Alparslan Büyük Selçuklu

Alparslan Büyük Selçuklu

Son dakika Alparslan Büyük Selçuklu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alparslan Büyük Selçuklu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alparslan Büyük Selçuklu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alparslan Büyük Selçuklu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alparslan büyük selçuklu gelişmeleri de dahil olmak üzere 98 alparslan büyük selçuklu haberi bulunmuştur. Tüm alparslan büyük selçuklu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi hangi dönemi anlatıyor? Selahaddin Eyyubi dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi hangi dönemi anlatıyor? Selahaddin Eyyubi dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi hangi dönemi anlatıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. TRT 1'de Alparslan Büyük Selçuklu'nun final yapmasının ardından yeni bir dönem dizisi başlıyor. Mukaddes şehir Kudüs'ün fetheden büyük komutan Selahaddin Eyyubi'nin hayatını konu alan dizi 13 Kasım akşamı başlıyor. Uğur Güneş'in başrolünde olduğu Selahaddin Eyyubi dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar...
13.11.2023 Televizyon
Alparslan Büyük Selçuklu neden final yapıyor? 6 Kasım Alparslan Büyük Selçuklu bitiyor mu?
Alparslan Büyük Selçuklu neden final yapıyor? 6 Kasım Alparslan Büyük Selçuklu bitiyor mu? Bu akşam Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin son bölümü ekrana geliyor. TRT 1'de yayınlanan ve ilk bölümünden bu yana hatırı sayılır bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin başrolünde Barış Arduç yer alıyor. Tarihi bir dönem dizisi olan Alparslan Büyük Selçuklu 61. bölümü 6 Kasım akşamı yayınlanacak. Peki Alparslan Büyük Selçuklu niye bitiyor? Detaylar haberimizde...
6.11.2023 Televizyon
Leyla Tanlar gitti, Uğur Güneş'in Selahaddin Eyyubi dizisindeki partneri belli oldu!
Leyla Tanlar gitti, Uğur Güneş'in Selahaddin Eyyubi dizisindeki partneri belli oldu! Selahaddin Eyyubi dizisinde Uğur Güneş'in partneri belli oldu. TRT 1'in yeni dönem dizisi Selahaddin Eyyubi yakında başlıyor. Alparslan Büyük Selçuklu'dan sonra ses getirecek olan dizide Leyla Tanlar'la yolların ayrılmasından sonra yeni kadın başrol merakla bekleniyordu.
5.09.2023 Televizyon
Alparslan Büyük Selçuklu'nun yerine o geliyor! Dev yapımda başrolde O var! Barış Arduç'un yeri doldu!
Alparslan Büyük Selçuklu'nun yerine o geliyor! Dev yapımda başrolde O var! Barış Arduç'un yeri doldu! Yayınlandığı iki sezon boyunca TRT 1 izleyicinin fenomeni olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi Pazartesi günlerine damga vurmuştu. Barış Arduç, Kayra Zabcı'nın başrollerinde olduğu gibi dizi final kararı aldı. Alparslan karakterini canlandıran Barış Arduç da projeye veda etti. Ancak gelen son haber Alparslan Selçuklu'yu gölgede bırakacak. Bu kez başrolde Uğur Güneş başrolde geliyor.
6.08.2023 Televizyon
Alparslan Büyük Selçuklu bugün neden yok? 19 Haziran Alparslan Büyük Selçuklu yayınlanacak mı?
Alparslan Büyük Selçuklu bugün neden yok? 19 Haziran Alparslan Büyük Selçuklu yayınlanacak mı? Alparslan Büyük Selçuklu bugün neden yok sorusunun yanıtı merak ediliyor. 19 Haziran 2023 Pazartesi TRT 1 yayın akışında yer almayan dizinin yeni bölüm tarihi de araştırılmaya başlandı. Başrollerinde Barış Arduç, Kayra Zabcı, Barış Bağcı gibi isimlerin yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu bu akşam var mı? İşte detaylar...
19.06.2023 Televizyon
Alparslan bu akşam yok mu? 22 Mayıs Alparslan Büyük Selçuklu bugün neden yok, yeni bölüm ne zaman?
Alparslan bu akşam yok mu? 22 Mayıs Alparslan Büyük Selçuklu bugün neden yok, yeni bölüm ne zaman? Alparslan Büyük Selçuklu bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 22 Mayıs Alparslan Büyük Selçuklu neden yok sorusu da gündemdeki yerini aldı. Barış Arduç ve Kayra Zabcı'nın başrolünü oynadığı dizi Pazartesi akşamları ekrana geliyordu. Ancak 22 Mayıs TRT 1 yayın akışında yer almayan Alparslan Büyük Selçuklu'nun yeni bölüm tarihi de belli oldu. Peki Alparslan bu akşam neden yok?
22.05.2023 Televizyon
Alparslan Büyük Selçuklu'da zincir kılıca takıldı! Alparslan'dan Seferiye'ye aşk dolu şiir geliyor!
Alparslan Büyük Selçuklu'da zincir kılıca takıldı! Alparslan'dan Seferiye'ye aşk dolu şiir geliyor! Alparslan Büyük Selçuklu'da menzil Ani! Ani demek, Anadolu demek... TRT 1'de yayınlanan ve başrollerinde Barış Arduç, Kayra Zabcı'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında zincir kılıca takılıyor. Kaynaklarda yer alan sahne ekrana geliyor. Sefere çıkacak Alparslan Seferiye'ye aşk dolu şiirini okuyor.
8.05.2023 Televizyon
İkisinin dizisi de bu sezon bitiyor! Burcu Biricik ve Barış Arduç tekrar partner geliyor!
İkisinin dizisi de bu sezon bitiyor! Burcu Biricik ve Barış Arduç tekrar partner geliyor! Camdaki Kız ve Alparslan Büyük Selçuklu dizileri bu sezon final yapıyor. Nalan rolüyle bir döneme damga vuran Burcu Biricik ile Alparslan karakterini başka kimse oynayamayacak kadar başarılı olan Barış Arduç ikilisi yeni dönemde dijital projede bir araya geliyor.
27.04.2023 Televizyon
Emre Kızılırmak: Motosikletimle aşk yaşıyorum
Emre Kızılırmak: Motosikletimle aşk yaşıyorum Eski manken ve oyuncu Emre Kızılırmak, Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Araba kullanırken İstanbul trafiğinde zorlandığını, bu nedenle uzun zamandır motosiklet tercih ettiğini belirten Kızılırmak, yeni projesini de duyurarak iddialı açıklamalarda bulundu.
27.04.2023 Magazin
Çağrı bey oğlu Süleyman nasıl öldü? Alparslan'ın kardeşi Süleyman Şah nasıl, ne zaman öldü?
Çağrı bey oğlu Süleyman nasıl öldü? Alparslan'ın kardeşi Süleyman Şah nasıl, ne zaman öldü? Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Süleyman'ı Korel Cezayirli canlandırıyor. Dizinin bölümleri ilerledikçe izleyicinin meraklı araştırmaları da sürüyor. Peki Alparslan'ın kardeşi Süleyman nasıl öldü?
3.04.2023 Televizyon
Barış Arduç'lu zikir sahnesi yüreklere dokundu! Alparslan sultan oluyor
Barış Arduç'lu zikir sahnesi yüreklere dokundu! Alparslan sultan oluyor Alparslan Büyük Selçuklu 46. bölümüyle ekrana geldi. TRT 1'in en çok izlenen dizilerinden olan Alparslan Büyük Selçuklu son bölümde Barış Arduç'lu zikir sahnesi sosyal medyada çok konuşuldu.
6.03.2023 Televizyon
Hatay depremi sonrası tüm diziler yayından kaldırıldı! Yasak Elma, Ömer, Alparslan Büyük Selçuklu ne zaman?
Hatay depremi sonrası tüm diziler yayından kaldırıldı! Yasak Elma, Ömer, Alparslan Büyük Selçuklu ne zaman? Hatay'da meydana gelen 6,4 ve 5,8 büyüklüğündeki iki deprem çevre illerden de hissedildi. Kahramanmaraş depremi sonrası yayınlarına ara verilen diziler bu akşam (20 Şubat 2023) yeni bölümleriyle ekrana gelecekti. Kanalların yayın akışları Hatay depremi sonrası tamamen değişti. Yasak Elma, Ömer, Alparslan Büyük Selçuklu dizileri apar topar yayından kaldırıldı.
20.02.2023 Televizyon
Kanalların yayın akışı güncellendi! Bu hafta (20-26 Şubat 2023) hangi diziler ekrana dönüyor?
Kanalların yayın akışı güncellendi! Bu hafta (20-26 Şubat 2023) hangi diziler ekrana dönüyor? Kanalların yayın akışları güncellendi. Kahramanmaraş depremi nedeniyle dizi ve yarışmaları erteleyen Kanal D, TRT 1, Fox TV, Show Tv, Star, ATV ve TV8 yeni haftada dizileri ekrana getirmeye başlıyor. Üç Kız Kardeş, Kuruluş Osman, Yalı Çapkını, Alparslan Büyük Selçuklu gibi dizilerin yeni bölümleri ekrana gelecek mi? 20-26 Şubat haftasında hangi diziler ekrana dönüyor? İşte detaylar...
20.02.2023 Televizyon
Fahriye Evcen'in paylaşımı yürek yaktı!
Fahriye Evcen'in paylaşımı yürek yaktı! Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından Türkiye yaralarını sarmaya devam ediyor. 10 ili etkileyen depremden etkilenenlere ünlü isimlerden de destek paylaşımları geliyor. En son Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Akça karakterine hayat veren Fahriye Evcen sosyal medya hesabından duygulandıran bir paylaşım yaptı.
13.02.2023 Magazin
Alparslan Büyük Selçuklu bugün var mı? 6 Şubat diziler ve yarışmalar bu akşam var mı, neden yok?
Alparslan Büyük Selçuklu bugün var mı? 6 Şubat diziler ve yarışmalar bu akşam var mı, neden yok? Alparslan Büyük Selçuklu bugün var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sonrası binlerce kişi yaşamını yitirdi. Binlerce kişinin yaralı olarak kurtulduğu deprem sonrası diziler ve yarışmalar da yayından kaldırıldı. Peki hangi diziler bu akşam yayından kaldırıldı? İşte TRT 1, Kanal D, ATV, Star Tv, Show Tv yayın akışı...
6.02.2023 Gündem
Alparslan Büyük Selçuklu'da bir dönem sona erdi! Ünlü oyuncu son kez sahne aldı
Alparslan Büyük Selçuklu'da bir dönem sona erdi! Ünlü oyuncu son kez sahne aldı Pazartesi akşamları yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi 44. bölümüyle ekrana geldi. Barış Arduç ve Kayra Zabcı'nın başrolünde olduğu dizinin yeni bölümünde bir ayrılık daha yaşandı. Son dönemde ayrılıklarla gündeme gelen Alparslan Büyük Selçuklu'da Alpagut karakterini oynayan Fırat Topkorur'un yapıma veda ettiği iddia edildi. Peki Alparslan Büyük Selçuklu Alpagut öldü mü, Fırat Topkorur diziden ayrıldı mı?
31.01.2023 Televizyon
Survivor yarışmacısı Cansu Tuman göz kamaştırdı!
Survivor yarışmacısı Cansu Tuman göz kamaştırdı! Survivor 2023 kadrosunda yer alan Cansu Tuman güzelliğiyle gündem oldu. TV 8 ekranlarında yayınlanan programa katılan Tuman’ın paylaşımlarına yorum yapanlar arasında eski Survivor yarışmacılarından Adem Kılıççı da yer aldı.
15.01.2023 Magazin
Rabia Soytürk'ten 'Sefo' açıklaması!
Rabia Soytürk'ten 'Sefo' açıklaması! Oyuncu Rabia Soytürk, geçtiğimiz günlerde rapçi Sefo ile Emirgan'da objektiflere takılmıştı. Bir mekanda yemek yedikten sonra araçlarıyla çıkmaz sokağa giren ikili, görüntü alınmasına engel olamamış ve haklarında aşk iddiaları ortaya atılmıştı. Önceki gece Galataport'ta düzenlenen bir partiye katılan Rabia Soytürk, çıkışta 'Sefo' ile ilgili yöneltilen soruyu yanıtladı.
7.10.2022 Magazin
İkinci kez hamile olan Fahriye Evcen'in belirginleşen karnı dikkat çekti!
İkinci kez hamile olan Fahriye Evcen'in belirginleşen karnı dikkat çekti! Yaprak Dökümü' dizisiyle şöhreti yakalayan, geçtiğimiz haftalarda TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Alparslan: Büyük Selçuklu' adlı diziye veda eden Fahriye Evcen, şimdilerde ikinci çocuğuna 2.5 aylık hamile. Kendisi gibi oyuncu olan eşi Burak Özçivit ve üç yaşındaki oğlu Karan ile Bodrum'a giden güzel oyuncu, tatil sırasında hayranlarının fotoğraf isteğini geri çevirmedi. Fahriye Evcen'in büyüyen karnı dikkatlerden kaçmadı.
6.07.2022 Magazin
Fahriye Evcen hamile mi, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in 2. çocuğu mu olacak? Fahriye Evcen tekrar hamile mi?
Fahriye Evcen hamile mi, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in 2. çocuğu mu olacak? Fahriye Evcen tekrar hamile mi? Fahriye Evcen hamile mi 2022? Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Akça Hatun rolünü canlandıran, Fahriye Evcen 2017 yılında meslektaşı Burak Özçivit ile dünya evine girmişti. 2019 yılında oğulları Karan'ı kucaklarına alan ünlü çiftten sevindiren haber geldi. Peki, Fahriye Evcen-Burak Özçivit’in 2. çocuğu mu olacak? Fahriye Evcen tekrar hamile mi?
22.06.2022 Magazin
Alparslan'ın Karaca Hatun'u ceketinin önünü açtı, beğeni yağdı!
Alparslan'ın Karaca Hatun'u ceketinin önünü açtı, beğeni yağdı! 'Alparslan Büyük Selçuklu' dizisinde Karaca Hatun karakterini canlandıran Rabia Soytürk, Instagram'dan paylaştığı su yeşili kombini ile takipçilerinin beğenisini kazandı.
7.06.2022 Magazin
Katar'da Fahriye Evcen rüzgarı esiyor!
Katar'da Fahriye Evcen rüzgarı esiyor! Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde oynayan Fahriye Evcen, Katar'a davet edildi. Bir fuar için ülkeye giden oyuncu, Katar'ın Dünya Kupası için özel hazırlanan stadyumunda poz vermeyi ihmal etmedi. Evcen, Katar'daki pozlarıyla adından söz ettirdi.
20.05.2022 Magazin
Barış Arduç tarzıyla dikkat çekti!
Barış Arduç tarzıyla dikkat çekti! Oyuncu Barış Arduç, önceki gün kendisi gibi 'Alparslan: Büyük Selçuklu' dizisinde rol alan Erdinç Gülener ve arkadaşları ile Emirgan'da bir mekanda sohbet ederken objektiflere yansıdı.
4.05.2022 Magazin
Fahriye Evcen ayna karşısında sabahlıkla poz verdi!
Fahriye Evcen ayna karşısında sabahlıkla poz verdi! Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ile ekranlara dönen Fahriye Evcen ayna karşısına geçip sabahlıkla poz verdi. Evcen, ortalığı adeta kasıp kavurdu.
25.03.2022 Magazin
'Alparslan: Büyük Selçuklu'nun Çağrı Bey'i Erdinç Gülener'e icra şoku! 2 yıla kadar hapis...
'Alparslan: Büyük Selçuklu'nun Çağrı Bey'i Erdinç Gülener'e icra şoku! 2 yıla kadar hapis... 'Alparslan: Büyük Selçuklu' dizisinde Çağrı Bey karakterine hayat veren oyuncu Erdinç Gülener, bir dönem birliktelik yaşadığı sunucu Eda Pera Küçük'e hem fiziksel hem psikolojik şiddet uygulayıp hakaret ettiği gerekçesiyle bin 120 lira adli para cezasına çarptırıldığı dava sonrası icralık oldu. Dava masraflarını ödemeyince icraya verilen Erdinç Gülener faiziyle cezayı ödedi. Aldığı adli para cezasına itiraz etse de itirazı kabul olmayan oyuncunun cezası da kesinleşti.
2.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Alparslan Büyük Selçuklu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alparslan büyük selçuklu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.