Selin Yeninci

Selin Yeninci

Son dakika Selin Yeninci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Selin Yeninci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Selin Yeninci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selin Yeninci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selin yeninci gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 selin yeninci haberi bulunmuştur. Tüm selin yeninci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kate Upton mavi bikinisiyle lüks villasında keyif yaptı!
Kate Upton mavi bikinisiyle lüks villasında keyif yaptı! 5 yıl önce Justin Verlander ile evlenen Kate Upton, eşi ve arkadaşlarıyla haftalık 450 bin dolarlık villada parti yaparken minik mavi bikinisiyle kıvrımlarını sergiledi.
16.12.2022 Magazin
Okan Bayülgen'den Selin Yeninci'ye övgü dolu sözler!
Okan Bayülgen'den Selin Yeninci'ye övgü dolu sözler! Ünlü oyuncu Selin Yeninci son zamanlarda adından söz ettiren ünlülerden... Yeninci, güzelliğiyle Okan Bayülgen'in de dikkatini çekti.
15.12.2022 Magazin
Selin Yeninci tarzıyla olay oldu!
Selin Yeninci tarzıyla olay oldu! Altın Portakal Film Festivali'ne katılan oyuncu Selin Yeninci tarzıyla yine olay oldu. Ünlü oyuncu sütyensiz paylaşımıyla sosyal medyayı salladı.
11.10.2022 Magazin
Selin Yeninci ATV üzerinde bikinili poz verdi,sosyal medya sallandı!
Selin Yeninci ATV üzerinde bikinili poz verdi,sosyal medya sallandı! Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Saniye karakteriyle tanınan oyuncu Selin Yeninci son oynadığı 'Annenin Sırrıdır Çocuk' dizisi erken final yapınca soluğu tatilde aldı. İddialı pozlarıyla gündeme gelen Selin Yeninci son olarak bikinisiyle ATV üzerinde poz verdi.
5.07.2022 Magazin
Annenin Sırrıdır Çocuk'un Meryem'i Selin Yeninci sütyensiz kombiniyle dikkat çekti!
Annenin Sırrıdır Çocuk'un Meryem'i Selin Yeninci sütyensiz kombiniyle dikkat çekti! Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde canlandırdığı Meryem karakteriyle dikkat çeken Selin Yeninci, Instagram hesabından paylaştığı pozlarla olay yaratmaya devam ediyor. Cesur paylaşımlarıyla dikkat çeken güzel oyuncu, son olarak sütyensiz kombiniyle yaptığı paylaşımla dudak uçuklattı.
29.06.2022 Magazin
Selin Yeninci tek düğmeli hırkayla poz verdi! Sosyal medya sallandı...
Selin Yeninci tek düğmeli hırkayla poz verdi! Sosyal medya sallandı... 'Annenin Sırrıdır Çocuk' dizisiyle ekranlarda olan Selin Yeninci de modaya uydu. Son dönemde moda olan tek düğmeli hırkayı sütyensiz giyen Selin Yeninci balkonda sere serpe poz verince sosyal medyayı salladı.
7.06.2022 Magazin
'Annenin Sırrıdır Çocuk' dizisinde flaş karar!
'Annenin Sırrıdır Çocuk' dizisinde flaş karar! Bu sezon TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan 'Annenin Sırrıdır Çocuk' dizisi, reytinglerde istenilen başarıya ulaşamadığı için final yapıyor. Kanalla 13 bölümlük anlaşması olan dizinin reytinglerinin iyice düşmesi üzerine projenin 11. bölümde bitmesine karar verildi.
7.06.2022 Televizyon
Kurak Günler konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Kurak Günler filminin Türkiye vizyon tarihi ne?
Kurak Günler konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Kurak Günler filminin Türkiye vizyon tarihi ne? 'Kurak Günler’in dünya prömiyeri Cannes Film Festivali’nde gerçekleştirildi. Başrollerinde Selahattin Paşalı ve Ekin Koç’un yer aldığı Emin Alper’in yeni uzun metrajlı filmi Kurak Günler, dünya prömiyerini 75. Cannes Film Festivali’nin ‘Belirli Bir Bakış’ (‘Un Certain Regard’) bölümünde gerçekleştirdi. Peki, Kurak Günler filminin Türkiye vizyon tarihi ne? Kurak Günler konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?
24.05.2022 Kültür Sanat
Cannes'da Selin Yeninci rüzgarı esti!
Cannes'da Selin Yeninci rüzgarı esti! Türk Sineması'nın bu sene Cannes'da kırmızı halıdaki temsilcisi Selin Yeninci oldu. Cannes Film Festivali'nin resmi bölümünde gösterimi yapılan Türk filmi 'Kurak Günler' için Cannes'a giden oyuncu, kırmızı halıda boy gösterdi.
24.05.2022 Magazin
Selin Yeninci mavi elbisesiyle takipçilerini ikiye böldü!
Selin Yeninci mavi elbisesiyle takipçilerini ikiye böldü! 'Annenin Sırrıdır Çocuk' dizisindeki performansıyla adından söz ettiren Selin Yeninci geçtiğimiz gün iki ödül aldı. Ödül töreninden paylaşım yapan Yeninci'nin mavi elbisesi hayranlarını ikiye böldü.
19.05.2022 Magazin
Annenin Sırrıdır Çocuk'un başrolü Selin Yeninci, sosyal medyada gündem oldu!
Annenin Sırrıdır Çocuk'un başrolü Selin Yeninci, sosyal medyada gündem oldu! Bir Zamanlar Çukurova'nın "Saniye"si olarak adından söz ettiren Selin Yeninci, "Annenin Sırrıdır Çocuk" dizisinde bambaşka bir karakterle ekran karşısına çıktı. Selin Yeninci, Meryem karakteriyle adından söz ettirdi. Performansıyla izleyicilerden tam not aldı.
7.04.2022 Magazin
Selin Yeninci dikkat çekti!  New York pozları olay yarattı...
Selin Yeninci dikkat çekti! New York pozları olay yarattı... Başrollerinde Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, Furkan Palalı gibi ünlü oyuncuların yer aldığı ATV dizisi Bir Zamanlar Çukurova'daki rolüyle tanınan Selin Yeninci, New York'tan çekilen iddialı pozlarını Instagram'da paylaştı. Yeninci'nin paylaşımları büyük beğeni topladı.
21.12.2021 Magazin
Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si Selin Yeninci New York'tan paylaştı!
Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si Selin Yeninci New York'tan paylaştı! ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova ile geniş kitlelerce tanınan Selin Yeninci, cesur pozlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. New York paylaşımlarıyla dikkat çeken Yeninci, sütyensiz pozlarıyla Instagram'ı salladı.
15.12.2021 Magazin
Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si Selin Yeninci setler arasın mekik dokudu
Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si Selin Yeninci setler arasın mekik dokudu Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Saniye karakteriyle adını duyurmayı başaran Selin Yeninci’nin tüm yaz boyunca setler arasında mekik dokuyarak geçirdiği ortaya çıktı. İki farklı projede yer alan oyuncu, şimdilerde Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni sezon çekimleri için Adana’da.
24.08.2021 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten övgü dolu sözler: Alkışlıyorum!
İbrahim Tatlıses'ten övgü dolu sözler: Alkışlıyorum! İbrahim Tatlıses, yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada ses getirmeye devam ediyor. Twitter hesabından yeni bir paylaşımda bulunan İbrahim Tatlıses, Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı Selin Yeninci'ye övgü yağdırdı.
29.07.2021 Magazin
Ödülle döndü
Ödülle döndü Ercan Kesal’ın yazıp, yönettiği ‘Nasipse Adayız’, Belgrad Uluslararası Film Festivali’nden ‘En İyi İlk Film Ödülü’yle döndü
18.05.2021 Televizyon
Koronavirüs tedavisi gören Selin Yeninci'den güzel haber!
Koronavirüs tedavisi gören Selin Yeninci'den güzel haber! Koronavirüse yakalanan Selin Yeninci, Adana'da 11 gündür tedavi gördüğü hastaneden dün taburcu oldu. 33 yaşındaki oyuncu, yoğun bakım sonrası önerilen beş günlük karantinaya girdiğini açıkladı.
9.03.2021 Magazin
Koronavirüs tedavisi gören Selin Yeninci'den endişendiren haber!
Koronavirüs tedavisi gören Selin Yeninci'den endişendiren haber! Yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncusu Selin Yeninci'nin mutasyonlu virüse yakalandığı ortaya çıktı.
3.03.2021 Magazin
Koronavirüs'e yakalanan ünlü oyuncu Selin Yeninci’den haber var!
Koronavirüs'e yakalanan ünlü oyuncu Selin Yeninci’den haber var! Bir Zamanlar Çukurova'nın oyuncusu Selin Yeninci, koronavirüse yakalandı.Sevenlerini korkutan oyuncunun sağlık durumu ile ilgili haber var.
2.03.2021 Magazin
Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si Selin Yeninci yoğun bakıma kaldırıldı!
Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si Selin Yeninci yoğun bakıma kaldırıldı! Perşembe akşamları Atv'de izleyici karşısına çıkan Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncusu Selin Yeninci yoğun bakıma kaldırıldı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde "Saniye" karakterine hayat veren genç oyuncu Selin Yeninci hayranlarını korkuttu.
1.03.2021 Magazin
Selin Yeninci burun estetiği yaptırdı
Selin Yeninci burun estetiği yaptırdı Bir Zamanlar Çukurova'da Saniye karakteri ile yıldızı parlayan oyuncu Selin Yeninci sosyal medyada da ilgi odağı olmayı başardı. Güzel oyuncu burun estetiği yaptırmasıyla dikkat çekti.
13.10.2020 Magazin
Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları kim, isimleri ne? Bir Zamanlar Çukurova konusu nedir, dizi uyarlama mı?
Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları kim, isimleri ne? Bir Zamanlar Çukurova konusu nedir, dizi uyarlama mı? 8 Ekim akşamı ATV'de 67. bölümüyle izleriyle buluşacak Bir Zamanlar Çukurova dizisi, güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. Çekimleri Adana’da gerçekleştirilen Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları kimler? Bir Zamanlar Çukurova konusu nedir, uyarlama mı?
9.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Selin Yeninci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selin yeninci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.