Anayasa Değişiklik Teklifi

Anayasa Değişiklik Teklifi

Son dakika Anayasa değişiklik teklifi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Anayasa değişiklik teklifi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Anayasa değişiklik teklifi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anayasa Değişiklik Teklifi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anayasa değişiklik teklifi gelişmeleri de dahil olmak üzere 627 anayasa değişiklik teklifi haberi bulunmuştur. Tüm anayasa değişiklik teklifi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı başladı
Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı başladı Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında başladı. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketi ve İsveç'teki provokatif eylemler toplantıda ele alınacak.
23.01.2023 Gündem
Gözler Kabine toplantısına çevrildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni müjdenin detaylarını açıklayacak
Gözler Kabine toplantısına çevrildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni müjdenin detaylarını açıklayacak Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketi için gözler Beştepe'de olacak. Paketin kapsamı ve ayrıntıları Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki Kabine Toplantısı'nda ele alınacak. İsveç'te peş peşe yaşanan skandal eylemler de Kabine'nin bir diğer önemli gündem maddesi olacak.
22.01.2023 Ekonomi
TBMM 2023’e yoğun gündemle başlıyor
TBMM 2023’e yoğun gündemle başlıyor TBMM Genel Kurulu, 2023’ün ilk toplantısını bugün gerçekleştirecek. Meclis’in 2023 seçimlerine kadar yasalaştıracağı düzenlemeler arasında EYT, sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi ve 7. Yargı Paketi gibi önemli başlıklar yer alıyor.
3.01.2023 Gündem
AK Parti'den siyasi parti gruplarına 'anayasa değişikliği teklifi' ziyareti
AK Parti'den siyasi parti gruplarına 'anayasa değişikliği teklifi' ziyareti Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, başörtüsü düzenlemesine ilişkin anayasa değişikliği teklifini görüşmek üzere Meclis'te grubu bulunan siyasi partileri ziyaret etti. Bozdağ, "Bu istişareler sonucunda ortaya çıkacak görüşleri tekrar değerlendirip teklife son halini vereceğiz. Çünkü hazır bir teklif götürmüyoruz" dedi.
2.11.2022 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Türk siyasi tarihinin en vahim iftirasıdır
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Türk siyasi tarihinin en vahim iftirasıdır AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'uyuşturucu' iddialarına, "Polis teşkilatımıza ve jandarma teşkilatımıza dönük, milletimizin huzuru ve refahı için çalışan bu teşkilatlarımızın, uyuşturucu ticareti yaptığından ya da buna göz yumduğundan bahsetmek başlı başına utanç verici bir iftiradır" dedi.
1.11.2022 Gündem
Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Kabine gündeminde hangi konular var?
Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Kabine gündeminde hangi konular var? Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplanacak. Kritik Kabine toplantısının gündeminde başörtüsünü anayasal güvence sağlayacak anayasa değişiklik teklifi gündemin ilk sırasında yer alırken, enflasyonla mücadele ve ekonomik tedbirler de görüşülecek. Peki, Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Kabine gündeminde hangi konular var? İşte 24 Ekim 2022 Kabine gündemi!
23.10.2022 Gündem
Sisi'nin görev süresini uzatacak Anayasa değişikliği
Sisi'nin görev süresini uzatacak Anayasa değişikliği Sisi’nin görev süresini 4 yıldan 6 yıla uzatacak olan Anayasa değişiklik teklifi geçen hafta pazar günü yapıldı.
5.02.2019 Dünya
İşte yeni dönemin kodları! Madde madde görev ve yetkiler
İşte yeni dönemin kodları! Madde madde görev ve yetkiler Yeniden seçilen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve 27. Dönem milletvekillerinin yeminiyle resmen başlayacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ülke yönetimine ilişkin tüm görev ve yetkiler sil baştan tanımlanacak. Erdoğan görevine OHAL döneminde başlayacağı için OHAL’de cumhurbaşkanlığı kararnamelerini Anayasal sınırlara tabi olmadan çıkarabilecek.
27.06.2018 Siyaset
60 günde neler yaşandı neler?
60 günde neler yaşandı neler? Türkiye yakın tarihinin en kritik seçimi için yarın sandığa gidiyor. Öyle bir 60 gün geçti ki, sadece içeride değil Avrupa başkentlerinde de tansiyon hiç düşmedi. Diplomatik skandallar, ‘Hayır’ çağrısı yapan Türkçe başlıklar, Apo posterleriyle gösteri yapan PKK’lılar, ‘Erdoğan’ı öldürün’ pankartı açan ırkçılar... Aşağıda 60 günün kısa özeti, sağda değişiklik paketi var. Karar sizin
29.09.2021 Gündem
Başbakan'dan 14 milyon 700 bin gence "halk oylaması" mektubu!
Başbakan'dan 14 milyon 700 bin gence "halk oylaması" mektubu! Başbakan Yıldırım, 14 milyon 700 bin gence elden teslim edilmek üzere 16 Nisan halk oylamasının anlatıldığı bir mektup kaleme aldı.
29.09.2021 Gündem
Kurtulmuş'tan anayasa açıklaması
Kurtulmuş'tan anayasa açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, darbelerin mevcut sistemin yapısından kaynaklandığını belirtip, 16 Nisan'daki referandumda oylanacak anayasa teklifinin darbesavar bir anayasa olacağını söyledi.
26.02.2017 Siyaset
HÜDA PAR referandum kararını açıkladı
HÜDA PAR referandum kararını açıkladı HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, parti olarak referandumda tercihlerinin 'Evet' olduğunu açıkladı. Yapıcıoğlu konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Biz baştan beri parti programımızdaki ilkeler çerçevesinde tümüyle yeni bir anayasanın mümkün olan en fazla katılım ve uzlaşmayla yapılmasının zorunlu olduğunu savunuyoruz. Bu nedenle 'evet' diyeceğiz" ifadelerini kullandı.
15.02.2017 Siyaset
'İlk 4 madde değişsin önerisi CHP'nin'
'İlk 4 madde değişsin önerisi CHP'nin' TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın,katıldığı canlı yayın programında " İlk 4 madde değişikliğini CHP'nin istediğini" açıkladı
6.02.2017 Siyaset
Bahçeli MHP tabanını böyle ikna edecek!
Bahçeli MHP tabanını böyle ikna edecek! Anayasa değişiklik sürecinde en kritik parti olan MHP'nin tabanını ne kadar ikna edeceği merak konusu oldu. Devreye girecek olan Bahçeli, ülkücü tabana Meclis'te neden evet dediğini anlatacak.
29.09.2021 Gündem
Taşeron işçilere kadro ne zaman verilecek? Bakanlar Kurulu kararı açıklandı mı?
Taşeron işçilere kadro ne zaman verilecek? Bakanlar Kurulu kararı açıklandı mı? Taşeron işçilerin kadroya alınması haberi uzun zamandır takip edilen bir konu olarak karşımıza çıkıyor. Bakanlar Kurulu taşeron işçilere kadro konusu için çalışmalar yapıyor. Peki taşeron işçilere yönelik Bakanlar Kurulu kararı ne zaman açıklanacak?
29.09.2021 Gündem
Taşeron işçiler kadroya alınacak mı? Bakanlar kurulu kararı bekleniyor
Taşeron işçiler kadroya alınacak mı? Bakanlar kurulu kararı bekleniyor Taşeron işçilerin kadroya alımı için yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Taşeron işçilerin kadroya alımı için bugün gerçekleştirilecek olan Bakanlar Kurulu kararı bekleniyor. İşte taşeron işçilerin kadroya alınmasına ilişkin yaşanan son gelişmeler...
29.09.2021 Gündem
Bahçeli'den anayasa değişikliği açıklaması
Bahçeli'den anayasa değişikliği açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Milliyetçi Hareket Partisi TBMM'de göstermiş olduğu ahlaki duruşun, olgun ve sorumlu tavırla birlikte isabetli kararın aynısını referandum sürecinde de ortaya koyacaktır" dedi.
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yıldırım tarih verdi
Başbakan Yıldırım tarih verdi AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişikliği teklifinin yasalaşmasından dolayı partisinin milletvekillerine teşekkür ederek "7 Şubat'ta enerji dolu, dipdiri olarak meydanlara inmek için sabırsızlanan bir grubu karşımda görmek istiyorum." dedi.
29.09.2021 Gündem
Anayasa değişiklik teklifi kabul edildi
Anayasa değişiklik teklifi kabul edildi Meclis'te, anayasa değişiklik teklifinin tüm maddelerine ilişkin oylama 339 "Evet" oyuyla kabul edildi.
29.09.2021 Gündem
YSK start verdi!
YSK start verdi! Yüksek Seçim Kurulu, olası referanduma hazırlık amacıyla oy verme kabini ve aparatları için ihale açtı.
29.09.2021 Gündem
Bozdağ'dan Adil Öksüz'le ilgili açıklama
Bozdağ'dan Adil Öksüz'le ilgili açıklama Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AA Editör Masası'nın sorularını yanıtladı. Bozdağ, Adil Öksüz'ün hala Türkiye'de olduğunu ve saklandığını açıkladı
29.09.2021 Gündem
Anayasada son dakika! Kritik görüşme sona erdi! Kılıçdaroğlu'nun hedefi...
Anayasada son dakika! Kritik görüşme sona erdi! Kılıçdaroğlu'nun hedefi... Anayasa değişiklik teklifi için 2. tur oylaması yapılıyor. Başbakan Binali Yıldırım dün 'tereddütümüz yok" dedi. Teklifin bütünü 330 veya üzerinde bir oy alamazsa teklif Meclis’ten geçmemiş olacak. Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye gelen görüşme teklifinin ardından iki lider bir araya geldi. Görüşme 12:40 civarında sona erdi. Peki muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun hedefi ne? İşte yeni anayasa ile ilgili yaşanan son dakika gelişmeleri...
29.09.2021 Gündem
AK Parti referandum tarihini verdi!
AK Parti referandum tarihini verdi! AK Parti, anayasa değişikliğine ilişkin kanunun halk oylamasının, en erken 26 Mart Pazar günü en geç de 16 Nisan Pazar günü yapılmasını planlıyor
29.09.2021 Gündem
17 ve 18. Madde Meclis'ten geçti
17 ve 18. Madde Meclis'ten geçti TBMM'de, Cumhurbaşkanlığı sistemini de içeren anayasa değişikliği teklifiyle ilgili 17. madde 342 "evet" oyuyla kabul edildi.
29.09.2021 Gündem
TBMM'de 2. tur görüşmelerinin zamanı belli oldu
TBMM'de 2. tur görüşmelerinin zamanı belli oldu Meclis Genel Kurulu bugün Anayasa değişiklik teklifini bitirecek
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Anayasa Değişiklik Teklifi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anayasa değişiklik teklifi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.