Altı

Altı

Son dakika altı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan altı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını altı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Altı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan altı gelişmeleri de dahil olmak üzere 27.042 altı haberi bulunmuştur. Tüm altı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarım işçisi serinlemek için sulama kanalına girdi! Akıntıya kapılıp kayboldu
Tarım işçisi serinlemek için sulama kanalına girdi! Akıntıya kapılıp kayboldu Adana’nın Yüreğir ilçesi Güzelevler Mahallesi’nde Suriye uyruklu tarım işçisi Mecid Barho, serinlemek için Delvet Su İşleri’ne ait sulama kanalına girdi. Akıntıya kapılıp kayboldu. Dalgıç polisler, Barho’nun bulunması için arama çalışması başlattı.
20.05.2024 Adana
Erdoğan, Reisi ile son görüşmesini anlattı: Çabalarına bizzat şahit oldum
Erdoğan, Reisi ile son görüşmesini anlattı: Çabalarına bizzat şahit oldum Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile beraberindekilerin helikopter kazasında hayatını kaybetmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
20.05.2024 Gündem
Antika dolu müzenin altında binlerce yıllık hamam mağarasını keşfetti
Antika dolu müzenin altında binlerce yıllık hamam mağarasını keşfetti Tüm mal varlığını satarak antikaya yatıran Hanifi Özaslan müzeye çevirdiği evinin altında hamam bulunan bir mağara keşfetti.
20.05.2024 Gaziantep
Emine Erdoğan: Sağlık alanında şiddeti kabul etmemiz mümkün değil
Emine Erdoğan: Sağlık alanında şiddeti kabul etmemiz mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde düzenlenen programda Türkiye'nin farklı illerinde görev yapan ebe ve hemşireler ile bir araya geldi. Bakan Koca burada yaptığı konuşmada, "2024 yılı içinde 15 bini hemşire, 2 bini de ebe olmak üzere toplam 17 bin ebe ve hemşire istihdamı gerçekleştirdik. Ebe ve hemşire sayımız istikrarlı bir politikayla artacak" dedi. Emine Erdoğan ise, "Sağlık çalışanlarımızı hedef alan şiddet eylemlerinin önlenmesi için yeni yasal düzenlemelerin hayata geçirilmesini çok kıymetli buluyorum" diye konuştu.
18.05.2024 Gündem
Çılgın Sayısal Loto 300 milyon TL’yi aşan dev ikramiye! Vatandaşlar soluğu bayide aldı
Çılgın Sayısal Loto 300 milyon TL’yi aşan dev ikramiye! Vatandaşlar soluğu bayide aldı Çılgın Sayısal Loto’da 300 milyon TL’yi aşan ikramiye çekilişi bugün gerçekleşecek. Şanslarını denemek isteyen vatandaşlar ise bayilere akın etti. Kuruluşundan bu yana 50’nin üzerinde ikramiye veren İstanbul’un ‘şanslı bayisi’ olarak bilinen Bahçekapı Gişesi’nde de hareketlilik başladı. Bayinin 3’üncü kuşak yetkilisi Ergün Yıldız, en son 2017 ve 2020 yılında büyük ikramiye verdiklerini ifade ederek, “Çekilişin uzun süre devretmesi dolayısıyla yoğunluk oluyor. Tarihi gişe olduğumuz için de insanlar bizi tercih ediyor. Şanslı yer olarak görülüyoruz. Özellikle şehir dışından gelen müşterilerimiz çok fazla, bizden daimi oynayan, kargoyla isteyen müşterilerimiz var. Çünkü biz bileti aşkla, inanarak satıyoruz. Biz şansı değiştiren gişeyiz” dedi.
18.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde! Ziraat Bankası kredi limitleri artırıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde! Ziraat Bankası kredi limitleri artırıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sürdürülebilir Tarım ve Tarımda Markalaşma" temasıyla düzenlenen Ziraat Bankası Tarım Ekosistemi Buluşması'nda önemli açıklamalarda bulundu. Çiftçiler için müjdeler veren Erdoğan, ekipman kredisinin 150 bin liradan 250 bin liraya, küçük baş hayvan için kredinin 400 binden 600 bin liraya, büyük baş için de 1 milyondan 1 buçuk milyona çıkarıldığını duyurdu.
17.05.2024 Gündem
İkinci Türk astronotu uzaya gidecek
İkinci Türk astronotu uzaya gidecek Türkiye'nin uzaya çıkacak ikinci Türk astronotu Tuva Cihangir Atasever, 8 Haziran'da ABD'nin New Mexico eyaletindeki Spaceport tesislerinden uzaya gönderilecek.
16.05.2024 Gündem
Sulama kanalında boğulan çocuk yüzme bilmiyormuş! "Cep telefonu ortada yok"
Sulama kanalında boğulan çocuk yüzme bilmiyormuş! "Cep telefonu ortada yok" Adana’da dün girdiği sulama kanalında cansız bedenine ulaşılan 13 yaşındaki Muhammet Şerif Aras'ın dayısı Yusuf Karayiğit, "Muhammet yüzme bilmiyordu. Cep telefonu ve çantası ortada yok. Bu durum bizi çok şüphelendiriyor" dedi
16.05.2024 Adana
Ahmet Çakar'dan kritik Aziz Yıldırım ile Ali Koç yorumu!
Ahmet Çakar'dan kritik Aziz Yıldırım ile Ali Koç yorumu! Fenerbahçe Kulübü’nde yaklaşan Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı öncesinde, mevcut başkan Ali Koç’un bir dönem daha göreve talip olmasının ardından, kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım’ın da adaylığını duyurdu. Seçimlere dönük yorum yapan eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar,"Kim kazanacak derseniz, bana göre tam bıçak sırtı” dedi.
14.05.2024 Şampiy10
Adana'da kavurucu sıcaklar geri dönüyor! Meteoroloji gün verip açıkladı, uzmanlardan uyarı geldi
Adana'da kavurucu sıcaklar geri dönüyor! Meteoroloji gün verip açıkladı, uzmanlardan uyarı geldi Adana'yı son birkaç haftadır etkisi altına alan soğuk hava dalgası ve beraberindeki yağmurlu hava, yerini mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcak havaya bırakıyor.
16.05.2024 Adana
Toroslar EDAŞ Adana'yı bakım ve yatırımlarıyla aydınlattı! Hız kesmeden sürecek
Toroslar EDAŞ Adana'yı bakım ve yatırımlarıyla aydınlattı! Hız kesmeden sürecek Toroslar EDAŞ, Adana'da kesintisiz elektrik dağıtımı çerçevesinde 2024 yılının ilk 3 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdü.
14.05.2024 Adana
Bakan Kacır açıkladı! Togg'la ilgili yeni müjde
Bakan Kacır açıkladı! Togg'la ilgili yeni müjde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TRT Haber'de önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kacır yollardaki TOGG sayısını açıkladı ve yepyeni bir özelliğin geleceğini de duyurdu. İşte merak edilen detaylar...
13.05.2024 Gündem
Adana karpuzunun marka değeri timlerle korunuyor! Tarla tarla dolaşıyorlar
Adana karpuzunun marka değeri timlerle korunuyor! Tarla tarla dolaşıyorlar Türkiye'nin karpuz üretiminin yüzde 20'sinin yapıldığı Adana'da tescilli karpuzun marka değerini 'ham karpuz timleri' koruyor. Timler, hasat dönemlerinde karpuzun ham hasat edilmemesi için tarla tarla dolaşıyor.
13.05.2024 Adana
Göz çevresini gerdikçe geriyor; Göz altını ışıldatan meğer salatalık değil oymuş!
Göz çevresini gerdikçe geriyor; Göz altını ışıldatan meğer salatalık değil oymuş! Göz çevresindeki cilt hassastır. Bu yüzden bakımında oldukça titiz olunmalıdır. Yaşlanmanın ilk belirtisi de göz çevresindeki kırışıklıklardır. Ancak bunu ileriye ertelemeniz mümkün.
12.05.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Denizkurdu tatbikatı mesajı: Mücadeleden vazgeçmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Denizkurdu tatbikatı mesajı: Mücadeleden vazgeçmeyeceğiz Deniz Kuvvetleri Komutanlığınca Doğu Akdeniz'de icra edilen DENİZKURDU-II/2024 Tatbikatı'nın seçkin gözlemci günü sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizkurdu Tatbikatı'na telefon bağlantısı ile katıldı.
11.05.2024 Gündem
TÜRASAŞ'tan TCDD'ye 27 konteyner vagonu
TÜRASAŞ'tan TCDD'ye 27 konteyner vagonu TÜRASAŞ tarafından üretilen 27 adet Konteyner Vagonu TCDD Taşımacılık Genel Müdürlüğü’ne teslim edildi.
11.05.2024 Ekonomi
Eurovision nasıl izlenir? 2024 Eurovision Şarkı Yarışması hangi kanalda yayınlanacak?
Eurovision nasıl izlenir? 2024 Eurovision Şarkı Yarışması hangi kanalda yayınlanacak? Eurovision Şarkı Yarışması bu yıl İsveç'in Malmö kentinde gerçekleştiriliyor. Yarı finalleri tamamlanan Eurovision’un finali 11 Mayıs 2024 Cumartesi günü Malmö Arena'da yapılacak. Türkiye ise 12 yıldır Eurovision’a katılmıyor.
10.05.2024 Gündem
Dr. R. Erdem Erkul, Kore Cumhuriyeti’nin Sivas Fahri Konsolosu oldu
Dr. R. Erdem Erkul, Kore Cumhuriyeti’nin Sivas Fahri Konsolosu oldu  Dr.R.Erdem Erkul, Kore Cumhuriyeti’nin Sivas Fahri Konsolosu Oldu DEİK Dijital Teknolojiler İş Konseyi Başkanı ve Cerebrum Tech Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Recep Erdem Erkul, Kore Cumhuriyeti’nin Sivas Fahri Konsolosu olarak görevlendirildi.
10.05.2024 Gündem
Bakanlık'tan 'KDV oranları artırılıyor' iddialarına ilişkin açıklama
Bakanlık'tan 'KDV oranları artırılıyor' iddialarına ilişkin açıklama Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan KDV oranları artırılıyor iddialarına ilişkin açıklama geldi.
7.05.2024 Ekonomi
İkinci Türk astronot uçuşa hazırlanıyor
İkinci Türk astronot uçuşa hazırlanıyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Astronotumuz Tuva Cihangir Atasever'in yörünge altı araştırma uçuşu, 8 Haziran 2024'te ABD'nin New Mexico Eyaletinde bulunan Spaceport tesislerinden gerçekleşecek." dedi.
7.05.2024 Gündem
Refah neresi, Refah Sınır Kapısı nerede? Refah Gazze haritası
Refah neresi, Refah Sınır Kapısı nerede? Refah Gazze haritası İsrail ordusunun, Mısır sınırındaki Refah sınır kapısının Gazze tarafının operasyonel kontrolünü ele geçirdiği bildirildi. Kerem Şalom Sınır Kapısı'nın ise güvenlik nedeniyle kapatıldığı ve güvenlik durumu izin verdiğinde yeniden açılacağı belirtildi. Peki, Refah neresi, Refah Sınır Kapısı nerede? İşte Refah Gazze haritası…
7.05.2024 Gündem
İkinci Türk astronotun uzaya gidiş tarihi belli oldu
İkinci Türk astronotun uzaya gidiş tarihi belli oldu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, astronot Tuva Cihangir Atasever'in uzay seyahatiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
7.05.2024 Ekonomi
Kurban bayramında hangi hayvanlar kesilir? Kurban bayramında dişi hayvan kesilir mi, kurbanda kesilecek hayvanların özellikleri nelerdir?
Kurban bayramında hangi hayvanlar kesilir? Kurban bayramında dişi hayvan kesilir mi, kurbanda kesilecek hayvanların özellikleri nelerdir? 2024 yılı Kurban Bayramı 20 Haziran’da başlıyor. Kurban Bayramı için az bir süre kalırken kurban ibadetini yerine getirecek olan vatandaşların kurbanlık şartları ve fiyatları araştırılmaya başlandı. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Bu yıl için vekâletle kurban kesim bedeli yurt içinde 11 bin 750 Lira, yurt dışında ise 4 bin 750 Lira olarak belirlenmiştir" dedi. Peki, Kurban bayramında hangi hayvanlar kesilir? Kurban bayramında dişi hayvan kesilir mi, Kuranda hangi hayvanlar kesilmez, hangi hayvan kurbanlık olmaz?
6.05.2024 Gündem
Galatasaray-Sivasspor maçında gol yağmuru: 6-1
Galatasaray-Sivasspor maçında gol yağmuru: 6-1 Süper Lig'in 35. haftasında lider Galatasaray sahasında Sivasspor'u 6-1 mağlup etti.
5.05.2024 Galatasaray
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
5.05.2024 İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Altı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki altı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.