Anbar

Anbar

Son dakika anbar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anbar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anbar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anbar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anbar gelişmeleri de dahil olmak üzere 378 anbar haberi bulunmuştur. Tüm anbar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski sevgilisini sırtından vurarak öldürdü, duruşmada beraatini istedi
Eski sevgilisini sırtından vurarak öldürdü, duruşmada beraatini istedi Kayseri'de eski sevgilisi Edanur Çoban'ı (18) öldüren Gökhan Çatbaş'ın (22) yargılandığı davanın duruşmasında, baba Akın Çoban, "Bu şahıs, 1 saatten fazla sırtındaki çantada tüfek ile kızımı bekliyor. İnsan sevdiğine çiçekle mi gider, tüfekle mi?" dedi.
14.03.2024 Gündem
Eski sevgilisini pompalı tüfekle katletti, istenen ceza belli oldu!
Eski sevgilisini pompalı tüfekle katletti, istenen ceza belli oldu! Kayseri'de eski sevgilisi Edanur Çoban'ı (18) pompalı tüfekle öldüren Gökhan Çatbaş'ın (21) yargılandığı davanın ilk duruşmasında; savcı mütalaasını vererek, sanığın 'tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsini istedi.
21.12.2023 Gündem
Kardeşine faul yapan arkadaşını öldüren şahsa 18 yıl hapis cezası! Hayrete düşüren olay
Kardeşine faul yapan arkadaşını öldüren şahsa 18 yıl hapis cezası! Hayrete düşüren olay Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde halı saha maçında kardeşine faul yaptığı gerekçesiyle tartıştığı kişiyi pompalı tüfekle öldüren şahsa 18 yıl hapis cezası verildi.
28.09.2023 Yaşam
Halı saha maçında kardeşine 'faul' yapanı av tüfeği ile öldürdü! Mahkemenin verdiği ceza belli oldu
Halı saha maçında kardeşine 'faul' yapanı av tüfeği ile öldürdü! Mahkemenin verdiği ceza belli oldu Kayseri’de, halı saha maçında kardeşi Fahri Çetin'e (24), 'faul' yaptığı iddiasıyla tartıştığı Eren Kuşçu'yu (18) av tüfeği ile vurarak öldüren ağabey Osman Çetin (25), 'Haksız tahrik' indirimi ile 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Kardeşi Fahri Çetin'in ise beraatine hükmedildi.
28.09.2023 Gündem
Edanur Çoban öldürmüştü! Korkunç gerçeği itiraf etti: İntihar etmek içindi
Edanur Çoban öldürmüştü! Korkunç gerçeği itiraf etti: İntihar etmek içindi Kayseri'de eski sevgilisi Edanur Çoban'ı (18) iş çıkışı pompalı tüfekle vurarak öldüren Gökhan Çatbaş'ın (21), nöbetçi mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli Çatbaş, cinayeti işlediği pompalı tüfeği çantayla getirdiğini anlatarak, "Olay sırasında alkolün etkisindeydim. Bana hakaret etti. Gözüm döndü ve ateş ettim. Olayı tasarlamadım. Tüfeği yanımda getirmemin sebebi de intihar etmek içindi" dedi.
16.09.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, çok sayıda kamu kurum ve kuruluşlarında atamalar gerçekleştirildi.
10.09.2022 Gündem
Tonlarca akaryakıt ele geçirildi! O ilimizde dev vurgun, gözaltılar var
Tonlarca akaryakıt ele geçirildi! O ilimizde dev vurgun, gözaltılar var Kayseri'de polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 22 ton karışımlı akaryakıt ele geçirilirken, iki kişi gözaltına alındı.
14.06.2022 Gündem
Gıda, tüm üretim ve tedarik ağı çözümleri bu fuarda!
Gıda, tüm üretim ve tedarik ağı çözümleri bu fuarda! Artan dünya nüfusu, iklim krizi, savaşlar nedeniyle son yılların en önemli gündemi olan gıda, tüm üretim ve tedarik ağıyla çözüm arayışına girdi. Bu arayışa çözüm olmak hedefiyle İstanbul, 30 Kasım-3 Aralık tarihleri arasında gıda sektörünün en önemli uluslararası organizasyonlarından olan YES FOOD EXPO & FORUM’a ev sahipliği yapacak.
13.05.2022 Ekonomi
Silahlı 'borç' kavgası: 4 yaralı
Silahlı 'borç' kavgası: 4 yaralı Kayseri'de, Nakliyeciler Sitesi'nde iki grup arasında borç meselesinden çıkan kavgada tabancayla vurulan 4 kişi, yaralandı.
8.04.2022 Yaşam
Kayseri'de sitede yangın! 10 dükkan ve 3 TIR küle döndü!
Kayseri'de sitede yangın! 10 dükkan ve 3 TIR küle döndü! Kayseri'nin Melikgazi ilçesindeki nakliyeciler sitesinde çıkan yangında 10 dükkan ve 3 TIR küle döndü. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
18.02.2022 Gündem
Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'nın fabrikasında yangın
Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'nın fabrikasında yangın Kayseri'de, Hes Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'na ait yatak fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
25.12.2020 Gündem
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı!
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Bazı bakanlık, kurum ve kuruluşlara ilişkin atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Büyüksoy ile Muş Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Sevmiş görevden alındı.
4.12.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! O isimlerin ataması yapıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! O isimlerin ataması yapıldı Bazı bakanlıklara, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile İstanbul Atlas Üniversitesi Rektörlüğüne ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı.
14.10.2020 Gündem
TMO memur alımı yapacak! Toprak Mahsulleri Ofisi memur alımı 2020 şartları nelerdir?
TMO memur alımı yapacak! Toprak Mahsulleri Ofisi memur alımı 2020 şartları nelerdir? Toprak Mahsulleri Ofisi personel alımı yapacağını duyurdu. KPSS tercihleri ile kamu personeli alımı yapılacağı ve TMO 'da çalışmak isteyenlerin tercihlerini 4 Ağustos 'a kadar yapması gerektiği belirtildi. Toprak Mahsulleri Ofisi memur alımı 2020 şartları nelerdir? TMO memur alımı 2020 başvurusu nasıl yapılır?
1.08.2020 Personel Alımı
Belediyelerde görev yapanlar dikkat! Kadro ataması...
Belediyelerde görev yapanlar dikkat! Kadro ataması... Belediyede lise mezunu olarak tahsildar kadrosunda görev yapmakta olanlar ile sınavsız şef unvanlı kadroya atanması mümkün mü?
22.07.2020 Gündem
Resmen değişti! 3 yıla indirildi
Resmen değişti! 3 yıla indirildi Binlerce kişiyi ilgilendiren düzenleme yapıldı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Kadrolar tek tek sayıldı Rotasyona tabi personel için birinci hizmet bölgesinde 5 yıl olan zorunlu hizmet süresi 3 yıla indirildi. Kamu görevlisi olan eşleri geçici olarak görevlendirilenler, eşlerinin geçici olarak görevlendirildiği yere aile birliği mazeretine bağlı yer değiştirme isteğinde bulunamayacak. Öte yandan kadrolar tek tek sayıldı. Belediyeler ve bağlı kuruluşları ile bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerde görev yapan Devlet memurlarının görevde yükselme ve unvan değişikliklerine ilişkin usul ve esaslar düzenlendi.
Resmen değişti! Binlerce kişiyi kapsıyor, artık 4 yıl...
Resmen değişti! Binlerce kişiyi kapsıyor, artık 4 yıl... Binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiren yeni düzenleme yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan ve Resmi Gazete'de yayımlanan düzenleme ile Ticaret Bakanlığı'nda çalışan memurları ilgilendiren iki önemli değişikliği hayata geçirdi. Bakanlık yurt dışında görevli personelin görev süresini 3 yıldan 4 yıla çıkarırken, taşra teşkilatında görevli personelin kılık kıyafet yönetmeliğinde de değişiklik yaptı. İşte o iki düzenleme...
13.05.2020 Çalışma Hayatı
İdlib neden önemli? Uzmanlar uyarıyor, Sünni Anbar Özerk Bölgesi planı uygulamaya konulmamalı!
İdlib neden önemli? Uzmanlar uyarıyor, Sünni Anbar Özerk Bölgesi planı uygulamaya konulmamalı! Esed rejimi ve destekçileri İdlib’te yoğun saldırılarına devam ediyor. İdlib iç savaşı 8 yıldır sürüyor. Sivil ölümler ve göç derin bir endişe yaratıyor. Suriye’nin kuzeybatısında, Hatay’ın da karşısında yer alan İdlib bugün bir hayalet kenti andırıyor. Hastane, okul ve birçok yaşam merkezi hizmet dışı kaldı. Türkiye ise İdlib’e 2017 yılında girdi. Irak’ta etkisi azalmaya başlayan ABD'nin "Sünni Anbar Özerk Bölgesini" kurma çabalarını yeniden hızlandırdığını savunan uzmanlar, böyle bir planın uygulanmaya konulmasıyla Irak'ın tamamen parçalanacağını, bölgenin etnik ve mezhepsel çatışmalarla dolu bir kaos ortamına sürükleneceği uyarısını yapıyor. Peki, İdlib neden önemli?
3.02.2020 Gündem
İncirlik Üssü Adana merkezine yakın mı? ABD dışında İncirlik Üssünü kullanan var mı?
İncirlik Üssü Adana merkezine yakın mı? ABD dışında İncirlik Üssünü kullanan var mı? İran ve ABD arasında yaşanan gerilim gözlerin ABD’nin Türkiye İncirlik’te bulunan üssüne çevirdi. Arama motorlarında şimdiden İncirlik Üssü nerede? İncirlik Üssü kullanım süresi ne kadar? soruları araştırılmaya başlandı. İşte detaylar…
8.01.2020 Gündem
İran ile ABD arasında gerilim! İşte dikkat çeken durumlar...
İran ile ABD arasında gerilim! İşte dikkat çeken durumlar... ABD Başkanı Donald Trump'ın bayrak hamlesine İran'dan misilleme geldi. ABD ile İran arasındaki gerilim en uç noktaya ulaştı. İran'ın ABD üslerine saldırısında dikkat çeken bir nokta ise saldırının saati. İşte İran'ın saldırısıyla ilgili dikkat çeken noktalar...
8.01.2020 Dünya
Son dakika | İran ABD üslerini vurdu
Son dakika | İran ABD üslerini vurdu İran Devrim Muhafızları Ordusu, ABD'nin Irak'taki Ayn el-Esed Hava Üssü'nü onlarca balistik füzeyle vurduğunu duyurdu.
8.01.2020 Dünya
Resmi Gazete'de yayımlandı 4 yıl şartı getirildi
Resmi Gazete'de yayımlandı 4 yıl şartı getirildi Binlerce kişi bekliyordu ve belli oldu! Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik yayımlandı.
13.11.2019 Gündem
Binlerce memuru ilgilendiriyor! Süre 6 aya düşürüldü...
Binlerce memuru ilgilendiriyor! Süre 6 aya düşürüldü... Enerji Bakanlığı görevde yükselme ve unvan değişikliğine ilişkin yönetmelikte değişiklik yapıldı. Yapılan düzenleme ile şef,müdür, uzman, hukuk müşaviri olmak için bakanlıkta 2 yıl çalışma şartı 6 aya düşürüldü.
5.10.2019 Çalışma Hayatı
KİT'lerin dolu ve boş kadroları açıklandı
KİT'lerin dolu ve boş kadroları açıklandı Bazı Kamu İktisadi Teşebbüslerine ait kadro ve pozisyonlar iptal edilip yenileri ihtas edildi.
16.05.2019 Çalışma Hayatı
Diyarbakır'da 10 mahallede sokağa çıkma yasağı!
Diyarbakır'da 10 mahallede sokağa çıkma yasağı! Diyarbakır'ın Lice, Hani ve Kocaköy kırsalındaki 10 mahallede terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon nedeniyle sokağa çıkma yasağı uygulanacak.
7.01.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Anbar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anbar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.