Ana Haber

Ana Haber

Son dakika ana haber haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ana haber ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ana haber haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ana Haber

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ana haber gelişmeleri de dahil olmak üzere 12.502 ana haber haberi bulunmuştur. Tüm ana haber haberleri aşağıda listelenmiştir.
Düğünde kim ne taktı derdine son! Yeni uygulamayla altın ve paralar böyle takip edilecek
Düğünde kim ne taktı derdine son! Yeni uygulamayla altın ve paralar böyle takip edilecek Düğünlerde takılan altınlar, paralar için yakın takip uygulaması geliyor. Yazılım mühendisi genç tanıttığı yeni uygulamayla düğünlerde 'kim, ne taktı' derdine son verecek. İşte genç mühendisin "Takı Takip" uygulamasının detayları...
27.04.2024 Ekonomi
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var? Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses torununu evinden çıkartıp tazminat kazandı! Ahmet Tatlıses'e yüklendi: Babalık nasıl yapılır onu öğrensin
İbrahim Tatlıses torununu evinden çıkartıp tazminat kazandı! Ahmet Tatlıses'e yüklendi: Babalık nasıl yapılır onu öğrensin Türkücü İbrahim Tatlıses, dairesini rızası dışında altı yıldır haksız işgal ettiği iddiasıyla torunu Mert Tatlı'ya açtığı davayı kazandı. Torununu hem evinden çıkaran hem de tazminata mahkum ettiren 'İmparator' lakaplı sanatçı, Kanal D Ana Haber'e yaptığı açıklamada, oğlu Ahmet Tatlı'yı hedef alan sert sözler sarf etti.
5.04.2024 Magazin
Hazar Ergüçlü pavyon sahnesine böyle hazırlandı! İşte kamera arkası görüntüleri
Hazar Ergüçlü pavyon sahnesine böyle hazırlandı! İşte kamera arkası görüntüleri “Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” dizisinin ikinci fragmanında yer verilen ve milyonlarca kez izlenen Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı için özel ders aldığı ortaya çıktı.
9.01.2024 Magazin
Kardeşlerim 112. bölüm fragmanı neden yok? Bugün Kardeşlerim dizisi var mı, Kardeşlerim bu hafta var mı 6 Ocak 2024?
Kardeşlerim 112. bölüm fragmanı neden yok? Bugün Kardeşlerim dizisi var mı, Kardeşlerim bu hafta var mı 6 Ocak 2024? Her hafta Cumartesi akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Kardeşlerim'ın yeni bölümünün olup olmayacağı sorgulanıyor. Cumartesi günleri ekrana gelen yapımın 112. bölümü sabırsızlıkla bekleniyor. Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu'nun başrolde olduğu dizi yayın akışında da yer almadı. Peki, Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman? Bugün Kardeşlerim var mı, Kardeşlerim bu hafta yok mu 6 Ocak 2024? Kardeşlerim 112. bölüm fragmanı neden yok?
6.01.2024 Televizyon
Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı? Bugün Kızılcık Şerbeti var mı, bu hafta Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümü yayınlanacak mı, neden yok?
Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı? Bugün Kızılcık Şerbeti var mı, bu hafta Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümü yayınlanacak mı, neden yok? Her hafta Cuma günleri, Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Kızılcık Şerbeti'nin 46. yeni bölümü, izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyordu. Fragmanda, Doğa'nın Fatih ile evlenerek Pembe'ye meydan okuması ve Pembe ile Rüzgar'ın ortaklığı sonucu atılan ilk adım öne çıkıyordu. Alev ise gözaltına alınıyordu. Peki, Kızılcık Şerbeti'nin 46. bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Bugün Kızılcık Şerbeti var mı, Kızılcık Şerbeti bu hafta neden yok?
5.01.2024 Televizyon
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı?
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Sevdiği dizileri kaçırmadan izlemek, TV karşısında günün yoğunluğunu atmak isteyenler milli yas nedeniyle ara verilen dizilerin başlayıp başlamadığını sorguluyor. TV’lerin yayın akışı 24 Ekim 2023 Salı günü yayınlandı. Peki, Milli yas nedeniyle olmayan dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Bugün hangi diziler var, diziler ne zaman başlıyor?
24.10.2023 Televizyon
Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı!
Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı! Aşk-ı Memnu neden yok sorusuna, yanıt aranıyor. 20 Eylül Çarşamba günü bölümünün yayınlanmaması nedeniyle merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi tekrar bölümleriyle yeniden izleyicilerle buluştu. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor ve Nur Fettahoğlu’nun başrollerde yer aldığı dizinin bugün ekranlarda olmaması nedeniyle Aşk-ı Memnu bitti mi? sorunun yanıtı araştırılıyor. Peki, Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı…
20.09.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti hangi kanalda? 15 Eylül Kızılcık Şerbeti ikinci sezon saat kaçta başlıyor?
Kızılcık Şerbeti hangi kanalda? 15 Eylül Kızılcık Şerbeti ikinci sezon saat kaçta başlıyor? Kızılcık Şerbeti hangi kanalda sorusunun yanıtı merak ediliyor. Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya gibi yıldızların yer aldığı dizinin ikinci sezonu 15 Eylül 2023 Cuma akşamı başlıyor. Peki Kızılcık Şerbeti saat kaçta başlıyor? Detayları haberimizde araştırdık.
15.09.2023 Televizyon
Moda programında ünlü olmuştu! Kıskançlık krizi geçirip kaçırdığı kadına dehşeti yaşattı
Moda programında ünlü olmuştu! Kıskançlık krizi geçirip kaçırdığı kadına dehşeti yaşattı Türkiye'de yayınlanan bir moda yarışmasından tanınan Gizem Karamelek isimli fenomen, kıskançlık krizine girdi. Erkek arkadaşıyla görüşmeye çalıştığı iddiasıyla Kübra Z. isimli kadını kaçırarak günlerce bir villada tutup dehşeti yaşattı.
7.08.2023 Yaşam
Mehmet Barlas hayatını kaybetti
Mehmet Barlas hayatını kaybetti Sabah Gazetesi Başyazarı Mehmet Barlas 81 yaşında hayatını kaybetti.
1.06.2023 Gündem
En Hamarat Benim neden yok, bitti mi? Kadir Ezildi En Hamarat Benim yayın saati mi değişti? Yayın akışı…
En Hamarat Benim neden yok, bitti mi? Kadir Ezildi En Hamarat Benim yayın saati mi değişti? Yayın akışı… Gündüz kuşağının sevilen TV programlarından En Hamarat Benim hafta içi her gün izleyiciyle buluşuyor. Kadir Ezildi’nin sunuculuğunu üstlendiği yarışmada adaylar yemekleriyle yarışıyor. Yayın saatinde programı görmeyenler “En Hamarat Benim neden yok, bitti mi?” sorularına yanıt arıyor.
28.03.2023 Televizyon
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Üç Kız Kardeş yeni bölüm var mı? 14 Şubat Üç Kız Kardeş Kanal D yayın akışında var mı?
Üç Kız Kardeş yeni bölüm var mı? 14 Şubat Üç Kız Kardeş Kanal D yayın akışında var mı? Üç Kız Kardeş yeni bölümü hakkında araştırmalar başladı. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi Üç Kız Kardeş Salı akşamları izleyicinin karşısına çıkıyor. Peki Üç Kız Kardeş bu akşam var mı? İşte 14 Şubat 2023 Kanal D yayın akışı...
14.02.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş bu akşam var mı? 7 Şubat Üç Kız Kardeş var mı, yeni bölüm ne zaman?
Üç Kız Kardeş bu akşam var mı? 7 Şubat Üç Kız Kardeş var mı, yeni bölüm ne zaman? Üç Kız Kardeş bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve her hafta ilgiyle izlenen Üç Kız Kardeş dizisi hakkında araştırmalar da sürüyor. Peki Üç Kız Kardeş yeni bölüm ne zaman? İşte Kanal D yayın akışı...
7.02.2023 Gündem
Alparslan Büyük Selçuklu bugün var mı? 6 Şubat diziler ve yarışmalar bu akşam var mı, neden yok?
Alparslan Büyük Selçuklu bugün var mı? 6 Şubat diziler ve yarışmalar bu akşam var mı, neden yok? Alparslan Büyük Selçuklu bugün var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sonrası binlerce kişi yaşamını yitirdi. Binlerce kişinin yaralı olarak kurtulduğu deprem sonrası diziler ve yarışmalar da yayından kaldırıldı. Peki hangi diziler bu akşam yayından kaldırıldı? İşte TRT 1, Kanal D, ATV, Star Tv, Show Tv yayın akışı...
6.02.2023 Gündem
Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı? 3 Şubat Arka Sokaklar neden yayınlanmıyor? Kanal D yayın akışı
Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı? 3 Şubat Arka Sokaklar neden yayınlanmıyor? Kanal D yayın akışı Uzun süredir ekrana gelmeyen Arka Sokaklar dizisiyle ilgili gelişmeler merak ediliyor. Dizinin takipçilerinin her Cuma, "Arka Sokaklar bu akşam var mı, Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman" araştırmaları da devam ediyor.
3.02.2023 Televizyon
Ekrem Açıkel neden yok, nerede? Ekrem Açıkel neden haber sunmuyor 2023, ayrıldı mı?
Ekrem Açıkel neden yok, nerede? Ekrem Açıkel neden haber sunmuyor 2023, ayrıldı mı? Ekrem Açıkel TGRT haberi bıraktı mı, TGRT Haber Ekrem Açıkel neden yok? TGRT ekranlarında değişim yaşandı. Kanalın ana haber bültenini sunan Ekrem Açıkel, ekrandan çekildiğini duyurdu.
1.02.2023 Televizyon
Yüz binlerce işçiye müjde, yeni düzenleme geliyor! Bakan Bilgin tarihi duyurdu
Yüz binlerce işçiye müjde, yeni düzenleme geliyor! Bakan Bilgin tarihi duyurdu Geçici işçilere kadro verilmesine yönelik düzenleme için çalışmalar devam ediyor. Yüz binlerin beklediği çalışma hakkında tarih ise belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin düzenlemenin ay sonuna doğru Meclis'e geleceğini açıkladı. Peki geçici işçiye kadro düzenlemesi ne getirecek? Geriden gelen haklar ne olacak? Çalışma ekonomisti Tarkan Zengin, tüm bu merak edilen soruları tek tek yanıtladı. İşte haberin ayrıntıları...
11.01.2023 Çalışan Hakları
31 Aralık 2022'de TV'de neler var, yılbaşı gecesi kanallarda ne var? 31 Aralık 2023 Kanal D, TRT1, ATV, Show, TV 8, FOX TV yayın akışı...
31 Aralık 2022'de TV'de neler var, yılbaşı gecesi kanallarda ne var? 31 Aralık 2023 Kanal D, TRT1, ATV, Show, TV 8, FOX TV yayın akışı... Yılbaşı gecesi TV’de neler var, 31 Aralık 2023 gecesi hangi kanalda ne var? Sorularının yanıtı yeni yılı evde geçirecekler tarafından sorgulanıyor. Yılbaşı gecesi 31 Aralık TV yayın akışı günün en çok aranan konu başlıklarından biri oldu. 31 Aralık Yılbaşı gecesi yılbaşına özel programlar, diziler ve filmler izleyicilerin evlerine konuk olacak. İşte, Show TV, Kanal D, Star, ATV ve TV8 31 Aralık yayın akışı...
31.12.2022 Televizyon
Gönül Dağı bugün var mı 10 Aralık, yok mu? Bu akşam Gönül Dağı neden yok, yeni bölüm ne zaman? TRT 1 yayın akışı!
Gönül Dağı bugün var mı 10 Aralık, yok mu? Bu akşam Gönül Dağı neden yok, yeni bölüm ne zaman? TRT 1 yayın akışı! 10 Aralık Cumartesi bugün Gönül Dağı var mı, Gönül Dağı yok mu? Gönül Dağı her hafta cumartesi günü ekranlara geliyor. Gönül Dağı dizisinin bu akşam ekranlarda olup olmayacağı merak ediliyor. İşte 10 Aralık TRT 1 yayın akışı…
10.12.2022 Televizyon
Marketlerde büyük tuzak! Şikayet yağıyor, Ekipler gözlerine inanamadı
Marketlerde büyük tuzak! Şikayet yağıyor, Ekipler gözlerine inanamadı İstanbul’da tüketiciler market reyonlarında yeni ürünlerin yanında eski tarihi geçmiş ürünlerin de satıldığını iddia ederek adeta şikayet yağdırdı. Bazı marketlerde ise tarihi geçmiş ürünlere özel indirim kampanyasının düzenlendiği de iddia edildi. Şikayetler üzerine denetime çıkan zabıta ekipleri ise gözlerine inanamadı. Dikkat! Tarihi geçen ürünler arasında en çok çocuklara yönelik satılan ürünler var.
10.12.2022 Ekonomi
Kasko fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 300 arttı, düzenleme geliyor
Kasko fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 300 arttı, düzenleme geliyor Arabası olan herkesi ilgilendiren son dakika açıklaması! Kasko fiyatlarındaki artış araba sahiplerini zorlamaya devam ediyor. Fiyatlar 150 bin liranın üzerine kadar çıktı, yüzde 300’e kadar arttı. Kasko poliçeleri için yeni yılda en az yüzde 50 ile yüzde 100 arasında zam beklentisi oluştu. Fahiş fiyatlara karşı ise yeni bir düzenleme çalışmaları başladı. İşte detaylar...
9.12.2022 Otomobil
Gönül Dağı bugün neden yok? Gönül Dağı bu akşam var mı, Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman? 26 Kasım TRT 1 yayın akışı bilgisi
Gönül Dağı bugün neden yok? Gönül Dağı bu akşam var mı, Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman? 26 Kasım TRT 1 yayın akışı bilgisi Bugün Gönül Dağı dizisi var mı, 26 Kasım bu akşam Gönül Dağı neden yok? TRT 1 ekranlarında her hafta Cumartesi akşamları evlere konuk olan Gönül Dağı dizisi takipçileri yeni bölümün yayın akışında yer almaması üzerine arama motorlarına yöneldi. Peki, bugün Gönül Dağı dizisi bugün var mı, bu akşam Gönül Dağı yeni bölüm neden yok? 26 Kasım TRT 1 yayın akışı bilgisi...
26.11.2022 Televizyon
Klişe Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Klişe Cümle İçinde Kullanımı...
Klişe Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Klişe Cümle İçinde Kullanımı... Klişe, Fransızca kökenli bir kelimedir ve Türkçeye Fransızcadan geçmiştir. Klişe, Türk Dil Kurumu sözlüğündeki anlamına göre üzerine resim, yazı ya da şekil çıkarılmış metal levha demektir.
15.11.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Ana Haber ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ana haber haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.