Annenin Sırrıdır Çocuk'un Meryem'i Selin Yeninci sütyensiz kombiniyle dikkat çekti!
Annenin Sırrıdır Çocuk'un Meryem'i Selin Yeninci sütyensiz kombiniyle dikkat çekti! Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde canlandırdığı Meryem karakteriyle dikkat çeken Selin Yeninci, Instagram hesabından paylaştığı pozlarla olay yaratmaya devam ediyor. Cesur paylaşımlarıyla dikkat çeken güzel oyuncu, son olarak sütyensiz kombiniyle yaptığı paylaşımla dudak uçuklattı.
29.06.2022 Magazin
'Annenin Sırrıdır Çocuk' dizisinde flaş karar!
'Annenin Sırrıdır Çocuk' dizisinde flaş karar! Bu sezon TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan 'Annenin Sırrıdır Çocuk' dizisi, reytinglerde istenilen başarıya ulaşamadığı için final yapıyor. Kanalla 13 bölümlük anlaşması olan dizinin reytinglerinin iyice düşmesi üzerine projenin 11. bölümde bitmesine karar verildi.
7.06.2022 Televizyon
Annenin Sırrıdır Çocuk'un başrolü Selin Yeninci, sosyal medyada gündem oldu!
Annenin Sırrıdır Çocuk'un başrolü Selin Yeninci, sosyal medyada gündem oldu! Bir Zamanlar Çukurova'nın "Saniye"si olarak adından söz ettiren Selin Yeninci, "Annenin Sırrıdır Çocuk" dizisinde bambaşka bir karakterle ekran karşısına çıktı. Selin Yeninci, Meryem karakteriyle adından söz ettirdi. Performansıyla izleyicilerden tam not aldı.
7.04.2022 Magazin