldırı soruşturmasında gözaltına alınan 3 şüpheliden Ahmet Ozan K. tutuklanırken diğer 2 şüpheli ev hapsi adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı.
3.08.2022 Gündem
Cemevi ile Alevi dernek ve vakıflarına saldırı! 45 dakikada üç noktada provokasyon...
Cemevi ile Alevi dernek ve vakıflarına saldırı! 45 dakikada üç noktada provokasyon... Ankara’nın Çankaya ve Mamak ilçelerinde bulunan Cemevi ile Alevi dernek ve vakıflarına önceki gün kısa süreli aralıklarla saldırı yapıldı. Ahmet Ozan K.’nın (24) 45 dakikada üç ayrı noktada saldırı yaptığı tespit edildi. İlk ifadesinde kimseden talimat almadığını savunan saldırganın bağlantıları araştırılıyor.
1.08.2022 Gündem
Düğün konvoyunda ambulansa yol vermeyen sürücülere 11 bin 56 TL ceza
Düğün konvoyunda ambulansa yol vermeyen sürücülere 11 bin 56 TL ceza Ankara Emniyet Müdürlüğü’nce Esenboğa Yolu üzerinde düğün konvoyunda ambulansa yol vermeyen 9, trafiği durduran 1 sürücüye de toplam 11 bin 56 TL para cezası kesildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da trafikte ambulansların öncelik hakkı bulunduğunu hatırlattı.
31.07.2022 Gündem
Tümör operasyonundan dikkat çeken görüntüler! İşkence evleri, oyuncak ayının içindeki silah...
Tümör operasyonundan dikkat çeken görüntüler! İşkence evleri, oyuncak ayının içindeki silah... 24 ilde gerçekleştirilen 'Tümör' operasyonuna ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Toplumun huzurunu kaçıran suç örgütlerine ait işkence evleri ve ilginç yöntemleri ilk kez görüntülendi.
2.07.2022 Yaşam
Demir Yumruk Operasyonu'ndaki detaylar şok etti! Erol Evcil kaçmaya çalışırken yakalandı
Demir Yumruk Operasyonu'ndaki detaylar şok etti! Erol Evcil kaçmaya çalışırken yakalandı Ankara merkezli 29 ilde, demir çelik fiyatlarını manipüle eden, 105 milyar liralık sahte faturayla kamuyu 25 milyar zarara uğratan şirketlere yönelik düzenlenen 'Demir Yumruk' operasyonunda aralarında Erol Eşrefoğlu’nun (Evcil) da bulunduğu 3 ayrı suç örgütünün lideri ile birlikte 250 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan operasyonda gözaltına alınan Erol Eşrefoğlu'nun (Evcil), İskenderun'da kaldığı rezidansta kaçmaya çalışırken gözaltına alındığı belirtildi. Ayrıca operasyonda 500 milyon liranın ele geçirildiği belirtildi.
28.06.2022 Dünya
Demir Yumruk operasyonunda hangi fabrikalar var, hangi firmalara operasyon yapıldı? Gözaltına alınanlar belli mi?
Demir Yumruk operasyonunda hangi fabrikalar var, hangi firmalara operasyon yapıldı? Gözaltına alınanlar belli mi? Demir-Çelik fiyatlarını manipüle eden, şirketlere Demir Yumruk operasyonu düzenlendi. Operasyonda şu ana kadar Erol Eşrefoğlu (Evcil), aralarında olduğu 3 ayrı suç örgütünün lideri ile birlikte 250 şahıs gözaltına alındı, gözaltı işlemleri devam ediyor. Peki, Demir Yumruk operasyonunda hangi fabrikalar var, hangi firmalara operasyon yapıldı? Gözaltına alınanlar belli mi?
28.06.2022 Ekonomi
29 ilde 'Demir Yumruk' Operasyonu! Erol Evcil dahil 3 örgüt lideri ve 250 kişi gözaltında...
29 ilde 'Demir Yumruk' Operasyonu! Erol Evcil dahil 3 örgüt lideri ve 250 kişi gözaltında... Son dakika haberine göre, Ankara Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Vergi Denetim Kurulu, MASAK, KOM Daire Başkanlığı personelinin katıldığı, Ankara merkezli 29 ilde eş zamanlı “Demir Yumruk” Operasyonu düzenlendi. Operasyonda şu ana kadar Erol Eşrefoğlu’nun (Evcil) da aralarında olduğu 3 ayrı suç örgütünün lideri ile birlikte 250 şüpheli gözaltına alındı
28.06.2022 Gündem
Ankara merkezli 6 ilde sosyal medya dolandırıcılarına operasyon: 18 gözaltı
Ankara merkezli 6 ilde sosyal medya dolandırıcılarına operasyon: 18 gözaltı Ankara Polatlı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Ankara Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü olarak Ankara merkezli 6 ilde eş zamanlı sosyal medya dolandırıcılığına yönelik operasyonda 18 zanlı yakalanarak gözaltına alındı.
27.05.2022 Gündem
Tekerlekli sandalyeli torbacı! Felç oldu yine de vazgeçmedi
Tekerlekli sandalyeli torbacı! Felç oldu yine de vazgeçmedi Ankara Emniyeti'nin torbacılara yönelik yaptığı operasyonda tekerlekli sandalyede gözaltına alınan Doğukan Ö.'nün ibretlik hikâyesi dikkat çekerken, Doğukan Ö.’nün engelli kaldıktan sonra polisin takibinden kaçmak için ‘engelli maaşı'na başvurduğu öğrenildi.
24.04.2022 Yaşam
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Sağlık Bakanlığı ve 5 kurumdan belge istedi
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Sağlık Bakanlığı ve 5 kurumdan belge istedi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, ABD’li ilaç firmasının Türkiye’de sağlık bürokratlarına rüşvet verdiği iddiasıyla ilgili başlattığı soruşturmada, Sağlık Bakanlığı ve 5 kuruma yazı gönderdi. Başsavcılık, ‘Alexion adlı ABD’li firmanın Soliris adlı ilaç için onay almakta zorlandığı, bu nedenle Sağlık Bakanlığı yetkilileriyle bağlantıları olan bir danışmanla anlaştığı, 2010-2015 yılları arasında firmanın Türkiye’deki bu danışmana 1,3 milyon doların üzerinde ödeme yaptığı, kamu görevlilerine usulsüz ödemelerde bulunularak Alexion isimli ilaç şirketinin 6.6 milyon doların üzerinde kazanç sağladığı, haksız kazançta Türk yasalarına göre suç işleyerek katkıda bulunan kamu görevlileri ve diğer kişilerin bulunduğu’ iddialarına ilişkin belgeler istedi.
3.12.2021 Gündem
Altındağ'daki olaylarla ilgili 76 kişi yakalandı
Altındağ'daki olaylarla ilgili 76 kişi yakalandı Ankara Emniyet Müdürlüğü: Vatandaşlarımızı provoke eden, sosyal medyada gerçek dışı paylaşımlarda bulunan, bölgedeki olaylara karışan 76 kişi yakalandı.
12.08.2021 Gündem
WhatsApp yazışmaları ifşa etti! Gündüz aile hekimi gece zehir taciri
WhatsApp yazışmaları ifşa etti! Gündüz aile hekimi gece zehir taciri Son dakika haberine göre; Ankara’da piyasaya sürmek üzere İstanbul’dan yüklü miktarda sentetik uyuşturucu hap getirten Aile Hekimi Dr. Ömer Ali E. ile kendisine yardım eden Gökhan D. gözaltına alındı. Operasyonda 370 tablet halinde toplamda 5 bin 180 adet hap ele geçirildi...
3.04.2021 Yaşam
“Tokatçılar” çetesine ağır darbe! İşte örgütü bitiren fotoğraf...
“Tokatçılar” çetesine ağır darbe! İşte örgütü bitiren fotoğraf... Son dakika haberine göre; Milli Emlak’a ait arazileri sahte tapu ve sözleşmelerle kiralayıp sattıkları öne sürülen ‘Tokatçılar’ örgütü çökertildi. Örgüt üyelerinin, bilgi ve belge temin etmek için kamu görevlilerine rüşvet verdikleri ortaya çıktı. Örgüt liderleri M.T. ve S.K.’nın bir yıllık banka hesap hareketlerinde 47 milyon lira para giriş-çıkışı tespit edildi. Hürriyet, rüşvetin fotoğraflarına ulaştı.
27.03.2021 Gündem
Dolandırıcılık çetesine operasyon! Paraları halay çekerek aldılar...
Dolandırıcılık çetesine operasyon! Paraları halay çekerek aldılar... Son dakika haberine göre; ANKARA Emniyeti, vatandaşların cep telefonlarına sızarak mobil banka hesaplarını ele geçiren 8 kişilik çeteyi, İstanbul ve Ağrı'da düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına aldı. Şüphelilerin, çaldıkları parayı ATM'de halay çekerek aldıkları anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı.
27.02.2021 Gündem
Yardım çığlığı iğrenç tezgahı bozdu!
Yardım çığlığı iğrenç tezgahı bozdu! Bazı yurtlarda büyüyüp ayrılan kızları ağına düşüren fuhuş çetesi çökertildi. Kızların “Tecavüze uğruyoruz, işkence görüyoruz” ihbarı üzerine yapılan operasyonla 8 çete üyesi gözaltına alındı. 29 genç kız, çetenin elinden kurtarıldı. Özel fuhuş evleri kuran acımasız çetenin yurttan çıkan çocuk yaştaki kızları nasıl ağlarına düşürdüğü ve böylece ortaya çıkmış oldu.
29.01.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Selçuk Özdağ’a telefon! 'Neler oluyor'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Selçuk Özdağ’a telefon! 'Neler oluyor' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, evinin önünde silahlı ve sopalı bir grubun saldırısı sonucu yaralanan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ı telefonla arayarak olayla ilgili bilgi aldı, geçmiş olsun dileklerini iletti.
18.01.2021 Gündem
Asker uğurlamasında corona virüs tedbirlerine uymadılar!
Asker uğurlamasında corona virüs tedbirlerine uymadılar! Ankara Emniyet Müdürlüğü, asker uğurlaması nedeniyle Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi'nde (AŞTİ) yapılan eğlencelerde corona virüs tedbirlerine uymadığı tespit edilen 11 kişiye, 34 bin 650 TL idari para cezası verildiğini açıkladı.
5.09.2020 Gündem
Karısını öldürmek için ceza evinden firar etti
Karısını öldürmek için ceza evinden firar etti Çeşitli suçlardan 22 yıl hapis cezası alan Ecevit Kıymaz, kızı Kader’e telefonda “Anneni öldüreceğim” deyip Sincan Açık Cezaevi’nden firar etti. Katilden hızlı hareket ederek ortak operasyonla Kıymaz’ı yakalayan Yozgat ile Ankara polisleri bir kadını ölümden kurtardı. Kıymaz’ın üzerinde eski eşinin oturduğu evinin adresinin yazılı olduğu not çıktı.
14.08.2020 Yaşam
Şehit olan babanın izinden gittiler!
Şehit olan babanın izinden gittiler! Hakkâri Özel Harekât Şube Müdürü Ali Er, 1992 yılında şehit olduğunda geride 3 yetim bıraktı. Oğulları Eraslan, Volkan ve Erkurt Er babalarının izinden gidip polis oldu. Üçü de şimdi Ankara İl Emniyetüdür Yardımcısı olarak görev yapıyor. Eraslan tıpkı babası gibi Özel Harekât’tan, ikizi Volkan siber suçlardan, Erkurt Er ise bölge trafikten sorumlu.
2.08.2020 Gündem
Zehir parasıyla milyonluk yatırım!
Zehir parasıyla milyonluk yatırım! Cumhuriyet tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonlarından, “Bataklık Operasyonu” sonucu gözaltına alınan örgütün elebaşlarından Çetin Gören’in, Türkiye’deki akrabalarına 40 milyon euro’ya yakın para yollayıp lüks evler aldırdığı ortaya çıktı.
3.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ankara Emniyeti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ankara emniyeti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.