Gazete Vatan Logo

Al Sancak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Al Sancak dizisi 19 Ocak Perşembe günü TRT 1'de başlıyor. Uğur Güneş'in başrolünde oynadığı dizi ilk fragmanıyla büyük merak uyandırdı. "Selam sana şanlı Türk bayrağı" sloganıyla yola çıkan Al Sancak dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? İşte Al Sancak dizisinin detayları...

Al Sancak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Al Sancak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Çekimleri İstanbul'da yapılan Al Sancak dizisi hakkında detaylar haberimizde.

Başrollerinde Uğur Güneş, Gülsüm Ali İlhan, İdris Nebi Taşkan, Ahmet Yenilmez, Gözde Türker ve Emre Dinler gibi önemli oyuncuların yer aldığı Al Sancak dizisi Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başarılı operasyonlarını anlatıyor.

AL SANCAK DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

19 Ocak Perşembe günü izleyiciyle buluşacak olan Al Sancak dizisi TRT 1'de ekrana gelecek.

AL SANCAK KONUSU NEDİR?

Alsancak dizisi Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başarılarını anlatıyor. Dünyada başlayan kaos çağı, tüm ülkelerin güvenlik politikalarını gözden geçirmesine neden olur. Enerji havzalarının terör örgütlerinin kontrolüne bırakılmasıyla yeni bir döneme girilir. TSK, özel kuvvetler bünyesinde, yurt içi ve yurt dışında nokta atışı operasyonlar gerçekletiren seçkin timler oluşturur.

Bu timlerden biri de Alsancak Timi’dir. Alsancak Timi, Türkiye’ye yönelen tehditleri yok etmek için varını yoğunu ortaya koyacaktır.

Haberin Devamı

AL SANCAK OYUNCULARI KİMLER?

Uğur Güneş - Hakan

Gülsim Ali

İdris Nebi Taşkan

Ahmet Yenilmez

Gözde Türker

Ahmet Olgun Sünear

Emre Dinler

Eslem Akar - Sedef

Tezhan Tezcan

Çağlar Sayın

Fatih Gühan

Faruk Aran

Rıdvan Aybars Düzey

Murat İnce

Melih Özdoğan