Gazete Vatan Logo

Bir Zamanlar Çukurova 61. bölüm bu akşam var mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman? İşte Bir Zamanlar Çukurova 61. bölüm fragmanları…

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 61. bölümü, izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yayınlanacak olan yeni bölümde Demir, mahkemede Züleyha kurtulsun diye binbir dil dökecek. Hünkar, Fekeli, Yılmaz, tüm konak ahalisi ve hatta Savcı Jülide nefesini tutarak Demir'in ifadesini bekleyecek. Peki Bir Zamanlar Çukurova 61. bölüm bu akşam var mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman? Bir Zamanlar Çukurova 61. bölüm fragmanları…

Bir Zamanlar Çukurova 61. bölüm bu akşam var mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman? İşte Bir Zamanlar Çukurova 61. bölüm fragmanları…

Atv ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, yeni bölümüyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümde, nefesler tutulmuş mahkemeden gelecek haber beklenirken, konakta da çocuklar eğlendirilmeye çalışılmaktadır. Ancak özellikle Adnan, annesini çok özlemiştir. Hane halkı seferber olsa da küçük çocuk annesini bulmak için en sonunda kendi başına çare arayacaktır. Peki Bir Zamanlar Çukurova 61. bölüm bu akşam var mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman? Bir Zamanlar Çukurova 61. bölüm fragmanları…

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 61. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hünkar, yaptıklarından bin pişmandır! Demir mahkemede Züleyha'yı kurtarsın diye binbir dil dökecektir. Demir, son ana kadar hareket etmez ama son anda salona gelecektir. Hünkar, Fekeli, Yılmaz, tüm konak ahalisi ve hatta Savcı Jülide nefesini tutarak Demir'in ifadesini bekler. Demir, hakime Züleyha'ya ne kadar büyük bir aşk beslediğini anlatacaktır. Ancak anlattıkça salondaki havaya da onun duygularına da yaşanan onca yılın tüm olaylarının ağırlığı dolacaktır. Mahkeme salonu, dava konusunu iyice içinden çıkılmaz bir hale getirecek bir olaya daha şahitlik edecektir!

Haberin Devamı

Nefesler tutulmuş mahkemeden gelecek haber beklenirken, konakta da çocuklar eğlendirilmeye çalışılmaktadır. Ancak özellikle Adnan, annesini çok özlemiştir. Hane halkı seferber olsa da küçük çocuk annesini bulmak için en sonunda kendi başına çare arayacaktır! Yılmaz, Züleyha'nın mahkemesindeyken, oğlunu halası Behice ile birlikte çiftlikteki küçük konağa, kendi evlerine yollayan Müjgan, yaptıklarının vicdan azabı ile aldığı kararı uygulayacaktır. Müjgan, oğluna ve Yılmaz'a bir mektup bırakarak bileklerini keserek, hayatına son vermek isteyecektir.

Yılmaz, Züleyha'yı kurtarmak için adeta mahkeme ile cezaevi arasında mekik dokumaya başlayacaktır. O mahkeme salonunda yine hepsinin hayatını alt üst edecek gelişmeler yaşanırken, Müjgan da yine herkesi alt üst edecek bir şey yapacaktır. Yılmaz, henüz bilmese de Müjgan ona ve oğluna bir mektup bırakarak yaşamına son vermeye kararlıdır. Ancak Yılmaz'ın alacağı tek mektup Müjgan'dan gelen olamayacaktır, Yılmaz'ın kalbini derinden yaralayan bir mektup daha vardır.

Haberin Devamı

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 61. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 61. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yaşadıklarına, kendisine yapılanlara ve en çok da evlatlarından ayrılmaya daha fazla dayanamayan Züleyha, Fekeli'nin silahını kapar ve soluğu konakta alır! Demir, Züleyha'nın silahından çıkan kurşunlarla yere yığılır! Demir ameliyathaneye giderken, Züleyha da ellerinden kelepçe ile jandarmaların arasında cezaevine gönderilir. Yıllar önce çiftlikten jandarma eşliğinde Yılmaz götürülmüştü. Bu kez Yılmaz, gider aracın arkasından koşar, Adeta tarih tekerrür etmektedir.

Züleyha, evlatlarından ayrı kalmanın acısıyla haykırarak konağı terk ederken, Hünkar da evlat acısıyla gözyaşları içinde hastaneye koşacaktır. Hünkar'ı evlat sınavında hiç yalnız bırakmayan ise tesadüfen orada bulunan Fekeli olacaktır. Demir'in yaşam mücadelesi devam ederken, Hünkar hiç beklenmeyen bir dostluk eliyle Züleyha'yı ziyarete de gider. Bir yandan Yılmaz, bir yandan Hünkar ve onlardan tüm hikayeyi dinleyen Savcı Jülide, Züleyha'yı kurtarmak için uğraşırlar ama içerde de zor bir hayat vardır. Züleyha, sessiz kalmak istese de hayat onu, içerde de zorlu bir mücadeleye sokacaktır. Züleyha'nın ise artık kaybedecek bir şeyi kalmamıştır.

Haberin Devamı

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA DİZİSİNİN KONUSU NE?

1970’li yıllarda, İstanbul’da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana’da Çukurova’nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Vahide Perçin (Hünkar Yaman)

Kerem Alışık (Fekeli)

Uğur Güneş (Yılmaz)

Murat Ünalmış (Demir Yaman)

Haberin Devamı

Hilal Altınbilek (Züleyha)

Bülent Polat (Gaffur)

Turgay Aydın (Sabahattin)

Selin Yeninci (Saniye)

Sibel Taşçıoğlu (Şermin)

Selin Genç (Gülten)

Polen Emre (Fadik)

Mustafa Açılan (Veli)

Serpil Tamur (Haminne)