Ali Öztunç

Ali Öztunç

Son dakika Ali Öztunç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ali Öztunç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ali Öztunç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Öztunç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali öztunç gelişmeleri de dahil olmak üzere 156 ali öztunç haberi bulunmuştur. Tüm ali öztunç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Fidan'dan Schengen vizesi açıklaması
Bakan Fidan'dan Schengen vizesi açıklaması Schengen vize başvurularında yüzde 4 civarında olan ret oranlarının her yıl artarak 2021’de yüzde 17’ye geldiğini söyleyen Bakan Hakan Fidan, “Sorunların bir an önce aşılması yönündeki beklentimiz defaatle muhataplarımıza aktarıldı. Bu hususlar diplomatik notayla da paylaşıldı” dedi.
12.11.2023 Gündem
CHP Ankara İl Başkanı kim oldu? CHP Ankara İl Kongresi nerede, CHP Ankara İl Başkan adayları arasında Ümit Erkol mu Sercan Çığgın başkan oldu?
CHP Ankara İl Başkanı kim oldu? CHP Ankara İl Kongresi nerede, CHP Ankara İl Başkan adayları arasında Ümit Erkol mu Sercan Çığgın başkan oldu? Kongre sürecinin devam ettiği CHP'de bugün Ankara İl Başkanlığı'nın kongresi var. Ali Hikmet Akıllı'nın yeniden aday olmadığı il başkanlığı için iki isim yarışacak. Peki, CHP İl Başkanı kim oldu, CHP Ankara İl Başkanı kim seçildi? CHP Ankara İl Kongresi nerede, CHP Ankara il Başkanı Ümit Erkol mu Sercan Çığgın mı oldu?
23.09.2023 Gündem
Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi: İmamoğlu’na değişimi sordum, ‘Ben bilmiyorum’ dedi
Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi: İmamoğlu’na değişimi sordum, ‘Ben bilmiyorum’ dedi CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi Ataşehir’de bir otelde düzenlendi. İlçe Başkanı, İlçe Yönetim Kurulu ve İl Kongresi delegelerinin seçiminin de gerçekleştirldiği kongreye, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ve eski CHP İstanbul Milletvekili Berhan Şimşek de katıldı. Kongredeki konuşmasında CHP’deki değişim tartışmalarına değinen Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi, “Seçmen bize kırgınken, durup dururken ortaya bir değişim tablosu koymak en büyük yanlıştır. Ben bu değişim olayını Sayın Ekrem İmamoğlu'na belediye başkanları toplantısında sordum. Dedim ki, ‘Bana şu değişimi anlat.’,  dedi ki, ‘Ben bilmiyorum’. Değişimin ne olduğunu bilmeden sen hangi değişimden bahsediyorsun? Neyin değişimi? Cumhuriyet Halk Partisi kimsenin kariyer yapma yeri değildir." dedi. Kongrede konuşan CHP'nin eski İstanbul milletvekili Berhan Şimşek ise, " Bu gemi batmıyor arkadaş, Cumhuriyet Halk Partisi gemisi kimse tarafından batırılamaz. Biz direnişin ve devrimin örgütüyüz, biz vazgeçmeyeceğiz." dedi.
6.08.2023 Gündem
Davutoğlu'nun seçim sözlerine CHP'den sert tepki: Tek başlarına girsinler
Davutoğlu'nun seçim sözlerine CHP'den sert tepki: Tek başlarına girsinler CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'nun "En son tercihim seçime CHP listelerinden girmekti" sözlerine sert tepki gösterdi. Öztunç, "kimse kafalarına silah dayayıp 'gelin buradan aday olun' demedi. Girmeselermiş. Seçimler gelecek yine tek başlarına girsinler, boylarının ölçüsünü alsınlar" dedi.
1.08.2023 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu kararını verdi! Kurultaya CHP'nin başında girecek
Kemal Kılıçdaroğlu kararını verdi! Kurultaya CHP'nin başında girecek Vekilleriyle buluşan CHP lideri Kemal Kılıçaroğlu, “CHP’nin tarihinde umutsuzluk yok. Mücadelemize devam edeceğiz. Daha etkin mücadele edeceğiz” dedi. Parti kulislerinde ise Kılıçdaroğlu'nun istifa edip etmeyeceğini konuşuluyor.
3.06.2023 Gündem
Karı-koca evde ölü bulunmuştu! Gerçek ortaya çıktı
Karı-koca evde ölü bulunmuştu! Gerçek ortaya çıktı Kahramanmaraş'ta evlerinde ölü bulunan Metin Dedeoğlu (69) ile eşi Naciye Dedeoğlu'nun (72) yapılan otopsilerinde karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlendi. Eski MHP Milletvekili Mesut Dedeoğlu'nun de ağabeyi ve yengesi olan Dedeoğlu çifti, yan yana toprağa verildi.
26.01.2023 Yaşam
Kılıçdaroğlu: İktidar, muhalefet demeden kucaklayacağız
Kılıçdaroğlu: İktidar, muhalefet demeden kucaklayacağız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde iktidar, muhalefet demeden kucaklayacaklarını belirterek, “Keşke burada Elazığ’ı yöneten yöneticiler de olsaydı. Çünkü Elazığ’a hizmet bu. Baskıdan ve korkudan gelemiyorlar. Bıktık artık. Bu ülke hepimizin, bayrak hepimizin. Gençler lütfen umutsuzluğa kapılmayın, demokrasiyi getirecek olan sizlersiniz” dedi. 
20.09.2022 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Yanlışlarımızla yüzleşiyoruz
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Yanlışlarımızla yüzleşiyoruz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'ye sempati duymayanların olduğunu belirterek, "Cumhuriyet Halk Partisi'ne sempati duymayanlar var, doğrudur. Eksiğimiz var, doğrudur. Biz de yanlışlarımızla yüzleşiyoruz" dedi.
19.09.2022 Siyaset
CHP'li Öztunç: 25 yılın hesabını vermiyorlar, 3 yıllık belediye başkanından hesap soruyorlar
CHP'li Öztunç: 25 yılın hesabını vermiyorlar, 3 yıllık belediye başkanından hesap soruyorlar CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik eleştirilere ilişkin "25 yıl yönetenin suçu yok mu? 25 yıl, AK Parti yönetti. 25 yılın hesabını vermiyorlar, 3 yıllık belediye başkanından hesap soruyorlar" dedi.
11.07.2022 Siyaset
CHP'li Öztunç: Recep Tayyip Erdoğan mülteci sorununu çözemez
CHP'li Öztunç: Recep Tayyip Erdoğan mülteci sorununu çözemez CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suriyelileri ülkelerine gönderme projesiyle mülteci sorununu çözemeyeceğini belirterek, "Mültecilerle ilgili sorunu çözeceğiz 2 yıl içerisinde. Recep Tayyip Erdoğan bu sorunu çözemez, çünkü yaratıcısı Tayyip Erdoğan" dedi.
4.05.2022 Siyaset
Mudanya Tiyatro Günleri başlıyor
Mudanya Tiyatro Günleri başlıyor Kültür ve sanatı herkes için ulaşılabilir kılan Mudanya Belediyesi, Dünya Tiyatro Günü kapsamında 24-27 Mart tarihlerinde 4 farklı oyunu tiyatroseverlerle buluşturuyor.
23.03.2022 Kültür Sanat
AK Parti Milletvekili İmran Kılıç son yolculuğuna uğurlandı
AK Parti Milletvekili İmran Kılıç son yolculuğuna uğurlandı Tedavi gördüğü hastanede 64 yaşında vefat eden AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç'ın cenazesi, memleketi Kahramanmaraş'ta düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
19.11.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu: Vatandaşın cebinden tek kuruş çıkmasına izin vermeyeceğiz
Kılıçdaroğlu: Vatandaşın cebinden tek kuruş çıkmasına izin vermeyeceğiz Muğla'nın Marmaris ilçesinde, orman yangınlarından en çok zarar gören kırsal Osmaniye Mahallesi'nde incelemelerde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yangında evi yanan aileye; belediye tarafından 5 günde yaptırılan evin anahtarını teslim etti.
27.08.2021 Siyaset
Kılıçdaroğlu, CHP'li büyükşehir belediye başkanları ile orman yangını bölgelerinde inceleme yapacak
Kılıçdaroğlu, CHP'li büyükşehir belediye başkanları ile orman yangını bölgelerinde inceleme yapacak CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Antalya ve Muğla'da tarihte görülmemiş büyük felaketlerin, orman yangınlarının yaşandığını söyledi.
26.08.2021 Siyaset
AK Parti ve CHP'nin bayramlaşmasında aşı çağrısı
AK Parti ve CHP'nin bayramlaşmasında aşı çağrısı Kurban Bayramı'nın ikinci gününde siyasi partilerin temsilcileri video konferans ile bayramlaştı. AK Parti heyetinin CHP heyeti ile bayramlaşmasında vatandaşa aşı çağrısı yapıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, "Tüm yurttaşlarımızı aşı olmaya davet ediyoruz" derken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, "Aşı olmayanlar var olduğu müddetçe bu hastalığı tamamen yenme imkanına sahip değiliz" ifadelerini kullandı.
21.07.2021 Siyaset
Meclis harekete geçti! 5 partiden kuraklıkla ilgili ortak önerge
Meclis harekete geçti! 5 partiden kuraklıkla ilgili ortak önerge TBMM Genel Kurulunda, 5 parti grubunun ortak önergesiyle, küresel iklim değişikliğinin etkilerinin en aza indirilmesi, kuraklıkla mücadele ve su kaynaklarının verimli kullanılması için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla Meclis Araştırma Komisyonu kuruldu.
25.02.2021 Gündem
18 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığına sunuldu
18 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığına sunuldu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın da aralarında bulunduğu 18 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığına sunuldu.
2.11.2020 Siyaset
CHP MYK belli oldu mu? CHP MYK’da kimler var? CHP MYK listesi…
CHP MYK belli oldu mu? CHP MYK’da kimler var? CHP MYK listesi… CHP MYK ne zaman belli olacak? sorusu cevap buldu. CHP'de MYK üyeleri belli oldu. CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 37'nci Olağan Kurultay sonrasında, partisinin Merkez Yönetim Kurulu'nu (MYK) belirledi. İşte CHP MYK listesi…
10.08.2020 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni ekibi belli oldu
Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni ekibi belli oldu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 16 kişilik yeni Merkez Yönetim Kurulu'nu belirledi.
10.08.2020 Siyaset
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun A Takımı belli oluyor! Sürpriz isimler...
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun A Takımı belli oluyor! Sürpriz isimler... Bayram öncesi kurultayını yapan CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun A Takımı belli oluyor. 8 Ağustos'ta yeni CHP Parti Meclisi'nin toplanacağı ve 9 Ağustos'ta ise yeni MYK'nın açıklanacağı belirtiliyor.
2.08.2020 Siyaset
CHP MYK sonuçları belli oldu mu? CHP MYK listesi 2020 ilan edildi mi? Resmi olmayan CHP PM sonuçları 2020
CHP MYK sonuçları belli oldu mu? CHP MYK listesi 2020 ilan edildi mi? Resmi olmayan CHP PM sonuçları 2020 CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'ndaki PM ve YDK seçimlerinin resmi sonuçları, ilçe seçim kurulunun 2 gün süreyle yapılacak itirazları değerlendirmesinin ardından açıklanacak. Resmi olmayan sonuçlara göre, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın 982 ile en yüksek oyu aldı. Seçimlerde cinsiyet ve gençlik kotasının uygulandığı sıralı liste ise açıklanmadı. İşte resmi olamayan sonuçlara göre CHP MYK listesi
28.07.2020 Gündem
Yeni yönetimde sürpriz isimler yer aldı... CHP’nin şifresini kıran iki kadın
Yeni yönetimde sürpriz isimler yer aldı... CHP’nin şifresini kıran iki kadın CHP’nin yeni yönetimi belli oldu. Kurultayda Sevgi Kılıç, ilk başörtülü parti yöneticisi oldu. Parti Meclisi’nde 25 isim değişirken, Z kuşağıyla siyaset yapma hayali, delege engeline takıldı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun A takımından Tuncay Özkan, Ünal Çeviköz, Aykut Erdoğdu, Yıldırım Kaya PM’ye giremedi. Partisinden gözyaşlarıyla ayrılan Aylin Nazlıaka’nın aralarında olduğu 10 isim ise Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesini deldi.
28.07.2020 Siyaset
CHP'de Parti Meclisi'ne giren isimler belli oldu
CHP'de Parti Meclisi'ne giren isimler belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 37’nci Olağan Kurultayı'nda Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçimlerinin resmi olmayan sonuçları açıklandı. Buna göre; Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, PM seçiminde 982 ile en fazla oyu olan isim oldu.
27.07.2020 Siyaset
CHP yönetiminde bir ilk! Partinin yeni vitrini belirlendi
CHP yönetiminde bir ilk! Partinin yeni vitrini belirlendi CHP 37. Olağan Kurultayı’nın ikinci gününde delegeler partinin yeni vitrinini belirlemek için oy kullandı. Parti Meclisi’ne (PM) 222 kişi adaylık başvurusu yaparken, Kılıçdaroğlu’nun PM için 80 isim önerdiği anahtar listesi belli oldu. Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde 19 yaşındaki Esra Dirican ve başörtülü Sevgi Kılıç dikkat çekti.
27.07.2020 Siyaset
Şehit Piyade Uzman Onbaşı Gündeş Kahramanmaraş'ta son yolculuğuna  uğurlandı
Şehit Piyade Uzman Onbaşı Gündeş Kahramanmaraş'ta son yolculuğuna uğurlandı Siirt'in Pervari ilçesinde şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Bekir Gündeş'in cenazesi, memleketi Kahramanmaraş'ta toprağa verildi.
5.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ali Öztunç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali öztunç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.