Bir Zamanlar Çukurova

Bir Zamanlar Çukurova

Son dakika Bir Zamanlar Çukurova haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bir Zamanlar Çukurova ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bir Zamanlar Çukurova haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bir Zamanlar Çukurova

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bir zamanlar çukurova gelişmeleri de dahil olmak üzere 184 bir zamanlar çukurova haberi bulunmuştur. Tüm bir zamanlar çukurova haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Ünalmış sessiz sedasız evlendi
Murat Ünalmış sessiz sedasız evlendi Melis Sezen ile başrolü paylaştığı 'Gülcemal' dizisi 13 bölüm süren Murat Ünalmış'tan müjdeli haber geldi. 42 yaşındaki oyuncu, üç yıldır gözlerden uzak aşk yaşadığı Albena İlieva ile nikâh masasına oturdu.
23.09.2023 Magazin
Hilal Altınbilek yeni bir aşka yelken açtı! 'Kıstaslarım var ki beraberiz'
Hilal Altınbilek yeni bir aşka yelken açtı! 'Kıstaslarım var ki beraberiz' Ağustos 2022'de yazar Metin Hara ile bir yıllık ilişkisini sessiz sedasız noktalayan Hilal Altınbilek, sürpriz ayrılıktan sonra Mehmet Can Uzun ile yeni bir aşka yelken açmıştı. 'Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı, aşk hayatı hakkında konuştu.
6.08.2023 Magazin
Sunucu'dan Hilal Altınbilek'e: İtalya seni kollarını açarak bekleyecek
Sunucu'dan Hilal Altınbilek'e: İtalya seni kollarını açarak bekleyecek Türkiye’de dört sezon ilgiyle izlenen, İtalya'da 'Terra Amara' ismiyle yayınlanan 'Bir Zamanlar Çukurova'nın başrol oyuncusu Hilal Altınbilek, İtalya'nın çok izlenen TV şovu 'Verissimo'da stüdyoyu dolduran hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılandı.
17.05.2023 Magazin
Hilal Altınbilek sosyal medyanın diline düştü!
Hilal Altınbilek sosyal medyanın diline düştü! Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hayat verdiği Züleyha karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hilal Altınbilek deniz sezonunu açtı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından teknede verdiği mayolu pozlarını paylaştı. Bir paylaşımda Photoshop'un dozunu kaçıran oyuncu, takipçilerinin diline düştü.
10.05.2023 Magazin
İbrahim Çelikkol'dan tepki çeken hareket!
İbrahim Çelikkol'dan tepki çeken hareket! Birce Akalay ile başrolde oynayan İbrahim Çelikkol dizi setinde yaptığı hareketle tepki çekti. Sette rahatsızlanan ünlü oyuncu, uzun süre uyuyup uyanınca da seti yapamayacağını söyledi. Bu durum setteki herkesi sinirlendirdi.
17.04.2023 Magazin
Oyuncu Emel Atıcı ve kızı Püryan Atıcı depremde hayatını kaybetti
Oyuncu Emel Atıcı ve kızı Püryan Atıcı depremde hayatını kaybetti Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki yıkıcı depremin 5'inci günü de geride kaldı. Can kaybı her geçen gün artarken, 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde yer alan oyuncu Emel Atıcı ve kızı Püryan Atıcı'nın da depremde hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
11.02.2023 Magazin
Emel Atıcı kimdir? Bir Zamanlar Çukurova oyuncusu depremde yaşamını yitirdi!
Emel Atıcı kimdir? Bir Zamanlar Çukurova oyuncusu depremde yaşamını yitirdi!   Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Şermin karakterini canlandıran oyuncu Emel Atıcı’nın depremde vefat ettiği öğrenildi. Emel Atıcı 'Bir Zamanlar Çukurova'da Şermin karakterine hayat veriyordu. 
11.02.2023 Gündem
Uğur Güneş kimdir, kaç yaşında? Al Sancak'ta Ali Banazlı'yı oynayan Uğur Güneş evli mi?
Uğur Güneş kimdir, kaç yaşında? Al Sancak'ta Ali Banazlı'yı oynayan Uğur Güneş evli mi? Yeni dizisi Al Sancak ile hayranlarının karşısına çıkan Uğur Güneş, dizide Piyade Yüzbaşı Ali Banazlı'yı canlandırıyor. İlk bölümü bu akşam ekrana gelen Al Sancak dizisiyle ekrana dönen Uğur Güneş kimdir, kaç yaşında? Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle çıkış yakalayan Uğur Güneş hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar...
19.01.2023 Televizyon
Okan Bayülgen'den Selin Yeninci'ye övgü dolu sözler!
Okan Bayülgen'den Selin Yeninci'ye övgü dolu sözler! Ünlü oyuncu Selin Yeninci son zamanlarda adından söz ettiren ünlülerden... Yeninci, güzelliğiyle Okan Bayülgen'in de dikkatini çekti.
15.12.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Bülent Polat'ın acı günü! Babası vefat etti
Ünlü oyuncu Bülent Polat'ın acı günü! Babası vefat etti 'Avrupa Yakası' ve 'Bir Zamanlar Çukurova' dizilerindeki rolleri ile tanınan Bülent Polat, geçtiğimiz aylarda ikinci kez baba olacağını takipçileriyle paylaşmıştı. Ünlü oyuncu bu sefer acı haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Polat'ın babası 87 yaşında yaşamını yitirdi.
2.09.2022 Magazin
Hilal Altınbilek makyajsız haliyle beğeni topladı!  "Bu güzellik fazla"
Hilal Altınbilek makyajsız haliyle beğeni topladı! "Bu güzellik fazla" 'Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha karakterini canlandıran Hilal Altınbilek, Instagram'da sıfır makyaj fotoğrafını yayınladı. Takipçileri, güzel oyuncuya övgüler yağdırdı.
31.08.2022 Magazin
Melike İpek Yalova yatarak poz verdi, sosyal medya yıkıldı
Melike İpek Yalova yatarak poz verdi, sosyal medya yıkıldı Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Müjgan rolü ve Mahkum dizisinde Büge rolünü ile gönüllerde taht kuran güzel oyuncu Melike İpek Yalova’nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlara beğeni ve yorum yağıyor. Melike İpek Yalova’nın yaptığı son paylaşım ise takipçilerinden tam not aldı.
27.08.2022 Magazin
Bir Zamanlar Çukurova'nın Fadik'i Polen Emre'yi hiç böyle görmediniz!
Bir Zamanlar Çukurova'nın Fadik'i Polen Emre'yi hiç böyle görmediniz! Bir Zamanlar Çukurova'da Fadik karakteriyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan oyuncu Polen Emre, bikinili pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Güzelliğiyle dikkat çeken Polen Emre'nin paylaşımına beğeni yağdı.
22.08.2022 Magazin
Oyuncu Melike İpek Yalova yırtmaçlı siyah elbisesiyle hayran bıraktı!
Oyuncu Melike İpek Yalova yırtmaçlı siyah elbisesiyle hayran bıraktı! Balıkçıda keşfedildiğini söyleyen Melike İpek Yalova, Karadayı ve Bir Zamanlar Çukurova dizilerinde adını geniş kitlelere duyurdu. Gözleri, kirpikleri ve buğulu bakışları ile Türkan Şoray'a benzetilen Melike İpek Yalova, yeni pozlarını paylaştı. Kasığına kadar yırtmaçlı siyah elbisesiyle objektif karşısına geçen ünlü isim, ınstagram'ı kasıp kavurdu.
7.07.2022 Magazin
Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu?
Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu? Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Züleyha’sı Hilal Altınbilek ile Metin Hara aşkında sürpriz gelişme! Ünlü çift 1 yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandırıyor. Çiftten gelen güzel haber magazin takipçilerinin gündemine oturdu. Bir zamanlar Adriana Lima ile olan birlikteliği ile çokça konuşulan Metin Hara’nın Hilal Altınbilek’le evlilik kararı alması sonrasında ünlü çift ile ilgili bilgiler sorgulanıyor. Peki, Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu? Hilal Altınbilek kimdir? İşte detaylar…
Selin Yeninci ATV üzerinde bikinili poz verdi,sosyal medya sallandı!
Selin Yeninci ATV üzerinde bikinili poz verdi,sosyal medya sallandı! Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Saniye karakteriyle tanınan oyuncu Selin Yeninci son oynadığı 'Annenin Sırrıdır Çocuk' dizisi erken final yapınca soluğu tatilde aldı. İddialı pozlarıyla gündeme gelen Selin Yeninci son olarak bikinisiyle ATV üzerinde poz verdi.
5.07.2022 Magazin
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
'Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç'ten estetik açıklaması!
'Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç'ten estetik açıklaması! ATV'nin fenomen olan dizilerinden 'Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç'in yıllar önceki fotoğrafları görenleri şaşırtmıştı. Bir dönem eski fotoğrafları ve değişimi ile adından söz ettiren, sosyal medyada hakkında 'estetik' yorumları yapılan genç oyuncu, "Kariyerime odaklandığım ve doğallığı korumak istediğim için vücuduma dokunmuyorum" dedi.
8.06.2022 Magazin
'Bir Zamanlar Çukurova'nın Fadik'i, Polen Emre evlendi!
'Bir Zamanlar Çukurova'nın Fadik'i, Polen Emre evlendi! 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde Fadik karakterini canlandıran Polen Emre, bir süredir birlikte olduğu voleybolcu Mert Tetik ile dünyaevine girdi.
6.06.2022 Magazin
Hande Soral'dan yeni paylaşım! 'Ali doğana kadar bu seri'
Hande Soral'dan yeni paylaşım! 'Ali doğana kadar bu seri' Geçtiğimiz sezon 'Bir Zamanlar Çukurova'da 'Ümit' karakterine hayat veren Hande Soral, şimdilerde oğlu Ali'yi kucağına almak için gün sayıyor. Hande Soral, beyaz elbisesiyle verdiği pozları sosyal medya hesabından paylaştı. Gönderisine; "Ali doğana kadar bu seri" notunu düştü.
21.05.2022 Magazin
Hande Soral'dan yeni hamilelik pozu! 'Az kaldı'
Hande Soral'dan yeni hamilelik pozu! 'Az kaldı' Geçtiğimiz sezon 'Bir Zamanlar Çukurova'da 'Ümit' karakterine hayat veren Hande Soral, şimdilerde bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimlerin başında yer alan oyuncu, son olarak pembe elbisesiyle verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.
11.05.2022 Magazin
Hande Soral'dan karnı burnunda yeni poz! Bensu Soral kayıtsız kalamadı ve...
Hande Soral'dan karnı burnunda yeni poz! Bensu Soral kayıtsız kalamadı ve... Geçtiğimiz sezon 'Bir Zamanlar Çukurova'da 'Ümit' karakterine hayat veren Hande Soral, şimdilerde bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimlerin başında yer alan oyuncu, son olarak yeşil elbisesiyle çekilen fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Büyüyen karnı dikkat çeken Soral'ın pozuna kardeşi Bensu Soral da kayıtsız kalamadı.
21.04.2022 Magazin
Annenin Sırrıdır Çocuk'un başrolü Selin Yeninci, sosyal medyada gündem oldu!
Annenin Sırrıdır Çocuk'un başrolü Selin Yeninci, sosyal medyada gündem oldu! Bir Zamanlar Çukurova'nın "Saniye"si olarak adından söz ettiren Selin Yeninci, "Annenin Sırrıdır Çocuk" dizisinde bambaşka bir karakterle ekran karşısına çıktı. Selin Yeninci, Meryem karakteriyle adından söz ettirdi. Performansıyla izleyicilerden tam not aldı.
7.04.2022 Magazin
İbrahim Çelikkol, rol arkadaşı Furkan Palalı ile kavga etti mi? Açıklama yaptı
İbrahim Çelikkol, rol arkadaşı Furkan Palalı ile kavga etti mi? Açıklama yaptı ATV'de dördüncü sezonuyla ekranlarda olan 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde 'Hakan Gümüşoğlu' karakterini canlandıran İbrahim Çelikkol, rol arkadaşı Furkan Palalı’yla kavga ettikleri yönünde basına yansıyan haberlere yanıt verdi.
26.03.2022 Magazin
'Bir Zamanlar Çukurova' setine giren hırsızı set görevlileri yakaladı!
'Bir Zamanlar Çukurova' setine giren hırsızı set görevlileri yakaladı! Adana’da 1970’li yılların anlatıldığı 'Bir Zamanlar Çukurova' dizinin hastane sahnelerinin çekildiği eski Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde, set görevlileri klima ünitelerini çalan hırsızı yakaladı. Zanlıyı tanıyan hastanenin güvenlik görevlisinin açıklaması dikkat çekti.
25.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bir Zamanlar Çukurova ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bir zamanlar çukurova haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.