Anıl Tetik

Anıl Tetik

Son dakika Anıl Tetik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Anıl Tetik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Anıl Tetik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anıl Tetik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anıl tetik gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 anıl tetik haberi bulunmuştur. Tüm anıl tetik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor Anıl evlilik yolunda ilk adımı attı!
Survivor Anıl evlilik yolunda ilk adımı attı! Survivor yarışmasıyla ünlenen ve geçtiğimiz günlerde oyunculuğu bıraktığını açıklayan Anıl Tetik nişanlandı.
21.03.2023 Magazin
Survivor ile ünlenen Anıl Tetik'ten şaşırtan karar!
Survivor ile ünlenen Anıl Tetik'ten şaşırtan karar! Survivor yarışmasıyla tanıdığımız Anıl Tetik, yarışma bittikten sonra oyunculuğa adım atmıştı. Son olarak Kanal D'nin sevilen dizisi 'Üç Kız Kardeş'te yer alan Tetik, geçtiğimiz gün bir arkadaşıyla birlikte Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ünlü isim, ayaküstü gazetecilerin sorularını cevaplayarak, oyunculuğu bıraktığını açıkladı.
9.03.2023 Magazin
'Üç Kız Kardeş'te Türkan gerçekleri öğreniyor mu? Mine ve Somer'in sırrı ortaya çıkıyor
'Üç Kız Kardeş'te Türkan gerçekleri öğreniyor mu? Mine ve Somer'in sırrı ortaya çıkıyor Kanal D’nin, her salı akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, ekrana gelen yeni bölümüyle izleyiciden yine tam not aldı.  
21.09.2022 Televizyon
Üç Kız Kardeş’in seti Ayvalık’tan eğlenceli set kareleri!
Üç Kız Kardeş’in seti Ayvalık’tan eğlenceli set kareleri! Kanal D’nin, başladığı günden bu yana izleyicinin büyük ilgisini çeken dizisi Üç Kız Kardeş’in çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Ayvalık’ın eşsiz doğasında çekimleri devam eden dizi, samimi ve sıcak öyküsü ile olduğu kadar kamera arkası görüntüleri ile de büyük beğeni topluyor.
30.05.2022 Televizyon
Üç Kız Kardeş, en çok izlenen dizi oldu!
Üç Kız Kardeş, en çok izlenen dizi oldu! Kanal D’nin Salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş, dün akşam yeni bölümü ile ekrana geldi. İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan dizi ekrana gelen 8’inci bölümü ile Total ve AB kategorilerinde zirveye oturdu. Üç Kız Kardeş, Total’de yüzde 7,23 reyting ve yüzde 17,54 izlenme payı, AB’de yüzde 6,98 reyting ve yüzde 16,36 izlenme payı alarak iki grupta da birinci oldu. Sosyal medyada da Türkiye gündemine giren dizi için bir çok yorum yapıldı. Türkan ile yakınlaşmaya başlayan Somer’in, Mine’nin gerçekleri anlattığı mektubu okuyunca ne yapacağı ise yeni bölüme dair merak uyandırdı.
13.04.2022 Televizyon
'Üç Kız Kardeş’te Özgü Kaya ve Berker Güven’in uyumu çok konuşuluyor
'Üç Kız Kardeş’te Özgü Kaya ve Berker Güven’in uyumu çok konuşuluyor Kanal D’de her salı akşamı yeni bölümleriyla ekrana gelen, İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş'te Özgü Kaya (Türkan) ve Berker Güven (Somer), ekran uyumları ile en çok konuşulan dizi çiftlerinin başında geliyor.
12.04.2022 Televizyon
Üç Kız Kardeş, tüm reyting kategorilerinde zirvede!
Üç Kız Kardeş, tüm reyting kategorilerinde zirvede! Kanal D’nin, her Salı akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen, İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş ekrana gelen 6’ıncı bölümü ile tüm kategorilerde zirveye oturdu.
30.03.2022 Televizyon
Üç Kız Kardeş yayınlanan yeni bölümü ile yine çok izlendi!
Üç Kız Kardeş yayınlanan yeni bölümü ile yine çok izlendi! Kanal D’nin, her Salı akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen, çekimlerinin Ayvalık’ta gerçekleştiği, İclal Aydın’ın çok satan aynı adlı romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, yayınlanan yeni bölümüyle yine çok izlendi. Sosyal medyada da oldukça konuşulan dizide, Sadık’ın Türkan’ın arkasında durması ve baba evinin anahtarını vermesi izleyicinin büyük beğenisini kazandı.
9.03.2022 Televizyon
Anıl Tetik, 'Üç Kız Kardeş' kadrosunda!
Anıl Tetik, 'Üç Kız Kardeş' kadrosunda! Kanal D dizisi 'Üç Kız Kardeş', yayınlanan her bölümü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanmaya devam ediyor. Çekimleri Ayvalık’ta devam eden, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı adlı kitabından uyarlanan dizinin kadrosuna sevilen oyuncu Anıl Tetik dahil oldu.
4.03.2022 Televizyon
Savaşçı'nın yeni bölümü ne zaman başlayacak 2021? Savaşçı 5. sezon 100. bölüm yayın tarihi hangi gün? Savaşçı oyuncuları 2021
Savaşçı'nın yeni bölümü ne zaman başlayacak 2021? Savaşçı 5. sezon 100. bölüm yayın tarihi hangi gün? Savaşçı oyuncuları 2021 Savaşçı ne zaman başlayacak 2021? Savaşçı dizisinin 5. Sezonuna saatler kaldı. Savaşcı yeni sezon yayın tarihi merakla bekleniyordu. Nihayet Savaşçı 100. bölümüyle ekranlara geliyor. Kadrosu yenilenen Savaşçı dizisinin yeni sezonun ilk bölümü ne zaman? Savaşçı oyuncu kadrosu ve yeni sezon yayın tarihi...
10.04.2021 Gündem
Savaşçı ne zaman başlayacak? Bu akşam savaşçı var mı? Savaşçı dizisinde son durum!
Savaşçı ne zaman başlayacak? Bu akşam savaşçı var mı? Savaşçı dizisinde son durum! Bir süredir ekranlardan uzak kalan Savaşçı'nın 100. bölümü ve yeni oyuncu kadrosuyla yeniden ekranlara geleceği duyurulmuş hatta fragmanları da yayınlanmıştı. Hala yayın tarihi belirsiz olan Savaşçı için izleyici bir süredir bekliyor. Pazar günlerinin sevilen dizisi Savaşçı ile ilgili belirsizlikler hala devam ederken kulislerde Savaşçı'nın yeni bölümünün 7 Mart'ta yayınlanacağına yönelik bilgiler dolaşıyordu. Ancak kanalın yayın akışında Savaşçı'nın yer almaması dikkat çekti. Peki, Savaşçı ne zaman başlayacak 2021? Savaşçı yeni sezon hangi kanalda yayınlanacak? Savaşçı bugün var mı? İşte Savaşçı dizisi yeni oyuncuları ile ilgili tüm detaylar...
7.03.2021 Gündem
Savaşçı ne zaman başlıyor 2021? Bugün Savaşçı var mı? Savaşçı yeni sezon oyuncuları kim?
Savaşçı ne zaman başlıyor 2021? Bugün Savaşçı var mı? Savaşçı yeni sezon oyuncuları kim? Uzun bir süre ekranlardan uzak kalan Savaşçı 100. bölümü ve yeni oyuncu kadrosuyla yeniden ekranlara geliyor. Pandemi boyunca hakkında sıkça yazılıp çizilen Savaşçı dizisi yeni sezonun ilk bölümüyle ekranlarda olacak. Peki, Savaşçı bugün var mı? Savaşçı dizisi ne zaman başlıyor? Savaşçı yeni sezon oyuncuları kim? Savaşçı 100 bölüm detayları ve Savaşçı dizisi yeni oyuncuları...
28.02.2021 Gündem
Savaşçı ne zaman başlıyor? Savaşçı dizisi ile ilgili önemli açıklama!
Savaşçı ne zaman başlıyor? Savaşçı dizisi ile ilgili önemli açıklama! Uzun bir süre ekran macerasına ara veren Savaşçı dizisi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Yeni sezonuna kadrosuna kattığı yeni oyuncularla devam edecek olan Savaşçı dizisi ile ilgili gelişmeler dizi takipçileri tarafından merakla bekleniyor. Peki, Savaşçı ne zaman başlıyor? İşte Savaşçı dizisi ile ilgili önemli açıklama!
31.01.2021 Gündem
Savaşçı yeni bölüm ne zaman? Savaşçı dizisine 2 sürpriz isim! İşte Savaşçı dizisi yeni oyuncuları...
Savaşçı yeni bölüm ne zaman? Savaşçı dizisine 2 sürpriz isim! İşte Savaşçı dizisi yeni oyuncuları... Televiyon ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı transferleriyle gündeme bomba gibi düştü. Sezon arası veren ve oyuncu kadrosunda büyük bir değişime giden Savaşçı dizisine yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Savaşçı'nın yeni sezonu ile ilgili meraklı bekleyiş devam ederken dizinin takipçileri de yayın tarihini araştırıyor. Peki, Savaşçı yeni bölüm ne zaman? Savaşçı yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? Şavaşçı dizisine hangi sürpriz isimler katıldı? İşte Savaşçı dizisi yeni oyuncuları ve dizi ile ilgili merak edilen her şey...
27.12.2020 Gündem
Feride filminin konusu ne, oyuncuları kimler, ne zaman vizyona girecek?
Feride filminin konusu ne, oyuncuları kimler, ne zaman vizyona girecek? Oyuncu Zeynep Çamcı’nın senaryosunu kaleme aldığı yönetmenliğini de Ali Yorgancıoğlu’nun yaptığı Feride filmi yarın vizyona giriyor. Vizyona girmeden önce film ekibi basın mensuplarıyla bir araya gelerek, filmi anlattı. Peki, Feride filminin konusu nedir? Feride filminin oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Feride Filmi ne zaman vizyona girecek?
23.01.2020 Gündem
Yeni yıla yeni filmle giriyor
Yeni yıla yeni filmle giriyor Katıldığı bir yarışma programı ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan yakışıklı oyuncu Anıl Tetik, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
9.11.2019 Magazin
Seda Güven'in yeni imajı dikkat çekti
Seda Güven'in yeni imajı dikkat çekti Çekimleri devam eden 'Feride' filmine konuk oyuncu olarak katılan Seda Güven, yeni imajıyla çok konuşulacak.
4.11.2019 Magazin
Açılışı kızıyla birlikte yaptı!
Açılışı kızıyla birlikte yaptı! Pop müziğin sevilen ismi Berkay, önceki akşam Poll Production organizasyonu Demirören Tv medya sponsorluğunda düzenlenen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu.
28.08.2019 Magazin
Bebek dolmuşu
Bebek dolmuşu Oyuncu Anıl Tetik önceki akşam arkadaş grubuyla Bebek Lucca’da yemek yedi.
24.08.2019 Magazin
Tek Yürek 22. bölüm fragmanı
Tek Yürek 22. bölüm fragmanı TRT1'de ekranlara gelen Tek Yürek dizisi final bölümü tanıtımı yayınlandı. İşte tüm detaylar.
19.07.2019 Televizyon
Tek Yürek 21. bölüm 2'inci fragman
Tek Yürek 21. bölüm 2'inci fragman TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Tek Yürek'ten yeni tanıtım videosu geldi. İşte tüm detaylar...
16.07.2019 Televizyon
Tek Yürek 21. bölüm fragmanı
Tek Yürek 21. bölüm fragmanı TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Tek Yürek'ten yeni bölüm tanıtımı geldi. İşte detaylar...
12.07.2019 Televizyon
Tek Yürek 20. bölüm 2. fragmanı
Tek Yürek 20. bölüm 2. fragmanı TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Tek Yürek'in yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. İşte detaylar...
10.07.2019 Televizyon
Tek Yürek 20. bölüm fragmanı
Tek Yürek 20. bölüm fragmanı TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Tek Yürek'in yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. İşte detaylar...
5.07.2019 Televizyon
Tek Yürek 19. bölüm 2. fragmanı
Tek Yürek 19. bölüm 2. fragmanı TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Tek Yürek'ten yeni bölüm tanıtımı geldi. İşte detaylar...
1.07.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Anıl Tetik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anıl tetik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.