Uğur Güneş

Uğur Güneş

Son dakika Uğur Güneş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Uğur Güneş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Uğur Güneş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uğur Güneş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uğur güneş gelişmeleri de dahil olmak üzere 493 uğur güneş haberi bulunmuştur. Tüm uğur güneş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selahaddin Eyyubi çekimleri nerede yapılıyor? TRT 1 Selahaddin Eyyubi dizisi hangi il, ilçede çekiliyor?
Selahaddin Eyyubi çekimleri nerede yapılıyor? TRT 1 Selahaddin Eyyubi dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? Selahaddin Eyyubi dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. TRT 1'de başlayan yeni dönem dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi bu akşam ilk bölümüyle seyircinin karşısına çıkıyor. Uğur Güneş'in başrolünde olduğu Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi çekim yerleriyle dikkat çekti. İşte Selahaddin Eyyubi'nin çekildi il ve ilçe...
20.11.2023 Televizyon
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi hangi dönemi anlatıyor? Selahaddin Eyyubi dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi hangi dönemi anlatıyor? Selahaddin Eyyubi dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi hangi dönemi anlatıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. TRT 1'de Alparslan Büyük Selçuklu'nun final yapmasının ardından yeni bir dönem dizisi başlıyor. Mukaddes şehir Kudüs'ün fetheden büyük komutan Selahaddin Eyyubi'nin hayatını konu alan dizi 13 Kasım akşamı başlıyor. Uğur Güneş'in başrolünde olduğu Selahaddin Eyyubi dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar...
13.11.2023 Televizyon
Leyla Tanlar gitti, Uğur Güneş'in Selahaddin Eyyubi dizisindeki partneri belli oldu!
Leyla Tanlar gitti, Uğur Güneş'in Selahaddin Eyyubi dizisindeki partneri belli oldu! Selahaddin Eyyubi dizisinde Uğur Güneş'in partneri belli oldu. TRT 1'in yeni dönem dizisi Selahaddin Eyyubi yakında başlıyor. Alparslan Büyük Selçuklu'dan sonra ses getirecek olan dizide Leyla Tanlar'la yolların ayrılmasından sonra yeni kadın başrol merakla bekleniyordu.
5.09.2023 Televizyon
Alparslan Büyük Selçuklu'nun yerine o geliyor! Dev yapımda başrolde O var! Barış Arduç'un yeri doldu!
Alparslan Büyük Selçuklu'nun yerine o geliyor! Dev yapımda başrolde O var! Barış Arduç'un yeri doldu! Yayınlandığı iki sezon boyunca TRT 1 izleyicinin fenomeni olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi Pazartesi günlerine damga vurmuştu. Barış Arduç, Kayra Zabcı'nın başrollerinde olduğu gibi dizi final kararı aldı. Alparslan karakterini canlandıran Barış Arduç da projeye veda etti. Ancak gelen son haber Alparslan Selçuklu'yu gölgede bırakacak. Bu kez başrolde Uğur Güneş başrolde geliyor.
6.08.2023 Televizyon
Sezon finali denildi, final haberi geldi! Dizinin oyuncuları şok oldu!
Sezon finali denildi, final haberi geldi! Dizinin oyuncuları şok oldu! TRT 1 dizisi hakkında beklenmeyen karar geldi. Sezon finali yapan ve oyuncularının tatile çıktığı Al Sancak dizisi için final haberi geldi. İlk etapta sezon finali denilen dizinin final haberini oyuncular da daha sonradan aldı.
17.07.2023 Televizyon
Al Sancak 6. bölüm izle! 9 Mart Al Sancak yeni bölüm
Al Sancak 6. bölüm izle! 9 Mart Al Sancak yeni bölüm Al Sancak 6. bölüm izle linki araştırılmaya başlandı. Uğur Güneş ve Gülsüm Ali İlhan'ın başrollerini paylaştığı asker dizisi Al Sancak yeni bölümüyle 9 Mart Perşembe akşamı TRT 1'de ekrana geliyor. Şehitler Ölmez hashtagiyle haftaya merhaba diyecek olan dizinin son bölümü de heyecanla bekleniyor. İzleyicinin "Al Sancak son bölüm full izle" araştırması da devam ediyor.
9.03.2023 Televizyon
Al Sancak dizisi hangi kanalda? Al Sancak dizisi yeni bölümleri hangi gün, saat kaçta?
Al Sancak dizisi hangi kanalda? Al Sancak dizisi yeni bölümleri hangi gün, saat kaçta? Al Sancak dizisinin yayın günü ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Başrollerinde Uğur Güneş ve Gülsüm Ali İlhan'ın yer aldığı asker dizisi Al Sancak'ın yönetmenliğini Can Emre yaparken, senaryosunu Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçarslan yazıyor. Peki Al Sancak dizisi hangi kanalda? Al Sancak dizisi hangi gün yayınlanıyor? İşte detaylar...
2.02.2023 Televizyon
Al Sancak dizisi nerede çekiliyor? TRT 1’in yeni dizisi Al Sancak’ın çekimi hangi il ve ilçelerde yapılıyor?
Al Sancak dizisi nerede çekiliyor? TRT 1’in yeni dizisi Al Sancak’ın çekimi hangi il ve ilçelerde yapılıyor? TRT'nin yeni dizisi "Al Sancak" dizisi, ilk bölümüyle 19 Ocak'ta TRT 1 ekranında izleyiciyle buluşacak. Dizinin kadrosu ve konusu kadar nerede çekildiği de merak konusu oldu. Peki, Al Sancak dizisi nerede çekiliyor? TRT 1’in yeni dizisi Al Sancak’ın çekimi hangi il ve ilçelerde yapılıyor?
19.01.2023 Televizyon
Uğur Güneş kimdir, kaç yaşında? Al Sancak'ta Ali Banazlı'yı oynayan Uğur Güneş evli mi?
Uğur Güneş kimdir, kaç yaşında? Al Sancak'ta Ali Banazlı'yı oynayan Uğur Güneş evli mi? Yeni dizisi Al Sancak ile hayranlarının karşısına çıkan Uğur Güneş, dizide Piyade Yüzbaşı Ali Banazlı'yı canlandırıyor. İlk bölümü bu akşam ekrana gelen Al Sancak dizisiyle ekrana dönen Uğur Güneş kimdir, kaç yaşında? Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle çıkış yakalayan Uğur Güneş hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar...
19.01.2023 Televizyon
Al Sancak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?
Al Sancak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Al Sancak dizisi 19 Ocak Perşembe günü TRT 1'de başlıyor. Uğur Güneş'in başrolünde oynadığı dizi ilk fragmanıyla büyük merak uyandırdı. "Selam sana şanlı Türk bayrağı" sloganıyla yola çıkan Al Sancak dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? İşte Al Sancak dizisinin detayları...
19.01.2023 Televizyon
Uğur Güneş'in panik anları: Yanlış bir şey yazmayın!
Uğur Güneş'in panik anları: Yanlış bir şey yazmayın! 'Diriliş Ertuğrul' dizisinde birlikte rol alan Uğur Güneş ve Atilla Kılıç, önceki gece Bebek'te yanlarında bir kadın arkadaşları ile görüntülendi. Gazetecileri görünce şaşkınlık yaşayan oyuncuların panik anları, kameralara yansıdı.
25.04.2022 Magazin
Kanunsuz Topraklar neden final yapıyor? 9 Şubat’ta Kanunsuz Topraklar dizisi bitiyor mu?
Kanunsuz Topraklar neden final yapıyor? 9 Şubat’ta Kanunsuz Topraklar dizisi bitiyor mu? Kanunsuz Topraklar final mi olacak? Fox TV Kanunsuz Topraklar için de final yapma kararı verirdi. Kanunsuz Topraklar'ın final tarihi ise 9 Şubat olarak belirlendi.
9.02.2022 Televizyon
Kanunsuz Topraklar neden yok, final mi yaptı? Kanunsuz Topraklar yeni bölüm ne zaman?
Kanunsuz Topraklar neden yok, final mi yaptı? Kanunsuz Topraklar yeni bölüm ne zaman? Kanunsuz Topraklar dizisi her hafta Çarşamba günü FOX TV ekranlarında geliyor. Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili’linin oyuncu kadrosunda yer alan dizi FOX TV’nin yayın akşında bu hafta da yer almayınca dizi takipçileri Kanunsuz Topraklar neden yok, final mi yaptı? Kanunsuz Topraklar yeni bölümü ne zaman? sorularına yanıt aramaya başladı.
12.01.2022 Televizyon
Kanunsuz Topraklar dizisi çekimleri durdu! Koronavirüs paniği...
Kanunsuz Topraklar dizisi çekimleri durdu! Koronavirüs paniği... Camdaki Kız setindeki korona paniği Kanunsuz Topraklar'a da sıçradı. Başak Parlak ve Doğaç Yıldız'dan sonra Hazar Motan'ın da koronavirüs testi pozitif çıkınca dizinin çekimleri durdu. Kanunsuz Topraklar yeni bölüm çarşamba günü yayınlanmayacak.
26.12.2021 Magazin
Film için bir araya geldiler
Film için bir araya geldiler Uğur Güneş, önceki akşam Esra Dermancıoğlu ile Cihangir’de bir mekanda baş başa yemek yerken görüntülendi.
23.07.2021 Magazin
Uğur Güneş'in partneri belli oldu!
Uğur Güneş'in partneri belli oldu! Ramo'nun başrol oyuncusu Esra Bilgiç, dizi final yapar yapmaz yeni projesiyle gündeme geldi. Bilgiç'in Kanunsuz Topraklar dizisinde başrol olarak yer alacağı ve Uğur Güneş ile partner olacağı öğrenildi.
18.04.2021 Magazin
Uğur Güneş iki ayda 10 kilo verdi
Uğur Güneş iki ayda 10 kilo verdi Son olarak 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde rol alan oyuncu Uğur Güneş, spora başladı. Yeni projesi için şimdiden çalışmaya başlayan Güneş, iki ayda tam 10 kilo verdi.
19.01.2021 Magazin
Ayrılık kararını yapımcı Burak Sağyaşar açıkladı!
Ayrılık kararını yapımcı Burak Sağyaşar açıkladı! Başrollerini Vahide Perçim, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık’ın paylaştığı dizide şoke eden bir ayrılık kararı verildi. Vedayı yapımcı Burak Sağyaşar sosyal medyadan duyurdu.
26.10.2020 Televizyon
Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları kim, isimleri ne? Bir Zamanlar Çukurova konusu nedir, dizi uyarlama mı?
Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları kim, isimleri ne? Bir Zamanlar Çukurova konusu nedir, dizi uyarlama mı? 8 Ekim akşamı ATV'de 67. bölümüyle izleriyle buluşacak Bir Zamanlar Çukurova dizisi, güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. Çekimleri Adana’da gerçekleştirilen Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları kimler? Bir Zamanlar Çukurova konusu nedir, uyarlama mı?
9.10.2020 Gündem
Bir Zamanlar Çukurova fragmanı!
Bir Zamanlar Çukurova fragmanı! ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın 63. bölüm fragmanı yayınlandı.
3.04.2020 Televizyon
Bir Zamanlar Çukurova 61. bölüm bu akşam var mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman? İşte Bir Zamanlar Çukurova 61. bölüm fragmanları…
Bir Zamanlar Çukurova 61. bölüm bu akşam var mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman? İşte Bir Zamanlar Çukurova 61. bölüm fragmanları… Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 61. bölümü, izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yayınlanacak olan yeni bölümde Demir, mahkemede Züleyha kurtulsun diye binbir dil dökecek. Hünkar, Fekeli, Yılmaz, tüm konak ahalisi ve hatta Savcı Jülide nefesini tutarak Demir'in ifadesini bekleyecek. Peki Bir Zamanlar Çukurova 61. bölüm bu akşam var mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman? Bir Zamanlar Çukurova 61. bölüm fragmanları…
26.03.2020 Gündem
Bir Zamanlar Çukurova 60. bölüm bu akşam var mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman? İşte Bir Zamanlar Çukurova 60. bölüm fragmanları…
Bir Zamanlar Çukurova 60. bölüm bu akşam var mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman? İşte Bir Zamanlar Çukurova 60. bölüm fragmanları… Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü dizinin hayranları tarafından merakla bekleniyor. Bir Zamanlar Çukurova’nın yayınlanacak olan yeni bölümünde yaşadıklarına, kendisine yapılanlara ve en çok da evlatlarından ayrılmaya daha fazla dayanamayan Züleyha, Fekeli'nin silahını kapacak ve soluğu konakta alacak. Peki Bir Zamanlar Çukurova 60. bölüm bu akşam var mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman? İşte Bir Zamanlar Çukurova 60. bölüm fragmanları…
19.03.2020 Gündem
Bir Zamanlar Çukurova 59. bölüm bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? İşte Bir Zamanlar Çukurova 59. bölüm fragmanı…
Bir Zamanlar Çukurova 59. bölüm bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? İşte Bir Zamanlar Çukurova 59. bölüm fragmanı… Bir Zamanlar Çukurova dizisinin hayranları, yeni bölüm araştırması yapmaya başladı. Dizinin 59. Bölüm fragmanı ize yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova 59. yeni bölümünde Züleyha eline silah alıp, hayatını elinden alanların karşısına geçecek, kendi hayatında da vazgeçip, Adana'nın ortasında üzerine benzin dökecek. Peki Bir Zamanlar Çukurova 59. bölüm bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? İşte Bir Zamanlar Çukurova 59. bölüm fragmanı…
12.03.2020 Gündem
Bir Zamanlar Çukurova 58. bölüm bu akşam var mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman? İşte 58. bölüm fragmanları…
Bir Zamanlar Çukurova 58. bölüm bu akşam var mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman? İşte 58. bölüm fragmanları… Ekranların sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın 58. Bölüm fragmanları yayınlandı. Yayınlanacak olan Bir Zamanlar Çukurova 58. yeni bölümde Yılmaz'ı takip edip Züleyha ile görüntülerini kaydeden Müjgan, kendi hayatı dahil herkesi savuracak bir bombayı çiftliğin ortasına atacak. Peki Bir Zamanlar Çukurova 58. bölüm bu akşam var mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman? İşte Bir Zamanlar Çukurova 58. bölüm fragmanları…
5.03.2020 Gündem
Bir Zamanlar Çukurova 58. yeni bölüm ne zaman?
Bir Zamanlar Çukurova 58. yeni bölüm ne zaman? Ekranların sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın 58. Bölüm fragmanları yayınlandı
4.03.2020 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Uğur Güneş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uğur güneş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.