Ali Özdemir

Ali Özdemir

Son dakika ali özdemir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ali özdemir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ali özdemir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Özdemir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali özdemir gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.857 ali özdemir haberi bulunmuştur. Tüm ali özdemir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmet Ali Özdemir bulundu mu? Müge Anlı Mehmet Ali Özdemir kimdir, nereli, Hatay Mehmet Ali Özdemir’in cenazesi bulundu mu?
Mehmet Ali Özdemir bulundu mu? Müge Anlı Mehmet Ali Özdemir kimdir, nereli, Hatay Mehmet Ali Özdemir’in cenazesi bulundu mu? Müge Anlı’da aranan Mehmet Ali Özdemir olayında yeni bir gelişme yaşandı. Şüpheli şekilde ortadan kaybolan Özdemir'in intihar süsü verilerek öldürüldüğünden şüpheleniliyor. Peki, Mehmet Ali Özdemir bulundu mu? Müge Anlı Mehmet Ali Özdemir kimdir, nereli, Hatay Mehmet Ali Özdemir’in cesedi bulundu mu?
16.01.2024 Yaşam
Bakan Yerlikaya, şehit babasını Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürdü
Bakan Yerlikaya, şehit babasını Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürdü İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Pençe Kilit Harekat Bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir ve Şehit Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez’in ailesine Kahramanmaraş'ta taziye ziyaretinde bulundu. Yerlikaya'nın taziye ziyareti sırasında şehit babası Özdemir ile konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Başımız sağ olsun. Allah sabırlar versin inşallah. Tüm aileye başsağlığı dileklerimi iletmek isterim.' ifadelerini kullandı.
15.01.2024 Gündem
Mehmet Ali Özdemir bulundu mu? Hayat Mehmet Ali Özdemir cinayeti çözüldü mü?
Mehmet Ali Özdemir bulundu mu? Hayat Mehmet Ali Özdemir cinayeti çözüldü mü? Hatay'dan kaybolan Mehmet Ali Özdemir'in kaybı Müge Anlı'da araştırılıyor. Hatay Antakya'da şüpheli şekilde ortadan kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Mehmet Ali Özdemir'in ailesi kayıp ihbarıyla Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvurdu. Peki, Mehmet Ali Özdemir bulundu mu, Mehmet Ali Özdemir cinayeti çözüldü mü?
13.01.2024 Yaşam
Kendisini 7 defa bıçaklayan kocasından 3 yıl sonra boşandı, zaferini balonlarla kutladı
Kendisini 7 defa bıçaklayan kocasından 3 yıl sonra boşandı, zaferini balonlarla kutladı Adana’da kendisini 7 defa bıçaklayarak ölümün eşiğine getiren kocasından 3 yıl sonra boşanabilen Dilek hemşire, boşanma zaferini balonlarla kutladı. Balonlara, ‘Yaşam hakkı, vicdan, umut’ gibi yazılar yazan Dilek hemşire, 20 uçan balonu gökyüzüne bıraktı.
12.07.2023 Gündem
Depremzedenin gözyaşları yürekleri dağladı:  Annemin toprağa gömüldüğünü bile göremedim
Depremzedenin gözyaşları yürekleri dağladı: Annemin toprağa gömüldüğünü bile göremedim Hatay'da evi yıkılan ve diyaliz hastası eşinin tedavisi için Kocaeli'ye gelen depremzede Fatma Özdemir, afet anında yaşadıklarını gözyaşlarıyla anlattı. Özdemir, "Sanki kıyamet koptu. Kendimizi nasıl dışarıya atacağımızı şaşırdık. Güzelim memleketimiz, eşimiz, dostumuz, akrabamız, sevdiklerimiz herkes perişan oldu. Ölümüz dirimiz, her birimiz bir yere savrulduk. Annem enkaz altında kaldı. Annemin toprağa gömüldüğünü bile göremedim" dedi.
19.02.2023 Yaşam
Kahramanmaraş Elbistan TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? Elbistan TOKİ kura çekiliş sonuçları isim listesi sorgulama…
Kahramanmaraş Elbistan TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? Elbistan TOKİ kura çekiliş sonuçları isim listesi sorgulama… TOKİ kura sonuçları açıklandı. Kahramanmaraş ilinin Elbistan ilçesinde inşa edilen 609 konut kapsamındaki 215 konut için kura çekilişi bugün yapıldı. TOKİ Elbistan kura çekilişi sonrası hak kazananları görmek için Elbistan TOKİ kura sonuçları isim listesi araştırılmaya başlandı. İşte Kahramanmaraş Elbistan TOKİ kura sonuçları…
14.03.2022 Ekonomi
AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'dan CHP'li Engin Altay'a tepki
AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'dan CHP'li Engin Altay'a tepki AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Dün akşam Cumhuriyet Halk Partisinin bir grup başkanvekili utanmadan sıkılmadan kalktı dedi ki, Recep Tayyip Erdoğan'ın sonu Menderes gibi olabilir. Efendi, biz oraları çoktan geçtik. Biz 15 Temmuz cehenneminden çıktık. Sizin eğer etrafınızda böyle şeyler düşünenler varsa hodri meydan. Şunu unutmasınlar, AK Parti partilerden bir parti değildir kardeşlerim. AK Parti bir millet hareketidir." dedi.
21.04.2021 Gündem
Almanya'da aynı camiye iki hafta içinde ikinci kez saldırı
Almanya'da aynı camiye iki hafta içinde ikinci kez saldırı Almanya'nın Baden-Württemberg eyaletindeki Sontheim beldesinde, Diyanet İşleri Türk İslam Birliği'ne (DİTİB) bağlı Fatih Camisi'ne yeni yılın ilk günü düzenlenen saldırıda, camide maddi hasar oluştu.
1.01.2021 Dünya
Kardeş Payı nerede çekildi? Kardeş payı oyuncu kadrosu ve isimleri…
Kardeş Payı nerede çekildi? Kardeş payı oyuncu kadrosu ve isimleri… İki tesisatçı kardeşin dünyayı kurtaracak bir icadın peşinde yaşadıkları birbirinden komik olaylar anlatıldığı, yayınlandığı dönem ilgiyle takip edilen Kardeş Payı tekrar bölümleriyle yeniden ekranlara döndü. 2014 ve 2015 sezonlarında yayınlanan Kardeş Payı, 30 Nisan 2015 tarihinde 35.bölümü ile ekranlara veda etti. Kardeş Payı nerede çekildi? Kardeş payı oyuncu kadrosu ve isimleri…
1.05.2020 Gündem
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Zincirleme kaza! 3'ü çocuk 10 yaralı...
Zincirleme kaza! 3'ü çocuk 10 yaralı... Antalya'da, 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3'ü çocuk, 10 kişi yaralandı.
6.06.2019 Yaşam
Pentagram grubunun gitaristi: 'Aldatıldım’ diyerek velayeti istedi
Pentagram grubunun gitaristi: 'Aldatıldım’ diyerek velayeti istedi Pentagram grubunun gitaristi Metin Türkcan, 3 yıl önce boşandığı eşi eski manken ve oyuncu Deniz Gönen Özdemir’e, çocuğunun velayetini almak için dava açtı. Metin Türkcan, eski eşinin boşanma aşamasındayken kendisini aldattığını ve şimdi Ali Özdemir’le evli olduğunu öne sürdü
8.04.2019 Magazin
Karar çıktı! Mansur Çalar'a ömür boyu men!
Karar çıktı! Mansur Çalar'a ömür boyu men! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Amedsporlu Mansur Çalar'a futboldan ömür boyu men cezası verdi.
7.03.2019 Futbol
Korkunç kaza! Ölü ve yaralılar var
Korkunç kaza! Ölü ve yaralılar var Eskişehir'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
15.01.2019 Yaşam
Bodrum’u sarsan cinayetteki kilit isim yasak aşkı itiraf etti
Bodrum’u sarsan cinayetteki kilit isim yasak aşkı itiraf etti Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçtiğimiz yıl 6 Ocak'ta iş adamı cinayeti davasında tutuklu sanığın boşandığı eski eşi, öldürülen iş adamı ile 3 yıldır ilişkisi olduğunu itiraf etti.
4.01.2019 Gündem
Yasak aşkın kilit ismi itiraf etti!
Yasak aşkın kilit ismi itiraf etti! Muğla’nın Bodrum ilçesinde başından tabancayla vurularak öldürülen ve cesedi makilik alanda bulunan iş insanı Ali Özdemir’in ölümüne ilişkin açılan davanın görülmesine ikinci günde devam edildi
4.01.2019 Gündem
Türkiye'yi sarsan yasak aşk cinayeti davasında şok ifadeler
Türkiye'yi sarsan yasak aşk cinayeti davasında şok ifadeler Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçtiğimiz yıl 6 Ocak tarihinde yaşanan ve Bodrum’u sarsan iş adamı Ali Özdemir cinayetinin davası bugün başladı. Çelişkili ifadelerin verildiği davada zanlı M.Ö. cinayeti planlayarak işlemediğini ve silahın boğuşma esnasında ateş aldığını ifade etti. M.Ö. cinayetin ardından bulunamayan silahı kayınpederinin aldığını iddia etti. Kayınpeder S.A. ise eski damadını yalanlayarak silahı hiç görmediğini söyledi.
3.01.2019 Gündem
Eşiyle ilişkisi olduğunu öğrendiği ortağını öldürdü
Eşiyle ilişkisi olduğunu öğrendiği ortağını öldürdü Bodrum’da işadamı Ali Özdemir’in, ortağı Mustafa Özbelen tarafından eşiyle ilişkisi olduğu iddiasıyla öldürülmesine ilişkin soruşturma tamamlandı. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı Özbelen’in kayınpederi, kayınvalidesi ve baldızının da aralarında olduğu toplam 6 kişi hakkında dava açtı. İddianamede, Özbelen’e ‘haksız tahrik altında tasarlayarak adam öldürmek’ suçundan 24 yıl hapis cezası istendi.
14.12.2018 Yaşam
’Tarihi uçuş’un mürettebatını unutmadı
’Tarihi uçuş’un mürettebatını unutmadı İran-Irak savaşı sırasında Tahran’da mahsur kalan 215 Japon’u başarılı bir operasyonla Türkiye’ye getiren THY uçağının mürettebatı, üzerinden 33 yıl geçmesine rağmen Japonlar’dan büyük saygı görüyor.
7.12.2018 Dünya
Bodrum'u çalkalayan olayla ilgili mahkeme karar verdi!
Bodrum'u çalkalayan olayla ilgili mahkeme karar verdi! Bodrum’da geçtiğimiz ocak ayında meydana gelen ve kamuoyunu uzun süre meşgul eden işadamı cinayetinden sonraki sürece dair yeni bir gelişme daha yaşandı. Ortağı Ali Özdemir'i eşiyle ilişkiyi olduğu gerekçesiyle öldüren Mustafa Özbelen ve eşi Tuğba Özbelen boşandı. Mahkeme çiftin tek çocuğunun velayetini anneye verdi, banka hesabındaki paralar da Tuğba Özbelen’e kalacak.
17.05.2018 Gündem
Her şey bir anda oldu! Mantar toplarken
Her şey bir anda oldu! Mantar toplarken Mantar toplamaya giderken kalp krizi geçiren Pülümür İlçe Milli Eğitim Müdürü Nur Ali Özdemir, askeri helikopterle bölgeden alınarak hastaneye kaldırıldı.
5.05.2018 Yaşam
‘Bu dava, namus değil namussuzluk davası’
‘Bu dava, namus değil namussuzluk davası’ Bodrum’da eski ortağı kafeterya işletmecisi Mustafa Ö. tarafından öldürülen iş adamı Ali Özdemir’in ailesinin avukatı Göray Karadut, olayla ilgili açıklama yaptı.
19.02.2018 Yaşam
Karısıyla arkadaşının ilişkiye girdiği anları anlattı
Karısıyla arkadaşının ilişkiye girdiği anları anlattı Bodrum’da eşiyle ilişkisi olduğunu iddia ettiği ortağı Ali Özdemir’i öldüren Mustafa Özbelen ifadesinde eşi ile ortağının mesajlaşmalarını ve daha sonra onları kendi evinde ilişkiye girerken nasıl gördüğümü ayrıntılı olarak anlattı.
26.01.2018 Yaşam
Cinayete götüren yasak aşk mesajları! ‘Üst katta karşıma geçti ve…’
Cinayete götüren yasak aşk mesajları! ‘Üst katta karşıma geçti ve…’ Bodrum’da işadamı Ali Özdemir’in ortağı tarafından eşiyle ilişkisi olduğu iddiasıyla öldürülmesine ilişkin soruşturmada detaylar ortaya çıkmaya başladı.
20.01.2018 Gündem
Ali Özdemir cinayetinde flaş gelişme!
Ali Özdemir cinayetinde flaş gelişme! Bodrum’da işadamı Ali Özdemir’in ortağı Mustafa Özbelen tarafından öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen zanlılardan fail Mustafa Özbelen ve kayınpederi Arif Sobacı tutuklandı.
19.01.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ali Özdemir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali özdemir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.