Amatör

Amatör

Son dakika amatör haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan amatör ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını amatör haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Amatör

haberleri sayfasında son dakika yaşanan amatör gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.258 amatör haberi bulunmuştur. Tüm amatör haberleri aşağıda listelenmiştir.
Su ürünlerinde endişeye yol açtı! Yapay resiflerde 'istilacı tür' tehlikesi devam ediyor
Su ürünlerinde endişeye yol açtı! Yapay resiflerde 'istilacı tür' tehlikesi devam ediyor Antalya'da son yıllarda balık popülasyonunun azalması ve balıkçıların çözüm beklentisi, yapay resif yapılmasını gündeme getirdi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yapay resif alanında uzman isimlerinden biri olan Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'nden Prof. Dr. Altan, yapay resiflerde 'istilacı tür' endişesi gündeme gelmesinden sonra açıklamalarda bulundu.
25.04.2024 Gündem
Seyhan Nehrindeki etkinlikler karnavalı renklendiriyor! Suyun üzerinde eğlenceli anlar
Seyhan Nehrindeki etkinlikler karnavalı renklendiriyor! Suyun üzerinde eğlenceli anlar Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı etkinlikleri çerçevesinde Seyhan Nehrinde tenis, voleybol müsabakaları yapıldı, konserler verildi.
19.04.2024 Adana
Hakkari’de bal üretim sezonu başladı! Bakanlıktan açıklama
Hakkari’de bal üretim sezonu başladı! Bakanlıktan açıklama Hakkari il genelinde bal üretim sezonu başladı. Hakkari Tarım ve Orman Müdürlüğü, kentte 2024 yılı ilkbahar arı bakımları ile birlikte bal üretim sezonunun başladığını açıkladı. Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, bal ve arı ürünlerini yetiştiren yetiştiricilere bereketli ve kazançlı bir sezon diledi.
18.04.2024 Ekonomi
Servet Yardımcı, TFF Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı!
Servet Yardımcı, TFF Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı! UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.
17.04.2024 Süper Lig
Ölen amcasını bankaya götürüp kredi çekmek istedi! Akılalmaz olayın detayları şok etti
Ölen amcasını bankaya götürüp kredi çekmek istedi! Akılalmaz olayın detayları şok etti Brezilya’da ölen amcasını bankaya götürerek adına kredi almaya çalışan kadın dolandırıcılık şüphesiyle gözaltına alındı.
17.04.2024 Gündem
Brezilya’da ölen amcasıyla kredi çekmek istedi
Brezilya’da ölen amcasıyla kredi çekmek istedi Brezilya’da ölen amcasını bankaya götürerek adına kredi almaya çalışan kadın dolandırıcılık şüphesiyle gözaltına alındı. Banka görevlilerini şoke eden olay an be an amatör kameralara yansıdı.
17.04.2024 Vatan TV
Balık sezonu yarın kapanıyor
Balık sezonu yarın kapanıyor Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı “2023-2024 balıkçılık av sezonu başta hamsi olmak üzere birçok türün avcılığı açısından bereketli geçti” dedi. 2023-2024 balıkçılık av sezonu ise 15 Nisan’da kapanacak" dedi.
14.04.2024 Ekonomi
Ali Koç 'ligden çekilme' kararını açıkladı! Fenerbahçe'de yönetime 4 yetki verildi
Ali Koç 'ligden çekilme' kararını açıkladı! Fenerbahçe'de yönetime 4 yetki verildi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ligden çekilme opsiyonunu 3 ay sonraki genel kurula kadar rafa kaldırdıklarını açıkladı. Fenerbahçe Kulübü kritik olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdi. Süper Kupa finaline çıkmama ve ligden çekilme konusunun da tartışıldığı kongrede sarı-lacivertlilerin aldığı kararlar ve yönetime verilen yetkiler belli oldu. İşte detaylar...
2.04.2024 Futbol
Şırnak'ta çığın düşme anı kameralara yansıdı
Şırnak'ta çığın düşme anı kameralara yansıdı Şırnak’ın Uludere ilçesinde meydana gelen çığ, amatör kameraya böyle yansıdı.
24.03.2024 Gündem
Uludere’de çığın düşme anı kamerada
Uludere’de çığın düşme anı kamerada Şırnak’ın Uludere ilçesinde meydana gelen çığ, amatör kameraya böyle yansıdı.
24.03.2024 Vatan TV
Adana ASKF’de Bozan, güven tazeledi "Çabaları mutlu ediyor"
Adana ASKF’de Bozan, güven tazeledi "Çabaları mutlu ediyor" Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 16. Genel Kurulunda güven tazeleyen Başkan Ahmet Bozan ve ASKF ekibi genel kurul sonrası ilk toplantısını gerçekleştirdi.
14.03.2024 Adana
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür Fenerbahçe ve Türk voleybolunun efsane isimlerinden Eda Erdem'in heykeli açıldı. Törende konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım'a teşekkür etti.
8.03.2024 Fenerbahçe
Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı: Fotoğraf yarışması yapılacak
Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı: Fotoğraf yarışması yapılacak Adana’nın ve Portakal Çiçeği Karnavalı’nın uluslararası alanda tanıtımına çok değerli katkılar sağlayacak olan yarışma Adana Büyükşehir Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenleniyor.
6.03.2024 Adana
Yeşil sahalarda görülmemiş olay! İki kardeş hakem aynı maçta görev aldı
Yeşil sahalarda görülmemiş olay! İki kardeş hakem aynı maçta görev aldı Zonguldak’ta Süper Amatör Lig'de Çaycumaspor ile İhsaniyespor arasında oynanan müsabakanın orta hakemliğini Yunus Emre Yüksel yaparken, yardımcı hakemliğini ise kardeşi Emir Yüksel yaptı.
5.03.2024 Futbol
Amatör futbolcuların antrenmanda korku dolu anlar! Saha aydınlatmaları alev aldı
Amatör futbolcuların antrenmanda korku dolu anlar! Saha aydınlatmaları alev aldı Düzce'de, amatör spor kulüplerine bağlı futbolcuların antrenman sahası olarak kullandığı Nurettin Zafer Stadı’nda futbolcular antrenman yaparken saha aydınlatmalarını sağlayan projektörler alev aldı. Yanan projektörler elektrik dağıtım firması ekibi tarafından söndürüldü.
1.03.2024 Gündem
Amatör maçta ortalık karıştı, 13 kırmızı kart çıktı
Amatör maçta ortalık karıştı, 13 kırmızı kart çıktı Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde Belediye Bolvadin Termalspor ile Seydilerspor altyapı takımlarının oynadığı maçta iki takımın futbolcuları arasında kavga çıktı. Olaylar fazla büyümeden önlenirken karşılaşmada toplamda 13 kırmızı kart çıktı.
28.02.2024 Vatan TV
Amatör maçta futbolcular birbirini yumrukladı! Hakem 13 kırmızı kart gösterdi
Amatör maçta futbolcular birbirini yumrukladı! Hakem 13 kırmızı kart gösterdi Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde Belediye Bolvadin Termalspor ile Seydilerspor altyapı takımlarının oynadığı maçta iki takımın futbolcuları arasında kavga çıktı. Olaylar fazla büyümeden önlenirken karşılaşmada toplamda 13 kırmızı kart çıktı.
28.02.2024 Futbol
Takım otobüsü devrildi, Dicle Belediyespor ligden çekildi
Takım otobüsü devrildi, Dicle Belediyespor ligden çekildi Diyarbakır’da 1’inci Amatör Küme B Grubu'nda mücadele eden ve 21 Ocak’ta geçirdiği kaza sonucu takım otobüsü devrilen Dicle Belediyespor, ligden çekildiğini duyurdu.
10.02.2024 Futbol
Sakatlıklar amatör sporcularda daha çok görülüyor
Sakatlıklar amatör sporcularda daha çok görülüyor Spor yaralanmaları, sanılanın aksine profesyonel sporcular yerine, amatör sporcularda veya uzun süre sportif aktivitede bulunmayıp nadiren spor yapanlarda daha çok görülüyor. Medicana Ataköy Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Okan Özkunt, ciddiye alınmayan ve zamanında tedavi edilmeyen yaralanmaların daha sonra sadece spor hayatının değil, günlük aktivitelerin de aksamasına neden olabildiğini belirterek, "Spor sonrası şikayetlerin devamı durumunda; bağ kopması, kemik ödemi ve kıkırdak hasarı gibi ciddi sorunlar ortaya çıkabiliyor" dedi.
8.02.2024 Sağlık
Bir Halil Umut Meler vakası daha! Hakemi böyle yumrukladı: Sen nasıl bir insansın
Bir Halil Umut Meler vakası daha! Hakemi böyle yumrukladı: Sen nasıl bir insansın Yozgat 1. Amatör Küme Futbol Ligi B Grubu'nda Sorgun 1071 Spor Kulübü ile Yozgat İl Özel İdarespor arasında oynanan karşılaşma sonrasında müsabakanın hakemleri saldırıya uğradı.
7.02.2024 Futbol
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü Adana Tepebağ Rotary Kulübü Gazeteci-Yazar Ramazan Şanıvar’ı Meslek Hizmet Ödülü’ne layık gördü.
1.02.2024 Adana
Deneme Yazı Türü Özellikleri Nelerdir? En Bilinen Deneme Örnekleri Nelerdir?
Deneme Yazı Türü Özellikleri Nelerdir? En Bilinen Deneme Örnekleri Nelerdir? Eski bir tarihe dayanan köklü yazı türleri içerisinde deneme yazıları gelmektedir. Sağlamış olduğu özellikleri ile birlikte günümüze kadar ulaşan pek çok önemli deneme yazısı olduğunu ifade etmek mümkün. Bu yazılar genel çerçevede yazarın kişisel görüşleri doğrultusunda ele alınan, kesin bir yargıya varmadan düşüncelerin aktarılması olarak ifade edilir.
24.01.2024 Eğitim
TFF'den Süper Lig için yeni proje! Mehmet Büyükekşi resmen duyurdu
TFF'den Süper Lig için yeni proje! Mehmet Büyükekşi resmen duyurdu Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi'nin tanıtımının yapıldığı programda, TFF'nin yeni projesini açıkladı.
19.01.2024 Süper Lig
Burdur AK Parti belediye başkan adayı kim oldu? Mehmet Şimşek Burdur Belediye başkan adayı kimdir, kaç yaşında, nereli?
Burdur AK Parti belediye başkan adayı kim oldu? Mehmet Şimşek Burdur Belediye başkan adayı kimdir, kaç yaşında, nereli? AK Parti belediye başkan adayları belli oldu. 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine katılacak AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyuruldu. Burdur AK Parti belediye başkan adayı Mehmet Şimşek oldu. Peki, AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı kim, kaç yaşında, nereli?
18.01.2024 Gündem
Özkan Uğur’un ismi müzik stüdyosunda yaşatılacak
Özkan Uğur’un ismi müzik stüdyosunda yaşatılacak Geçtiğimiz sene temmuz ayında hayatını kaybeden Özkan Uğur’un adını taşıyan müzik stüdyosu Büyük İstanbul Otogarı’nda açıldı.
13.01.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Amatör ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki amatör haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.