Gazete Vatan Logo
Magazin Emre Kızılırmak: Motosikletimle aşk yaşıyorum

Emre Kızılırmak: Motosikletimle aşk yaşıyorum

Eski manken ve oyuncu Emre Kızılırmak, Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Araba kullanırken İstanbul trafiğinde zorlandığını, bu nedenle uzun zamandır motosiklet tercih ettiğini belirten Kızılırmak, yeni projesini de duyurarak iddialı açıklamalarda bulundu.

Emre Kızılırmak: Motosikletimle aşk yaşıyorum

'Peri Masalı, 'Aşk Masalı, 'Alparslan:Büyük Selçuklu', 'Hekimoğlu', 'Aşk Bir Hayal' ve 'Yasak Elma' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen 40 yaşındaki Emre Kızılırmak, İstanbul trafiğinden dert yandı.

''MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİM OLDU''

''İstanbul arabayla çekilmez olduğu için motosiklete geçtim'' diyen Kızılırmak, ''Motosiklete başlayınca insanın daha çok dışarı çıkası geliyor. 8-9 senedir motosiklet kullanıyorum. Motosiklet vazgeçilmezim oldu. Çünkü arabayla bir yerden bir yere gidilmiyor'' şeklinde konuştu.

"TEHLİKE VAR"

''Motosiklet kullanmak tehlikeli değil mi?'' sorusuna, ''Tehlike var. Tehlikenin var olduğunun farkında olduğunuz için daha dikkatli oluyorsunuz. Arabada bazen algınızı dağıtacak şeyler oluyor. Motosiklet kullanırken algınızın sürekli açık olması gerekiyor'' yanıtını veren oyuncu, "Motosikletimle aşk yaşıyorum" dedi.

YENİ PROJESİNİ AÇIKLADI

Bir sinema filmine başladığını söyleyen Kızılırmak, yeni projesini, "Mayısın ilk haftası çekimleri bitecek. Aksiyon ve vahşet dolu bir film. Sinema salonlarında olacak'' sözleriyle duyurdu.

Haberin Devamı