Ankara Adliyesi

Ankara Adliyesi

Son dakika Ankara Adliyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ankara Adliyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ankara Adliyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ankara Adliyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ankara adliyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.007 ankara adliyesi haberi bulunmuştur. Tüm ankara adliyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hablemitoğlu suikastı davası firari sanığı Bozkır, tutuklandı
Hablemitoğlu suikastı davası firari sanığı Bozkır, tutuklandı Ankara'da dün yakalanan Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastı davasının firari sanığı ve 'terör örgütüne silah sağlama' suçundan hakkında 21 yıl 9 ay hapis cezası bulunan Nuri Gökhan Bozkır, tutuklandı.
3.01.2024 Gündem
Ankara'da İsrail için savcılığa suç duyurusu
Ankara'da İsrail için savcılığa suç duyurusu Ankara'da İnsan Hakları ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği (Mazlum-Der), İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları için savcılığa suç duyurusunda bulundu.
19.10.2023 Gündem
Tutuklanan TTB Başkanı Fincancı'nın ilk ifadesi ortaya çıktı
Tutuklanan TTB Başkanı Fincancı'nın ilk ifadesi ortaya çıktı Tutuklanarak cezaevine gönderilen Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı ifadesinde, "Canlı bağlantı için arayan kişiyi tanımıyordum. Yine söz konusu yayın kuruluşunun PKK silahlı terör örgütünün irtibatlı ve geçmiş haberlerini, yayınlarını bilmiyorum" dedi.
27.10.2022 Gündem
Türk Tabipleri Birliği Başkanı Fincancı tutuklandı
Türk Tabipleri Birliği Başkanı Fincancı tutuklandı İstanbul'da gözaltına alınarak Ankara'ya getirilen Şebnem Korur Fincancı, çıkarıldığı Ankara Adliyesi 3. Sulh Ceza hakimliğince tutuklanarak Sincan Kapalı Kadın Cezaevine gönderildi.
27.10.2022 Gündem
Ünsal Ban hakkında yeniden yakalama kararı
Ünsal Ban hakkında yeniden yakalama kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınıp, dün çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakılan, eski Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi Rektörü Ünsal Ban hakkında, savcılığın itirazı üzerine tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı. Yakalama kararı çıkarılan Ünal Ban tutuklandı.
3.09.2022 Gündem
Sağanak yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu! Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü! AFAD'dan flaş uyarı
Sağanak yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu! Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü! AFAD'dan flaş uyarı Beklenen yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu, yollar göle döndü çok sayıda araç sulara gömüldü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugünkü kuvvetli yağışa karşı çok sayıda kenti uyardı. Özellikle Marmara Bölgesi'nde görülecek yağışlar için CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, 'Su baskını, hortuma kadar gidebilecek bir risk var.' ifadelerini kullandı ve yağıştan en çok etkilenecek şehirleri sıraladı. Meteoroloji'nin uyarısının ardından beklenen yağış sabah saatlerinde başladı. İstanbul Anadolu Yakası'nda etkili olan yağış sonrası Maltepe’de sokaklar göle döndü, araçlar sular altında kaldı. Bursa'da da sağanak nedeniyle Mudanya ilçesindeki Işıklı Deresi taşarken, araçlar ise sular içinde kaldı. Eminönü'nde yağmurun etkisiyle Kapalıçarşı ile Mısır Çarşısı'nda bazı işyerlerini su bastı. AFAD'tan ise son dakika hortum uyarısı yapıldı...
15.08.2022 Gündem
ABD'den getirilen Reyhanlı saldırısı şüphelisi Memet Gezer adliyede
ABD'den getirilen Reyhanlı saldırısı şüphelisi Memet Gezer adliyede Reyhanlı katliamının talimatını verdiği iddiasıyla ABD'den Türkiye'ye getirilen Memet Gezer, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
7.07.2022 Gündem
Adliye önünde tekme tokat birbirlerine girdiler!
Adliye önünde tekme tokat birbirlerine girdiler! Ankara'nın Çankaya ilçesinde, adliye önünde iki grup arasında çıkan tekme- tokat kavga, cep telefonu kamerasına yansıdı.
2.06.2022 Yaşam
Banka hesaplarına bakınca büyük şok yaşadı! 163 bin TL parası uçtu gitti
Banka hesaplarına bakınca büyük şok yaşadı! 163 bin TL parası uçtu gitti İzmir'de bilgisi dışında iki ayrı hesabından başka hesaplara 163 bin 480 TL para transferi yapıldığını iddia eden mimar Zekeriya Bozkurt (23), konuyu yargıya taşıdı. Mahkemenin görevlendirdiği bilirkişi heyetinin raporunda, "Davalı bankanın yeterli risk-teyit mekanizmalarına ait doğrulamaları gerçekleştirememesi sonucu meydana geldiği kanaati oluşmuştur" denildi. Bozkurt'un avukatı Demir, "Davanın sonuçlanması halinde emsal bir karar çıkacaktır" dedi.
24.05.2022 Yaşam
İstanbul'da lüks sitede 17 yaşındaki genç kızın feci ölümü! 3 arkadaşı kaçmaya çalışırken yakalandı
İstanbul'da lüks sitede 17 yaşındaki genç kızın feci ölümü! 3 arkadaşı kaçmaya çalışırken yakalandı İstanbul Esenyurt’ta lüks bir sitedeki dairenin camından henüz bilinmeyen nedenle aşağı düşen genç kızın ölümü şok etti. Sitenin kiralık dairesinde bulunan 1’i kadın toplam 3 kişi gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
24.05.2022 Yaşam
Ankara Adliyesi’nde şok eden vurgun! Hakim, savcı, personel kimseye acımadı
Ankara Adliyesi’nde şok eden vurgun! Hakim, savcı, personel kimseye acımadı Ankara Adliyesi çalışanlarının dolandırıcılık iddiası akıllara durgunluk verdi. Aralarında hakim ve savcılarında olduğu çok sayıda adliye personeli tur düzenleme vaadiyle dolandırıldı. Trenle Güneydoğu ve Kıbrıs seyahati hayali kuran Ankara Adliyesi çalışanları şikayetçi olunca soruşturma başlatıldı. İşte filmlere konu olacak son dakika dolandırıcılık haberinin detayları…
24.05.2022 Yaşam
Asansörde maske takmayan zabıt katibi hakimle tartıştı, açığa alındı
Asansörde maske takmayan zabıt katibi hakimle tartıştı, açığa alındı Ankara Adliyesi'nde zabıt katibi Hasan B.Y., asansöre maskesiz binmesi nedeniyle tartıştığı hakim Adnan C.'nin şikayeti üzerine Adalet Komisyonu'nca başlatılan idari soruşturma kapsamında açığa alındı.
8.04.2022 Yaşam
Ankara'da kimyasal sızıntı tedirginliği! Cıva bulunan 3 şişeden 2'sinin kırıldı
Ankara'da kimyasal sızıntı tedirginliği! Cıva bulunan 3 şişeden 2'sinin kırıldı Ankara Adliyesi'nde, içerisinde cıva bulunan delil paketinin deforme olduğunun anlaşılması üzerine, adliyede kimyasal sızıntı endişesi yaşandı. Uzman ekip tarafından yapılan incelemede sızıntıya rastlanmadı.
31.03.2022 Gündem
Sultan'ın yüzüne kimyasal madde atan eski sevgili tutuklandı!
Sultan'ın yüzüne kimyasal madde atan eski sevgili tutuklandı! Ankara’da, eski kız arkadaşı Sultan S.'nin yüzüne kimyasal madde attığı iddiasıyla hakkında 21 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldıktan sonra ev hapsi kaldırılınca firar eden Soner Bolat yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan Bolat 4 ayrı suçtan tutuklandı.
29.03.2022 Yaşam
Sahte savcı kimliğiyle boşanma planı! İlginç olay
Sahte savcı kimliğiyle boşanma planı! İlginç olay Adliyeye sahte savcı kimliğiyle girmeye çalışıp yakalanan kişi, 5 kez boşanma davası açtığı karısının kendisinden ayrılması için böyle bir yönteme başvurduğunu öne sürdü.
27.03.2022 Yaşam
Kaftan içinde uyuşturucu ticaretine 16 yıl 3 ay hapis
Kaftan içinde uyuşturucu ticaretine 16 yıl 3 ay hapis Ankara'da, kaftan ve çeşitli otantik kıyafetlere emdirilerek kargo ile İngiltere ve Kanada'ya 16 kilo 700 gram baz morfin göndermek isterken yakalanan İran Uyruklu Mahdı Ghasemı(35), 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan tutuklu yargılandığı davada 16 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
19.03.2022 Yaşam
İğrenç cinsel ilişki ağı! İş bulma vaadiyle kandırıyorlardı
İğrenç cinsel ilişki ağı! İş bulma vaadiyle kandırıyorlardı Ankara'da, iş bulma vaadiyle Türkiye’ye getirdikleri çok sayıda yabancı uyruklu kadına, fotoğraflarının yer aldığı katalogla müşteri bularak fuhuş yaptıran 2'si kadın 5 kişilik çeteye operasyon düzenlendi. Gözaltına alınan şüphelilerden 3'ü tutuklandı, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
21.02.2022 Yaşam
Hablemitoğlu suikastı zanlısı Bozkır'ın gözaltı süresi uzatıldı
Hablemitoğlu suikastı zanlısı Bozkır'ın gözaltı süresi uzatıldı Ankara'da 18 Aralık 2002'de uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun, Ukrayna'da yakalanarak Türkiye'ye getirilen katil zanlısı Nuri Gökhan Bozkır'ın gözaltı süresi 4 gün daha uzatıldı. 
3.02.2022 Gündem
Sezen Aksu'nun şarkı sözleri tartışma konusu oldu! Cübbeli Ahmet Hoca, Ali Babacan'a saydırdı ' Rey için ana babasını satanlar...'
Sezen Aksu'nun şarkı sözleri tartışma konusu oldu! Cübbeli Ahmet Hoca, Ali Babacan'a saydırdı ' Rey için ana babasını satanlar...' Sezen Aksu'nun "Şahane Bir Şey Yaşamak" isimli şarkısındaki "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" sözleri sosyal medyada gündem oldu. Ünlü sanatçıya bir kesim tepki gösterirken bir kesim ise destek verdi. Sezen Aksu'yla ilgili Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada dini değerlere hassasiyet çağrısı yapıldı. MHP Lideri Devlet Bahçeli sert tepki gösterdi. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise Aksu'ya destek verdi. Babacan'ın Sezen Aksu'ya yaptığı desteğe tepki gösteren Cübbeli Ahmet Hoca Hz. Adem ve Hz. Havva'nın insanlığın ilk atası olmasına atıfla "Bugün rey için ana babasını satanlar yarın yönetime gelseler düşünün neleri satarlar?" eleştirisinde bulundu. Mustafa Sandal ve Seda Sayan, ünlü şarkıcıya destek çıkarken, Diyanet-Sen tepki gösterdi. Ankara'da bir grup avukat ise suç duyurusunda bulundu.
21.01.2022 Gündem
DEVA Parti'li Gürcan hakkında 20 yıl hapis istemiyle iddianame
DEVA Parti'li Gürcan hakkında 20 yıl hapis istemiyle iddianame Ankara'da, 'siyasal ve askeri casusluk' suçundan tutuklanan DEVA Partisi kurucu üyesi Metin Gürcan hakkında yürütülen soruşturma tamamlanarak, iddianame düzenlendi. İddianamede, Gürcan'ın yabancı devlet görevlileriyle paylaştığı tespit edilen bilgilerin, devletin güvenliği ile iç veya dış siyasal yararları bakımından niteliği itibarıyla gizli kalması gereken bilgiler olduğu belirtilerek, 20 yıla kadar hapis talep edildi.
6.01.2022 Siyaset
DEVA Partili Metin Gürcan hakkında flaş gelişme! 20 yıla kadar...
DEVA Partili Metin Gürcan hakkında flaş gelişme! 20 yıla kadar... Ankara’da, 'siyasal ve askeri casusluk' suçundan tutuklanan DEVA Partisi kurucu üyesi Metin Gürcan hakkında yürütülen soruşturma tamamlanarak, iddianame düzenlendi. İddianamede, Gürcan'ın yabancı devlet görevlileriyle paylaştığı tespit edilen bilgilerin, devletin güvenliği ile iç veya dış siyasal yararları bakımından niteliği itibarıyla gizli kalması gereken bilgiler olduğu belirtilerek, 20 yıla kadar hapis talep edildi.
6.01.2022 Siyaset
Avukat şüphelendi, 'lüks villa' dolandırıcısı yakalandı
Avukat şüphelendi, 'lüks villa' dolandırıcısı yakalandı Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan lüks villasını satmak için anlaştığı kişinin hareketlerinden şüphelenen avukat Nuran Özdemir'in ihbarı üzerine, 'dolandırıcılık' suçundan kesinleşmiş hapis cezası ve 6 yıldır 42 ayrı dosyada araması bulunan Erkan Gürsoy (47), polisin 15 günlük takibiyle yakalandı. Ağına düşürüp evlenme teklifini kabul eden kadınları, düğün hediyesi olarak lüks villa ya da daire alma vaadiyle dolandırdığı ileri sürülen şüpheli Erkan Gürsoy, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
19.12.2021 Gündem
Metin Gürcan'ın diplomatlarla buluşma fotoğrafları ortaya çıktı
Metin Gürcan'ın diplomatlarla buluşma fotoğrafları ortaya çıktı Ankara'da 'Siyasal ve askeri casusluk' suçundan tutuklanan DEVA Partisi kurucu üyesi Metin Gürcan’ın, İtalyan ve İspanyol diplomatlarla buluşması ve içinde para olduğu belirtilen zarfı alırken güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri dosyaya girdi.
30.11.2021 Siyaset
DEVA Parti'li Metin Gürcan siyasal ve askeri casusluk suçundan tutuklandı
DEVA Parti'li Metin Gürcan siyasal ve askeri casusluk suçundan tutuklandı 'Siyasal ve askeri casusluk' suçlamasıyla gözaltına alınan DEVA Partisi kurucu üyesi Metin Gürcan, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza mahkemesinde tutuklanarak cezaevine gönderildi.
29.11.2021 Siyaset
E-duruşma mahkeme sayısı 915'e ulaştı
E-duruşma mahkeme sayısı 915'e ulaştı Adalet Bakanlığı’nca, emek ve zaman tasarrufu ile yargılamalarda kolaylık sağlayan e-duruşmanın uygulandığı mahkeme sayısının 915’e çıktığı duyuruldu.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ankara Adliyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ankara adliyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.