Anaokul

Anaokul

Son dakika anaokul haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anaokul ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anaokul haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anaokul

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anaokul gelişmeleri de dahil olmak üzere 49 anaokul haberi bulunmuştur. Tüm anaokul haberleri aşağıda listelenmiştir.
9. sınıflar okula 1 hafta erken mi başlayacak? 2023 Okullar kademeli açılıyor! Lise, ilkokul, anaokulu...
9. sınıflar okula 1 hafta erken mi başlayacak? 2023 Okullar kademeli açılıyor! Lise, ilkokul, anaokulu... Milyonlarca öğrenci ilk ders zili için geri sayıma başladı. Liselerin açılış tarihi de belli oldu. Veliler ve öğrenciler 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının başlangıç tarihini araştırmaya başladı. Özellikle liselerin eğitime ne zaman başlayacağına dair detaylar merak konusu oldu. Peki 9. sınıflar okula 1 hafta erken mi başlayacak? İşte detaylar...
28.08.2023 Gündem
Çağla Şıkel'den duygusal sözler: Ne yağmurlarda ıslandık
Çağla Şıkel'den duygusal sözler: Ne yağmurlarda ıslandık Sosyal medyada aktif olan Çağla Şıkel, son olarak çocuklarının büyüme sürecine dair bir paylaşım yaptı. Ünlü sunucu, büyük oğlu Kuzey üzerinden duygusal bir yazı kaleme aldı.
22.03.2023 Magazin
Emine Erdoğan Sarıyer'deki "Mehmet Tabanca Anaokulu" açılışına katıldı
Emine Erdoğan Sarıyer'deki "Mehmet Tabanca Anaokulu" açılışına katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Okul öncesi eğitim, çocukların dil gelişiminde, sosyal ve duygusal becerilerinin güçlenmesinde son derece önemli bir yere sahip. Ve bu çocuklar akademik hayatlarında çok daha başarılı oluyorlar." dedi.
9.09.2022 Siyaset
Ramazan yeniden düşünmek için fırsat sunuyor!
Ramazan yeniden düşünmek için fırsat sunuyor! Ramazan ayının anlam boyutunun kaçırılmaması gerektiğini ifade eden Prof. Dr. Nevzat Tarhan, kişinin bu özel ayı, hayat ve varoluşla ilgili düşünmek, kenidini revize etmek ve yeniden değerlendirme yapmak için bir fırsat olarak görmesi gerektiğini kaydetti. “Ramazan farklı bakış açısı getirme ayı olarak değerlendirilebilir” diyen Tarhan, Ramazan’ın kişiye sağlamlık eğitimi verdiğini, aile ve toplum açısından da dayanışma, yardımlaşma ve empati konusunda aileye önemli katkılar sunduğunu vurguladı.
2.04.2022 Ramazan
Dnipro'ya sabah saatlerinde 3 hava saldırısı: 1 ölü
Dnipro'ya sabah saatlerinde 3 hava saldırısı: 1 ölü Ukrayna Acil Durum yetkilileri (DSNS), Ukrayna'nın merkezinden geçen Dinyeper Nehri'nin güney ucunda bulunan Dnipro kentine sabah 3 hava saldırısı yapıldığını duyurdu. Rusya'nın gerçekleştirdiği hava saldırısı sonucu bir anaokul, bir apartman ve bir fabrikanın ağır hasar gördüğünü ve şimdilik 1 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.  
11.03.2022 Dünya
MEB'den flaş 'okul' kararı! Resmen başlıyor, ilkokul, ortaokul ve lise dahil...
MEB'den flaş 'okul' kararı! Resmen başlıyor, ilkokul, ortaokul ve lise dahil... MEB resmen harekete geçti. Resmen başlıyor. Müjdeli haberi son dakika duyurdu. 2022 yılında tamamlanacak. Millî Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer, "Zonguldak’ta eğitimin okul öncesinden liseye kadar tüm kademelerdeki niteliği arttırma ile ilgili ve 2022 yılında tamamlamak üzere 350 milyonluk yatırımı kazandırmış olacağız. Ben bu yatırımların Zonguldak’ımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Öte yandan Bakan Özer, 'Tüm bu yatırımlara ilave olarak tüm Türkiye’de 81 ilde özel yetenekli öğrencilere hizmet vermesi için Bilim Sanat Merkezimiz var. Zonguldak’ta 2 tane merkezimiz vardı buna 3 tane daha ilave yapıyoruz Çaycuma, Devrek ve Alaplı’ya birer tane daha Bilim Sanat Merkezi kuracağız' dedi.
4.02.2022 Eğitim
MEB son dakika kararını açıkladı! 30'u geçti, 1 ay sürecek...
MEB son dakika kararını açıkladı! 30'u geçti, 1 ay sürecek... Milyonlar bekliyordu MEB kararını resmen duyurdu. Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti ve 81 ile yazı yolladı. MEB illere yolladığı yazı sonrası sayı hazla arttı ve aralarında, İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa'nın da bulunduğu 32 il tek tek açıkladı. Bir ay sürecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan da kabine toplantısı sonrası 'Ana sınıfı ve benzeri eğitim kurumlarının faaliyetlerine ara verilecektir" dedi. MEB'in kararı okul öncesi eğitimde kararı milli eğitim müdürlüklerine bırakması sonrası illerden peş peşe açıklamalar geldi. Koronavirüs vakalarının tavan yaptığı iller hemen 4 Ocak 2021'e kadar uzaktan eğitime geçti. İşte okul öncesinde de uzaktan eğitime geçen iller...
30.11.2020 Eğitim
Kreşler ve anaokulları kapanacak mı? Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan flaş açıklama
Kreşler ve anaokulları kapanacak mı? Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan flaş açıklama Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okullardaki yeni döneme ilişkin konuştu. Kreş ve anaokullarının tatil olup olmayacağı ile ilgili konuşan Selçuk, "Çalışan annelerin okul öncesi kurumlarına çocuklarını verebilmeleri konusunda olumlu bir haber de yansıyacak diye düşünüyorum. Onunla ilgili çalışmalar devam ediyor. Gün içinde tüm milli eğitim müdürlüklerine, okullara bilgiyi geçmiş oluruz" dedi.
20.11.2020 Eğitim
Okul öncesi eğitim kaç gün olacak, 5 gün mü? Okul öncesi yüz yüze eğitim kaç saat yapılacak?
Okul öncesi eğitim kaç gün olacak, 5 gün mü? Okul öncesi yüz yüze eğitim kaç saat yapılacak? Okul öncesi yüz yüze etim planı belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı, yüz yüze eğitimin detaylarını açıkladı. Yüz yüze eğitim için çocuğunu okula göndermek istemeyen velinin yazılı onayı alınacak ve okula gelmeyen öğrenciler ise devamsız sayılmayacak. Peki, Okul öncesi anaokul ve kreşlerde yüz yüze eğitim nasıl olacak? Okul öncesi eğitim saatleri ve yüz yüze eğitim planı...
9.10.2020 Eğitim
Bakan Selçuk'tan 'yüz yüze eğitim' paylaşımı
Bakan Selçuk'tan 'yüz yüze eğitim' paylaşımı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitimin başlaması dolayısıyla, "Okulların açılmasına, sanıyorum, hiçbirimiz geçmişte bu kadar sevinmemiştik." değerlendirmesinde bulundu.
21.09.2020 Eğitim
Kreş ve anaokulları ne zaman açılacak? Okullar ne zaman açılacak?
Kreş ve anaokulları ne zaman açılacak? Okullar ne zaman açılacak? Corona virüs ile mücadelede alınan tedbirlerin kademeli olarak esnetilmesi ile gündeme gelen normalleşme takvimi uygulamaya konuldu. Bu süreçte pek çok özel işyeri de esnek çalışma sürecini sonlandırmaya hazırlanıyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un okullar ne zaman açılacak sorusuna verdiği yanıtın ardından çalışan anne babalar da anaokulları ve kreşlerin ne zaman açılacağını merak ediyor. Peki, kreş ve anaokulları ne zaman açılacak? Anaokulları ve kreşlerin açılacağı tarih belli oldu mu? İşte merak edilen soruların yanıtları...
13.05.2020 Gündem
"TÜBİTAK Popüler Bilim Yayınları Kitaplığı Projesi" Konya'da
"TÜBİTAK Popüler Bilim Yayınları Kitaplığı Projesi" Konya'da Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, "Ülkemizdeki en değerli varlığımız bilgi üreten insandır. Çünkü bizde petrol yok, nitelikli insan var. Ülkemizin mottosu olan Milli Teknoloji Hamlesi ile bilgiyi değere dönüştüren bir ülkeyiz." dedi.
4.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan F-35 resti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan F-35 resti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan konuşmasında, "Milletvekili arkadaşlarımızın büyük gayret ve fedakarlıkla yürüttüğü Meclis çalışmaları, bizim için hayati öneme sahiptir. Yeni yönetim sistemimizde güçler ayrılığının keskinleştirilmesi, yasamanın, dolayısıyla milletvekillerimizin üzerindeki yükü artırmıştır." ifadelerini kullandı.
19.11.2019 Gündem
Anaokulunda kadın öğretmene şiddet kamerada
Anaokulunda kadın öğretmene şiddet kamerada Anaokulunda kadın öğretmene şiddet kamerada
26.04.2019 Haber
Macron'dan taşları yerinden oynatacak hamle!
Macron'dan taşları yerinden oynatacak hamle! Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, çalışan vatandaşların ödemesi gereken gelir vergisinin düşürüleceğini ve şirketlerin ödemesi gereken bazı vergilerin kaldırılacağını söyledi. Öte yandan Macron AB’de serbest dolaşımının temelini oluşturan Schengen bölgesinde reform çağrısında bulundu. “Schengen bölgesi çalışmıyor” dedi.
26.04.2019 Dünya
Tuzla'da anaokulunda skandal görüntüler için şok ifadeler
Tuzla'da anaokulunda skandal görüntüler için şok ifadeler Tuzla’da bir anaokulunda öğretmenin öğrencilere şiddet uyguladığı, kız ve erkek öğrencileri çıplak halde tuvalete götürdüğü iddiasına ilişkin davada, mağdur çocukların aileleri dinlendi. Olaya ilişkin görüntüleri çeken müşteki, “Sanığın çocuklara defalarca vurduğunu ve çocukların alt tarafı çıplak vaziyette yan yana tuvalete götürüldüğünü gördüm” dedi.
31.10.2018 Yaşam
Son dakika: İndirimler peş peşe geldi! Hükümetin beklentilerini 8'e katladı
Son dakika: İndirimler peş peşe geldi! Hükümetin beklentilerini 8'e katladı Enflasyonla mücadele amacıyla hükümet tarafından başlatılan yüzde 10 indirim kampanyası kapsamında indirim yapılacak ürünler belli oldu.
16.10.2018 Ekonomi
Kalplerin kraliçesi olacağım
Kalplerin kraliçesi olacağım “Ben insanların kalplerindeki kraliçe olmak istiyorum, bir ülkenin kraliçesi değil” diyen Lady Diana aramızdan ayrılalı dün tam 21 yıl oldu
31.08.2018 Magazin
FETÖ'nün Ruanda'daki okulu kapatıldı
FETÖ'nün Ruanda'daki okulu kapatıldı Doğu Afrika ülkelerinden Ruanda'da, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) bağlı faaliyet gösteren tek okul kapatıldı.
5.06.2017 Dünya
Anaokulu öğrecisi Nehir, servis minibüsünün altında kaldı
Anaokulu öğrecisi Nehir, servis minibüsünün altında kaldı İZMİR'in Menderes İlçesi Gümüldür Mahallesi'nde 6 yaşındaki Nehir Çağın, servis minibüsünün aniden hareket ekmesiyle altında kalarak yaşamını yitirdi.
27.12.2016 Yaşam
En acı ziyaret!
En acı ziyaret! Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit edilen polis memuru Sevda Göngür'ün anne ve babası kızlarının isminin verildiği anaokulunda gözyaşlarına boğuldu.
31.10.2016 Yaşam
Canavar gıdasız kaldı
Canavar gıdasız kaldı Enflasyon Eylül’de beklentilerin çok altında yüzde 0.18 artış gösterdi. Son 11 yılın en düşük artışı yaşandı. Yıllık enflasyon yüzde 7.28’e indi. İlk kez Eylül’de gıda fiyatlarının gerilemesi, TÜFE’nin sürpriz yapmasını sağladı. Hedef için umut verdi
3.10.2016 Ekonomi
Eğitimde değişim hareketi
Eğitimde değişim hareketi Doğa Okulları, yaratıcı öğretmenler ve eğitimcilere destek vermek amacıyla Vitamin ve İstanbul Bilgi Üniversitesi işbirliğiyle “Yeni Nesil Eğitim Konferansı” nın bu yıl 6. sını düzenledi.
6.04.2016 Eğitim
Kısmetse Olur'da elenen isim belli oldu mu?
Kısmetse Olur'da elenen isim belli oldu mu? Kanal D ekranının sevilen yarışmalarından Kısmetse Olur'da bu hafta elenen isim belli olacaktı. Ankara Patlaması sebebiyle Kısmetse Olur ertelendi. Peki Kısmetse Olur'a veda eden isim kim olacak işte ayrıntılar...
15.03.2016 Magazin
120 aya kadar vadeli satış
120 aya kadar vadeli satış Siyahkalem A.Ş.’nin Emlak Konut GYO güvencesiyle Zekeriyaköy’de gerçekleştirdiği KÖY projesinde yeni bir kampanya başladı.
25.08.2015 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Anaokul ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anaokul haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.